שירשור תלונות על מחירים!

Aurum

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
אתם מדברים על תמחור הוגן... השאלה היא האים כל חברה מתמחרת את המוצרים שלה ליבואן עם מתן רווחים שווה? התשובה היא לא!
מתח הרווחים הגדול ביותר (עלות סוחר מול עלות צרכן) הם למוצרים מהמזרח, נקודה.
יש לא מעט חברות אמריקאיות ואירופאיות שעלות סוחר היא סך הכל 40% פחות ממחיר הריטל שלהם באותה הארץ. תוסיפו על זה משלוח והוצאות ייבוא בחו"ל + הובלה יבשתית והוצאות בארץ והקטנו את הרווח ללא משתלם (ליבואן) במידה ורוצים למכור במחיר חו"ל + מיסים מקומיים נטו (מע"מ ומס קניה).

כמה שהיבואן אוהב את התחום, עדיין הוא צריך להתפרנס, הוא לא מביא את המוצרים לארץ כי סתם מתחשק לו לבזבז זמן וכסף ובטח שלא לשוק המאוד מצומצם בארצינו הקטנה...
על הזמן בהדגמות, ייעוץ, התאמה, ידע (אני מקווה שאצל הרוב), אחריות ושירות שווים כסף , כמה כסף? זו כבר שאלה אחרת... עדיין אנחנו לא מזמינים את המוצרים מהקטלוג בלבד.

ראו איך מתוחמרים Denon, Yamaha, Onkyo בארץ... למרות הכמויות המטורפות שנמכרים פה עבור אותם מכשירים ועלות המשלוח פר יחידה הוא מאוד נמוך בגלל הכמויות, אבל עדיין אתה משלם פי 3 מעלותם בחו"ל ואף אחד לא מתלונן... למה?

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
Z.S
תאמת אתה צודק אך יש כאן בעייה שנעוצה בחוסר הכרת העובדות, וכאשר אני רואה
שפלוני זורק כאן עובדות משלו שאין להם אחיזה במציאות , אני כאחד שחי את המציאות הזו
מרשה לעצמי לתקן אותו למען יראו הכלל כי הדברים שהוצגו על ידו אינם מדוייקים.

אנשים שוכחים שלהיות יבואן , זה לא רק למכור או לתמחר מוצר ,אלא זה להחזיק מלאי
ותצוגה במאות אלפי שקלים , לתת שרות , אחריות , להדגים בכל הארץ , לשלם שכירויות,
להחזיק רכב מסחרי , לשלם מיסים , רו"ח , וכו.....

מי משלם על כל זה ? אותו חכמולוג שידו קלה על המקלדת?...
והכי מצחיק שבאמת , וממש באמת אני ושאר היבואנים עושים כל מאמץ להביא , ולמכור
מוצרים במחיר חו"ל + מע"מ , וגם זה לא מספיק .....

היה אצלי השבוע חבר , ישב אצלי בחדר תצוגה ואמר לי : אתה מודע לכך שיש לך כמה
מאות אלפי שקלים ששוכבים לך כאן בעסק שהמילה שוטף רחוקה ממנו והלאה?

תאמת , הוא צודק , אך אנני מתלונן , אני אוהב להתעסק בזה , ולכל דבר יש מחיר.

אבל חלאס...כל פעם שמדברים על מוצר , אותם חוכמולוגים קבועים עושים מהיבואן
שחור, ורק שתדע , אני לא היבואן של TOTEM , אבל זה חורה לי .

מעניין , כשגינס דיזל או נעלי טימברלנד שעולים בארה"ב פחות מחצי מחיר מאשר בארץ , כולם קונים ועוד אומרים תודה למוכר.
כשחלק למכונית עולה פי שלוש מבחו"ל כולם קונים ולא פוצים את הפה!

אבל ,כשסטראו כן נימכר במחיר חו"ל , פתאום זה לא בסדר......איזה מין דבר זה?

אמיר ארמה

אותו יבואן בארץ זרה שמוכר מוצר ב X כסף, אין לו מלאי ותצוגה במאות אלפי שקלים , לתת שרות , אחריות , להדגים בכל הארץ , לשלם שכירויות, להחזיק רכב מסחרי , לשלם מיסים , רו"ח , וכו.....
אתה היחיד שעושה את זה, אם כבר אז להפך. חנות במנהטן, אתה יודע כמה עולה מטר שכירות? או בLA, ולתת שירות 2000 ק"מ מהחנות שלך? לא לנסוע מי"ם - ת"א. (שאתה מבקש בכל מקרה כסף על זה)

אם אחרים מצליחים אז בטח ובטח גם אתה יכול. וכמו שאמרתי. אם אתה לא יכול אז ההגינות המינימלית צריכה לעצור אותך מלייבא את המוצר.
תפסיק, אל תשחק אותה, אנשים לא טיפשים!

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
ראו איך מתוחמרים Denon, Yamaha, Onkyo בארץ... למרות הכמויות המטורפות שנמכרים פה עבור אותם מכשירים ועלות המשלוח פר יחידה הוא מאוד נמוך בגלל הכמויות, אבל עדיין אתה משלם פי 3 מעלותם בחו"ל ואף אחד לא מתלונן... למה?

כי זה פורום אודיו דו ערוצי והמוצרים האלה לא ידונו פה כי הם קשקוש.
אני מאמין שבפורום אחר יתלוננו בדיוק כמו שאף אחד לא מתלונן על מחיר טמברלנד בפורום פה.

מה הקטע איתכם לנסות לשנות את נושא הדיון המקורי? עד כדי כך יש לחץ?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אתם מדברים על תמחור הוגן... השאלה היא האים כל חברה מתמחרת את המוצרים שלה ליבואן עם מתן רווחים שווה? התשובה היא לא!
מתח הרווחים הגדול ביותר (עלות סוחר מול עלות צרכן) הם למוצרים מהמזרח, נקודה.
יש לא מעט חברות אמריקאיות ואירופאיות שעלות סוחר היא סך הכל 40% פחות ממחיר הריטל שלהם באותה הארץ. תוסיפו על זה משלוח והוצאות ייבוא בחו"ל + הובלה יבשתית והוצאות בארץ והקטנו את הרווח ללא משתלם (ליבואן) במידה ורוצים למכור במחיר חו"ל + מיסים מקומיים נטו (מע"מ ומס קניה).

כמה שהיבואן אוהב את התחום, עדיין הוא צריך להתפרנס, הוא לא מביא את המוצרים לארץ כי סתם מתחשק לו לבזבז זמן וכסף ובטח שלא לשוק המאוד מצומצם בארצינו הקטנה...
על הזמן בהדגמות, ייעוץ, התאמה, ידע (אני מקווה שאצל הרוב), אחריות ושירות שווים כסף , כמה כסף? זו כבר שאלה אחרת... עדיין אנחנו לא מזמינים את המוצרים מהקטלוג בלבד.

יש פה משהוא מדהים ואתה צודק.
רסיבר DENON 3808 עולה בחו"ל 1100$
מתומחר בזאפ 11000 ש"ח.
יכל להיות שפה עדיף ליבא לבד .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
נניח שיבואן אכן מרוויח עליכם 1500 שקל יותר ממה שאתם חושבים שהוא צריך להרוויח.

בואו נראה מה צריך לעשות ולעבור יבואן מרגע הזמנת הסחורה ועד הלקוח הסופי.

-טלפונים אין ספור ללקוחות
-רכב מסחרי לניוד הסחורה
-אחסנה
-שיחות אין ספור עם לקוחות {יש גם לא מעט משועממים}
-לספוג קרינה מהסלולרי מידי יום באופן קבוע
-להיות חצי פסיכולוג של אודיופילים
-מע"מ
-מכס
-מיסי יבוא
-אמיל מכס
בלאי לסחורה המודגמת {הוא לא מקבל אותה מתנה}
-קפה ועוגיות בכמיות מסחריות
-חדר הדגמה
-אקוסטיקה
-אחריות ותמיכה במוצר
-אתר אינטרנט
-הישתתפות בתערוכות
-פירסום ושיווק המוצרים
-תיקונים ותקלות לא צפיות
-דלק
-ביטוחים
-אקוסטיקה לשם הדגמה
-ידע ולימוד ארוך של התחום {לא כל אחד יכול למכור לאודיופילים}
-עם השיגעונות של האודיופילים תשלום לפסיכולוג הוא הכרחי {לא עסק זול}
-הדגמה בבית הלקוח {יום עבודה שברוב הפעמים היבואנים לא גובים עליו שכר למרות שמצהירים שכן}
-רואה חשבון
-נסיעות לתערוכות ולחו"ל
-היתמודדות יום יומית עם השוק הלא קל בארץ

ועוד כמה דברים ששכחתי.

חברים. האם אתם מוכנים להיתמודד עם עצמכם כל יום? האם אתם חושבים שלפתוח עסק הוא דבר קל?
אני בעל עסק, אני יודע טוב מאוד מזה להחזיק עסק ואם כבר מדברים על תימחורים אז לפחות תדעו איך עובד עסק.
המחיר שתקבל חנות בארצות הברית הוא שונה מהמחיר שיקבל יבואן בארץ, למה כמה סטריאו כבר נימכר כאן? מי מכם חושב שהעסק הזה הוא מכרה זהב? מי מכם חושב שהיבואנים ישנים על מיטות מצופות בדולרים? מי מכם ראה יבואן אודיו בארץ על רולס רויס? מי מכם ראה יבואן סטריאו היי אנד בארץ שניסחר בבורסה?
רווח טוב עושים באוכל ובמחשבים, בסטריאו פשוט חיים לא רע {במקרה הטוב}.

עכשיו אחרי כל המטלות שעליכם לבצע מהטלפון הראשון לחברה ועד להעברת המוצר ללקוח הסופי תחשבו טוב טוב אם בא לכם להיתחלף עם יבואן או להישאר בעבודה שהמשכורת דופקת על בטוח כל חודש.

אני גם הייתי רוצה שהכל יהיה זול או אפילו חינם, מה לעשות שזה פשוט בלתי אפשרי.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
תיקון טעות

כאשר כתבתי על זה שיש כאילו שמקשקשים בקומקום הבאתי מראה מקום לא נכון.
אז דובר על שקע בקיר
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=1242&page=2

ואז דובר על מבול טלפונים אנונימים שפתאום רצו לקנות בידיוק את אותו שקע.
אז ככה, לסוחר אסור לשקר או אם הוא משקר הוא נתון לביקורת.
למשתמש מותר?

אני ממתין להוכחה שהיו 7 שרצו וקנו לא דרך היבואן. אני ממתין להוכחה שבכלל בוצעה קניה.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

מדברים על כן או לא אמינות של סוחרים. מה אם אמינות של קשקשנים?

מה שמגוחך, שחבורת הספסל בגן הציבורי ,בכלל לא מתכוונת לקנות.
סתם נותנת פרשנויות על פרשנויות ממחירים שכתובים באתרים, כאשר הטיעון הוא "טובת הציבור".
נו באמת.
מישהו כאן בדק כמה משלמים על רכב לעומת חו"ל? כמה משלמים מיסים? למה חומוס עלי קראוון עולה כסף בעוד עלות העשיה והחומרים היא שקל וחצי? למה כניסה לחוף הצוק עולה כסף בקיץ? למה לחם דגנים בלחם ארז עולה 16 שקל כולל שקית הנייר העוטפת אותו? למה צריך לשלם כניסה לרחצה בכינרת? למה כרטיס טיסה רגיל לארופה מחייב אותך לשהות שם לפחות יומיים שלושה באמצע השבוע, באמת לא בסדר. עובדים עלינו.
תמשיכו להכניס יד לכיס של האחרים, לבדוק כמה הם מרוויחים או לא.
זו עליבות ישראלית במיטבה.
(great)

ודבר אחרון, כל הקשקשנים והבכייני המחירים ,לא באמת יבצעו קניה שלהם כאן או בחו"ל (היכן שהם חושבים שיותר זול).
הם פשוט אוהבים להתבכיין.
זה למען טובת הציבור.(Y)

Aurum

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
כי זה פורום אודיו דו ערוצי והמוצרים האלה לא ידונו פה כי הם קשקוש.
אני מאמין שבפורום אחר יתלוננו בדיוק כמו שאף אחד לא מתלונן על מחיר טמברלנד בפורום פה.

מה הקטע איתכם לנסות לשנות את נושא הדיון המקורי? עד כדי כך יש לחץ?

סונוס, אין שום לחץ... לפחות לא עבורי.
אבל עדין, להכנס לכיס של סוחרים בלי שיש לך בסיס ונתונים מדוע התמחור שלהם הוא כזה או אחר זה כבר לא כ"כ מקובל לדעתי.

גם מקדונלדס בארצינו מפקיעים מחירים בלי בושה בהשוואה לארצות הברית... וכמה זה כבר עולה להם להכין את הלחמניה?

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
דרך אגב, כאחד המבקר הרבה בסין,
ארוחת BIG MAC עם ציפס גדול ושתיה גדולה $6 .

אז מה זה אומר?
שנחרים את Mc. Donalds בארץ????
חחחחחח..........

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
ודבר אחרון, כל הקשקשנים והבכייני המחירים

תמשיכו להכניס יד לכיס של האחרים, לבדוק כמה הם מרוויחים או לא.
זו עליבות ישראלית במיטבה.
(great)

לעומת זאת התנשאות, והעלבה כוללת של הזולת היא תכונה של מי בדיוק? אין ספק כי כתיבתו של אדוני נשתבחה בניחוחות של חו"ל ;). אישית, אני בחיים לא אוציא כל כך הרבה כסף בלי אחריות ושירות בארץ. זה נראה לי קצת לשים את הכסף על קרן הצבי. חבל לי רק שיש מסכים שעולים פה פי שלוש.
אבל עזוב שטויות, אני פעיל בפורום חומרת PC, שזה האהבה הראשונה שלי, ופורום אופני הרים, שזה המאהבת, שניהם בחו"ל בשפה האנגלית. גם שם, תאמינו או לא, קיטורים על מחירים זה דבר נפוץ מאוד...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אבל עדין, להכנס לכיס של סוחרים בלי שיש לך בסיס ונתונים מדוע התמחור שלהם הוא כזה או אחר זה כבר לא כ"כ מקובל לדעתי.

גם מקדונלדס בארצינו מפקיעים מחירים בלי בושה בהשוואה לארצות הברית... וכמה זה כבר עולה להם להכין את הלחמניה?

המק' הזה דוגמה רעה לעושק האמהות והאבות
באמצעות הילדים,אני מזמן הפסקתי לבקר שם.
(לא שזה מזיז למישהוא).

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0

אני לא נכנס לכיס של סוחר, אם סוחר לא מסוגל לתמחר כמו חבריו בחו"ל שלא יביא את המוצר לארץ . הגינות מינימלית.

לא רק מקדונלדס מפקיעים מחירים, יש עוד המון דברים שלא טובים בארץ. נדבר עליהם כאן בפורום אודיו?

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
המק' הזה דוגמה רעה לעושק האמהות והאבות
באמצעות הילדים,אני מזמן הפסקתי לבקר שם.
(לא שזה מזיז למישהוא).
שומר נפשו יברח מהזבל של מקדונלדס....

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,761
נקודות
113
מחירי האדיו הדו ערוצי בארץ בין הזולים בעולם!

כאאודיופיל ותיק וחבר של רוב היבואנים של ציוד אאודיו איכותי לארץ שהם בדרך כלל עסק קטן(לא כולם טופ אאודיו).
אני יכול לספר לכם שברוב המיקרים ניתן להסתדר עם החברה הנ"ל ולקבל מחיר שקשה מאוד לקבל בחנות במנהטן.
לך תנסה לקנות קליינט ניים של זינגלי או פטפון של "קוזמה" בניו יורק ותשוווה את המחיר למה שניתן לרכוש אצל אמיר או אצל עופר,ההבדל הוא שאצלינו פה במזרח התיכון "מסתדרים"
ויש לנו מה שנקרא בסלנג חברה קלים.
ובקשר לשרות של אמיר מירושליים, לא חושב שיש שרות טוב משלו בכל מקום אחר בעולם וכך גם עם שאר היבואנים,וכל זאת בגלל שאנו מדינה קטנה ויבואן קטן שלא נותן שרות וחזיר
במחירים פשוט מתאבד.
אני בכל אופן מאז ומתמיד קניתי במחירים הוגנים להפליא וקיבלתי ברוב המיקרים שרות טוב שהוציא לי את העניין ליבא אפילו כבל אינטרקונקט.
וחוץ מזה אם תחשבו רגע על היבואנים האומללים שלנו שצריכים לשמוע את כל הבילבולי ביצים שלנו במשך שעות רק בגלל שכף לנו לקשקש בנושא,וצריכים לסבול את זה שגם קונקטור ב200 שח אנו צריכים לקבל הביתה ושיבואו לקחת בחזרה ולעשות 8 שיחות טלפון בנוגע לאיכות המוצרוגם לשמוע את התלהבותנו מהמוצר במשך שעות-תגידו אתם נורמלים שיש לכם עוד טענות כלפיהם באם מרויחים כמה גרושים,הרי מי שבעיה באמת אצלנו במדינה אלו הלקוחות ולא היבואנים וכולם חושבים שהם סחבקים ובאים בבקשות מגוחכות.
ובאשר לתגובותיו של סונוס, לך תחליף הכינוי שלך לשינדק, רוטל ואחרים מכיוון שסטרדיורי אתה לא!

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
כאאודיופיל ותיק וחבר של רוב היבואנים של ציוד אאודיו איכותי לארץ שהם בדרך כלל עסק קטן(לא כולם טופ אאודיו).
אני יכול לספר לכם שברוב המיקרים ניתן להסתדר עם החברה הנ"ל ולקבל מחיר שקשה מאוד לקבל בחנות במנהטן.
לך תנסה לקנות קליינט ניים של זינגלי או פטפון של "קוזמה" בניו יורק ותשוווה את המחיר למה שניתן לרכוש אצל אמיר או אצל עופר,ההבדל הוא שאצלינו פה במזרח התיכון "מסתדרים"
ויש לנו מה שנקרא בסלנג חברה קלים.
ובקשר לשרות של אמיר מירושליים, לא חושב שיש שרות טוב משלו בכל מקום אחר בעולם וכך גם עם שאר היבואנים,וכל זאת בגלל שאנו מדינה קטנה ויבואן קטן שלא נותן שרות וחזיר
במחירים פשוט מתאבד.
אני בכל אופן מאז ומתמיד קניתי במחירים הוגנים להפליא וקיבלתי ברוב המיקרים שרות טוב שהוציא לי את העניין ליבא אפילו כבל אינטרקונקט.
וחוץ מזה אם תחשבו רגע על היבואנים האומללים שלנו שצריכים לשמוע את כל הבילבולי ביצים שלנו במשך שעות רק בגלל שכף לנו לקשקש בנושא,וצריכים לסבול את זה שגם קונקטור ב200 שח אנו צריכים לקבל הביתה ושיבואו לקחת בחזרה ולעשות 8 שיחות טלפון בנוגע לאיכות המוצרוגם לשמוע את התלהבותנו מהמוצר במשך שעות-תגידו אתם נורמלים שיש לכם עוד טענות כלפיהם באם מרויחים כמה גרושים,הרי מי שבעיה באמת אצלנו במדינה אלו הלקוחות ולא היבואנים וכולם חושבים שהם סחבקים ובאים בבקשות מגוחכות.
ובאשר לתגובותיו של סונוס, לך תחליף הכינוי שלך לשינדק, רוטל ואחרים מכיוון שסטרדיורי אתה לא!

אני מת על יבואן פחדן שצריך לפתוח ניק כדי להגיב ולהרגיש טוב עם עצמו.
אני יודע מי אתה ואתה שוכח שהIP שלך נשמר במערכת ואפשר לדעת בוודאות מי אתה בשניה.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
סבורני כי תקיפת יבואן { אשר זה משלח ידו ומקור פרנסתו } כאשר נהיר לכל איש הגון
כי המותקף מוגבל ביכולתו להשיב, היא אלימות לכל דבר ועניין ומבריחה משתתפים שעשויים לתרום.
תמהני מדוע בעלי הפורום נותנים לבריונות כזו יד { זה מזיק מאוד, ומוזיל את פועלם }.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,761
נקודות
113
אני לא יבואן, גם לא מי יודע מה מסתתר,ומהשטויות שאתה כותב תתביש

מכיוון שאם יש דרך להרוס את המעט הי אנד שיש לנו בארץ הוא בהתנפלות על מעט יבואנים
שבקושי מחזיקים את העסק שלהם מאוזן,נא לא לשכוח את רמות המיסוי בארץ.
מהכרותי את היבואנים ואני חוזר ןמדגיש אינני יבואן בשום אופן וצורה,המחירים כאן הוגנים ולנסות ולהוריד עוד משמעותו לסגור את השוק שגם ככה מספר הלקוחות שלו ממש קטן(הכוונה ללקוחות סטריאו ולאו דווקא קולנוע).
אם כבר מדברים, אני באופן אישי חושב שמי שעוסק ביבוא של אאודיו סטריאופוני עושה טעות ק
שה ובודאי שלא הייתי ממליץ לבני או לאחי לפתוח עסק שמתמחה בתחום.
לדעתי רוב אלו שעוסקים בתחום הינם אאודיופילים שנמשכו למסחר בתחום בגלל אהבתם ולדוגמא עופר שחורי,אמיר ארמה,ניל אלייב,ערן מאאודיופריק,רן שביט,יאיר תמם ,אלי קאשי,אילן סודרי,שמי משיח,איל פור,ועוד......
כולם אאודיופילים שנמצאים בתחום כי הם אוהבים זאת,לאף אחד מהם אין מכולות בדרך לארץ
והמחזורים של כולם קטנים ממחזור של מכולת אצלכם בשכונה,אז בוא תסביר לי שוב על מי מצאתה אנרגיה להתנפל,לך תביא לבד תעבור מכון תקנים ,תתרוצץ בממן ,תקבל 80 שיחות טלפון מכל מיני ילדים בתחילת דרכם האדיופילית ולבסוף לך תסביר בפורום שאחותך לא ****
בגלל איזה גמד שרוצה לחסוך עוד 50 דולר,אם הייתי יבואן לך לא הייתי מוכר אפילו ספייק משומש

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
כאשר כתבתי על זה שיש כאילו שמקשקשים בקומקום הבאתי מראה מקום לא נכון.
אז דובר על שקע בקיר
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=1242&page=2

ואז דובר על מבול טלפונים אנונימים שפתאום רצו לקנות בידיוק את אותו שקע.
אז ככה, לסוחר אסור לשקר או אם הוא משקר הוא נתון לביקורת.
למשתמש מותר?

אני ממתין להוכחה שהיו 7 שרצו וקנו לא דרך היבואן. אני ממתין להוכחה שבכלל בוצעה קניה.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(Y)

עקב אירוע אישי שלי לא ביצענו את ההזמנה אז, מאז האתר שינה את מחירי המשלוח לישראל בגלל שהיבואן בארץ פנה אליו. פניתי אל האתר והסברתי לו את הצד שלי והוא קיבל את דעתי ושינה בחזרה את מחירי המשלוח.
אחרי השרשור הקודם והתנהלות האתר החלטתי לתת צאנס ליבואן להוריד מחיר. התקשרתי אליו בבקשה להזמין את השקע והמכסה שמופיע אצלו - המחיר יצא 425 ש"ח.
היבואן הסכים לתת לי הנחה של 25 ש"ח ולשלוח לי את זה בדואר רשום.
סירבתי בנימוס, השבוע ביצעתי את ההזמנה מחדש באתר המדובר.

אני לא אפרסם מה החברים האחרים הזמינו, זה לא ענייני רק אספר לך שהם הזמינו, ומי שירצה יפרט לפי דעתו.
למען ההגינות אספר שהחלטתי להזמין את השקע מנחושת ולא מזהב מטעמי מחיר לדעתי. כמו כן הזמתי מכסה שונה ממה שמופיע אצל היבואן.

בבקשה הקבלה:

VH Audio, Inc." to me
show details 1:37 pm (33 minutes ago)

This is an automated message acknowledging successful initial
processing of your order placed on the World Wide Web.

This order confirmation is invalid (void) if you fail
to complete the PayPal Send Money! function.

You may check your order status by writing to:
info@vhaudio.com
For inquiries, please reference order#

Visit us often at: http://www.vhaudio.com
Note: This receipt was generated and sent prior to your
completion of the "PayPal" online payment form. If you
fail to complete that form and generate a payment via
PayPal, this receipt is invalid and your order cannot
be filled.

Order Details:

-------------------Payment Information---------------------

PayPal Order - See separate receipt to be emailed from
PayPal for confirmation of successful payment. Note that
full details of items ordered are present below.

----------------Shipping Information-----------------------

Name: Yaniv
Company:
Street: $$$
City: $$$
State: ..
Zipcode: %%%
Country: Israel
Email: $$$
Phone: $$$

---------------------Order Summary-------------------------

Item Subtotal: $56.98
Shipping Cost: $18.64
GRAND TOTAL: $75.62
NOTE:Customer declared exemption from 2.91 sales tax.

Shipping Method: USPS First Class International []
Shipping Weight: 1.45

--------------------Special Instructions-------------------

-----------------Individual Item Breakdown-----------------

Item Ref. Price ea. Qty. Description

Furutech 101 AC Receptacle cover $11.99 1 Furutech 101 AC Receptacle co
ver
Furutech FP15aCu $44.99 1 Furutech FP-15a(Cu) AC Outlet
15 amp

------------------------End of Order-----------------------

בשניה שיגיע תקבל גם תמונות, מקובל?

נערך לאחרונה ב:

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
מכיוון שאם יש דרך להרוס את המעט הי אנד שיש לנו בארץ הוא בהתנפלות על מעט יבואנים
שבקושי מחזיקים את העסק שלהם מאוזן,נא לא לשכוח את רמות המיסוי בארץ.
מהכרותי את היבואנים ואני חוזר ןמדגיש אינני יבואן בשום אופן וצורה,המחירים כאן הוגנים ולנסות ולהוריד עוד משמעותו לסגור את השוק שגם ככה מספר הלקוחות שלו ממש קטן(הכוונה ללקוחות סטריאו ולאו דווקא קולנוע).
אם כבר מדברים, אני באופן אישי חושב שמי שעוסק ביבוא של אאודיו סטריאופוני עושה טעות ק
שה ובודאי שלא הייתי ממליץ לבני או לאחי לפתוח עסק שמתמחה בתחום.
לדעתי רוב אלו שעוסקים בתחום הינם אאודיופילים שנמשכו למסחר בתחום בגלל אהבתם ולדוגמא עופר שחורי,אמיר ארמה,ניל אלייב,ערן מאאודיופריק,רן שביט,יאיר תמם ,אלי קאשי,אילן סודרי,שמי משיח,איל פור,ועוד......
כולם אאודיופילים שנמצאים בתחום כי הם אוהבים זאת,לאף אחד מהם אין מכולות בדרך לארץ
והמחזורים של כולם קטנים ממחזור של מכולת אצלכם בשכונה,אז בוא תסביר לי שוב על מי מצאתה אנרגיה להתנפל,לך תביא לבד תעבור מכון תקנים ,תתרוצץ בממן ,תקבל 80 שיחות טלפון מכל מיני ילדים בתחילת דרכם האדיופילית ולבסוף לך תסביר בפורום שאחותך לא ****
בגלל איזה גמד שרוצה לחסוך עוד 50 דולר,אם הייתי יבואן לך לא הייתי מוכר אפילו ספייק משומש

בהחלט הצדק עימך (בחלק מהדברים)
אני טוען דבר פשוט שאם שמי משיח ועוד רבים וטובים מצליחים למכור במחירי חו"ל גם אחרים יכולים הם פשוט לא רוצים. ואם הם באמת לא יכולים שלא ימכרו.
ושמי משיח מביא 4-5 מותגים מהמובילים בעולם במחירים נהדרים, כמו כן גם ערן מאודיופריק. ועוד ועוד.

אני לא מתנפל על יבואן ספציפי אני מתנפל על מוצרים שמתומחרים יקר. ואמשיך כך ...

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
בשניה שיגיע תקבל גם תמונות, מקובל?
וכמה חסכת ? פיצה וקולה? בשביל זה לטחון לנו את השכל בשטויות הללו?

אני בטוח ש"רבים" ממתינים לרגע בו תבין שהמגבר שלך והרמקול שלך הם לא משהו (תאמין לי שזה יגיע מהכרותי עם המוצרים הללו) ואז אני בטוח שתימכור כאן במחיר משומש באודיוגון. נאה דורש נאה מקיים.
נמתין בכליון עיניים לתמונות המופלאות של השקע המדהים .

נערך לאחרונה ב:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אני לא מתנפל על יבואן ספציפי אני מתנפל על מוצרים שמתומחרים יקר. ואמשיך כך ...

שמי משיח אין תצוגה. רוב הציוד הוא על הנייר או בקופסאות. אין שירות של האזנה וכו'. זה חיסכון כסף.אם המוצרים של שמי משיח היו כאילו נפלאים - כולם היו קונים אצלו. כנראה יש גם חלופות אחרות לא פחות טובות ואפילו הרבה הרבה יותר טובות.
עזוב אותך מתנפלויות. מי שרוצה שימכור בכמה שבא לו ומי שרוצה לשלם ישלם. זה עולם חופשי ופתוח .
אם בא מישהו ספציפי לפורום , לפני קניה של משהו ספציפי והוא שואל עליוומתלבט בין חלופות לאותו מוצר -אז , כחלק מהדיון,יש מקום לדבר גם על המחיר.
סתם להוריד מחירים מאתרים ולהתדיין עליהם? בבלת וקישקוש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור