שאלה רצינית ביותר - איך בת הזוג שלכם..

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
העניין הוא מאוד פשוט

-אם אין יכולת ובת הזוג נותנת לזה להתרחש אז יש איתה בעיה
-אם יש יכולת ובת הזוג אינה נותנת לזה להתרחש אז יש איתה בעיה

עם זאת יש לזכור עניין פשוט. מעבר לכסף יש גם את הזמן שאנו מקדישים לברזלים, עיצים, פולימרים והתכתבויות ברשת. חשוב לשמור על האיזון הזה (זמן איכות עם המשפחה) לא פחות מאשר הממון, גם אם הוא בנמצא.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
העניין הוא מאוד פשוט

-אם אין יכולת ובת הזוג נותנת לזה להתרחש אז יש איתה בעיה
-אם יש יכולת ובת הזוג אינה נותנת לזה להתרחש אז יש איתה בעיה

עם זאת יש לזכור עניין פשוט. מעבר לכסף יש גם את הזמן שאנו מקדישים לברזלים, עיצים, פולימרים והתכתבויות ברשת. חשוב לשמור על האיזון הזה (זמן איכות עם המשפחה) לא פחות מאשר הממון, גם אם הוא בנמצא.

עם כל הכבוד לתחביבים משפחה יש רק אחת והיא צריכה להיות במקום הראשון מבחינת סדר העדיפות של כל בר דעת.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
מבחינה אסתטית לאישתי חשוב שלא יראו חוטים, אצלי כל הכבלים בקירות כולל הכבלים לרמקולים,
מבחינה כספית, לאישתי שתחייה ולי יש פתרון נורא פשוט, ממליץ בחום לכולם...
בכל קנייה שלי, מגיע לה פיצוי בגובה הקנייה :)
תכשיטים כמובן... :)
אז עכשיו החשבון פשוט , המחיר כפול (או לקנות בחצי מחיר) :)
אין ויכוחים, חד וחלק :)

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לדעתי הגברים הנשואים מתחלקים לשתי קבוצות;
הקבוצה הראשונה, אלה שיודעים שבסופו של דבר הם עושים מה שבת הזוג שלהם מאפשרת להם לעשות, גם אם נדמה להם שהם "עובדים" עליה.

הקבוצה השנייה, אלה שעוד לא קלטו את מה שחברי הקבוצה הראשונה מבינים.

אריה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הקבוצה הראשונה, אלה שיודעים שבסופו של דבר הם עושים מה שבת הזוג שלהם מאפשרת להם לעשות, גם אם נדמה להם שהם "עובדים" עליה.

אריה

זה עלוב ויחסים כאלה לא מכבדים את שני הצדדים

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43

אריה
נערך

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
האישה שלכם הגיבה שהודעתם (במידה והודעתם) שאתם הולכים להוציא... 20/30/40... אלף ש"ח על ציוד אודיו?

נראה לי שכמו בהרבה תחביבים ההוצאה הרבה פעמים לא רציונלית...
לא כ"כ מבין לאן השרשור הזה הולך ומה היתה מטרת השאלה. שאלת שאלה פתוחה, וכרגיל לקחו את זה כמה אנשים למחוזות של תפקיד האשה בתא המשפחתי. דיון.... הזוי קמעה. בטח לא על אודיו.

התשובה הזאת משתנה בהתאם לכל תא משפחתי/זוגי ותלויה במליון אחד גורמים.

זה קצת כמו לשאול: "גילינו שהבן שלנו רוצה להיות צייר עירום של זוגות חד מיניים. איך בת או בן הזוג שלכם היה מגיב?"

איך זה רלוונטי למצב שלך? כדי להבין אם התשובות יכולות לעזור או ללמד אותך משהו, כלשהו, צריך את כל ההיסטוריה הזוגית של העונה.
קח אותי, למשל. אני לא מתייעץ עם האשה ולא שואל את דעתה אם לקנות משהו שקשור לאודיו או לא. זה לא בגלל שאני גבר גבר והיא אשה כנועה ששוטפת כלים. זה בגלל שכשהכרנו היא כבר ידעה לאן היא נכנסת והייתי עמוק בתחביב. זה בגלל שאין לנו עדין ילדים. זה בגלל שאני משתמש בכסף שאינו נכנס לקופה המשותפת ולא בא על חשבון דברים שאנחנו רוצים לעשות. אז מה אתה לומד מזה?
מסקנה טובה כמו כל אחת אחרת היא שלא צריך לעשות ילדים. או במילים אחרות - לא למדנו מזה כלום.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מתנוש,אני חושב שאתה צריך כבר ילד.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
כשהייתי נשוי טרי לאחר שנים רבות בתחום (האודיו) הראיתי לאשתי תמונה של מגברי ניים (קופסאות נעליים) ואמרתי שאני מתכוון לרכוש כאלה ואשתי השיבה שאין דבר כזה סטריאו במחירים כאלה ובטח לא קופסת פח מסכנה שכזו.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
כשהייתי נשוי טרי לאחר שנים רבות בתחום (האודיו) הראיתי לאשתי תמונה של מגברי ניים (קופסאות נעליים) ואמרתי שאני מתכוון לרכוש כאלה ואשתי השיבה שאין דבר כזה סטריאו במחירים כאלה ובטח לא קופסת פח מסכנה שכזו.

כשהייתי נשוי טרי, אמרתי לאשתי שדבר ראשון שאנחנו קונים לבית היא מערכת ק"ב של טופ אודיו עם אונקיו ו-B&W
וכך היה לפני כמעט 20 שנה. היא קיבלה את זה ברצון, הלכה איתי לכל ההדגמות. בשנת 1998 זה היה משהו כמו 35,000 ש"ח, עבורינו זה היה הרבה כסף. ולאחר כמה שנים ב-2002 קנינו יחד מסך פלזמה של פוג'יטסו.. בסכום דומה. וכך הלאה

אתמול כתבתי כי הזמנתי מעבד, אבל אשתי ראתה את התסכול שלי, ודחפה אותי לקחת משהו טוב יותר.
אז היום הזמנתי את ה-Classe Sigma SSP mkII :)

כאילו, כשאתם פוגשים את בת הזוג, היא לא יודעת מה התחביב?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
כשהייתי נשוי טרי, אמרתי לאשתי שדבר ראשון שאנחנו קונים לבית היא מערכת ק"ב של טופ אודיו עם אונקיו ו-B&W
וכך היה לפני כמעט 20 שנה. היא קיבלה את זה ברצון, הלכה איתי לכל ההדגמות. בשנת 1998 זה היה משהו כמו 35,000 ש"ח, עבורינו זה היה הרבה כסף. ולאחר כמה שנים ב-2002 קנינו יחד מסך פלזמה של פוג'יטסו.. בסכום דומה. וכך הלאה

אתמול כתבתי כי הזמנתי מעבד, אבל אשתי ראתה את התסכול שלי, ודחפה אותי לקחת משהו טוב יותר.

הכל או הרוב זה עניין של תקציב ויכולת.וזה למעשה הדבר העיקרי.כשהתקציב מאפשר רובן של הנשים מאפשרות/מפרגנות..

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הכל או הרוב זה עניין של תקציב ויכולת.וזה למעשה הדבר העיקרי.כשהתקציב מאפשר רובן של הנשים מאפשרות/מפרגנות..

היום מצבנו קל יותר, אבל בתחילת שנות ה-2000 היה די קשה. לא לקחתי הלוואות מעולם לסיפור הזה.. היו חסכונות, קרנות השתלמות וכו'

אם כי אנשים שכותבים כאן אני מבין שיש להם..
זה לא עניין כספי.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113

תתחדש!

שאלה מתבקשת - למה החלפת ?

חייב לציין שאני לא מכיר היטב את ה classe הנ"ל (מניסיון עבר עם ה ssp600, הקולנוע היה נשמע לי פרווה - לא מעבר - לכן גם לא התעניינתי מעבר).

מתוך רצון ללמוד על המכשיר שרכשת - 2 שאלות עיקריות שמעניינות אותי ברפרוף מהיר על קצה החוד?

1.איזו מערכת RoomCorrection קיימת שם?

2. אני מבין שהוא מודרני (3D Audio) אך בגב המכשיר חסרות לי יציאות לערוצים מעבר ל בסיס.
כאשר אני מבחין שיש שם זוג XLR לקדמיים (אוקי)
ו 6 יציאות סטנדרט (+2 אקסטרני) RCA.

תתחדש ותהנה !
Screenshot_2017-07-12-12-01-00-1.png

תמונות מצורפות

• Screenshot_2017-07-12-12-01-00-1.png
    Screenshot_2017-07-12-12-01-00-1.png
    KB 113.9 · צפיות: 282

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תתחדש!

שאלה מתבקשת - למה החלפת ?

חייב לציין שאני לא מכיר היטב את ה classe הנ"ל (מניסיון עבר עם ה ssp600, הקולנוע היה נשמע לי פרווה - לא מעבר - לכן גם לא התעניינתי מעבר).

תודה :)
החלפתי בגלל איכות הסאונד בדו ערוצי ורב ערוצי, בגלל עיצוב היפה ומינימליסטי, בגלל הגודל האטרקטיבי יותר.
לא יודע איך נשמע, לפי מקורות שבדקו את שני המכשירים והתכתבתי איתם, הוא נשמע טוב יותר מ-AVM60.
Sigma מתאים לחללים קטנים ולסטאפים פשוטים יותר כמו שלי (יש לי 5 רמקולים בלבד), ושוב לי חשובה איכות הסאונד,
המעבר מסטריאו (metronome/Octave) לרב ערוצי (Onkyo) מתסכל אותי במשך כמה שנים. אפילו המעבד הפשוט של audiolab שהיה אצלי לפני אונקיו ברמה טובה יותר

Classe כמובן אי אפשר לשמוע, הוא יהיה זמין במפעל באוגוסט, אקבל כנראה בספטמבר.
נקווה לטוב

איזו מערכת RoomCorrection קיימת שם?

PEQ - פרמטרי, קביעת פילטר בלתי תלוי לכל ערוץ. מבחינתי זאת לא מדע בדיוני, אני שנים עובד עם Room EQ Wizard
לגבי Dirac, יש לי הרי רישיון מלא במחשב, שהוא המקור היחיד במערכת, ואני יכול להפעיל Dirac שם. אבל בשלב ראשון אנסה את PEQ של Classe

אני מבין שהוא מודרני (3D Audio) אך בגב המכשיר חסרות לי יציאות לערוצים מעבר ל בסיס.
כאשר אני מבחין שיש שם זוג XLR לקדמיים (אוקי)
ו 6 יציאות סטנדרט (+2 אקסטרני) RCA.

הוא מודרני מאוד, הוכרז בפברואר השנה.
היציאות הנוספות גמישות להבנתי, אפשר להפוך את המכשיר ל-7.1 או לנייד את הערוצים ה-AUX לעשות bi-amping למשל
מכשיר הוא full balance אמיתי ליציאות ה-front

הוא לא כמו ה-AVM60, זהו מכשיר להתקנות צנועות כמו אצלי

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
מיכאל

1. תתחדש שוב!
2. תשובה מפורטת-תודה.
3. אקרא על המכשיר - לא מכיר אותו כלל - פרט לכך שראיתי אזכור שלו.
4. כאשר אתה מדבר על התקנות צנועות - פחות מסתדר לי ב-לרכוש פרוססור (5000$) בשביל 5.1 סטנדרטי - וכאשר קיים כביכול מעבד 3d ל Object שמן הסתם גם עלה ליישמו באמפלימנציה התכנונית שלו במעבד - כאשר בעצם אי אפשר באמת לנצלו (7.1 סטנדרט pre out).
5. לגבי טיב הסאונד - אני לא מוסיף - כל אדם ודעתו וכבודו - אך ממה שיצא לקרא באיזה כמה פוסטים על המכשיר - אני פחות שותף לדעתך אך מכבד אותה.
6. ה 600 שהיה לי - היה נשמע לוקה בחסר בכל הקשור לפאנץ ו דינאמיות בקולנוע (סטיראו לא מעניין (אותי) במכשיר כזה) - הפתיע שפרוססור של denon avp-a1HD (מיינסטרים) היה נשמע טוב ממנו (בהרבה) אצלי ביישום 7.1 (לא מעבר).
7. מוזר שקיימת רק יציאת HDMI 1 בודדת - לא ברור לי כ"כ לאיפה שוייך הפרוססור הנ"ל להיות ולשכון - כנראה באמת במערכות צנועות עם אילוץ או מסך TV או מקרן.

אבל כאמור - אני לא מכיר את המכשיר הנ"ל ואשמח לקרא ולשמוע פידבקים ורשמים ממך - מקווה שעשית מהלך נכון.

שוב תהנה ותתחדש.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113

מזכיר לי שערב לפני החתונה של גרושתי ושלי הלכנו לקנות מערכת ק"ב לבית במקום להתעסק בשטויות כמו חתונה, יש ייתרונות בחתונה עם מישהי שהעיסוק המשני שלה היה די.ג'י (העיקרי באותם ימים היה ברמנית ;) ).

שאפו לאישתך על הפירגון, נדיר בימים אלו.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אבל כאמור - אני לא מכיר את המכשיר הנ"ל ואשמח לקרא ולשמוע פידבקים ורשמים ממך - מקווה שעשית מהלך נכון.

שוב תהנה ותתחדש.

תודה שוב.
אגב מחירו של mk2 הוא 6000$ לפני מיסים בארה"ב

מקווה גם כן, אבל כמו שאומרים על Classe "עומד לי" ויסלחו לי, אבל על אנטם - לא.
אז אם אמרנו חוויות, אז עדיף כך.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
תודה :)
החלפתי בגלל איכות הסאונד בדו ערוצי ורב ערוצי, בגלל עיצוב היפה ומינימליסטי, בגלל הגודל האטרקטיבי יותר.
לא יודע איך נשמע, לפי מקורות שבדקו את שני המכשירים והתכתבתי איתם, הוא נשמע טוב יותר מ-AVM60.
Sigma מתאים לחללים קטנים ולסטאפים פשוטים יותר כמו שלי (יש לי 5 רמקולים בלבד), ושוב לי חשובה איכות הסאונד,
המעבר מסטריאו (metronome/Octave) לרב ערוצי (Onkyo) מתסכל אותי במשך כמה שנים. אפילו המעבד הפשוט של audiolab שהיה אצלי לפני אונקיו ברמה טובה יותר

Classe כמובן אי אפשר לשמוע, הוא יהיה זמין במפעל באוגוסט, אקבל כנראה בספטמבר.
נקווה לטוב

PEQ - פרמטרי, קביעת פילטר בלתי תלוי לכל ערוץ. מבחינתי זאת לא מדע בדיוני, אני שנים עובד עם Room EQ Wizard
לגבי Dirac, יש לי הרי רישיון מלא במחשב, שהוא המקור היחיד במערכת, ואני יכול להפעיל Dirac שם. אבל בשלב ראשון אנסה את PEQ של Classe

הוא מודרני מאוד, הוכרז בפברואר השנה.
היציאות הנוספות גמישות להבנתי, אפשר להפוך את המכשיר ל-7.1 או לנייד את הערוצים ה-AUX לעשות bi-amping למשל
מכשיר הוא full balance אמיתי ליציאות ה-front

הוא לא כמו ה-AVM60, זהו מכשיר להתקנות צנועות כמו אצלי

אני יכול להבין את התחושות שלך בשמיעת אודיו דו ערוצי, אני נשברתי לבסוף ורכשתי מגבר סטריאו יעודי, זה לא שרע עם הפרוססור הוא פשוט לא טוב כמו מגבר סטריאו יעודי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור