שאלה רצינית ביותר - איך בת הזוג שלכם..

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני יכול להבין את התחושות שלך בשמיעת אודיו דו ערוצי, אני נשברתי לבסוף ורכשתי מגבר סטריאו יעודי, זה לא שרע עם הפרוססור הוא פשוט לא טוב כמו מגבר סטריאו יעודי.

לא, יש לי מערכת נפרדת לדו ערוצי (octave/metronome).
אני רוצה אבל איכות שמע דומה גם בקולנוע

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
מיכאל

האם פעם התנסת עם classe? (קולנוע)

קולנוע מאוד שונה מדו ערוצי.
וממה שמצפים מכל פורמט.
בשביל לחוות Live action ב splים מעל הממוצע צריך הגברה ומעבד דיי דינאמי.

Classe יותר נוטים לצד ה"מרוסן ומעודן" עם "פוזה" וזה יכול להיות טוב ואף נהדר במוזיקה דו ערוצית אך בקולנוע הם..........
(אותה דעה וגישה אגב על marantz) לפחות ממה ששמעתי והיה לי אצלי עם המערכת ובחלל שלי.

אבל כאמור - אני מפרגן ושמח שמצאת מה שחיפשת (אפילו שלא שמעת וחווית).

אגב חיברת אצלך את ה anthem והרצת ARC ?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל

האם פעם התנסת עם classe? (קולנוע)

אגב חיברת אצלך את ה anthem והרצת ARC ?

לא, אין לי ניסיון כמו כן גם עם אנטם לא
אנטם יהיו בארץ רק בסוף החודש

אנחנו לא שומעים בווליום גבוה, בדרך כלל ילדה כבר ישנה, או שמדובר ערב שישי, אז יש מגבלות. מה שכן שומעים מדי פעם ביום אלא הופעות חיות רב ערוצי. שוב, לא SPL גבוה. גם אין לנו סאב, אם כי רמקולים full range מלא

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
הבנתי.
תתחדש (שוב).

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
לא, יש לי מערכת נפרדת לדו ערוצי (octave/metronome).
אני רוצה אבל איכות שמע דומה גם בקולנוע

בקולנוע ובאודיו רב ערוצי ה Pre/Pro של מרנץ עושה לטעמי עבודה נפלאה, אני כל פעם נהנה מהתוצאות (תכלס גם בסטריאו הוא יותר מטוב אבל לא מצויין).

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
בקולנוע ובאודיו רב ערוצי ה Pre/Pro של מרנץ עושה לטעמי עבודה נפלאה, אני כל פעם נהנה מהתוצאות (תכלס גם בסטריאו הוא יותר מטוב אבל לא מצויין).

8802A הייתה אופציה, אבל (א) מגושמת, (ב) יקרה. אני מרגיש טוב יותר עם מעבד שמטפל באודיו בלבד עם מינימום כניסות/יציאות. חוץ מזה, מרנץ מגיע עם XT32 וזה מבחינתי מינוס ענק

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
8802A הייתה אופציה, אבל (א) מגושמת, (ב) יקרה. אני מרגיש טוב יותר עם מעבד שמטפל באודיו בלבד עם מינימום כניסות/יציאות. חוץ מזה, מרנץ מגיע עם XT32 וזה מבחינתי מינוס ענק

זה מאוד תלוי בחדר, אצלי ה Audyssey MultEQ XT32 שמגיע עם ה AV7703 עשה עבודה מצויינת.
אני יודע שיש אפליקציה בתשלום של Audyssey המאפשרת לבצע טוויקים נוספים אבל מעולם לא מצאתי צורך בכך.

נערך לאחרונה ב:

נועםמ

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
לא כ"כ מבין לאן השרשור הזה הולך ומה היתה מטרת השאלה. שאלת שאלה פתוחה, וכרגיל לקחו את זה כמה אנשים למחוזות של תפקיד האשה בתא המשפחתי. דיון.... הזוי קמעה. בטח לא על אודיו.

התשובה הזאת משתנה בהתאם לכל תא משפחתי/זוגי ותלויה במליון אחד גורמים.

זה קצת כמו לשאול: "גילינו שהבן שלנו רוצה להיות צייר עירום של זוגות חד מיניים. איך בת או בן הזוג שלכם היה מגיב?"

איך זה רלוונטי למצב שלך? כדי להבין אם התשובות יכולות לעזור או ללמד אותך משהו, כלשהו, צריך את כל ההיסטוריה הזוגית של העונה.
קח אותי, למשל. אני לא מתייעץ עם האשה ולא שואל את דעתה אם לקנות משהו שקשור לאודיו או לא. זה לא בגלל שאני גבר גבר והיא אשה כנועה ששוטפת כלים. זה בגלל שכשהכרנו היא כבר ידעה לאן היא נכנסת והייתי עמוק בתחביב. זה בגלל שאין לנו עדין ילדים. זה בגלל שאני משתמש בכסף שאינו נכנס לקופה המשותפת ולא בא על חשבון דברים שאנחנו רוצים לעשות. אז מה אתה לומד מזה?
מסקנה טובה כמו כל אחת אחרת היא שלא צריך לעשות ילדים. או במילים אחרות - לא למדנו מזה כלום.

מטרת ההודעה ליצור דיון פתוח בלי הכוונה כלשהי ולפי התגובות באמת מעניין לקרא את התשובות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור