רסיבר פיוניר Pioneer SC-LX89 נבחן.התרשמות+תמונות

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
קח איזה פרוססור של anthem לבדיקה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
[

לא ענית לי על השאלה. אתה גם לא חייב. (אבל אז אני אצטרך לעשות ברור עם ארמגדון)
לדעתי, אם לקחת מכשיר לבחינה אצלך בבית מבלי לידע את בעל המכשיר/החנות/היבואן שאתה הולך להעביר ביקורת/התרשמות על המכשיר ולקבל הסכמתו אז זה מסריח ....

איכסה!

לבחור יש גישה לציוד והוא העלה המון התרשמויות בתקופה של כמה שנים.
במקום להתפנק על המאמץ, לפרגן שיש מי שמשקיע וכותב על ההתרשמות האישית שלו אתם תוקפים אותו?
למה?

והכי חשוב.
האם אתה יודע כמה מהחובבים פה לקחו מוצר מיבואן על מנת להאזין לו וכתבו את ההתרשמות שלהם בפורומים?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גם אם קיבל את הסכמתו ולא אמר לנו - מסריח.
זה מזכיר לי את השיר "דיינו" של פסח.
...ואילו עשה לנו סקירה ולא הודיע לבעל העסק - מסריח
... ואילו עשה לנו סקירה וכן הודיע לבעל העסק, ועל כן הוא בעל אינטרס - גם מסריח.

בקיצור, קצת מסריח. אבל יאללה, למה סתם עלילות שוא. אני בטוח שיש הסבר הגיוני ופשוט...

כל אחד שכותב התרשמות על מוצר בפורום שואל את הסכמת היבואן לכתוב?
ואם לא קיבל את הסכמתו אז זה מסריח?
ואם לקח מוצר וקיבל את הסכמת בעל העסק אז גם זה מסריח?

מה שאתה אומר הוא שלא משנה איך תהפוך את זה, גם אתה, כשהעלת את ההתרשמות שלך מהרכישות שלך, נהגת בסירחון?

תגידו לי? מה קרה לכם? על איתי אני לא מתפלא.
עלייך אני כן. במקום לפרגן לפעילות בקולנוע הביתי אתה דופק לבחור בעיטות בראש.
אני רוצה שזה יהיה כאן, אני רוצה שימשיך לכתוב על ההתרשמויות שלו. ואם איתי (מעצב דעת הקהל, האדם בעל ההשפעה על החנויות, המברר מול היבואנים ומונע פגיעה קשה ומסוכנת ברגשות הקהל) יחליט להתקשר לזוהר, מה יקרה?
הוא ימחק את זה? הוא לא יקח ממנו ציוד? הרי ברור שתוך דקה אני אתערב לטובת פותח השירשור ורק מהסיבה שאני חושב שמה שהוא עושה הוא מבורך, מניע את תחום הקולנוע ומשקיע מזמנו הפרטי. ולא - אין שום אינטרס חבוי - אני יודע - מכיר אותו - מכיר את זוהר - מכיר את דור.

מרגיש לי שיש לכם משהו אישי נגדו וזה לא מוצא חן בעיני!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה לא המכשיר הראשון ובטח לא האחרון שאני משאיל מחנויות מתמחות .
את הבדיקות הללו אני מבצע בזמני הפרטי כול הדברים הנכתבים בפוסט הם על דעתי האישית .
הדבר לא פשוט בכלל .
כשאני פותח פוסט לגבי כל מכשיר שהוא .זה רק כדי לשתף את חברי הפורום אשר מעוניינים לקבל אינפורמציה טרייה לגבי אותו מוצר .
מטבע הדברים .נהוג להודות לאותה חנות אשר השאילה את אותו מוצר .

כנס לעמוד האישי שלהם. סמן את שניהם על ״התעלם ממשתמש זה״ ותמשיך בפעילות שלך בכייף.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
120
נקודות
63
שלום אדון אציק תתחדש אבל עם כל כבוד
מורל לאנ ברמה של cabasse

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,056
נקודות
113
שלום אדון אציק תתחדש אבל עם כל כבוד
מורל לאנ ברמה של cabasse

שלום לך .

לגבי המורל SP3 התחדשתי ! לגבי הרסיבר עדין בבחינות .
שאתה כותב שהמורל לא ברמה של הקבאס למה אתה מתכוון ?

גם הקבאס וגם המורל היו אצלי בבחינה לפני שהחלטתי על מי אני הולך .
אני בטוח שאתה יודע שהרסיברים של פיוניר מסדרת ה LX עוצמתיים ביותר .
1. המורל SP3 עומד בקלות עם רסיבר הדגל של פיוניר גם STAGE 2 ועל כך אשמח להרחיב בהמשך !!
2. המורלים בעלי מיד רחב יותר .נותנים תחושה של רמקול מדפי .
3. המורל נחתך ב 80-21.000 מה שמקנה לך חופש פעולה מול כול רסיבר ! ועם איזה סאב שאתה רוצה . וזה יתרון עצום .
הקבאס io2 נחתך ב 145-22.000 מה שמגביל אותך כמעט מול כול רסיבר .ובנוסף מאלץ אותך לרכוש רק את הסאב של קבאס .
4.בנוסף המחיר ....אבל זה ענין אישי של כול אחד .

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,626
נקודות
113
איכסה!

לבחור יש גישה לציוד והוא העלה המון התרשמויות בתקופה של כמה שנים.
במקום להתפנק על המאמץ, לפרגן שיש מי שמשקיע וכותב על ההתרשמות האישית שלו אתם תוקפים אותו?
למה?
כי שתי הסקירות האחרונות הן ברמה נמוכה ביותר. למשל, ברמה הטכנית בלבד של הטקסט, תראה כמה שיכפול יש בין שתי העאלק סקירות:
https://www.diffchecker.com/i0lllfjt

יתירה מזאת, האינטרס שלך בתור מנהל/בעלים של פורום הוא לא תמיד מיושר ב- 100% לאינטרסים של הקוראים שלך (וזה בסדר, זה לא נאמר כביקורת). אותך מענין שיהיה כמה שיותר תוכן, וכמה שיותר שיח, ולכן אתה פועל לחופש דיבור / מניעות בריונות, מחיה שיחות, עושה סקירות ומשתמש בכתבים של האתר שיעלו תכנים.
אבל, אם מישהו מחליט להעלות תכנים שרמתם נמוכה במקרה הטוב, אז האינטרס שלי בתור קורא נפגע: אני לא אוהב לבזבז את הזמן שלי, ועוד פחות מזה לא אוהב שמתייחסים אלי קצת כמו ילד מפגר עם קופי פייסט מפוסט אחד לשני, ועוטפים את זה בעטיפה של "עוד סקירה". והיות והפורום יקר לליבי כי אני מבלה בו יותר זמן ממה שאני אמור, אז אני אומר את דעתי.

והכי חשוב.
האם אתה יודע כמה מהחובבים פה לקחו מוצר מיבואן על מנת להאזין לו וכתבו את ההתרשמות שלהם בפורומים?
וזה גם לא מאד לגיטימי. כדי שזה יהיה לגיטימי, צריכים להתקיים כמה תנאים, שאין צורך לפרטם.
אבל, כשאדם עושה זאת בשיטתיות כמו es9000 זה מעלה עוד יותר גבה, כי קורא אחר שואל את עצמו: "מה האינטרס?" הרי אין פה התרשמות משתפכת מאושר סטייל שניצל או שלילית ביותר, כזו שמניעה אדם לכתוב. יש פה סתם עוד סקירה פרווה שכמוה אפשר לשבט עוד 50. אז אנשים שאתה מתפלא עליהם (כמוני), וגם כאלה שאתה לא מתפלא עליהם (כמו איתי) - תוהים - מה האינטרס של הבן אדם לכתוב? או במילים אחרות ופחות נחמדות - "מסריח". חובת ההוכחה שלא מסריח היא עליו, לא עלינו. פירגון אוטומטי צריך להרוויח, הוא לא ניתן בחינם.

ועכשיו תורי להתפלא עליך - אתה נותן פירגון עיוור לתוכן ברמה של ספאם ובמקום לתמוך במשתמשים שמנסים לעשות ספין חיובי מכל הסיפור, ושואלים שאלות לגיטימיות על הציוד שנסקר (כמו שאני שאלתי, או כמו שמיכאל הציע), נכנס בהם בכל הכוח כאילו כותב הסקירות הוא גוזל חסר ישע.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כי שתי הסקירות האחרונות הן ברמה נמוכה ביותר. למשל, ברמה הטכנית בלבד של הטקסט, תראה כמה שיכפול יש בין שתי העאלק סקירות:

יתירה מזאת, האינטרס שלך בתור מנהל/בעלים של פורום הוא לא תמיד מיושר ב- 100% לאינטרסים של הקוראים שלך (וזה בסדר, זה לא נאמר כביקורת). אותך מענין שיהיה כמה שיותר תוכן, וכמה שיותר שיח, ולכן אתה פועל לחופש דיבור / מניעות בריונות, מחיה שיחות, עושה סקירות ומשתמש בכתבים של האתר שיעלו תכנים.
אבל, אם מישהו מחליט להעלות תכנים שרמתם נמוכה במקרה הטוב, אז האינטרס שלי בתור קורא נפגע: אני לא אוהב לבזבז את הזמן שלי, ועוד פחות מזה לא אוהב שמתייחסים אלי קצת כמו ילד מפגר עם קופי פייסט מפוסט אחד לשני, ועוטפים את זה בעטיפה של "עוד סקירה". והיות והפורום יקר לליבי כי אני מבלה בו יותר זמן ממה שאני אמור, אז אני אומר את דעתי.

וזה גם לא מאד לגיטימי. כדי שזה יהיה לגיטימי, צריכים להתקיים כמה תנאים, שאין צורך לפרטם.
אבל, כשאדם עושה זאת בשיטתיות כמו es9000 זה מעלה עוד יותר גבה, כי קורא אחר שואל את עצמו: "מה האינטרס?" הרי אין פה התרשמות משתפכת מאושר סטייל שניצל או שלילית ביותר, כזו שמניעה אדם לכתוב. יש פה סתם עוד סקירה פרווה שכמוה אפשר לשבט עוד 50. אז אנשים שאתה מתפלא עליהם (כמוני), וגם כאלה שאתה לא מתפלא עליהם (כמו איתי) - תוהים - מה האינטרס של הבן אדם לכתוב? או במילים אחרות ופחות נחמדות - "מסריח". חובת ההוכחה שלא מסריח היא עליו, לא עלינו. פירגון אוטומטי צריך להרוויח, הוא לא ניתן בחינם.

ועכשיו תורי להתפלא עליך - אתה נותן פירגון עיוור לתוכן ברמה של ספאם ובמקום לתמוך במשתמשים שמנסים לעשות ספין חיובי מכל הסיפור, ושואלים שאלות לגיטימיות על הציוד שנסקר (כמו שאני שאלתי, או כמו שמיכאל הציע), נכנס בהם בכל הכוח כאילו כותב הסקירות הוא גוזל חסר ישע.
מתנוש

נראה לי שהגזמת בקונספרציות.

אפשר לתת עיצות לכותב איך לדעתך אפשר לשפר את הפוסטים שלו, במקום להכנס בו מהתחלה ב - 120 קמ"ש.
על הסגנון וההגיון של איתי ו - אוי ואבוי....

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,626
נקודות
113
מתנוש

נראה לי שהגזמת בקונספרציות.

אפשר לתת עיצות לכותב איך לדעתך אפשר לשפר את הפוסטים שלו, במקום להכנס בו מהתחלה ב - 120 קמ"ש.
על הסגנון וההגיון של איתי ו - אוי ואבוי....
יצחק! מה שלומך?
1. אני לא נכנס לקונספירציות. לא מעניין אותי עם מי הוא עובד או לא עובד. אותי מעניין לקרוא תוכן איכותי.
2. נתתי כבר מספר עצות שלדעתי יכלו לשפר את הסקירה. זה לא עניין אף אחד כי הסלידה שלי מהכתוב מקבלת הרבה יותר תשומת לב מהניסיון שלי לייצר בכל זאת דיון לאחר מכן. זו דרכו של עולם.

והנה, גם אתה... אחרי כל מה שכתבתי, אתה חושב שאני בענייני קונספירציות? עוד הוכחה לאיך אנחנו מרפרפים בקריאה אונליין, לא באמת מתעמקים בה, ולכן - לא צריך לבזבז לנו את הזמן עם קופי פייסט.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
יצחק! מה שלומך?
1. אני לא נכנס לקונספירציות. לא מעניין אותי עם מי הוא עובד או לא עובד. אותי מעניין לקרוא תוכן איכותי.
2. נתתי כבר מספר עצות שלדעתי יכלו לשפר את הסקירה. זה לא עניין אף אחד כי הסלידה שלי מהכתוב מקבלת הרבה יותר תשומת לב מהניסיון שלי לייצר בכל זאת דיון לאחר מכן. זו דרכו של עולם.

והנה, גם אתה... אחרי כל מה שכתבתי, אתה חושב שאני בענייני קונספירציות? עוד הוכחה לאיך אנחנו מרפרפים בקריאה אונליין, לא באמת מתעמקים בה, ולכן - לא צריך לבזבז לנו את הזמן עם קופי פייסט.
שלומי בסדר, אתה מוזמן לזכרון כדי להתרשם מהאפקט של כל מיני כפתורים על הקירות (לא כ"כ אכפת לי מקולות ההיחנקות של כמה מהחברים פה).
אני יודע שההערות שלך באו ממקום חיובי, אבל ראבאק , לא כזה עניין גדול שמישהו רוצה לחלוק את אהבתו לקולנוע ביתי והוא לא כותב את זה באופן שרובינו מורגלים או מצפים לו.
ועוד מבקשים ממנו אישורים בכתב על אישור הקומיסר והספק לכתוב הביקורת.....o_O

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,626
נקודות
113
שלומי בסדר, אתה מוזמן לזכרון כדי להתרשם מהאפקט של כל מיני כפתורים על הקירות (לא כ"כ אכפת לי מקולות ההיחנקות של כמה מהחברים פה).
אני יודע שההערות שלך באו ממקום חיובי, אבל ראבאק , לא כזה עניין גדול שמישהו רוצה לחלוק את אהבתו לקולנוע ביתי והוא לא כותב את זה באופן שרובינו מורגלים או מצפים לו.
ועוד מבקשים ממנו אישורים בכתב על אישור הקומיסר והספק לכתוב הביקורת.....o_O
איך לעזאזל ממקמים את הכפתורים האלה? אני הייתי נכנס לסרט וסיוטים בלילות, רק כי אני חושב שלא דייקתי בחצי ס"מ שמאלה.

לגבי חלוקת האהבה לקולנוע ביתי - לדידי זה עניין, עניין גדול. למה?
1. כי יש התעלמות מכוונת מנושא הפורום.
2. כי זה ברמה נמוכה.
3. כי לא מקבלים ביקורת. לא בונה ולא הורסת. כי כל דבר חוץ מפירגון עיוור הוא לא לגיטימי.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ממקמים אותם בזהירות, אחרי שלומדים קצת מה ואיך הם משפיעים.

תעביר ביקורת, אבל בנחישות וברגישות :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

נורא ואיום! בטח הרס לך את היום, לא יצאת מהבית, ביקשת לקחת לקיבה 50 כדורי שינה ולא להתעורר יותר. אסון פקד את חברי הפורום. איך העז לעשות כך. אני מציע להגדיר את זה כאסון הגדול ביותר שהיה אי פעם בפורומים.

האינטרס שלי הוא שאנשים יכתבו כאן מבלי לעבור שרשרת חיול. האינטרס שלי הוא שהפורום יתן במה לכל מי שרוצה לתרום לתחום גם אם הוא לא עשה קורס כתיבה. האינטרס שלי הוא שלא יכנסו בו עם נבוטים על זה שהוא לא כתב ברמה שאתם חושבים שצריכה להכתב כתבה בפורום. אם היה מעביר לנו את זה לעמוד הראשי, משהו רישמי שהאתר צריך לגבות, היה עובר עריכה. איציק כתב בפורום! על ההתרשמות שלו. לא מחויב לאף אחד, בכייף שלו. תפרגן, תעיר הערות בונות ברגישות או שב בשקט.

אז זהו. האינטרס שלי תמיד מיושר ב-100 אחוז לקוראים שלי. זו הסיבה שאני לא מונע מאף אחד להביע את דעתו. מכיוון שאני מיושר ב-100 אחוז לקוראים שלנו, הבמה לטכנוקרטיה ול״מומחים״ בכבלים ואי השפעתם היא קטנה מאוד. ואם מישהו מחליט להעלות תוכן ולשתף את חברי הפורום במידע, אני לא בודק את רמת כתיבתו. ואם כן, עושה זאת באנושיות ובנימוס ורק בהודעה פרטית.

לא היתה כאן סקירה רישמית של האתר, זה נכתב בפורום. אם היה עולה כסקירה רישמית של האתר זה היה נערך. עובדה, בפורום איתי יכול אפילו להתקשר לבעל העסק ולסכסך בינו לבין הלקוח (יש כאלה שזה עושה להם טוב).

עשו את זה וזה עבר חלק. היה אחד שכל יום היה מוצא את הטוב ביותר בעולם החדש. אחרי חודש עוד הכי טוב בעולם וכ״ו. לא מצאתי חוסר לגיטמיות. כל עוד חובבים קוראים ונהנים מהפעילות בתחום האודיו זה מתאים לי. האינטרס של איציק הוא לכתוב ולשתף. הוא אוהב את זה. הוא עושה את זה על חשבונו, מזמנו הפרטי. האמן לי, ואני מכיר את הנפשות הפועלות, אין כאן קומבינות. ואם יש פה עוד פוסט פרווה - אז מה? האם זו סקירה? האם ראית את זה נכתב בעמוד הראשי? האם האתר חתום על מה שנכתב? לא! אז מה אתה רוצה?

אני נותן פרגון למי שרוצה לשתף. גם אם הוא לא הכי מוכשר בעולם בכתיבה, גם אם הוא לא הכי אודיופיל שיש וגם אם הוא סתם רוצה להתלהב. ושוב אני מזכיר לך ולגולשים כולם. הפורום הזה נועד על מנת שגולשים יוכלו לשתף חוויות. לא עושה להם מבחן ומקבל על פי איכות הכתיבה. וכן, מה שעשיתם שניכם (אתה ואיתי) הוא מעשה מכוער. בלי טקט, בלי מחשבה על הצד השני שרצה לשתף, ועל זה הוסיף איתי והציע לסכסך בינו לבין בעל העסק (בעעעעע) בצורה עויינת כל כך גרמה לי לקחת שקית הקאה ולמלא אותה.

זה בדיוק מה שאני חושב על התגובות של שניכם. דוחה, חסר אנושיות, מעליב, נטול כל ביקורת לגיטימית בונה, קנטרני, חסר טקט, מתלהם ובמקרה של איתי אפילו בריוני.
ואני במקרה הזה עומד לצידו של איציק באופן מוחלט. למה? משום שלא מפריעה לי הרמה של התוכן - מפריעה לי מאוד הרמה של התגובות לתוכן במסווה של ״דאגה לגולשי הפורום״.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אנחנו כחולים מבושה :מבולבל:

joda5

חבר משקיען
מעורבות
120
נקודות
63
שלום לך .

לגבי המורל SP3 התחדשתי ! לגבי הרסיבר עדין בבחינות .
שאתה כותב שהמורל לא ברמה של הקבאס למה אתה מתכוון ?

גם הקבאס וגם המורל היו אצלי בבחינה לפני שהחלטתי על מי אני הולך .
אני בטוח שאתה יודע שהרסיברים של פיוניר מסדרת ה LX עוצמתיים ביותר .
1. המורל SP3 עומד בקלות עם רסיבר הדגל של פיוניר גם STAGE 2 ועל כך אשמח להרחיב בהמשך !!
2. המורלים בעלי מיד רחב יותר .נותנים תחושה של רמקול מדפי .
3. המורל נחתך ב 80-21.000 מה שמקנה לך חופש פעולה מול כול רסיבר ! ועם איזה סאב שאתה רוצה . וזה יתרון עצום .
הקבאס io2 נחתך ב 145-22.000 מה שמגביל אותך כמעט מול כול רסיבר .ובנוסף מאלץ אותך לרכוש רק את הסאב של קבאס .
4.בנוסף המחיר ....אבל זה ענין אישי של כול אחד .
שלום איציק מה שאתה אומר כאן מסכים איתך. אם זה מה שאהבת אז שאפו ולבריאות. אני כאחד לא משנה איזה לפי טעמי סאטליטים וכאלה זה נישמע כזה לא אמיתי.
אבל זאת הבחירה שלך ותהנה .

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,056
נקודות
113
שלום איציק מה שאתה אומר כאן מסכים איתך. אם זה מה שאהבת אז שאפו ולבריאות. אני כאחד לא משנה איזה לפי טעמי סאטליטים וכאלה זה נישמע כזה לא אמיתי.
אבל זאת הבחירה שלך ותהנה .

סט הסאטליטים מיועד אך ורק לרב ערוצי .
בסטריאו אני בכיוון אחר לגמרי .

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
איך משתלב המוראל SP-3
עם הסאב והסנטר בסט 7.1.4 כלומר שני /ארבעה רמקולים נוספים בסרט עם אטמוס ? מלמעלה
בLX89
לעומת 5.1 הרגיל או 7.1 או DTS -X הוא גם נותן 9.1
הגשם נראה לי נשמע יורד על הראש ? או מסוק נוחת עלייך ממש
האם זה באמת ככה הרגשה ????

לי יש LX83 חיברתי בזמנו 9.1 כאשר בכל זמן נתון יכולתי לקבל 7.1 מקדימה או 7.1 מאחורנית
או את כולם יחד

הגבהת הרמקולים הקדמים או אחוריים
בסצנות של גשם למשל או מסוקים או סתם יריות היה אלמנט נוסף של מימד המגיע מלמעלה

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,056
נקודות
113
איך משתלב המוראל SP-3
עם הסאב והסנטר בסט 7.1.4 כלומר שני /ארבעה רמקולים נוספים בסרט עם אטמוס ? מלמעלה
בLX89
לעומת 5.1 הרגיל או 7.1 או DTS -X הוא גם נותן 9.1
הגשם נראה לי נשמע יורד על הראש ? או מסוק נוחת עלייך ממש
האם זה באמת ככה הרגשה ????

לי יש LX83 חיברתי בזמנו 9.1 כאשר בכל זמן נתון יכולתי לקבל 7.1 מקדימה או 7.1 מאחורנית
או את כולם יחד

הגבהת הרמקולים הקדמים או אחוריים
בסצנות של גשם למשל או מסוקים או סתם יריות היה אלמנט נוסף של מימד המגיע מלמעלה

חלל האזנה שלי הוא 6 מטר אורך .המורלים עושים עבודה מדהימה .גם במצב של 5.1.2

גם בליי חיבור הרמקולים בתקרה פורמט האטמוס נשמע טוב יותר מקודמו .
תוספת הרמקולים בתקרה רק מעצימה את החוויה .
לדעתי פורמט האטמוס מחייב התקנה של זוג רמקולים בתקרה . וכפי שידוע הזוג הראשון הוא באזור M.T .באזור הישיבה .החלק החשוב ביותר .

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
חלל האזנה שלי הוא 6 מטר אורך .המורלים עושים עבודה מדהימה .גם במצב של 5.1.2

גם בליי חיבור הרמקולים בתקרה פורמט האטמוס נשמע טוב יותר מקודמו .
תוספת הרמקולים בתקרה רק מעצימה את החוויה .
לדעתי פורמט האטמוס מחייב התקנה של זוג רמקולים בתקרה . וכפי שידוע הזוג הראשון הוא באזור M.T .באזור הישיבה .החלק החשוב ביותר .

או קי בסדר - גודל החדר וצורתו קובע המון לפחות אצלי \
אבל מה - עם ההבדל בין 7.1/9.1 שממוקמים הרמקולים מעל לראש יד גם אפקט דומה
לפחות זה מה שיש אצלי בLX83 הרגשתי ומרגיש ושומע מעל לראש גם
בטח עכשו זה ממש המסוק נוחת עלייך ???

בסרט לב הדרקון משנות ה90 עם הדרקון המעופף שי סראונד בכל 5.1 מכל הכוונים
האם ???

סרט שאין לו קידוד אטמוס יכול לעשות איזה מנפולציה לשמוע את הסרונד מגיע מלמעלה .
או בלתי אפשרי?

כמו למשל 5.1 שהופך 7.1 אז הרמקולים האחוריים או הקדמיים מקבלים עוד מימד
נוסף
האם גם האטמוס קיים ??? אפשרות זו הכפלת ערוצים
או רק מיועד לסרטים מקודדים בלבד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור