רמקול עם צליל מאוזן

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
לטעמי האישי כאחד שיש לו רמקול של רוקפורט,ושמע מספר דגמים בכירים של החברה,אני יכול לומר שהסאונד של רוקפורט הם מאוזנים שקטים ובעל גוון טיבעי וחמימות אנושית וסאונד "נכון ויקר".
האם אתם מכירים עוד חברות שהולכות בכיוון הסאונד הנ"ל.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא, אין עוד רמקולים כאילו.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לטעמי האישי כאחד שיש לו רמקול של רוקפורט,ושמע מספר דגמים בכירים של החברה,אני יכול לומר שהסאונד של רוקפורט הם מאוזנים שקטים ובעל גוון טיבעי וחמימות אנושית וסאונד "נכון ויקר".
אני בטוח שהשאלה שלך עושה עבורך הרבה היגיון, אבל היא קצת דבילית במבט מהצד, כי ההתרשמות שלך היא סובייקטיבית מאד.
על דרך המשל הגס:

"יש את הבחורה היא שפשוט עשתה לי את זה. כל כך נעימה, לבבית, חמודה ועם הרבה קסם. אתם מכירים עוד כאלה בחורות"?

ולגופו של ענין:

"לטעמי האישי כאחד שיש לו רמקול של טידל, ושמע שני דגמים של החברה וקנה את הקטן יותר, אני יכול לאמר שהסאונד של טידל הוא מאוזן, שקוף, נייטרלי ומאד נכון. אין לו שום חתימת צליל מלבד קוהרנטיות יוצאת דופן. הוא מעביר את כל מה שמגיע אליו בצורה מרשימה ויש לו סאונד נכון ויקר".

נו... ואיך התגובה שלי, שהיא באמת דעתי האישית על הרמקול, תרמה לדיון שלנו?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
איציק,
אתה אחד האנשים טובי הלב, החמים והלבביים ביותר שאני מכיר :).
מה אני אעשה....
יש שאלות ותובנות, שאני פשוט חיב להוציא את כל הטוב שבי.
מילא היה אומר את זה על פיור אקוסטיקס, או לפחות סרווין ווגה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא! אין הרבה חברות בכוון , הרוב רוציים יותר שקיפות ופרוט ,וגם יותר התרחשות ,לא כולם אוהבים "זמזומים".

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
לפותח השרשור, מה מטרתו? רוצה להחליף ?

צודק שניצל בתאורו,
מנסיוני עם ה- MIRA 2 ולטעמי האישי מדובר ברמקול סתום ולא מאוזן.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מכיר את המירה 2 והוא רחוק מלהיות סתום ולא מאוזן. גם המירה 1 לא כזה.
מהו נסיונך עם המירה 2?

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אלדר היקר,איך זה שבכל התערוכות שביקרת במינכן,חזרת בשוק מהחדרים שהשמיעו שם רוקפורט?
איך זה שבכל התערוכות של דיטאון החדר של יגאל לסרי עם הרוקפורט היה הכי טוב?
איך זה שכל פעם שאתה שומע את המירה2 אצל זבדה ,עוד באותו לילה אתה מתקשר למספר חברים ואומר להם איזה סאונד פגז יוצא מהמירה 2?
האם יש פה איזו "קנאה קלילה"?אני אישית מעדיף את הזמזומים מהרוקפורט,על הסאונד הרועש והפשוט שיוצא מהרמקול הגדול הזה שלך שרק מצטיין בסאונד ענק וחסר פורפורציה.
ולאיתי.ו שאני לא מכיר,כנראה שאין לך מושג בסאונד אם הספקת לכתוב כל כך הרבה שטויות.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אלדר היקר,איך זה שבכל התערוכות שביקרת במינכן,חזרת בשוק מהחדרים שהשמיעו שם רוקפורט?
איך זה שכל פעם שאתה שומע את המירה2 אצל זבדה ,עוד באותו לילה אתה מתקשר למספר חברים ואומר להם איזה סאונד פגז יוצא מהמירה 2?
האם יש פה איזו "קנאה קלילה"?אני אישית מעדיף את הזמזומים מהרוקפורט,על הסאונד הרועש והפשוט שיוצא מהרמקול הגדול הזה שלך שרק מצטיין בסאונד ענק וחסר פורפורציה.
ולאיתי.ו שאני לא מכיר,כנראה שאין לך מושג בסאונד אם הספקת לכתוב כל כך הרבה שטויות.
אם הרמקולים האלה כל כך טובים לאוזנייך מדוע אתה שואל על אחרים ?
אין באף אחד קנאה,יש כאלה שמזדהים אם ״הזמזום״ויש כאלה שאוהבים זימזום אחר.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
תגיד לי מר משה
למה שאתה כותב "שלטעמי האישי"..רמקול עם צליל מאוזן זה בסדר
ושאני כותב "שלטעמי האישי" הרמקול סתום ולא מאוזן זה לא בסדר? "ותודה על המחמאות.
האמן לי ששמעתי לא מעט שעות את המירה 2,
אם רכשת אחד כזה ב- 3 חודשים האחרונים, (מיד שניה) האמן לי שאני יודע מהיכן הוא בא.
אני בהחלט יכול להבין את התיסכול.

נערך לאחרונה ב:

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
מר איתי. ו.קשה מאד להתייחס לאנשים שאין להם מושג בסאונד!
הדבר היחידי שאני יכול להמליץ לך, זה לעשות טיפול אזניים…
ודרך אגב אין לי מירה 2.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אם הרמקולים האלה כל כך טובים לאוזנייך מדוע אתה שואל על אחרים ?
אין באף אחד קנאה,יש כאלה שמזדהים אם ״הזמזום״ויש כאלה שאוהבים זימזום אחר.

פיני...כשאתה הולך לשמוע אצל זבדה,אתה שומע זימזומים???

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
לפותח השרשור, מה מטרתו? רוצה להחליף ?

צודק שניצל בתאורו,
מנסיוני עם ה- MIRA 2 ולטעמי האישי מדובר ברמקול סתום ולא מאוזן.

אני אשמח לדעת איך הגעת למסקנה הזו תשתף אותי / אותנו עם איזה
הגברה האזנת לרמקולים ושאר המערכת ?
לגבי שניצל לא מעניין אותי מה הוא אומר דעתו משתנה כל 5 דקות

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
או...נצוצות.

תומר

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
הנה פרשנות של כתב האתר
המיד של המירה משגע אותי עד עכשיו. כמה צלילות יש ברמקול הזה-צליל קריספי ועדין. גם כאשר הודגמה מוזיקה אלקטרונית, המערכת ידעה לטפל בה בצורה מושלמת. אחד השיחוקים בתערוכה.

תמונות מצורפות

• Screenshot_2015-01-15-08-00-46.jpg
    Screenshot_2015-01-15-08-00-46.jpg
    KB 20.4 · צפיות: 451
נערך לאחרונה ב:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
לא הבנתי לאן אתה רוצה להגיע עם השרשור, שכולנו נחליף לרוקפורט...?
שכולנו נגיע להסכמה שמדובר ברמקולים מאוזנים ומושלמים?
מה זה משנה, כל אחד וטעמו

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
האמת היא ששלמה מוציא מהמירה זהב טהור ,ואני אפילו שותף בחלק מהתוצאה ,אתה יודע כוונים, כבלים , בחירת מכשירים , התוצאה אצלו מהמירה באמת לא תאומן , ככה גם אצל יגאל , אבל האופי של רוקפורט בבסיסו הוא אופי כבוש וסלחני בבסיסו ,ובסך הכל כתבתי שרוב החברות מנסות ללחוץ קצת יותר כלפי שקיפות ופרוט ואילו רוקפורט פונה יותר לצליל ה״ נעים ״ ,
מה יקר בצליל הזה רבאק , למה אם יש לרוב יותר גבוהים ופחות מיד בס הם לא מאוזנים , ומה כל האלימות המתפרצת הזו כלפי כל מישהו שאומר שחברות אחרות מתכוונות אחרת ,אם חשבתי עליך משהו מזמן משהו , עכשיו אני בטוח שהוא נכון , לך תהנה מהצליל ה״ יקר ״ מה מוניטור שלך , ואני אמשיך לשמוע את הרמקול שלי לא משנה איך אתה מכנה אותו , וחסוך לנו תקשורת בין אישית ,

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
פיני...כשאתה הולך לשמוע אצל זבדה,אתה שומע זימזומים???
ממש לא.
הכוונה היתה לשוני בזימזומים,בין שלו לאחרים.
משום כך שמתי מרכאות(הבנת הניקרא) :cool:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מרוב טפיחות על השכם שלך ושל שלמה שמה בנורדיה הפסקתם להאזין ופתחתם כת רוקפורטית קטנה,יש עוד דברים בעולם ואין צורך לקבל חיזוקים על איזה מוניטור שלכאורה ״ יד אלוהים ״ נגעה בו .
בקשר לרמקול שלי ודעתך עליו , דעתך מעניינת אותי כקליפת השום , גם דעתי עליו לא טובה , חרה של רמקול ,זה מעצבן לשמוע פול ריינג , מי צריך בסים וגבוהים , גם מיד צלול זה מעצבן , חרה של רמקול.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור