איפה הגבול שאלת ? שאלה קצת בעייתית לענות עליה כיון שהגבול הוא פלסטי,אחלה התייחסות
נשאר לי לשאול אותך - איפה הגבול ?
אתאיסט שנכנס לפורום של לומדי דף גמרא שבועי ודוחף להם "אין אלוהים" זה מבחינתך גם תקין ?
אני פשוט מנסה להבין עד לאן אתה לוקח את חופש הביטוי.
לגבי האלימות בשיח, התשובה שלי היא "הכל זה מלמעלה".... - ראה את האלימות והבריונות של מנהיגי המדינה שמשתלחים ועושים דה-לגיטימציה לכל מי שלא תומך בדעתם וזה מצליח להם אז "מה יגידו אזובי הקיר"?...
ראית את תרבות הדיון בכנסת ?
מייצג תרבות של כנופיות.
אבל בוא נניח שכל "לומדי הגמרא" - שה"אתאיסט" אומר להם שאין אלוהים, משתמשים בכפתור *ההתעלם* שלהם, אזי מי שמפריע להם לא יהיה
אפקטיבי כיון שהוא רוצה לשיטתך להפריע להם ולא יהיה מישהו בצד השני להפריע לו. היחידים שהוא יצליח להפריע להם יהיו אלו שירצו להוכיח לו שהוא טועה - שיתווכחו איתן (ללא הועיל) ואלו שלא יצליחו שלא להגיב לו כי הוא מצליח לנגן להם על העצבים שזה מה שהוא רצה לפי מה שאתה אומר. בכל מקרה זו דעתי בנושא.
לגבי "הכל זה מלמעלה", אבוי לנו אם נתנהג כמותם - ממש בושה וחרפה אבל יש פה שאלה של ביצה ותרנגולת. זה בנוגע לנבחרי הציבור שלנו.
אותי, מה שהרבה הרבה יותר מדאיג זו ההתנהלות של אלו שלא נבחרו, שהפכו את הכל לפוליטי (ומאד גזעני),קרי התקשורת, משטרה, פרקליטות, בתי המשפט, אקדמיה - במקום לשמור עלינו האזרחים מפני המחוקקים והשחיתות הם מקדמים את האג'נדות והצרכים האישיים שלהם.