רמקול עם צליל מאוזן

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אולי זה יעזור לך

מוישה לדעתי מספיק ,לא מוביל לשום מקום .אתה יודע מי מאחורי המקלדת .
תיראה לפי התמונה שהוא שם ותבין עם מה אתה מתעסק.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
שלמה,

לבחור יש מערכת יותר טובה משל כולנו. בדוק!

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
אחד השירשורים המיותרים .
כולם צועקים ולא אומרים כלום בעצם.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שלמה,

לבחור יש מערכת יותר טובה משל כולנו. בדוק!

אתה מכיר אותי ,עיני לא צרה נהפוך הוא .
"דרך ארץ קדמה לתורה"
ואם כך הייתי מצפה לכתיבה ענינית ולא למילים ותמונות מזלזלות.או אפילו משהוא ללמוד ממנו.
בכל מיקרה אני מפרגן לבחור ומאחל לו בריאות וחיים ארוכים.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
QUOTE=moshe625;258154]

גם אם אני לא אבחר בקניה ,נניח רמקול כמו של רוזי,אז לכתוב עליו כך או בסיגנון? לדעתי מאוד לא מכובד.
על אף שהרשמים שלי בשמיעת המערכת שכללה רוקפורט בתערוכה היו לא הכי חיוביים (אפשר לקרוא בפורום, וגם אמרתי את זה ללסרי), אני לא שולל שום רמקול מחברה מכובדת.
כנראה בניגוד אליך אני לא מפחד מרמקולים, הם הדבר הכי טיפש במערכת ותאורטית קל לכיוון, אני דווקא מפחד מההגברה, מקור ואקוסטיקה שאצטרך כדי שהרמקול הספציפי יישמע טוב במערכת.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תסלחו לי, אבל אחד השרשורים המכוערים, מטופשים ומיותרים שהיו כאן. לא ברור לי על מה הויכוח, מלבד אגו אולי.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
על אף שהרשמים שלי בשמיעת המערכת שכללה רוקפורט בתערוכה היו לא הכי חיוביים (אפשר לקרוא בפורום, וגם אמרתי את זה ללסרי), אני לא שולל שום רמקול מחברה מכובדת.
כנראה בניגוד אליך אני לא מפחד מרמקולים, הם הדבר הכי טיפש במערכת ותאורטית קל לכיוון, אני דווקא מפחד מההגברה, מקור ואקוסטיקה שאצטרך כדי שהרמקול הספציפי יישמע טוב במערכת.

אני מסכים איתך בהחלט.
עברתי איזושהיא כברת דרך בנושא ההגברה.
נכון להיום אני חושב שההגברה שלי היא ברמה ,הייתי אומר...."בחברה טובה" .התוצאה שאני מפיק ממנה מחזקת את מה שאתה אומר ואני מצליח להוציא מהרמקול כניראה את מה שאני אוהב ומצפה לשמוע.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תסלחו לי, אבל אחד השרשורים המכוערים, מטופשים ומיותרים שהיו כאן. לא ברור לי על מה הויכוח, מלבד אגו אולי.

אני מסכים אתך אלדד.הסבתי את תשומת ליבו של פותח הפוסט ( בפרטי) שזה לא לענין.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור