רמקול עם צליל מאוזן

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
אני אשמח לדעת איך הגעת למסקנה הזו תשתף אותי / אותנו עם איזה
הגברה האזנת לרמקולים ושאר המערכת ?
לגבי שניצל לא מעניין אותי מה הוא אומר דעתו משתנה כל 5 דקות
3 דקות , הבן אדם לא נורמלי , גם לא מבין מהחיים שלו , מזל שיש את משה ושכמותו , הם באמת מבינים !

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
האמת היא ששלמה מוציא מהמירה זהב טהור ,ואני אפילו שותף בחלק מהתוצאה ,אתה יודע כוונים, כבלים , בחירת מכשירים , התוצאה אצלו מהמירה באמת לא תאומן , ככה גם אצל יגאל , אבל האופי של רוקפורט בבסיסו הוא אופי כבוש וסלחני בבסיסו ,ובסך הכל כתבתי שרוב החברות מנסות ללחוץ קצת יותר כלפי שקיפות ופרוט ואילו רוקפורט פונה יותר לצליל ה״ נעים ״ ,
מה יקר בצליל הזה רבאק , למה אם יש לרוב יותר גבוהים ופחות מיד בס הם לא מאוזנים , ומה כל האלימות המתפרצת הזו כלפי כל מישהו שאומר שחברות אחרות מתכוונות אחרת ,אם חשבתי עליך משהו מזמן משהו , עכשיו אני בטוח שהוא נכון , לך תהנה מהצליל ה״ יקר ״ מה מוניטור שלך , ואני אמשיך לשמוע את הרמקול שלי לא משנה איך אתה מכנה אותו , וחסוך לנו תקשורת בין אישית ,

אתה יכול לחשוב עלי מה שאתה רוצה. אמרתי לך דברים ,שאחרים כולל החברים שלך ,חושבים אך לא מעיזים להגיד לך…
אתה כותב שבסה"כ רצית לומר שהרוקפורט הוא נעימי כזה…
אני קראתי משהוא אחר-"מזמזם".
כל מטרת הפוסט היתה להוציא תגובה ממך!
העיקר שתמשיך לחשוב ששלך הכי גדול והכי שווה, וכמובן אין כמו של דורון!

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
tumblr_mc2nxuzK6E1rvtgb6.gif

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
3 דקות , הבן אדם לא נורמלי , גם לא מבין מהחיים שלו , מזל שיש את משה ושכמותו , הם באמת מבינים !

האמת עוד לא התחלתי להגיד מה אני באמת חושב עלייך בהקשר לאודיו אבל זו לא הנקודה,
זה שדעתך משתנה כל רגע זה בהחלט לא חדש לי וזו האמת.

רוקפורט לא עושים רמקולים נעימים ובטח לא רמקולים ששורקים ועושים אפקטים כמו שאתה אוהב אז זה לא בשבילך ואני וכל לקוחותיי מסתדרים עם זה יופי!

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
QUOTE=moshe625;258154]הנה פרשנות של כתב האתר
המיד של המירה משגע אותי עד עכשיו. כמה צלילות יש ברמקול הזה-צליל קריספי ועדין. גם כאשר הודגמה מוזיקה אלקטרונית, המערכת ידעה לטפל בה בצורה מושלמת. אחד השיחוקים בתערוכה.[/QUOTE]

אז אם כתב האתר כתב את הנ"ל ועוד כל מני כתבים ברחבי הגלובוס כתבו כל מני דברים דומים,ישנם שתי אפשרויות.
או שהאוזניים של כל הכתבים ,כולל כתב האתר סתומות והיו צריכים עזרה מאיתי ו. או שהאוזניים של איתי ו.סתומות והוא צריך עזרה של לפחות כתב האתר. אני בוחר באפשרות השניה. יכול להיות שאיתי שמע עם הגברה לא מתאימה וכוווו' אבל מי שמבין ןיודע לאבחן מאפיני סאונד היה מתרשם אחרת.

אצל יגאל לסרי אחת התוצאות הטובות ביותר לפחות בארץ ,מענין למה?

ישנם כל מני כאלה שלא יודעים לאבחן בין טוב לטוב וחושבים שזה צריך להשמע אותו דבר,ממש לא.

ושניצל ,תפסיק עם כל המשפטים המגעילים והמקוממים שלך ולאחר תתן לזה פירוש פוליטי סוג ד'.
בנינו לא הייתה מתנגד לאיזה רוקפורט גדול אצלך בסלון.
ובגלל אותם אמרות כל אחד עם ציוד של פורד אסקורט מלכלך ונשען עליך.
מה זה הדבר לכתוב על אחד הרמקולים הטובים שישנם (גם אם הבחירה היתה אחרת) "מזמזם" או החבר שלך "סתום ולא מאוזן"
זו לא בורות....?
גם אם אני לא אבחר בקניה ,נניח רמקול כמו של רוזי,אז לכתוב עליו כך או בסיגנון? לדעתי מאוד לא מכובד.

נערך לאחרונה ב:

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
מה זה הדבר לכתוב על אחד הרמקולים הטובים שישנם (גם אם הבחיר היתה אחרת) "מזמזם" או החבר שלך "סתום ולא מאוזן"
זו לא בורות....?
גם אם אני לא אבחר בקניה ,נניח רמקול כמו של רוזי,אז לכתוב עליו כך או בסיגנון? לדעתי מאוד לא מכובד.

זה יותר סגנון כתיבה מאשר בורות (מה זה קשור?), רצה לומר שהגבוהים שלו לא לטעמו או לא משהו לדעתו באופן כללי.
יהיו כאלו שיסכימו איתו ויהיו כאלו שלא.

כל התחום הזה בנוי על נושא הטעם האישי. אין אמת אחת אבסולוטית.

אגב, שינוי דעה באופן תכוף, מראה דווקא על גמישות/פתיחות מסויימת במחשבה ולא חושב שיש לייחס לכך משהו שלילי.

לפעמים בפרספקטיבה מסויימת, משהו נשמע לנו הכי מדהים שיש ואז שומעים משהו אחר מבינים מה היה "חסר" קודם לכן.

בקיצור... זה גם עניין של ניסיון ורצון להיפתח.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חברים.
כולנו מכירים את הסגנון של אלדר. הוא צבעוני, עוקצני ולפעמים אפילו יש חשק להכניס לו פטיש על האצבע הקטנה ברגל בזמן שהוא שורק את התקווה.

אני חלוק עליו לגבי הרוקפורט כאחד שמכיר את המוניטור, המירה 1, המירה 2 והאביור. אין שום דמיון בין התיאור של איתי לרמקול הזה. אני חושב שמדובר ברמקולים מעולים, מהטובים שיש בארץ. הנעימות הזו היא איזון. יחד עם זאת, הוא רמקול מספיק שקוף בשביל לקחת אותו לאן שרוצים. עובדה ששלמה לקח אותו למקום הכי נטרלי וטבעי, לפני הנטרליות הוא היה יותר ״אנליטי״ עם ה-asr ולפני ה-asr הוא היה חם עם המנורות. זה בדיוק הקטע עם רמקולים שקופים כאלה. הם חומר ביד היוצר. אתם תחליטו מה הם יהיו והם יהיו.

הבעיה היא שהמילה ״מזמזם״ שאלדר השתמש בה היא מילה לא ברורה. לכן יש לבקש ממנו שיסביר לפני שזורקים עליו סלעים.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
זה יותר סגנון כתיבה מאשר בורות (מה זה קשור?), רצה לומר שהגבוהים שלו לא לטעמו או לא משהו לדעתו באופן כללי.
יהיו כאלו שיסכימו איתו ויהיו כאלו שלא.

כל התחום הזה בנוי על נושא הטעם האישי. אין אמת אחת אבסולוטית.

אגב, שינוי דעה באופן תכוף, מראה דווקא על גמישות/פתיחות מסויימת במחשבה ולא חושב שיש לייחס לכך משהו שלילי.

לפעמים בפרספקטיבה מסויימת, משהו נשמע לנו הכי מדהים שיש ואז שומעים משהו אחר מבינים מה היה "חסר" קודם לכן.

בקיצור... זה גם עניין של ניסיון ורצון להיפתח.
מכיר את אלדר הרבה הרבה טוב יותר ממה שאתה משער.ויודע בדיוק עד לכדי אותה נשימה שהדברים נכתבו.והפירוש שלך לא נכון.
הרי אלדר אדם אינטילגנטי שולט בשפה, חד לשון.
ומענין אותו כקליפת השום רמקול זה או אחר.
אבל הרימו לו להנחתה ולדעתי היה צריך להשאר על הקרקע .ופתאום מצטרף אליו עוד משהוא ויאלה חגיגה.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אחרי שקיבלתי מיני מחמאות והמלצות לשטיפת אוזניים אני עדיין סבור
שהמירה 2 לוקה במיד-בס ונקטם במעלה התדר.

ככה אני שומע.

יש כאלה שנדבקים למיד, יש כאלה שנדבקים למיד-הי
אבל אני אוהב איזון ואני לא מוצא אותו כזה.
זה לא אומר שהוא לא טוב. זה אומר שלי הוא לא מתאים.

יש לי הרגשה שאנחנו מקדמים מכירות למשהו..ימים יגידו..

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
מרוב טפיחות על השכם שלך ושל שלמה שמה בנורדיה הפסקתם להאזין ופתחתם כת רוקפורטית קטנה,יש עוד דברים בעולם ואין צורך לקבל חיזוקים על איזה מוניטור שלכאורה ״ יד אלוהים ״ נגעה בו .
בקשר לרמקול שלי ודעתך עליו , דעתך מעניינת אותי כקליפת השום , גם דעתי עליו לא טובה , חרה של רמקול ,זה מעצבן לשמוע פול ריינג , מי צריך בסים וגבוהים , גם מיד צלול זה מעצבן , חרה של רמקול.

אני יודע שמוניטור לא מסתדר לך בראש וזו זכותך,אבל להגיד שהרמקול שלך זה רמקול איכותי,זה יכול לשכנע אולי את איתי.ו וחבורתו.

כמובן אין כמו של דורון.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אחרי שקיבלתי מיני מחמאות והמלצות לשטיפת אוזניים אני עדיין סבור
שהמירה 2 לוקה במיד-בס ונקטם במעלה התדר.

ככה אני שומע.

יש כאלה שנדבקים למיד, יש כאלה שנדבקים למיד-הי
אבל אני אוהב איזון ואני לא מוצא אותו כזה.
זה לא אומר שהוא לא טוב. זה אומר שלי הוא לא מתאים.

יש לי הרגשה שאנחנו מקדמים מכירות למשהו..ימים יגידו..

מה הנסיון שלך עם המירה 2.
באמת מסקרן אותי להבין. אין כאן שום קידום מכירות. יש כאן שני אנשים עם רוקפורט שהגיבו, אני עם טידל ויש חלק עם איזופון.

עם איזו הגברה, באיזה חלל, מה שמעתם?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אני יודע שמוניטור לא מסתדר לך בראש וזו זכותך,אבל להגיד שהרמקול שלך זה רמקול איכותי,זה יכול לשכנע אולי את איתי.ו וחבורתו.

מה את מערבב אותי עם שניצל.
לא מכיר אותו, לא נפגשנו, לא שוחחנו, לא הייתי אצלו והוא לא היה אצלי.
לא עשינו "תאום עמדות". כל אחד אמר את מה שהוא חושב/שמע/הרגיש.(לפחות אני כך)
לא יודע מי זה "חבורתו". לא חושב שיש לי .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מה הנסיון שלך עם המירה 2.
באמת מסקרן אותי להבין. אין כאן שום קידום מכירות. יש כאן שני אנשים עם רוקפורט שהגיבו, אני עם טידל ויש חלק עם איזופון.

עם איזו הגברה, באיזה חלל, מה שמעתם?

נראה שאתה כל פעם מפספס את הפוסט שלי...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איתי.

האם אתה מתעלם מהשאלה שלי מסיבה מסויימת או שסתם אין לך שום תשובה רצינית עיניינית בשבילי?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
נמר שלום,
פותח הפוסט הצהיר שפתח את השרשור על מנת לנגח את שניצל.
לי אין עניין בכך . אוסיף ואומר כי גם לא היתה לי כוונה לפגוע ביבואן שאותו אני מאד מעריך.
אם הרמקול הזה (המירה 2) היה עדיין ביצור סידרתי לא הייתי כותב את מה ששמעתי.
לשאלתך ,עם איזו הגברה שמעתי, אשיב לך בפרטי (ואני מצפה שזה ישאר במסגרת זו).

איתי

העיקר שכל אחד מרוצה ממה שיש לו.

sarbel

אוהב את התחום
מעורבות
16
נקודות
8
אגב, אני אישית שמעתי את המירה 2 עם הגברה של ספקטרל ופשוט נ-פ-ל-ת-י , שמעתי גם עם ה- ASR, היה טוב מאוד אבל לא מצוין...

ממליץ לשלמה להשוות את ההגברה שלו להגברה הנ"ל. פשוט עולם אחר

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אגב, אני אישית שמעתי את המירה 2 עם הגברה של ספקטרל ופשוט נ-פ-ל-ת-י , שמעתי גם עם ה- ASR, היה טוב מאוד אבל לא מצוין...

ממליץ לשלמה להשוות את ההגברה שלו להגברה הנ"ל. פשוט עולם אחר
לשלמה יש הגברה אחרת .כניראה יצא פוסט בקרוב...
(האמת שהתוכנית היתה לרכוש asr אמיטר ll ,אבל לא יצא....)

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113

כמובן אין כמו של דורון.
איך קשור הרמקול המעפן שלי לכל שורה שאתה כותב ,בסדר קיבלתי ! הוא לא טוב , אז מה? זה הופך את הרוק פורט לשקוף, ?

Adiel

אוהב את התחום
מעורבות
52
נקודות
28
לצערי לא יצא לי להשתתף בתערוכת dtown האחרונה, אך ממספר אנשים שאת דעותיהם אני מעריך הבנתי שהמערכת של יגאל לסרי (עם הרוקפורט) עשתה רושם מעולה והשאירה טעם טוב מאוד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור