מאזדה היתה רק דוגמאבוא לא ניסחף, לא כל העולם ומה לעשות...מאזדה זה זבל לטעמי לפחות.
אל תערבב בין תפוחים ותפוזים. דבר אחד - חברה מוכרת מעתיקה את קו הייצור לסין, בו ייצור מתרחש תחת פיקוח ובקרה של החברה. דבר אחר לחלוטין - חברה סינית עלומה מייצרת חיקוי מחומרים מסוג "..." ומדביקה עליו תווית של חברה ידועה (מאד נפוץ בכבלים, למשל). יש גם מקרה מיוחד: מגניבים עודפים מקו הייצור של חברה מוכרת ומוכרים אותם בזול - אבל זה בעיקר בתחום האופנה.כל העולם מייצר בסין
ממש לא זבל
כמו בכל תחום יש ויש
איך זה קשור בכלל? אם לא מדברים על ultra high end, לכל חברת אודיו יש דגמים יקרים ודברים זולים יחסית. כך שמי שלא יכול לקנות מרצדס - שיקנה מכונית יפנית, קוריאנית או אירופאית בפחות מ-100K. בן אדם שפוי לא יקנה מכונית סינית.גם אם מישהו מחליט לקנות מרצדס הוא לא יכול לקבוע שמאזדה זה זבל
ממש לא נכוןאל תערבב בין תפוחים ותפוזים. דבר אחד - חברה מוקרת מעתיקה את קו הייצור לסין, בו ייצור מתרחש תחת פיקוח ובקרה של החברה. דבר אחר לחלוטין - חברה סינית עלומה מייצרת חיקוי מחומרים מסוג "..." ומדביקה עליו תווית של חברה ידועה (מאד נפוץ בכבלים, למשל). יש גם מקרה מיוחד: מגניבים עודפים מקו הייצור של חברה מוקרת ומוכרים אותם בזול - אבל זה בעיקר בתחום האופנה.
איך זה קשור בכלל? אם לא מדברים על ultra high end, לכל חברת אודיו יש דגמים יקרים ודברים זולים יחסית. כך שמי שלא יכול לקנות מרצדס - שיקנה מכונית יפנית, קוריאנית או אירופאית בפחות מ-100K. בן אדם שפוי לא יקנה מכונית סינית.
עכשיו אתה גם יודע מה יש לי בבית?מאזדה היתה רק דוגמא
אם תוציא מהבית שלך את כל מה שמיוצר בסין לא ישאר הרבה
היכן שהמערכת ממוקמת עכשיו אפשר לראות בסרטון, יש דלת למטבחיש הפרדה קטנה בין המטבח לסלון או שזה קיר אחד ארוך?
בוא לא ניסחף, לא כל העולם ומה לעשות...מאזדה
וואלהעכשיו אתה גם יודע מה יש לי בבית?
לי יש כנראה שריטה,מה שאני קונה אני מוודא שלא מיוצר בסין.
היכן שהמערכת ממוקמת עכשיו אפשר לראות בסרטון, יש דלת למטבח
אני יכול לתת לך שתי דוגמאות בשלוף:ממש לא נכון
טכנולוגיה נטו
פסי ייצור של מוצרים רבים שמשתמשים בהם לייצר את אותו מוצר בדיוק רק ללא ידיעת החברה
ואגב רוב חברות האודיו קטנות יחסית ואין שום פיקוח
אולי לאפל שמייצרים שם יש מפקחים 24/7
בכל מקרה לא מוצא חן בעינך על תקנה אבל אתה לא יכול לעשות הכללות ועוד בלי ששמעת בכלל
מישהו הציע לה לקנות מוצר X
תציע מוצר Y
היא ילדה גדולה , תחשוב ותחליט
מסכים אתך לגמריאני יכול לתת לך שתי דוגמאות בשלוף:
חבר טוב שהוא גם בפורום הזה הזמין כבל העתק מהקורי 1 ל 1 שיש לו בבית, אחרי חודש נסיונות/הרצות /בדיקות שהוא עשה, הוא מוכר את המקורי בשביל להזמין כ 7 יח' חדשים מההעתק באותו הכסף שהוא מוכר את המקורי כ משומש!
דוגמא 2: חבר 2 גם בפורום פה עם מערכת שופרא דה שופרא ויידע לא נלאה בתחום, המקור אצלו זה העתק סיני של אופו 203, והוא מבסוט אחרת היה מעיף מהחלון ביום שזה הגיע (והאמן לי הוא היה עושה את זה) ועוד בזמנו הייתי סקפטי ואמרתי לו מה זה סיני אחי... ו זה יושב על סטאפ כבד! ויש גם כמה כבלי חשמל סינים שהוא עדיין מתכחש להם
אם אחד מהם ירצה הוא מוזמן להגיב/לחשוף .
יש סיני ויש סיני, צריך לדעת לברור, להגיד ישר בהכללה שהכל זבל זה פשוט לא נכון, ממש לא.
אוקיי סבבה...אבל חשתה בהבדל וזה מה שחשוב.עכשיו מקלקל או לא זה עניין אחר ואישי.שמח שניסיתניסיתי ומתקן אותך. כל תנועת האוויר בחדר מקלקלת, ללא קשר לכיוון. אבל לי יש רף מאד גבוהה, יתכן שלאחרים זה פחות חשוב.
אה, אז עכשיו זה ברור. SM זה סטודיו מוניטור, סידרה שלהם משנות ה-80-90 שהיתה מעין תואמת סרוין-ווגה, רמקולים למסיבות וכאלה. לא מיצירות הפאר של אינפיניטי.לא זוכר. Sm משהו נדמה לי. עלו 1600שח חדשים. צורמים כמו זורנה.
צפה בקובץ המצורף 50791 צפה בקובץ המצורף 50792 צפה בקובץ המצורף 50789 צפה בקובץ המצורף 50790
את צריכה אחד כזה:
https://www.amazon.com/Nobsound-Splitter-Switcher-Selector-Passive/dp/B073RCRXPP
יש את זה באליאקספרס בפחות. פשוט לא נותן לי לשלוח קישור מ אלי.
1 כזה לחווט הכל:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0018LKPLO/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1
אמאזון גרמניה(איך לא...).600 ש"ח עד הבית.
את צריכה מגבר כוח כלשהו שיהיה חלש יותר מהנוכחי שלך אני מניח ש 50-70 וואט יספיקו, 2 זוגות כבלי rca נוספים לחיבור לקופסת פיצול ו ממנה .כמה מחברים טובים לרמקולים הנוספים (אליאקספרס) ו זוג רמקולים סידרה 800 שיהיה לך מתאים ו יפה הכי חשוב, שקט נפשי.
לפי דעתי סיפור של עשירייה סוגר עניין סמני וי ועברי הלאה.
יש לך מערכת ונחמדה וצנועה, תהני ממנה המון.
בוודאי, הרי הוא לא "בעל עניין...."ואתה מאמין לשטויות שהוא מוכר?
עכשיו שיש וידאו ניתן לראות - את צריכה למקור ולמגבר כבלי חשמל ברמה יותר גבוהה, זה יתן עומק / נפח לצליל
לא ניתן לראות את איכות האינטרקונקטים. גם שם צריך להשקיע מעל המינימלי
ולהשתדל לא לרכוש בלי האזנה אצלך בבית. לעיתים ניתן להלוות
לנסות להעיף את המפצל שבקיר