שדרוג סאונד

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אני ראיתי את זה בעיניים
במסגרת מיזם של בית חכם שהייצור היה בסין
עד 17 עובדים עבור החברה המקורית
מ 17 עד הבוקר מייצרים בדיוק אותו דבר "זיוף"

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
בוא לא ניסחף, לא כל העולם ומה לעשות...מאזדה זה זבל לטעמי לפחות.
מאזדה היתה רק דוגמא
אם תוציא מהבית שלך את כל מה שמיוצר בסין לא ישאר הרבה

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
כל העולם מייצר בסין
ממש לא זבל
כמו בכל תחום יש ויש
אל תערבב בין תפוחים ותפוזים. דבר אחד - חברה מוכרת מעתיקה את קו הייצור לסין, בו ייצור מתרחש תחת פיקוח ובקרה של החברה. דבר אחר לחלוטין - חברה סינית עלומה מייצרת חיקוי מחומרים מסוג "..." ומדביקה עליו תווית של חברה ידועה (מאד נפוץ בכבלים, למשל). יש גם מקרה מיוחד: מגניבים עודפים מקו הייצור של חברה מוכרת ומוכרים אותם בזול - אבל זה בעיקר בתחום האופנה.
גם אם מישהו מחליט לקנות מרצדס הוא לא יכול לקבוע שמאזדה זה זבל
איך זה קשור בכלל? אם לא מדברים על ultra high end, לכל חברת אודיו יש דגמים יקרים ודברים זולים יחסית. כך שמי שלא יכול לקנות מרצדס - שיקנה מכונית יפנית, קוריאנית או אירופאית בפחות מ-100K. בן אדם שפוי לא יקנה מכונית סינית.

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אל תערבב בין תפוחים ותפוזים. דבר אחד - חברה מוקרת מעתיקה את קו הייצור לסין, בו ייצור מתרחש תחת פיקוח ובקרה של החברה. דבר אחר לחלוטין - חברה סינית עלומה מייצרת חיקוי מחומרים מסוג "..." ומדביקה עליו תווית של חברה ידועה (מאד נפוץ בכבלים, למשל). יש גם מקרה מיוחד: מגניבים עודפים מקו הייצור של חברה מוקרת ומוכרים אותם בזול - אבל זה בעיקר בתחום האופנה.

איך זה קשור בכלל? אם לא מדברים על ultra high end, לכל חברת אודיו יש דגמים יקרים ודברים זולים יחסית. כך שמי שלא יכול לקנות מרצדס - שיקנה מכונית יפנית, קוריאנית או אירופאית בפחות מ-100K. בן אדם שפוי לא יקנה מכונית סינית.
ממש לא נכון
טכנולוגיה נטו
פסי ייצור של מוצרים רבים שמשתמשים בהם לייצר את אותו מוצר בדיוק רק ללא ידיעת החברה
ואגב רוב חברות האודיו קטנות יחסית ואין שום פיקוח
אולי לאפל שמייצרים שם יש מפקחים 24/7

בכל מקרה לא מוצא חן בעינך על תקנה אבל אתה לא יכול לעשות הכללות ועוד בלי ששמעת בכלל
מישהו הציע לה לקנות מוצר X
תציע מוצר Y

היא ילדה גדולה , תחשוב ותחליט

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
מאזדה היתה רק דוגמא
אם תוציא מהבית שלך את כל מה שמיוצר בסין לא ישאר הרבה
עכשיו אתה גם יודע מה יש לי בבית?

לי יש כנראה שריטה,מה שאני קונה אני מוודא שלא מיוצר בסין.

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
יש הפרדה קטנה בין המטבח לסלון או שזה קיר אחד ארוך?
היכן שהמערכת ממוקמת עכשיו אפשר לראות בסרטון, יש דלת למטבח

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
בוא לא ניסחף, לא כל העולם ומה לעשות...מאזדה
עכשיו אתה גם יודע מה יש לי בבית?

לי יש כנראה שריטה,מה שאני קונה אני מוודא שלא מיוצר בסין.
וואלה
גם נניח סכו"מ
ומה עם הממיר הדיגיטלי של יס/הוט
והנתב האלחוטי
והנורות לד/פלוריסנט

בקיצור קשה לי להאמין שאין לך מוצרים אבל אם כן אתה שייך לקבוצה קטנה מאד

אני בסך הכל לא אוהב שעושים הכללות
יש כאן יבואנים שמייבאים מוצרים מסין
היו לי רמקולים של אורום קנטוס - חברה סינית מעולה
אוכלים בלי מלח כל רמקול באותו מחיר

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
היכן שהמערכת ממוקמת עכשיו אפשר לראות בסרטון, יש דלת למטבח

עוד יותר טוב.
בהנחה שהקיר הזה הוא ה 5.4 מ', והרוחב שניצב לו הוא 4.5 מ', אז נגיד שחזית הרמקול תהיה 80 סמ מהקיר מאחורה, והראש 80 סמ מהקיר מאחורה, זה נותן 2.5-3 מטר מרחק בינך לרמקולים, ואותו מרחק בערך בין הרמקולים. זה טוב.

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
עכשיו שיש וידאו ניתן לראות - את צריכה למקור ולמגבר כבלי חשמל ברמה יותר גבוהה, זה יתן עומק / נפח לצליל
לא ניתן לראות את איכות האינטרקונקטים. גם שם צריך להשקיע מעל המינימלי
ולהשתדל לא לרכוש בלי האזנה אצלך בבית. לעיתים ניתן להלוות
לנסות להעיף את המפצל שבקיר

נערך לאחרונה ב:

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
ממש לא נכון
טכנולוגיה נטו
פסי ייצור של מוצרים רבים שמשתמשים בהם לייצר את אותו מוצר בדיוק רק ללא ידיעת החברה
ואגב רוב חברות האודיו קטנות יחסית ואין שום פיקוח
אולי לאפל שמייצרים שם יש מפקחים 24/7

בכל מקרה לא מוצא חן בעינך על תקנה אבל אתה לא יכול לעשות הכללות ועוד בלי ששמעת בכלל
מישהו הציע לה לקנות מוצר X
תציע מוצר Y

היא ילדה גדולה , תחשוב ותחליט
אני יכול לתת לך שתי דוגמאות בשלוף:
חבר טוב שהוא גם בפורום הזה הזמין כבל העתק מהקורי 1 ל 1 שיש לו בבית, אחרי חודש נסיונות/הרצות /בדיקות שהוא עשה, הוא מוכר את המקורי בשביל להזמין כ 7 יח' חדשים מההעתק באותו הכסף שהוא מוכר את המקורי כ משומש!
דוגמא 2: חבר 2 גם בפורום פה עם מערכת שופרא דה שופרא ויידע לא נלאה בתחום, המקור אצלו זה העתק סיני של אופו 203, והוא מבסוט אחרת היה מעיף מהחלון ביום שזה הגיע (והאמן לי הוא היה עושה את זה) ועוד בזמנו הייתי סקפטי ואמרתי לו מה זה סיני אחי... ו זה יושב על סטאפ כבד! ויש גם כמה כבלי חשמל סינים שהוא עדיין מתכחש להם :)
אם אחד מהם ירצה הוא מוזמן להגיב/לחשוף .
יש סיני ויש סיני, צריך לדעת לברור, להגיד ישר בהכללה שהכל זבל זה פשוט לא נכון, ממש לא, אם תאמר שלקנות העתקים זה תומך בתעשיית הזיופים ושזה דופק את החברות המקוריות, יבואנים וכל שרשרת האספקה, מחדיר זיופים והעתקים ושיש אנשים שמוכרים העתקים ואומרים שזה מקורי, מסכים איתך לחלוטין, אבל מבחינת איכויות מוצר ותוצאה סופית, היום, אליאקספרס שובר הכל ו ב קלות,

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אני יכול לתת לך שתי דוגמאות בשלוף:
חבר טוב שהוא גם בפורום הזה הזמין כבל העתק מהקורי 1 ל 1 שיש לו בבית, אחרי חודש נסיונות/הרצות /בדיקות שהוא עשה, הוא מוכר את המקורי בשביל להזמין כ 7 יח' חדשים מההעתק באותו הכסף שהוא מוכר את המקורי כ משומש!
דוגמא 2: חבר 2 גם בפורום פה עם מערכת שופרא דה שופרא ויידע לא נלאה בתחום, המקור אצלו זה העתק סיני של אופו 203, והוא מבסוט אחרת היה מעיף מהחלון ביום שזה הגיע (והאמן לי הוא היה עושה את זה) ועוד בזמנו הייתי סקפטי ואמרתי לו מה זה סיני אחי... ו זה יושב על סטאפ כבד! ויש גם כמה כבלי חשמל סינים שהוא עדיין מתכחש להם :)
אם אחד מהם ירצה הוא מוזמן להגיב/לחשוף .
יש סיני ויש סיני, צריך לדעת לברור, להגיד ישר בהכללה שהכל זבל זה פשוט לא נכון, ממש לא.
מסכים אתך לגמרי
אגב ה clone של האופו 203 היה גם אצלי לבדיקה. אחלה מוצר ואפילו עדיף על האופו המקורי כי הוא תומך בכל הפורמטים כולל קבצי iso

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
ניסיתי ומתקן אותך. כל תנועת האוויר בחדר מקלקלת, ללא קשר לכיוון. אבל לי יש רף מאד גבוהה, יתכן שלאחרים זה פחות חשוב.
אוקיי סבבה...אבל חשתה בהבדל וזה מה שחשוב.עכשיו מקלקל או לא זה עניין אחר ואישי.שמח שניסית

eldo

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
לא זוכר. Sm משהו נדמה לי. עלו 1600שח חדשים. צורמים כמו זורנה.
אה, אז עכשיו זה ברור. SM זה סטודיו מוניטור, סידרה שלהם משנות ה-80-90 שהיתה מעין תואמת סרוין-ווגה, רמקולים למסיבות וכאלה. לא מיצירות הפאר של אינפיניטי.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
זה היה SR.
כילד יכולתי רק לחלום על זוג כאלה, או על מגבר רוטל אימתני שהיה מוצג בבית רוטל בת"א, איזה זמנים, שנות ה 80 שלא יחזרו לעולם, בכי לדורות.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
צפה בקובץ המצורף 50791 צפה בקובץ המצורף 50792 צפה בקובץ המצורף 50789 צפה בקובץ המצורף 50790
את צריכה אחד כזה:
https://www.amazon.com/Nobsound-Splitter-Switcher-Selector-Passive/dp/B073RCRXPP
יש את זה באליאקספרס בפחות. פשוט לא נותן לי לשלוח קישור מ אלי.
1 כזה לחווט הכל:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0018LKPLO/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1
אמאזון גרמניה(איך לא...).600 ש"ח עד הבית.
את צריכה מגבר כוח כלשהו שיהיה חלש יותר מהנוכחי שלך אני מניח ש 50-70 וואט יספיקו, 2 זוגות כבלי rca נוספים לחיבור לקופסת פיצול ו ממנה .כמה מחברים טובים לרמקולים הנוספים (אליאקספרס) ו זוג רמקולים סידרה 800 שיהיה לך מתאים ו יפה הכי חשוב, שקט נפשי.
לפי דעתי סיפור של עשירייה סוגר עניין סמני וי ועברי הלאה.
יש לך מערכת ונחמדה וצנועה, תהני ממנה המון.

אוסף של דברים שאת לא צריכה, אבל ממש לא.
להניע את ה 803 עם "מגבר כח 50-70 וואט" ?
לסטליטים לא הייתי מחבר את זה....
נשמע כמו המלצות של אודיופיל שלא שומע...

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
ואתה מאמין לשטויות שהוא מוכר?
בוודאי, הרי הוא לא "בעל עניין...."
או שבעצם הוא כן , אבל היי, מתאים לאג'נדה שהכל חרטא וגם מגבר קיט טלווקס יכול להניע זוג 803 .....
תזכיר לי מה הוא מחפש פה ?....

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
עכשיו שיש וידאו ניתן לראות - את צריכה למקור ולמגבר כבלי חשמל ברמה יותר גבוהה, זה יתן עומק / נפח לצליל
לא ניתן לראות את איכות האינטרקונקטים. גם שם צריך להשקיע מעל המינימלי
ולהשתדל לא לרכוש בלי האזנה אצלך בבית. לעיתים ניתן להלוות
לנסות להעיף את המפצל שבקיר

אני מקווה שאתה לא מתכוון לזבל מאליאקספרס שהומלץ פה קודם....
עדיין לא התאוששתי מההמלצה למגבר 50-70 וואט להניע את ה 803, אחד הרמקולים שבלי הגברה חזקה נשמע כאילו כיסית אותו עם ברזנט...

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
תרגיע ג'ונסון,אם היית קורא את השרשור מתחילתו ועד סופו היית מבין שמדובר באפשרות להוסיף זוג נוסף מדפי שישמש בתור תוספת "רקע" ולא ב 803. מה זה גבורה, תחבר 500 וואט תשמע אותם יותר חזק מהראשיים...
אבל היי, אליאקספרס פה, הריי זה לא לרמה שלך, זה זבל סיני הכל.
אתה יודע מה זה היה טעות מלהכניס את אלי לעניין הזה.
טוב, אני יורד מהעניין ומשאיר אותו ל מומחים.
תציע לה להוזיז את המאוורר או להחליף גמפרים ברמקול, מה היה פה עוד, להוסיף פרוססור, להחליף מקור, להוסיף דאק, להחליף כבלי חשמל, לשים משככים, להוסיף מרימי כבלים...
רק בריאות.

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
גם ה 805 הוא דגם שצריך זרם והרבה , מניסיון.
חוץ מזה היא כבר הבינה שלהוסיף עוד זוג אחורי רק יחרבש לה את הסאונד בדו ערוצי.
יש לה רמקולים ומגבר איכותיים שיכולים לתת הנאה רבה בדו ערוצי.
יש מה לשפר בתחום החשמל והכבילה ואני לא מתכוון לכבילה שאתה הצעת...

שאלו כבר קודם - אם הסטנדרט שלך זה אליאקספרס והזיופים שיש שם, מה אתה מחפש פה ?

זה כמו מישהו שלא מבדיל בין מיץ ענבים תירוש ליין מרלו (שניהם אדומים...) ונדחף לפורום של יין...מה יש לו לחפש שם חוץ מלהציק ?

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
מי אמר שזה הסטנדרט שלי, יש את אלי, יש אמאזון, יש חנויות.... לא חסר אלטרנטיבות, כל פעם מנסים דברים חדשים...
תקנה מה שאתה רוצה מאיפה שאתה רוצה, הבחירה וההחלטה שלך כנ"ל יין.
אתה יכול לקנות יין מרלו בסופר, להזמין מחול כמה או לקנות מחנות ייעודית של יין הכל טוב, אפשר גם לקנות מכמה מקומות במקביל ולנסות, אולי להשוות בניהם, אתה בסוף תחליט לעצמך אם זה טעים או לא, אני יכול להציע את דעתי אתה לא חייב לקבל אותה.
תתרכז בנושא.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור