יעקב ח
חבר משקיען
- מעורבות
- 175
- נקודות
- 63
הדו ערוצי לפחות מ-ניסיוני, טעמי ולאוזניי עם הרסיברים האילו במיוחד הפיונירים זה בהחלט "פח הפחים".
יש לך את זה ביותר מגעיל?
הדו ערוצי לפחות מ-ניסיוני, טעמי ולאוזניי עם הרסיברים האילו במיוחד הפיונירים זה בהחלט "פח הפחים".
לדעתי, אם לקחת מכשיר לבחינה אצלך בבית מבלי לידע את בעל המכשיר/החנות/היבואן שאתה הולך להעביר ביקורת/התרשמות על המכשיר ולקבל הסכמתו אז זה מסריח
אין שום סירחון בעצם שאילת מכשיר לצורך בדיקתו ו/או דיווח על תוצאותיה בפורום, עם או בלי הסכמת המשאיל, שייכול להיות באותה מידת רלוואנטיות גם אדם פרטי.גם אם קיבל את הסכמתו ולא אמר לנו - מסריח.
זה מזכיר לי את השיר "דיינו" של פסח.
...ואילו עשה לנו סקירה ולא הודיע לבעל העסק - מסריח
... ואילו עשה לנו סקירה וכן הודיע לבעל העסק, ועל כן הוא בעל אינטרס - גם מסריח.
בקיצור, קצת מסריח. אבל יאללה, למה סתם עלילות שוא. אני בטוח שיש הסבר הגיוני ופשוט...
מה שאתה אומר, חבר מתנוש, זה שכבר הכרת את הסקירה הקודמת.כי שתי הסקירות האחרונות הן ברמה נמוכה ביותר. למשל, ברמה הטכנית בלבד של הטקסט, תראה כמה שיכפול יש בין שתי העאלק סקירות:
https://www.diffchecker.com/i0lllfjt
...
אני לא אוהב לבזבז את הזמן שלי
זו לא כזו גבורה גדולה שלא להתנצל. להיפך -- להתנצל דורש הרבה יותר אינטגריטי והרבה יותר אומץ.אבל אני לא אתקפל ואתנקנק ואתנצל כי לשם אתה מכוון.
אין שום סירחון בעצם שאילת מכשיר לצורך בדיקתו ו/או דיווח על תוצאותיה בפורום,
קודם כל, תודה!כל הכבוד!
׳שאילה׳ ולא ׳השאלה׳.
יש משאיל, ויש שואל.
שגיאה כל כך נפוצה במקומותינו, ואתה החזרת את כבודה של שפתנו העתיקה על כנו.
וסליחה על האתנחתא השולית בדיון הסוער...
לדעתך לא. לדעתי כן.אין שום סירחון בעצם שאילת מכשיר לצורך בדיקתו
עוד פעם אתה עם הפוסל במומו פוסל? כמו הילדים הקטנים שמחזירים כל פעם "אמא שלך" כשמקללים אותם.אז ממש לא נראה לי שייש כאן חשד לטובת הנאה, וכל הדיבורים על סירחון הם סתם הטלת דופי בלתי מוצדקת, או, בלשון הדוברים, סירחון -- עוד מקרה של "הפוסל, במומו פוסל".
מי אתה שתחליט מה על מה אני יכול להעיר ועל מה לא? זה תפקידו של מנהל הפורום.כאשר יש טעויות/הטעיות, יש מקום להעיר, אבל לא על סיגנון ו/או חזרתיות.
לא אמרתי שלא מעניין. אמרתי שלא רלוונטי לפורום, ופורסם בפורום הזה דווקא, כי יש בו הרבה יותר קוראים מאשר בפורום ק"ב.וחוצמזה, דעתך על דברים שלא מעניינים אותך לא מעניינת
אתה חי בסרטים מצוירים. לא חושב שהעולם צריך להשתנות לפי. אם מעניין פה אנשים לדבר על רסיברים בפורום אודיו דו ערוצי, שידברו. ואני גם אדבר. אם יש לך בעיה עם זה, זה לא מענין אותי.התנהלותך מזכירה את זו של החרדים מהסוג שחושבים שהעולם צריך להשתנות כפי שנראה להם, ולא שהם יתאימו את עצמם לעולם.
זמני הוא יקר לי, לא כביכול. ולא מדובר על זמני בלבד. ובנוסף, התייחסתי לתכנים הנידונים, ולא לסגנון או לאישיות. התכנים הנידונים לא מלמדים כמעט כלום על המגבר המדובר, ולפיכך הסקירה ברמה נמוכה.ומה שאתה עושה זה מתחרע על אנשים, בתואנות שאינן בהכרח קשורות לתכנים הנדונים, אלא לזה שהסגנון ו/או האישיות של הכותב לא נראים לך, או שמבזבזים-כביכול את זמנך היקר לך כביכול.
כשיהיה לי ילד, הדבר הראשון שאעשה זה לקחת אותו אליך ללמוד קצת ערכים.זו לא כזו גבורה גדולה שלא להתנצל. להיפך -- להתנצל דורש הרבה יותר אינטגריטי והרבה יותר אומץ.
אם אתה מריח את המחשבות המסריחות של עצמך, זה לא אומר שהוא מסריח.לדעתך לא. לדעתי כן.
אם אני הולך באופן שיטתי ולוקח מכשירים כדי לבדוק אותם, זה אומר שאני מקדם משהו. את הקריירה שלי ככתב אודיו? יכול להיות. אבל זה שונה מהותית מאדם שלקח מכשיר כלשהו בתור צרכן פוטנציאלי ומדווח על רשמיו.
זה שאני חוזר אל "הפוסל, במומ פוסל" זה רק מהשעשוע של לראות איך זה עובד כל פעם מחדש,עוד פעם אתה עם הפוסל במומו פוסל? כמו הילדים הקטנים שמחזירים כל פעם "אמא שלך" כשמקללים אותם.
דומני שהוא אמר לך בכמה ניסוחים שונים, אבל לא אתאמץ לחפש את הציטוטים המדוייקים.מי אתה שתחליט מה על מה אני יכול להעיר ועל מה לא? זה תפקידו של מנהל הפורום.
לא משנה אם זה לא מעניין אותך בגלל שזה לא נראה לך רלוואנטי, או כי זה לא כתוב מספיק טוב, או כי ה"רמה" לא נראית לך, או מה התירוץ הנוכחי שזה לא מעניין אותך ו"מבזבז"-כבייכול את הזמן שאתה בוחר להשקיע בו.לא אמרתי שלא מעניין. אמרתי שלא רלוונטי לפורום, ופורסם בפורום הזה דווקא, כי יש בו הרבה יותר קוראים מאשר בפורום ק"ב.
אף אחד לא טען שאתה חושב שהעולם צריך להשתנות לפיך, כך שזה מראש לא בתסריט של הסרט המצוייר.אתה חי בסרטים מצוירים. לא חושב שהעולם צריך להשתנות לפי. אם מעניין פה אנשים לדבר על רסיברים בפורום אודיו דו ערוצי, שידברו. ואני גם אדבר. אם יש לך בעיה עם זה, זה לא מענין אותי.
זה סיפור יפה ומרגש, אבל אם הוא הייה באמת יקר לך, לא היית טורח לעורר את כל הסרחון המפוברק הזה אלא מדלג הלאה.זמני הוא יקר לי, לא כביכול. ולא מדובר על זמני בלבד.
לא הבנתי מה הבעייה בשני השירשורים הנוספים, למעט ה"עוסק בתחום", אבל אולי כי אני תמים מדי.מה קורה כשנכנסים לגוגל וכותבים:
Site:hometheater.co.il 9000es
מקבלים את זה:
http://popup.htcafe.co.il/vt243907
וגם זה:
http://popup.htisrael.co.il/vp1592526
כל הנפשות הזכות שיצאו להגנתו של החף מפשע, השה התמים- לא לגיטימי לבקש הסבר לזה?
על סמך העובדות הידועות עד לרגע זה, לא הייתה שום סיבה לחשוד בו בשום דבר, לא הזכרת את עובדת היותו "עוסק בתחום", ושאר טיעוניך נראו כמו ניסיונות הפללה בלתי מבוססים וירידה על רמת כתיבתו.זאת בדיוק הבעיה: "עוסק בתחום".
אין פשעים ואין ראיות מפלילות. ואני לא מחפש אותו אישית כי לא מענין אותי. מה שמענין אותי זה לדעת מי כותב את מה שכותב. ולמרות שניסו להציג אותו כלקוח תמים ששואל ציוד מבעלי חנויות/יבואנים וסוקר את הציוד ברוח פילנטרופית יוצאת דופן, מסתבר שבאתר אחר הוא מתוייג כעוסק בתחום. מותר לי לשאול למה?
קקי ופיפי. ילדים בגן.אם אתה מריח את המחשבות המסריחות של עצמך, זה לא אומר שהוא מסריח.
הוא כותב אות על זה כי יש לו מענין מסחרי בתחום! בין אם הוא סוחר, לוביסט, נציג מטעם, או אושיית הסקירות הבאה אחרי רן לוי. כל מה שביקשתי זה לדעת מה הוא.ולמה הוא כותב על זה? אין בעייה להמציא כמה סיבות אפשריות נטולות ריח או מריחות טוב. למשל:
ואפשר כנראה להמציא עוד כמה בלי להתאמץ יותר מדי.
- הנושא חשוב לו והוא נהנה לשתף
- הוא חושב שזו תרומה לאחרים
- הכתיבה עוזרת לו לרכז את מחשבותיו
- הוא רוצה תשומת לב
- הוא מצפה לתגובות ענייניות שייתנו לו פידבק על צורת הבדיקה/חשיבה שלו (בניגוד לסגנון כתיבתו)
דיברתי על קופי פייסט בין שתי סקירות שונות בפורום הזה.ואם רוצים להעביר מסר דומה יותר מפעם אחת, דווקא הדבר ההגיוני והפרקטי הוא לעשות copy/paste למסר הראשון ולא לכתוב הכל מהתחלה.
א. אני לא השוטר של הפורום. אני חבר רגיל בו, כמוך וכמו כל אחד אחר. אני לא מלשינון.ואם יש לך תלונה על כך שהשרשור נפתח בפורום הלא נכון -- תכתוב למנהלי הפורום בקשה להעביר אותו למקום שכן נכון. ללכלך/להסריח מישהו אחר בגלל זה?
- "אתה מזכיר לי אדיוט".אף אחד לא טען שאתה חושב שהעולם צריך להשתנות לפיך, כך שזה מראש לא בתסריט של הסרט המצוייר.התנהלותך מזכירה את זו של החרדים מהסוג שחושבים שהעולם צריך להשתנות כפי שנראה להם, ולא שהם יתאימו את עצמם לעולם.
אני מצפה מסקירה להיות ברמה מסויימת. ואם היא לא ברמה מסויימת, אני אכתוב את זה.מה שאני כתבתי הייה בעקבות זה שאתה מצפה שאנשים יכתבו בסגנון שנראה לך, ברמה שנראית לך, במקום שנראה לך ומי זוכר מה עוד, ואם זה לא כך, אתה מצפה שכולם יתיישרו עם מה שאתה מצפה.
זה בגלל שאין לך מושג מה זה ניהול זמן באינטרנט, וכמות הגירויים שאדם ממוצע צריך לסנן או לנהל. וזה אחד מהם. לי יש מושג כי זה נוגע בתחום העיסוק שלי. אתה חושב שלקרוא שלוש שרות או חצי שורה משרשור, ולהחליט על פיהם אם להמשיך או לא, זה מספיק. וואלה, זה לא מספיק. בדיוק כמו שתעקם גבה אם מישהו יעשה כאן סקירה לקורקינטים, אני עיקמתי גבה על זה שמישהו בחר בפורום הזה לעשות סקירה לרסיבר ולא טרח להתאים את הטקסט שלו במאומה לנושא הפורום.זה סיפור יפה ומרגש, אבל אם הוא הייה באמת יקר לך, לא היית טורח לעורר את כל הסרחון המפוברק הזה אלא מדלג הלאה.
אתה צודק במאה אחוז. אני מייצג רק את עצמי.ועובדה היא שכמה אחרים הגיבו בחיוב, כלומר לא מדובר בזמן היקר-כבייכול של כל האחרים, ובכל מקרה לא קיבלת מינוי לייצג אף אחד מעבר לעצמך.
גם כאן אתה צודק, אך חלקית.עם זאת, אני מניח שאני יכול לומר בשם רוב האחרים ואולי גם בשם מנהלי הפורום -- שייתקנו אותי אם אני טועה: כל מי שזמנו יקר לו מוזמן לדלג על מה שלא מעניין אותו, מכל סיבה שהיא. הנימוקים, למה זה לא מעניין אותו, ו/או לא צריך-כביכול לעניין אחרים, אינם מעניינים. כנ"ל גם ביקורות על "רמה", סיגנון, שגיאות כתיב ועברית, פיסוק וכד'.
רק שלא אמרת את זה קודם.הוא כותב אות על זה כי יש לו מענין מסחרי בתחום! בין אם הוא סוחר, לוביסט, נציג מטעם, או אושיית הסקירות הבאה אחרי רן לוי. כל מה שביקשתי זה לדעת מה הוא.
ולאור זה ^, גם זו התממותגם אם קיבל את הסכמתו ולא אמר לנו - מסריח.
זה מזכיר לי את השיר "דיינו" של פסח.
...ואילו עשה לנו סקירה ולא הודיע לבעל העסק - מסריח
... ואילו עשה לנו סקירה וכן הודיע לבעל העסק, ועל כן הוא בעל אינטרס - גם מסריח.
בקיצור, קצת מסריח
פרשנות שלי?ב. אני לא הסרחתי ולא לכלכתי בגלל זה. זה פרשנות שלך. טענתי שהסקירה היא ברמה נמוכה. ואני עדין טוען כך.
כל הסיפורים האלה על ביזבוז זמנך היקר הם הצגה מאוד יפה של חשיבות עצמית מנופחת ולא ממש אותנטית.זה בגלל שאין לך מושג מה זה ניהול זמן באינטרנט, וכמות הגירויים שאדם ממוצע צריך לסנן או לנהל. וזה אחד מהם. לי יש מושג כי זה נוגע בתחום העיסוק שלי. אתה חושב שלקרוא שלוש שרות או חצי שורה משרשור, ולהחליט על פיהם אם להמשיך או לא, זה מספיק. וואלה, זה לא מספיק. בדיוק כמו שתעקם גבה אם מישהו יעשה כאן סקירה לקורקינטים, אני עיקמתי גבה על זה שמישהו בחר בפורום הזה לעשות סקירה לרסיבר ולא טרח להתאים את הטקסט שלו במאומה לנושא הפורום.
אם תחליט לכתוב סקירה תת-רמה על רסיבר, תהיה לי עם זה בעיה כי זאת תהיה פגיעה בזמן שלי, ואני אכתוב על זה. אתה, ונמר, וכל העולם יכולים להמשיך לטעון שאני צריך להמשיך הלאה ולהתעלם, וכולכם תטעו. אפשר וצריך לרצות לשאוף לרמה גבוהה, בין אם זה בהתאמה של נושא הטקסט לנושא הפורום, ובין אם זה ברמת הטקסט
כן, שואף לרמה גבוהה, הזמן שלו יקר עאלק, וכולם טועים. הכל אמת.קקי ופיפי. ילדים בגן
זאת בדיוק הבעיה: "עוסק בתחום".
אין פשעים ואין ראיות מפלילות. ואני לא מחפש אותו אישית כי לא מענין אותי. מה שמענין אותי זה לדעת מי כותב את מה שכותב. ולמרות שניסו להציג אותו כלקוח תמים ששואל ציוד מבעלי חנויות/יבואנים וסוקר את הציוד ברוח פילנטרופית יוצאת דופן, מסתבר שבאתר אחר הוא מתוייג כעוסק בתחום. מותר לי לשאול למה?
נכון, כי לא ידעתי את זה קודם. רק בעקבות הסדרת חינוך שקיבלתי מנמר וממך, טרחתי לבדוק ומצאתי:רק שלא אמרת את זה קודם.
אני לא שמעתי על הבן אדם לפני זה ולא זכורה לי אף התכתבות איתו. אני לא מיתמם. חוצפן.ומה שכן כתבת לא הייתה בדיוק בקשה "לדעת מי הוא", אז אל תיתמם
.
"אני בטוח שיש הסבר הגיוני ופשוט" = "אני מאד אשמח אם אקבל הסבר הגיוני ופשוט". או שאתה מבין את זה אחרת?....בקיצור, קצת מסריח. אבל יאללה, למה סתם עלילות שוא. אני בטוח שיש הסבר הגיוני ופשוט...
הצטרפת למועדון הפסיכולוגיה בגרוש, כפרה? גם אם אני מנופח ובעל תחושת חשיבות עצמית מופרזת, זה לא עושה את הטיעונים שלי פחות רלוונטים.כל הסיפורים האלה על ביזבוז זמנך היקר הם הצגה מאוד יפה של חשיבות עצמית מנופחת ולא ממש אותנטית.
אתה צודק. אני אכן משחית את זמני. זה בעיקר משתי סיבות:גם עכשיו אתה משחית את זמנך הייקר-כבייכול על ויכוחים חסרי-תוחלת.
אני מאד מקווה שבשבילך שזה יקח לך הרבה פחות מ- 10 שניות לסנן כל הסחת דעת שאתה נתקל בה ברשת. אחרת מצבך חמור.ואם מישהו יעשה כאן סקירה לקורקינטים, אני אזהה את זה תוך עשר שניות, ואו שאעבור הלאה, או שאחליט להשקיע בזה 60 שניות לכתיבת פוסט עם בקשה להעביר לפורום המתאים.
שלום קוראים לי עמיר ושוב כיסיתי את כל הפינות. גם ירדתי, גם הראיתי שלא אכפת לי מהתגובה, וגם עשיתי ניתוח פסיכולוגי מבריק של הצד השני.אם אתה כזה מקצועי, למה לך זה לוקח יותר זמן אני לא יודע, ולא ממש מעניין אותי, אם כי זה קצת מוזר.
סבבה, ותודה. זה כל מה שביקשנו לדעת בהתחלה.ועל אותו אתר כתבנו את שתי הכתבות הללו.
http://www.dtown.co.il/articles/1430.html
http://www.dtown.co.il/articles/2226.html
והם לא סימנו את עצמם כעוסקים בתחום.
אני מכיר את סיפור העוסק בתחום של איציק. אם ירצה יספר. שורה תחתונה - הוא אינו עוסק בתחום.
אם תחליט לכתוב סקירה תת-רמה על רסיבר, תהיה לי עם זה בעיה כי זאת תהיה פגיעה בזמן שלי, ואני אכתוב על זה. אתה, ונמר, וכל העולם יכולים להמשיך לטעון שאני צריך להמשיך הלאה ולהתעלם, וכולכם תטעו. אפשר וצריך לרצות לשאוף לרמה גבוהה, בין אם זה בהתאמה של נושא הטקסט לנושא הפורום, ובין אם זה ברמת הטקסט.
סבבה, ותודה. זה כל מה שביקשנו לדעת בהתחלה.
כי אז לא ידעתי שהוא מסומן כעוסק בתחום, ופארסת ה"מסריח" התחילה כי זה פשוט נראה מלכתחילה - מסריח. תראה לי עוד אדם אחד שיש לו כ"כ מוניטין של הכרות תודה, כותב "סקירות" וכו', והוא אודיופיל מין השורה בלי שום רצון לפתח "קריירה" בתחום?אז למה לקשקש שעה בקומקום ולא לשאול ת׳כלס את איציק ״מדוע אתה מסומן כעוסק בתחום באתר שואבי האבק הרובוטים?״