שלום לכולם!
שמי יובל ואני קורא וותיק של האתר הזה ושל דומיו שנוהג כ"משקיף מהאו"ם" אך לא יכולתי להתעלם מהשרשור הנ"ל, ולמה אני מכוון?
ראשית, גילוי נאות- אני מכיר את איציק שנים רבות והערכתי הרבה אליו נובעת מעצם ההתמדה והאהבה לתחום- הרצון, היכולת (וגם הסיבולת...) לעסוק במוצרים השונים, לקחת, לפרק, להרכיב, לבדוק וכו, גם באם אני חולק עליו בחלק מהדברים הקשורים ל-סט אפ שלו ובכלל...אז ראשית כל, על זה מגיעות לו הרבה נקודות זכות! ואני אומר בביטחון מלא כי אין לו שום רווח מהעניין! האיש פשוט "חולה" על התחום! שנית ולגופו של עניין- תמוה בעיניי כי "מתנוש" טוען ל"בזבוז זמן" בקריאת חוות הדעת של איציק לרסיבר ומנגד, מצא הרבה מאוד זמן להגיב ל"נמר" ושאר התגובות (כנראה בעיה של חלוקת זמן בחיים). עקבתי (בדאגה יש לומר) אחר פתיחת השרשור באתר המתחרה/מקביל או בכל שם אחר שכוון אליו (לא חושב שכך ראוי להתייחס אליו)וההתנהלות של מנהל האתר משולה בעיניי למשטרים אפלים בניחוח צפון קוריאה... איציק סומן כ"עוסק בתחום" וזאת למה? מכיוון שהודה לחנות (שלא מפרסמת באתר וזאת בשונה מהחנות המתחרה) שהלוותה לו את המוצרים לבדיקה! איזה אסון!
"דיי נמאס" רשם האדון... הדמוקרטיה והליברליות בהתגלמותה! חברים! העניין ברור, הסיבה הפשוטה לעניין, נעוצה בכך שאיציק מבצע (הלכה למעשה) פרסום למוצרים אותם הוא בוחן, בחינם! והדבר פוגע, לכאורה, באתר! מדוע שחנויות ו /או יבואנים יפרסמו באתר (נניח סתם כדוגמא היפותטית- "מבצע לרסיבר בלעדי") אך כל עוד מעלים פוסטים המשבחים מוצר מסוים הקשור עם חברה מסוימת אשר עובדת עם האתר (לכאורה), אין בעיה עם העניין! לא מעירים, לא מסמנים ולא מקפיאים
(הדבר בוצע, לכאורה, על בסיס שבועי). איציק פועל מעצם אהבתו לענף, למוצרים ולאנשים שניזונים ומשתמשים בהמלצותיו.
ומתנוש, באמת, אל תיתמם, הרי רשמת שקראת את הביקורת הקודמת שלו (על ה-7010)ואתה לא מכחיש שאתה מכיר את איציק ברמת ה"יוזר", אז תסביר לי בבקשה איך נתפסת לכך שהוא "עוסק בתחום" כאשר אתה יודע שהדבר בוצע רק בשבוע שעבר??? ולעצם העניין- לא מבין על מה אתה מלין? אתה חושב שהביקורת שלו שטחית (ואני לא טוען שאתה לא צודק, חלקית לפחות) תעלה את דעתך בצורה מכובדת ואם באמת אתה רוצה בטובת וייעול הפורום בכלל והביקורות בפרט, היית מעלה בקשה לאיציק בדבר אופן ביצוע הבדיקה/ כתיבה וכולי אמונה שלמה שהדבר היה נעשה... במקום זה אתה משתלח בו ובמנהל הפורום כסניגור או שליח של מישהו ומתעסק לגופו של אדם במקום לגופו של עניין!
(אפרופו ריח, מהצד שלך זה נראה, נשמע ומריח, הרבה יותר גרוע)
נ.ב
אני מקווה שאין לי טעויות כתיב ושפה ואם כן, קבלו את התנצלותי מראש!
בברכה,
יובל