michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
קח איזה פרוססור של anthem לבדיקה
[
לא ענית לי על השאלה. אתה גם לא חייב. (אבל אז אני אצטרך לעשות ברור עם ארמגדון)
לדעתי, אם לקחת מכשיר לבחינה אצלך בבית מבלי לידע את בעל המכשיר/החנות/היבואן שאתה הולך להעביר ביקורת/התרשמות על המכשיר ולקבל הסכמתו אז זה מסריח ....
גם אם קיבל את הסכמתו ולא אמר לנו - מסריח.
זה מזכיר לי את השיר "דיינו" של פסח.
...ואילו עשה לנו סקירה ולא הודיע לבעל העסק - מסריח
... ואילו עשה לנו סקירה וכן הודיע לבעל העסק, ועל כן הוא בעל אינטרס - גם מסריח.
בקיצור, קצת מסריח. אבל יאללה, למה סתם עלילות שוא. אני בטוח שיש הסבר הגיוני ופשוט...
זה לא המכשיר הראשון ובטח לא האחרון שאני משאיל מחנויות מתמחות .
את הבדיקות הללו אני מבצע בזמני הפרטי כול הדברים הנכתבים בפוסט הם על דעתי האישית .
הדבר לא פשוט בכלל .
כשאני פותח פוסט לגבי כל מכשיר שהוא .זה רק כדי לשתף את חברי הפורום אשר מעוניינים לקבל אינפורמציה טרייה לגבי אותו מוצר .
מטבע הדברים .נהוג להודות לאותה חנות אשר השאילה את אותו מוצר .
שלום אדון אציק תתחדש אבל עם כל כבוד
מורל לאנ ברמה של cabasse
שלום אדון אציק תתחדש אבל עם כל כבוד
מורל לאנ ברמה של cabasse
כי שתי הסקירות האחרונות הן ברמה נמוכה ביותר. למשל, ברמה הטכנית בלבד של הטקסט, תראה כמה שיכפול יש בין שתי העאלק סקירות:איכסה!
לבחור יש גישה לציוד והוא העלה המון התרשמויות בתקופה של כמה שנים.
במקום להתפנק על המאמץ, לפרגן שיש מי שמשקיע וכותב על ההתרשמות האישית שלו אתם תוקפים אותו?
למה?
וזה גם לא מאד לגיטימי. כדי שזה יהיה לגיטימי, צריכים להתקיים כמה תנאים, שאין צורך לפרטם.והכי חשוב.
האם אתה יודע כמה מהחובבים פה לקחו מוצר מיבואן על מנת להאזין לו וכתבו את ההתרשמות שלהם בפורומים?
מתנושכי שתי הסקירות האחרונות הן ברמה נמוכה ביותר. למשל, ברמה הטכנית בלבד של הטקסט, תראה כמה שיכפול יש בין שתי העאלק סקירות:
https://www.diffchecker.com/i0lllfjt
יתירה מזאת, האינטרס שלך בתור מנהל/בעלים של פורום הוא לא תמיד מיושר ב- 100% לאינטרסים של הקוראים שלך (וזה בסדר, זה לא נאמר כביקורת). אותך מענין שיהיה כמה שיותר תוכן, וכמה שיותר שיח, ולכן אתה פועל לחופש דיבור / מניעות בריונות, מחיה שיחות, עושה סקירות ומשתמש בכתבים של האתר שיעלו תכנים.
אבל, אם מישהו מחליט להעלות תכנים שרמתם נמוכה במקרה הטוב, אז האינטרס שלי בתור קורא נפגע: אני לא אוהב לבזבז את הזמן שלי, ועוד פחות מזה לא אוהב שמתייחסים אלי קצת כמו ילד מפגר עם קופי פייסט מפוסט אחד לשני, ועוטפים את זה בעטיפה של "עוד סקירה". והיות והפורום יקר לליבי כי אני מבלה בו יותר זמן ממה שאני אמור, אז אני אומר את דעתי.
וזה גם לא מאד לגיטימי. כדי שזה יהיה לגיטימי, צריכים להתקיים כמה תנאים, שאין צורך לפרטם.
אבל, כשאדם עושה זאת בשיטתיות כמו es9000 זה מעלה עוד יותר גבה, כי קורא אחר שואל את עצמו: "מה האינטרס?" הרי אין פה התרשמות משתפכת מאושר סטייל שניצל או שלילית ביותר, כזו שמניעה אדם לכתוב. יש פה סתם עוד סקירה פרווה שכמוה אפשר לשבט עוד 50. אז אנשים שאתה מתפלא עליהם (כמוני), וגם כאלה שאתה לא מתפלא עליהם (כמו איתי) - תוהים - מה האינטרס של הבן אדם לכתוב? או במילים אחרות ופחות נחמדות - "מסריח". חובת ההוכחה שלא מסריח היא עליו, לא עלינו. פירגון אוטומטי צריך להרוויח, הוא לא ניתן בחינם.
ועכשיו תורי להתפלא עליך - אתה נותן פירגון עיוור לתוכן ברמה של ספאם ובמקום לתמוך במשתמשים שמנסים לעשות ספין חיובי מכל הסיפור, ושואלים שאלות לגיטימיות על הציוד שנסקר (כמו שאני שאלתי, או כמו שמיכאל הציע), נכנס בהם בכל הכוח כאילו כותב הסקירות הוא גוזל חסר ישע.
יצחק! מה שלומך?מתנוש
נראה לי שהגזמת בקונספרציות.
אפשר לתת עיצות לכותב איך לדעתך אפשר לשפר את הפוסטים שלו, במקום להכנס בו מהתחלה ב - 120 קמ"ש.
על הסגנון וההגיון של איתי ו - אוי ואבוי....
שלומי בסדר, אתה מוזמן לזכרון כדי להתרשם מהאפקט של כל מיני כפתורים על הקירות (לא כ"כ אכפת לי מקולות ההיחנקות של כמה מהחברים פה).יצחק! מה שלומך?
1. אני לא נכנס לקונספירציות. לא מעניין אותי עם מי הוא עובד או לא עובד. אותי מעניין לקרוא תוכן איכותי.
2. נתתי כבר מספר עצות שלדעתי יכלו לשפר את הסקירה. זה לא עניין אף אחד כי הסלידה שלי מהכתוב מקבלת הרבה יותר תשומת לב מהניסיון שלי לייצר בכל זאת דיון לאחר מכן. זו דרכו של עולם.
והנה, גם אתה... אחרי כל מה שכתבתי, אתה חושב שאני בענייני קונספירציות? עוד הוכחה לאיך אנחנו מרפרפים בקריאה אונליין, לא באמת מתעמקים בה, ולכן - לא צריך לבזבז לנו את הזמן עם קופי פייסט.
איך לעזאזל ממקמים את הכפתורים האלה? אני הייתי נכנס לסרט וסיוטים בלילות, רק כי אני חושב שלא דייקתי בחצי ס"מ שמאלה.שלומי בסדר, אתה מוזמן לזכרון כדי להתרשם מהאפקט של כל מיני כפתורים על הקירות (לא כ"כ אכפת לי מקולות ההיחנקות של כמה מהחברים פה).
אני יודע שההערות שלך באו ממקום חיובי, אבל ראבאק , לא כזה עניין גדול שמישהו רוצה לחלוק את אהבתו לקולנוע ביתי והוא לא כותב את זה באופן שרובינו מורגלים או מצפים לו.
ועוד מבקשים ממנו אישורים בכתב על אישור הקומיסר והספק לכתוב הביקורת.....
כי שתי הסקירות האחרונות הן ברמה נמוכה ביותר. למשל, ברמה הטכנית בלבד של הטקסט, תראה כמה שיכפול יש בין שתי העאלק סקירות:
https://www.diffchecker.com/i0lllfjt
יתירה מזאת, האינטרס שלך בתור מנהל/בעלים של פורום הוא לא תמיד מיושר ב- 100% לאינטרסים של הקוראים שלך (וזה בסדר, זה לא נאמר כביקורת). אותך מענין שיהיה כמה שיותר תוכן, וכמה שיותר שיח, ולכן אתה פועל לחופש דיבור / מניעות בריונות, מחיה שיחות, עושה סקירות ומשתמש בכתבים של האתר שיעלו תכנים.
אבל, אם מישהו מחליט להעלות תכנים שרמתם נמוכה במקרה הטוב, אז האינטרס שלי בתור קורא נפגע: אני לא אוהב לבזבז את הזמן שלי, ועוד פחות מזה לא אוהב שמתייחסים אלי קצת כמו ילד מפגר עם קופי פייסט מפוסט אחד לשני, ועוטפים את זה בעטיפה של "עוד סקירה". והיות והפורום יקר לליבי כי אני מבלה בו יותר זמן ממה שאני אמור, אז אני אומר את דעתי.
וזה גם לא מאד לגיטימי. כדי שזה יהיה לגיטימי, צריכים להתקיים כמה תנאים, שאין צורך לפרטם.
אבל, כשאדם עושה זאת בשיטתיות כמו es9000 זה מעלה עוד יותר גבה, כי קורא אחר שואל את עצמו: "מה האינטרס?" הרי אין פה התרשמות משתפכת מאושר סטייל שניצל או שלילית ביותר, כזו שמניעה אדם לכתוב. יש פה סתם עוד סקירה פרווה שכמוה אפשר לשבט עוד 50. אז אנשים שאתה מתפלא עליהם (כמוני), וגם כאלה שאתה לא מתפלא עליהם (כמו איתי) - תוהים - מה האינטרס של הבן אדם לכתוב? או במילים אחרות ופחות נחמדות - "מסריח". חובת ההוכחה שלא מסריח היא עליו, לא עלינו. פירגון אוטומטי צריך להרוויח, הוא לא ניתן בחינם.
ועכשיו תורי להתפלא עליך - אתה נותן פירגון עיוור לתוכן ברמה של ספאם ובמקום לתמוך במשתמשים שמנסים לעשות ספין חיובי מכל הסיפור, ושואלים שאלות לגיטימיות על הציוד שנסקר (כמו שאני שאלתי, או כמו שמיכאל הציע), נכנס בהם בכל הכוח כאילו כותב הסקירות הוא גוזל חסר ישע.
שלום איציק מה שאתה אומר כאן מסכים איתך. אם זה מה שאהבת אז שאפו ולבריאות. אני כאחד לא משנה איזה לפי טעמי סאטליטים וכאלה זה נישמע כזה לא אמיתי.שלום לך .
לגבי המורל SP3 התחדשתי ! לגבי הרסיבר עדין בבחינות .
שאתה כותב שהמורל לא ברמה של הקבאס למה אתה מתכוון ?
גם הקבאס וגם המורל היו אצלי בבחינה לפני שהחלטתי על מי אני הולך .
אני בטוח שאתה יודע שהרסיברים של פיוניר מסדרת ה LX עוצמתיים ביותר .
1. המורל SP3 עומד בקלות עם רסיבר הדגל של פיוניר גם STAGE 2 ועל כך אשמח להרחיב בהמשך !!
2. המורלים בעלי מיד רחב יותר .נותנים תחושה של רמקול מדפי .
3. המורל נחתך ב 80-21.000 מה שמקנה לך חופש פעולה מול כול רסיבר ! ועם איזה סאב שאתה רוצה . וזה יתרון עצום .
הקבאס io2 נחתך ב 145-22.000 מה שמגביל אותך כמעט מול כול רסיבר .ובנוסף מאלץ אותך לרכוש רק את הסאב של קבאס .
4.בנוסף המחיר ....אבל זה ענין אישי של כול אחד .
שלום איציק מה שאתה אומר כאן מסכים איתך. אם זה מה שאהבת אז שאפו ולבריאות. אני כאחד לא משנה איזה לפי טעמי סאטליטים וכאלה זה נישמע כזה לא אמיתי.
אבל זאת הבחירה שלך ותהנה .
איך משתלב המוראל SP-3
עם הסאב והסנטר בסט 7.1.4 כלומר שני /ארבעה רמקולים נוספים בסרט עם אטמוס ? מלמעלה
בLX89
לעומת 5.1 הרגיל או 7.1 או DTS -X הוא גם נותן 9.1
הגשם נראה לי נשמע יורד על הראש ? או מסוק נוחת עלייך ממש
האם זה באמת ככה הרגשה ????
לי יש LX83 חיברתי בזמנו 9.1 כאשר בכל זמן נתון יכולתי לקבל 7.1 מקדימה או 7.1 מאחורנית
או את כולם יחד
הגבהת הרמקולים הקדמים או אחוריים
בסצנות של גשם למשל או מסוקים או סתם יריות היה אלמנט נוסף של מימד המגיע מלמעלה
חלל האזנה שלי הוא 6 מטר אורך .המורלים עושים עבודה מדהימה .גם במצב של 5.1.2
גם בליי חיבור הרמקולים בתקרה פורמט האטמוס נשמע טוב יותר מקודמו .
תוספת הרמקולים בתקרה רק מעצימה את החוויה .
לדעתי פורמט האטמוס מחייב התקנה של זוג רמקולים בתקרה . וכפי שידוע הזוג הראשון הוא באזור M.T .באזור הישיבה .החלק החשוב ביותר .