רואים שהיא הזיזה את הרמקולים. רויטל, היה שיפור?את ההמלצות החשובות היא כבר קיבלה - העמדה טובה יותר של הרמקולים במרחב וטיפול באקוסטיקה של החדר.
ארז, דווקא בעניין ההספק אתה טועה. גם אני תמיד חשבתי כך, ובכל השדרוגים שלי חיפשתי מגברים חזקים (יש לי 803S) שרובם מהם נכשלו ומעטים היו לא מעבר ל"בסדר". עד שיום אחד, אחרי שכנועים ממושכים מאד (מא איכפת לך? נסה!) הופיע אצלי עופר שחורי ("מאסטרו אודיו") עם מגבר הספק של LAVARDIN, כולו 55 ואט. וזה היה WOW. הוא לא סתם שולט ברמקולים שלי - עושה זאת בכלילות ואלגנטיות, גם בעוצמה נמוכה וגם בעוצמה גבוהה (יחסית, כמובן - בסלון ישראלי טיפוסי). מגברים בעלי 200 ואט שניסיתי לא שלטו בכזאת כלילות. כלומר, הספק לא קובע - פשוט מגבר צריך להיות בנוי נכון. וכמובן זה לא רלוונטי למגבר הסיני המדובר .עדיין לא התאוששתי מההמלצה למגבר 50-70 וואט להניע את ה 803, אחד הרמקולים שבלי הגברה חזקה נשמע כאילו כיסית אותו עם ברזנט...
איפה רואים?רואים שהיא הזיזה את הרמקולים. רויטל, היה שיפור?
בטחרואים שהיא הזיזה את הרמקולים. רויטל, היה שיפור?
בתמונה הראשונה שפרסמתי יש העמדה בהטייה רמקול שמאלי ורמקול ימני עמד איפה שהמאוורר בסרטון גם בהטייהאיפה רואים?
אני לא מתכוון לכלום.אני מקווה שאתה לא מתכוון לזבל מאליאקספרס שהומלץ פה קודם....
עדיין לא התאוששתי מההמלצה למגבר 50-70 וואט להניע את ה 803, אחד הרמקולים שבלי הגברה חזקה נשמע כאילו כיסית אותו עם ברזנט...
עכשיו אני באמת צריכה עזרה וזה הסיפור:את ההמלצות החשובות היא כבר קיבלה - העמדה טובה יותר של הרמקולים במרחב וטיפול באקוסטיקה של החדר.
ארז, דווקא בעניין ההספק אתה טועה. גם אני תמיד חשבתי כך, ובכל השדרוגים שלי חיפשתי מגברים חזקים (יש לי 803S) שרובם מהם נכשלו ומעטים היו לא מעבר ל"בסדר". עד שיום אחד, אחרי שכנועים ממושכים מאד (מא איכפת לך? נסה!) הופיע אצלי עופר שחורי ("מאסטרו אודיו") עם מגבר הספק של LAVARDIN, כולו 55 ואט. וזה היה WOW.
אני לא מתכוון לכלום.
אני על כבלים שילמתי סכום נכבד,
אבל כמו שהאמנתי לאנשים כאן שכבלים עושים הבדל,(והם צדקו), אם יהיו פה חמישה שיגידו שהזבל הסיני עושה עבודה זהה יתכן שאשקול
נראה לי סערה הכוס מים עניין הלורדין
מגבר 9 קילו אין לו , לא שנאים , לא קבלים , לא ספק , הרי לא היית מעלה על דעתך שמונובלוק 5 קילו יניע לך הרמקול , בקיצור , צריך קצת נחושת במגבר !כנראה עניין של ציפיות והתאמה לרמקול...