אני אמנם מצטט את ההודעה שלו. אבל אני אעשה לכם סדר. עשיתי טונות של מבחנים עיוורים. תמיד הבחנתי גם כשניסו לבלבל אותי. עשיתי מבחנים עיוורים על מקורות דיגיטלים עם אותו קובץ בדיוק ועל אותו ממיר, על כבלי רמקול וכבלי חשמל. זה היה תמיד עם חברים טובים ומוכרים באתר. הם, אם ירצו, ישתפו בתוצאות.
אבל מבחנים כאלה, עם חברי אתר כמו אלוהי האודיו וכדומה, זה מבחן שהוא חייב להיות בהתערבות בתשלום, חייב להיות או צ׳ק או העברה בנקאית שכותרת העברת התשלום צריכה להיות ״שכר לימוד בנושא כבלים״. אם זה לא מתרחש המבחן מבחינתם לא התקיים. אל תחפש מהזן הזה של החכמולוגים אמינות. ההתערבות יכולה להיות על מאות שקלים או על כמה אלפים (כפי שהצעתי לאלוהי האודיו המדובר).
במידה ואף אחד לא שם כסף על השולחן, והמבחן מצולם בוידאו עם שני עדים אחד מכל צד של הנבחנים והבוחנים, אין טעם בכלל לבצע מבחן שכזה.
ולגביך מר אודיוגד היקר.
ברור שאתה טרול ואני משאיר אותך רק בשביל האקשן. ברגע שאחד ממנהלי האתר (גיא למשל) יגיד לי להסיר את המנוי שלך, אתה תוסר באותה שניה בדיוק. ומדוע? לא בגלל שאתה עושה נזק לתחום עם טענות חסרות בסיס של נסיון, אם כי אתה פשוט מוליך שולל את הגולשים החדשים בשרלטנות מביכה.
כתבתי את זה בעבר ואני כותב את זה גם עכשיו. בפורום הזה הוא לא דמוקרטי. כאן ידברו על מה שמתאים לרוח האתר. אז תהיה עירני למה שמשתחרר לך מהמקלדת. ואגב, כשאני מוחק מנוי מהסיבה של ״פגיעה ברוח האתר״, אני מוחק גם את כל מה שאותו מנוי כתב מהרגע שהוא הצטרף. אז זה בכלל מבאס. כי בעצם כל ההשקעה שלך בחשמל, מחשבה וכתיבה יעלמו כלא היו.
אז מה נישאר?
המבחן היחיד שיפורסם בפורום הזה הוא מבחן אצלי, איתי. אם אתה לא מוכן לשים צ׳ק על מבחן כזה זה מלמד אותי שאתה בעצמך לא בטוח בטענות שלך. שהרי אם זה היה בטוח כמו שאתה מצהיר, יכולת פשוט לבוא אלי, לתת לי להיכשל, לקחת צ׳ק וללכת. אחלה כסף בלי מאמץ. רוצה לבוא לקחת אותו? בוא עם הכבל שעשרה שקלים. אם אתה לא בא, כל מילה שלך על כבלים תקרב את הפתעת החסימה שלך לצמיתות.
מבאס אני. הא?