שאלה רצינית ביותר - איך בת הזוג שלכם..

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
שאלה רצינית!

אני לא מבין השטויות, למה תתנגד האישה בכלל? כל עוד הזוג מספק הכל לבית, לאשתו ולילדים. לא מגיע לו ליהנות גם הוא? אפילו שרוצה לשפוך הרבה כסף על התחבית שהוא אוהב. לא מבין מה הבעיה? אהה האישה! מה הפכנו לסמרטוטים בידי האישה? כמו שהיא רוצה להתפנק ולטייל כל הזמן וכו' אז גם היא חייבת לדאוג שבן זוגה יהיה מרוצה ויממש התחביב שהוא אוהב.

זכות האישה להתנגד במידה והבעל לא מספק כלום לבית, לילדים ולה... והוא דואג רק לתחביב. אז האישה בצדק מגיע לה להתנגד בחריפות.

אני מתחבר למה שכתבת. יחד עם זאת, גם במידה ויש כסף לרכישת מערכת מכובדת, הן תמיד ימציאו איזה שהוא תירוץ למה לא לרכוש.

כך זה מתחיל .. ממי זה יכער את הסלון, תתייעץ עם האדריכל, אתה יודע שהילדים יחבלו לך במערכת, זה יותר מידי גדול, לא מספיק אסתטי, תראה מה קורה אצל שאר החברות שלי, לאף אחת מהן אין מערכת כמו שאתה רוצה בסלון, או לשאר הצעצועים שאתה מתחבר אליהם.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
איציק - קלעת בול.

אצלי - אשתי לא "בזבזנית" למעשה דיי צנועה ולא חוגגת על האשראי - יחד עם זאת - שינינו יודעים שההוצאות לצערי יכולות להתעלות על ההכנסות, על כן מהצד שלי - אני מנהל את אכנסותיי מול משק הבית ותחביבים למינהם בצורה מסודרת ולפעמים גם לא בשיתוף מלא בשביל להמנע מ"משקעים" למינהם.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
איציק - קלעת בול.

אצלי - אשתי לא "בזבזנית" למעשה דיי צנועה ולא חוגגת על האשראי - יחד עם זאת - שינינו יודעים שההוצאות לצערי יכולות להתעלות על ההכנסות, על כן מהצד שלי - אני מנהל את אכנסותיי מול משק הבית ותחביבים למינהם בצורה מסודרת ולפעמים גם לא בשיתוף מלא בשביל להמנע מ"משקעים" למינהם.

איתי.

אני מכיר מקרוב מספיק זוגות שהבעל מאוד רוצה לפנק את עצמו באיזה צעצוע חמוד, אך "ההנהלה" לדבריו לא מאשרת.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
כל אדם צריך לדעת מה מגבלותיו חסרונותיו ו יתרונותיו, בכל דבר.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
איציק - קלעת בול.

אם תמשיך ככה בסוף תקבל את החשבון;)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
או על החשבון ;)

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
כמו באודיו, כך גם בסוגייה דנן, הפתרונות הטובים והיעילים, לא באים בזול.

תן לה חצי דירה ולא תצטרך להתלבט בעניין.

יתכן שבסוף זה הפתרון, ולא מתוך בחירה :(

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
מממ למה יש פה הנהלה ולא שותף להחלטות ? (אצל הנשואים כמובן )
כמובן שלאחר חצי דירה יש לי חופש מוחלט עם חשבונות נפרדים אבל אי אפשר לשכוח את הפרצוף כשהרמקולים הוצבו פעם ראשונה בסלון לשימחתי מאז החיוך לא נימחק כל פעם שהמערכת נידלקת
דרך אגב אני מוכר כיליה להחלפת המגבר אם משהו מכיר :)))

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
הנושא הזה של WAF הוא יסוד מוסד בתרבות האודיופילית.
ראו נא ערך הוויקיפדיה המצורפת. די משעשע. השורשים הולכים אחורה למגזין סטראופייל של שנות השבעים ואף מוקדם זה.
פחות קשור להוצאה הכספית ויותר קשור להוצאה של הרמקול מטר מהקירות (הדיון הקודם...)
WAF = wife acceptance factor
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wife_acceptance_factor

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
איתי.

אני מכיר מקרוב מספיק זוגות שהבעל מאוד רוצה לפנק את עצמו באיזה צעצוע חמוד, אך "ההנהלה" לדבריו לא מאשרת.

איציק, WTF ההגדרה הזו "הנהלה", נישואים או זוגיות הם שותפות, אף אחד לא מנהל את השני ואין דבר כזה שתחביב/רצונות של X קודמים לאלו של Y.
בכלל, זוגיות זה עניין של פשרות (משני הצדדים אם זה לא ברור עד עכשיו), תקשורת וגם מקום לביטוי אישי לשניכם.

מצטער אם חפרתי בנושא אבל קשה לי לראות את ההתבטאות כאילו בבית יש הנהלה ואנחנו הגברים לא חלק ממנה.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
איציק, WTF ההגדרה הזו "הנהלה", נישואים או זוגיות הם שותפות, אף אחד לא מנהל את השני ואין דבר כזה שתחביב/רצונות של X קודמים לאלו של Y.
בכלל, זוגיות זה עניין של פשרות (משני הצדדים אם זה לא ברור עד עכשיו), תקשורת וגם מקום לביטוי אישי לשניכם.

מצטער אם חפרתי בנושא אבל קשה לי לראות את ההתבטאות כאילו בבית יש הנהלה ואנחנו הגברים לא חלק ממנה.

ההגדרה הזו היא לא מבית מדרשי! ידידי היקר, לצערנו, זו מציאות הקיימת בחלק נכבד ביותר מבתי האב בישראל 2017.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
ההגדרה הזו היא לא מבית מדרשי! ידידי היקר, לצערנו, זו מציאות הקיימת בחלק נכבד ביותר מבתי האב בישראל 2017.

בעיני זה עצוב, מדוע להיות כבול ל"זוגיות" מסוג כזה, מתים רק פעם אחת, תלמדו לנצל את החיים עד תום.

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28

שותף לדעתך ככה זה אצלינו יום שותפות מלאה ומכבדת

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
לפני חודש מגיע גבר בן 50 שקשקש איתי בכמה שיחות ארוכות על זוג רמקולים רצפתיים , שענינו אותו זמן רב , ולבסוף רכש אותם .
למחרת 9 בבוקר , טלפון : שמע אמיר , אל תשאל מה עברתי כל הלילה , לא עצמתי עיין , מלחמות עם האישה
שלא אהבה אותם בסלון והפריע לה העיצוב ושאמרה לי, או אני או הרמקול , ולצערי הרב אני חייב להחזיר אותם
אחרת זה יגמר רע מאד מבחינתי ,ואין לי כח לריב עם האישה .
אז הרמקולים הוחזרו והעסקה בוטלה .
זה קורה לצערי ולא מעט ואין מה לעשות בנידון .

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
לפני חודש מגיע גבר בן 50 שקשקש איתי בכמה שיחות ארוכות על זוג רמקולים רצפתיים , שענינו אותו זמן רב , ולבסוף רכש אותם .
למחרת 9 בבוקר , טלפון : שמע אמיר , אל תשאל מה עברתי כל הלילה , לא עצמתי עיין , מלחמות עם האישה
שלא אהבה אותם בסלון והפריע לה העיצוב ושאמרה לי, או אני או הרמקול , ולצערי הרב אני חייב להחזיר אותם
אחרת זה יגמר רע מאד מבחינתי ,ואין לי כח לריב עם האישה .
אז הרמקולים הוחזרו והעסקה בוטלה .
זה קורה לצערי ולא מעט ואין מה לעשות בנידון .

תשמע, אם מדובר במפלצות מכוערות עוד ניתן להבין את תגובת האישה, גם לי יש רגישות לאסטטיות שאגב בגללה הזמנתי ריהוט חדש שיתאים לרמקולים החדשים.

להגיע בנישואים/זוגיות למצב של אולטימטום כפי שתיארת מעיד על תקשורת וקשר זוגי בקנטים, במצב כזה עדיף לומר שלום וללכת איש לדרכו - חבל על הבריאות של שני הצדדים, אין מחיר לחופש.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אני גרוש ובזוגיות כבר 10 שנים. יש לי דירה בתל אביב ובה המערכת היותר מושקעת. בירושלים יש לי זוג רמקולים יותר מקובלים אסתטית (צ'אריו דלפינוס עם הסטנדים היפים שלהם) ואינטגרייטד צנוע ולא בולט. המערכת שם מתאימה גם יותר למוסיקה ששומעים ביחד בסופש - ג'אז ובלוז רכים, מוסיקה עברית וכדומה. בנושא ההוצאה - בכל שנה מוציאים על נסיעות לחו"ל יותר מהעלות של כל המערכת אז באמת שזה בקטנה ובכל מקרה אני המממן כך שאין לה טענות לגבי הוצאה כלשהי. הייתי יכול לקנות מערכת בחצי מיליון אבל אני קמצן וחוץ מזה לא יהיה לי איפה לשים אותה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור