סבבה, 5 פעמים אין מקום לטעותגם אם אני זורם איתך
למה אם יש טעות נמשיך?
טעות אחת והפסדת
אני מוכן לעשות התערבות מבחן עיוור על הרמקולים שלי מול רמקולים של מחשב
30 פעם , אם אני טועה פעם אחת הפסדתי.
אתה כל כך בטוח שאתה מבחין אז למה בכלל שתטעה?
בזכותך יש התערבות, אתה מצטרף?וואו
אני בהלם
בייסקלי חצי מהאנשים כאן מסכימים עם מה שאני אומר
בבליינד טסט סטטיסטית הסיכוי קטן עד אפסי לזהות את הכבל היקר ב100% מהמקרים.
מסתבר שמה שאני אומר זה לא כזה נורא אחרי הכל
לא.סבבה, 5 פעמים אין מקום לטעות
אין לי תקציב במקרה שאפסיד אבל אשמח לשמוע את תוצאות ההתערבות עם חברים אחרים כאןבזכותך יש התערבות, אתה מצטרף?
לא!לא.
אני שאלתי כי הלכת רק לצד אחד
5 פעמים זה עדיין סיכוי סטאטיסטי. 13 מתוך 16
נמתין בין הבדיקות כמה זמן שתרצה
אתה הרי בטוח שאין הבדל ככה שאתה לא מסכן שום כסףאין לי תקציב במקרה שאפסיד אבל אשמח לשמוע את תוצאות ההתערבות עם חברים אחרים כאן
אתה הלכת לקראתי?לא ממשיך את המשא ומתן. מי שמעוניין להתערב על ההשפעה של כבל חשמל אני נבחן ומחוייב לפגוע 5 מ5.
נראה לי הלחץ כבר התחיל
אין לי תקציב במקרה שאפסיד אבל אשמח לשמוע את תוצאות ההתערבות עם חברים אחרים כאן
לא.
לא צריך את הכבל שלך, אתמול בדקתי את עצמי עם כבל מחשב פשוט ולכן אני בטוח.אתה הלכת לקראתי?
קודם כל התגובה שלי היתה לגיא
5 ניחושים בטוטו הבאתי הרבה פעמים
13 זה מנטרל ניחושים
אתה זה שמתחמק.
אני מוכן שהניסוי ימשך שעתיים
וגם אתן לך את הכבל שבוע לפני שתוכל להתאמן
אם אתה לא מגיע אין התערבות מבחינתי. אתה התחלת את הדיון הזה שוב. אז אתה תסיים אותו אדוני. תחליט היום. יש או אין. קדימה דבר תכלס!!אין לי תקציב במקרה שאפסיד אבל אשמח לשמוע את תוצאות ההתערבות עם חברים אחרים כאן
התגובה של גיא היתה לגוד ואתה הצטרפת כי זה פורום כללי וכך גם אני…קודם כל התגובה שלי היתה לגיא
הוא לא מגיע לא בגלל כסף, הוא לא מגיע כי כשיפסיד לא יוכל להמשיך לזרוק לפורום את הפנינים שלו…אם אתה לא מגיע אין התערבות מבחינתי. אתה התחלת את הדיון הזה שוב. אז אתה תסיים אות אדוני. תחליט היום. יש או אין. קדימה דבר תכלס!!
הינה התחילו הקשקושים... 16 החלפות עם זיהוי של 13. חחחחחחחח.... תמיד זה מגיע לאיזו דרישת תנאי הזויה מצד "החכמולוג התורן" . תמיד!!!!!!לא.
ברור. מוכר וידוע.הוא לא מגיע לא בגלל כסף, הוא לא מגיע כי כשיפסיד לא יוכל להמשיך לזרוק לפורום את הפנינים שלו…
תגיד דוד
היית פעם בקזינו?
לנחש נכון ברולטה 4 פעמים אדום/שחור זה לא קל אבל יש סיכוי של 1:16
לנחש 13 מתוך 16 זה סיכוי של 1:8192 כלומר לא סביר בעליל
אם הכבל שלך משמעותית יותר טוב אתה אמור לזהות אותו גם 20 פעם
WOW.... לא ידעתי שרעש צרצרים יש גם בבוקר.... איזה שקט פתאום.... עכשיו גם אני "בהלם".אם אתה לא מגיע אין התערבות מבחינתי. אתה התחלת את הדיון הזה שוב. אז אתה תסיים אותו אדוני. תחליט היום. יש או אין. קדימה דבר תכלס!!
אתה שוב נופל למלכודת.... למה?גם לנחש את כל המספרים בלוטו או את התוצאות בטוטו יש סיכוי נמוך להחריד אז זה מוכיח שזה לא הימור ?
לפי הלוגיקה שלך מי שהצליח לנחש נכון את כל המספרים בלוטו או את כל המשחקים בטוטו הוא גאון ולא מהמר כי הסיכוי נמוך…