רמקול עם צליל מאוזן

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הזמזום

המילה ״ זמזום ״ בשלוב הבנה לקויה כמו שחשבתי מלכתחילה שתהייה הבנתו של פותח השרשור היא שמובילה לבלגן הקטן שנוצר כאן ,
הכוונה שלי היא לצליל ללא פיקים עליות וירידות , כלומר משהו רגוע ויציב , לא התכוונתי להעליב אף אחד ,מה עוד שלחלק מחברי הטובים יש רמקולים מהחברה ,
בקשר ליבואן שטורח להעליב אותי בכדי להגן על מרכולתו אין לי מה להוסיף ,הוא עוד ״ לא התחיל להגיד את דעתו עלי ״ , מכיוון שאין לי כוח להלחם בבערות ובחוסר ההבנה , אני פורש כאן , ושיבושם לכל המתלהמים !

big

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אז מה נסגר בסוף? טוב או לא טוב?

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
המילה ״ זמזום ״ בשלוב הבנה לקויה כמו שחשבתי מלכתחילה שתהייה הבנתו של פותח השרשור היא שמובילה לבלגן הקטן שנוצר כאן ,
הכוונה שלי היא לצליל ללא פיקים עליות וירידות , כלומר משהו רגוע ויציב , לא התכוונתי להעליב אף אחד ,מה עוד שלחלק מחברי הטובים יש רמקולים מהחברה ,
בקשר ליבואן שטורח להעליב אותי בכדי להגן על מרכולתו אין לי מה להוסיף ,הוא עוד ״ לא התחיל להגיד את דעתו עלי ״ , מכיוון שאין לי כוח להלחם בבערות ובחוסר ההבנה , אני פורש כאן , ושיבושם לכל המתלהמים !

כן ברור....גם אני התכוונתי שאמרתי את המילים "רמקול לא איכותי" לרמקול פגז!!!

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
נסגר שרוקפורט התחילה לייצר את הדרייברים שלהם מדבש הדבורים המזמזמות,

big

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
:) אתה חמוד ,מה אתה מוסיף שמן למדורה...
הייתה אצלי לפני ימים מס לא...?

אכן הייתי ומאד מאוד אהבתי את מה ששמעתי.
חייב לציין את התרשמותי מכלל הסט,ולציין במיוחד את כבלי הרמקול תוצרת ZS&שניצל. ברצינות,יש לי
יסוד להניח שחלק לא מבוטל מהתוצאה יש לזקוף לכבל (הריבון) שיצרתם.
מה שהיה בכול זאת חסר זה משהו לאכול איזה שניצל טבעול,או מינימום כריך קטן. (-:

נערך לאחרונה ב:

SAGINS

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
אדון שניצל היקר
אתה מוזמן לשמוע אצלי את המירה 2 עם הגברה נכונה ,רק תביא אתך מישהו שיחזיק לך את הלסת ..

big

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
לטעמי האישי כאחד שיש לו רמקול של רוקפורט,ושמע מספר דגמים בכירים של החברה,אני יכול לומר שהסאונד של רוקפורט הם מאוזנים שקטים ובעל גוון טיבעי וחמימות אנושית וסאונד "נכון ויקר".
האם אתם מכירים עוד חברות שהולכות בכיוון הסאונד הנ"ל.
משה קודם כל תרגע..עם סאונד כמו שיש לך בסלון אני לא מבין אין אתה מצליח בכלל לעלות בטורים? לטעמי הגעת לתוצאה מדהימה עם סאט אפ "יחסית לא יקר" וזה לא מובן מאליו.פעם הבאה שאני ליד נורדיה אני מוריד אצלך בקבוקונים של שמן ברקס.(לעצור את העצבים.)

morpheauss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
:) , וואלה קטעים איתכם כאן :) , נו אז מה ... ? כולם הולכים לשנמך מפולריינג למירה וו ? ולקבל את קרן השמש שתיזרח מהפורט של המונימוניטור שמפיל לסתות עד שהאזניים ייהפכו לפה שיינסה לשכנע את עצמם בחוסר האוקטבות והגדולה שנוצרת בעקבות כך שכביכול יש צלילות ובלה בלה בלה ... בסדר ! כולה entry level של חברה טובה ,כמוהו יש עוד עשרות ואף הרבה הרבה יותר מבריקים וטובים מימנו .אז ? גם יש הרבה פחות טובים מימנו ,אז ??? מפה ועד לקרוא תיגר על הרמקול שניצל , אני חושב שלמישהו פה עלה השתן ל מוח .

morpheauss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
:) , וואלה קטעים איתכם כאן :) , נו אז מה ... ? כולם הולכים לשנמך מפולריינג למירה וו ? ולקבל את קרן השמש שתיזרח מהפורט של המונימוניטור שמפיל לסתות עד שהאזניים ייהפכו לפה שיינסה לשכנע את עצמם בחוסר האוקטבות והגדולה שנוצרת בעקבות כך שכביכול יש צלילות ובלה בלה בלה ... בסדר ! כולה entry level של חברה טובה ,כמוהו יש עוד עשרות ואף הרבה הרבה יותר מבריקים וטובים מימנו .אז ? גם יש הרבה פחות טובים מימנו ,אז ??? מפה ועד לקרוא תיגר על הרמקול שניצל , אני חושב שלמישהו פה עלה השתן ל מוח .

גילויי נאות ; ראויי לציין שהגבתי מתוך חשיבה מוטעית שמדובר במירה I , לאחר בדיקה (תאורטית בילבד) , יש לציין שההגדרה כבר לא מתאימה למוניטור טוב ככל שייהייה ,נכונה , אלה ההתיחסות נכונה יותר ל florstand , אם כי עדיין בקנה מידה מוקטן וחסר לרמקולים גדולים מרוביי יחידות ועתיריי הספק .

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
מעניין. תראו את זה :

How does the Cygnus compare with Rockport's other offerings? Surprisingly, the sound was a touch more open in the highs than what I'm used to hearing from other Rockport speakers.

ואת זה לא אני חושב עם האוזניים "הסתומות" שלי אלא העורך הראשי של SoundStage.
(נו טוב.. מי זה בכלל ומה הוא מבין...)

לינק:
http://www.soundstageglobal.com/index.php/shows-events/ces-2015-las-vegas-usa/175-ces-2015-features/546-ces-2015-mirage-listening-impressions-rockport-technologies-cygnus

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אדון שניצל היקר
אתה מוזמן לשמוע אצלי את המירה 2 עם הגברה נכונה ,רק תביא אתך מישהו שיחזיק לך את הלסת ..
מה ששינה אצלך משהו הוא מה שאני אמרתי לשלמה שיאמר לך בעדינות כי אתה חמוד מאוד ,

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חברים,

אתם טוחנים מים...איש איש באמונתו יחיה.

תומר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איתי.

איפה הכתב של סאונדסטייג׳ כתב שהרמקול ״סתום״?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הכתב כותב- " להפתעתי הצליל ששמעתי היה הרבה יותר פתוח ממה שאני מורגל לשמוע בדרך כלל מרוקפורט " ,הוא לא כתב "סתום" .

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מה ששינה אצלך משהו הוא מה שאני אמרתי לשלמה שיאמר לך בעדינות כי אתה חמוד מאוד ,

שניץ ,זה לא גולן מה פתאום ,הוא לא יכתוב לך בחיים באופן אישי ובפומבי.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
הכתב כותב- " להפתעתי הצליל ששמעתי היה הרבה יותר פתוח ממה שאני מורגל לשמוע בדרך כלל מרוקפורט " ,הוא לא כתב "סתום" .

לא "הרבה" אילא "מעט" " a touch"

ולאיתי ו. אתה יודע כמה רמקולים לא ניכנסו אלי הביתה בגלל המעט הזה ?
יש לך מושג מה אנשים עושים ע"מ לרדת מהמעט הזה ...?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83

נכון

לא "הרבה" אילא "מעט" " a touch"

ולאיתי ו. אתה יודע כמה רמקולים לא ניכנסו אלי הביתה בגלל המעט הזה ?

יש לך מושג מה אנשים עושים ע"מ לרדת מהמעט הזה ...?

לא בטוח לגבי הדקדוק באנגלית. השפה האנגלית הרבה יותר עשירה ורבת משמעות מהעברית.
אני מכבד את טעמך.

עם זאת לומר למשהו שלא חושב כמוך שאוזניו סתומות ולא מבין בסאונד זה לא לעניין..

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
ולהגיד שהרמקולים של רוקפורט "סתומים",זה כן לעניין?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
נכון

לא בטוח לגבי הדקדוק באנגלית. השפה האנגלית הרבה יותר עשירה ורבת משמעות מהעברית.
אני מכבד את טעמך.

עם זאת לומר למשהו שלא חושב כמוך שאוזניו סתומות ולא מבין בסאונד זה לא לעניין..

עשה טובה בחייך ,אנגלית לא תלמד אותי ואת הכתב.הפרשנות שלך לאנגלית היא בדיוק כמו הפרשנות שלך לרמקולים בכלל. לוקה בחסר.
כשמיתכוונים באנגלית להרבה יותר כותבים -Much more ,Many more ויש עוד... פתח מורפיקס יותר פשוט.
שמע ,אני לא מכיר אותך ,לא יודע איזה ציוד יש לך, מה הנסיון שלך אבל לפי צורת ההודעות אני מניח שלא מי יודע כמה.
ישנם חברה שאת דעתם אני מכבד מאוד עקב זה שאני מכיר ויודע מה הם מחזיקים.(נמר,מתן,מיכאל,גאי,איתן.....הרשימה ארוכה) והתמונה ששמתה מראה בדיוק מי אתה.
אתה נילחם להגיד שהרמקול סתום סבבה ,אשקול זאת לעתיד.
מאחל לך רמקול באותה רמה ומעלה.
שבת שלום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור