capten
אוהב את התחום
- מעורבות
- 91
- נקודות
- 28
פתגם סיני עתיק:זה בסדר
אובחנתי כגאון
אין לי צורך
כל גאון מוכה שיגעון.
אבל לא כל משוגע הוא גאון.
פתגם סיני עתיק:זה בסדר
אובחנתי כגאון
אין לי צורך
הרי זה בכלל לא משנה מה אני כותב בכללאתה יודע , לא מעט גאונים לוקים בהבנת סיטואציות חברתיות ו/או לוקים באינטליגנציה רגשית.
כנראה חלק מהמחיר שחלק מסוים יותר מפותח.
אתה באמת סבור שלנפנף בזה ישפר את מצבך פה ?
לי זה נראה יותר כהרמה להנחתה…
במקום להשתלב בשיח ולתרום לשיח אתה יוצר אטגוניזם, בין אם זה בכוונה או לא.
רק אומר. תעשה עם זה מה שבא לך.
אז מזל שאני האופציה הראשונה כי השניה לא להיטפתגם סיני עתיק:
כל גאון מוכה שיגעון.
אבל לא כל משוגע הוא גאון.
לפי מה שאתה אומר, הם לא סתם "ילדים מתבגרים ומתלהבים", אלא פראיירים וטיפשים, שלמרות שהם יודעים ש‑DH800 הן הטובות בעולם, והם אומרים את הטקסט שהכנסת להם לפה באמונה שלמה, הם בכל זאת קונים אוזניות נחותות במחיר גבוה בהרבה, וגם אחרי שממש נוכחו מעל לכל ספק שמה שהם קנו פחות טוב מה‑HD800, הם בכל זאת נשארים איתו וממשיכים להאזין לו *במקום* ה‑master piss.גם כאלה עם Stax, Focal Utopia ועם האוזניות הכי יקרות בעולם עדיין אומרים שהHD800/S משתווה ל או מתעלה על כל האוזניות הנ"ל ושהן חובה בכל אוסף ושאין עוד אוזניות עם Soundstage והפרדת כלים כמו שלה
הם גם ילדים מתבגרים ומתלהבים .
כנראה שהמאבחן לא היה גאון גדול.אובחנתי כגאון
כל המגילה הזאת ופספסת דבר פשוט שנקרא Flavorלפי מה שאתה אומר, הם לא סתם "ילדים מתבגרים ומתלהבים", אלא פראיירים וטיפשים, שלמרות שהם יודעים ש‑DH800 הן הטובות בעולם, והם אומרים את הטקסט שהכנסת להם לפה באמונה שלמה, הם בכל זאת קונים אוזניות נחותות במחיר גבוה בהרבה, וגם אחרי שממש נוכחו מעל לכל ספק שמה שהם קנו פחות טוב מה‑HD800, הם בכל זאת נשארים איתו וממשיכים להאזין לו *במקום* ה‑master piss.
ולא, לא לכולם יש אוסף אוזניות שצריך לכלול בו דברים שמתלהבים מהם פחות. הרוב המוחלט של מי שלא מתלהבים מפריט ציוד וקונים אחר, מוכרים את הישן או שמים אותו בצד, ולא מתייחסים לפריטים הנחותים כאל חלק מ"אוסף" אלא כאל שאריות.
כנראה שהמאבחן לא היה גאון גדול.
יש גם כאלה שהם גאונים בתחום אחד ומפגרים באחר. אולי אתה גאון בתחומים שאינם קשורים לאודיו. באודיו הוכחת כבר את ההיפך הרבה פעמים, כולל הפעם.
דרך אגב, צורת ההתבטאות שלך, של ההגזמות המופרזות, נקראת hyperbole, וגם על תקן hyperbole אתה מגזים, שכ‑ו‑ל‑ם חושבים ש‑HD800 הכי הכי טובה, וכ‑ו‑ל‑ם אומרים שהיא עדיפה על האחרות וכו'. הרי ברגע שטענת שמדובר בכ‑ו‑ל‑ם, מספיקה דוגמה הפוכה אחת כדי להוכיח שאתה טועה, וכבר הובאו כאן די הרבה דוגמאות הפוכות, כולל מהאתר שאתה הפנית אליו.
לא "פספסתי" שום דבר בהקשר זה. אם כבר, אתה פספסת את המשמעות של מה שאתה עצמך כתבת: "אנשים אוהבים סוגי סאונד שונים"כל המגילה הזאת ופספסת דבר פשוט שנקרא Flavor
אנשים אוהבים סוגי סאונד שונים ובגלל זה יש להם אוסף של אוזניות שונות
והם יכולים להרגיש שה HD800 מצטיינות בתחומים מסוימים יותר מהאחרות באוסף שלהם .
מה שכתבת אינו "מסכם" שום דבר מהדיון.רק רציתי אולי לסכם את הדיון המטופש פה
התגובה הזו שמה במרכז את מה שמעניין את שניצל, מוצא חן בעיני שניצל, מפריע לשניצל, נראה לשניצל, וכיוצ"ב, אבל הפורום לא יכול ולא אמור להתנהל לפי העדפות של אף אדם בודד.שמעניין אותי כשלג דאשתקד
....
האלימות המילולית כלפי אודיופייל לא מוצאת חן בעיני
...
לי הוא לא מפריע כלל
...
בקיצור מציע לכם לגמור עם האליהום על חבר פורום שבעיני לא כותב דברים לא רלונטים כמו רובכם
...
את מי מעניין אוזניות ?
תמצאו מילים קצת פחות גסות ואלימות בכדי להביע את מורת רוחכם
לא שאני מנסה להיות פה האבא של הפורום או חלילה מלחנך אתכם , אבל באמת חלאס !!!!
את מי מעניין אוזניות ?
אם שרשור לא מעניין אותך, למה אתה קורא אותו ומגיב בו, ועוד תגובה שפוסלת את כל האחרים על עצם ההתעסקות בנושא?שמעניין אותי כשלג דאשתקד
...
הפרטים הנוספים שמעניינים לי את בתחת ,
...
את מי מעניין אוזניות ?
זה אולי מה שמסכם את מה שבאמת תורם בפוסט שלךאוזניות בשבילי זה בערך כמו לעשות סקס עם בובה מתנפחת , זה מתאים לאודיופיל שאישתו רודה בו ומשתיקה המוזיקה והחיים , מה טוב בלשמוע במרכז הראש למרות הפרטים הנוספים
...
היו לי וזרקתי יחד עם הפטפון .
כמובן, לא מרעידות את הגוף כמו שרמקולים full range יעשו,מעניין, איך הן עושות את זה? נראה לי שעבור זה צריך הספק ניכר, ולא ברור איך אפשר לעשות את זה בלי להגיע לשאר הגוף.
איזה מכל האוזניות שציינת -- ו/או אחרות -- אכן עושות זאת?
חוצמזה ובלי קשר, האם ידוע לך על אוזניות שעובדות עם סראונד אמיתי? לא סימולציה בעזרת 2 דרייברים, אלא עם 4 ומעלה דרייברים בדידים שנותנים תחושת כיווניות כמו ברמקולים?
נכון עקרונית, אבל היותן של אוזניות קטנות, ויחסית לא יקרות, מאפשר להחזיק אוסף, זה גם נראה מרשיםאלה שיש להם אוסף של אוזניות הם מיעוט זניח של ציודופילים. מבחינת הרוב, עצם ההתעסקות באיזה אוזניות כדאי לבחור עבור איזה קטע מוזיקלי ‑‑ מה שעלול להשתנות מקטע לקטע אפילו באותו אלבום ‑‑ מפריעה להנאה ולריכוז במוזיקה עצמה. הרוב המוחלט בוחר עבור כל סוג רכיב אודיו דגם בודד שמייצג את העדפתו הכוללת, גם אם אינו הטוב ביותר עבור כל קטע וקטע באוסף המוזיקה שלו (כן, אוספי מוזיקה בהחלט קיימים), ומוכר את האחרים, בלי ליצור "אוסף" של רכיבים מאותו סוג
דווקא באוזניות טובות מצליחים ליצור במה שמשתרעת מול המאזין ומדמה באופן יחסי האזנה למוזיקה מרמקולים,החסרון באוזניות, מעבר,לזה שאתה לא יכול להרגיש פיזית בגוף את התדרים, שאין שם שמיעה של שמאל וימין במשותף כמו במערכת ביתית טיפוסית. אוזן שמאל שומעת שמאל וימין שומעת ימין. מנסים להתגבר על זה, בקורד tt2 לדוגמא, אבל עדיין עם כל הכבוד לאוזניות, החוויה הכללית של מערכת שמרעיפה עליך צלילים ממש זה משהו אחר. אני כן יכול להבין שימוש באוזניות טובות להבחנה בפרטים מסויימים, כמו זכוכית מגדלת, כי נדמה שיש להם סוג של צלילות מוגברת וגם הקירבה לאוזן וביטול למעשה של תנאי חדר עושים את שלהם. וכל אחד שיהנה בשמיעה ממה שעושה לו את זה.
אני מבין שייתכן שאפשר להרגיש שהצליל נמוך ועוצמתי מעבר לרגיל באוזניות, אבל לא מבין איך זה דומה/קשור להרעדת הגוף.כמובן, לא מרעידות את הגוף כמו שרמקולים full range יעשו,
אבל כן יש אוזניות שמספקות חוויה קרובה לזה, אם ניקח דוגמא קטע שבו קונטרבסים מנגנים נמוך ועוצמתי, או תוף בס וכדו' אתה ממש 'תרגיש' את זה,
את זה אני יכול להבין בלי קושילגבי הhd800, כן ,הן מפורטות, יש להן במה גדולה ונוחות, אבל חסר להן הרבה מאוד, הן גם בהירות מאוד, כך שקשה להאזין איתן למשך זמן רב,
יש להן עדת מעריצים, בדר"כ מזן מסוים, (שיגידו שהסאונד הטוב בעולם מתקבל מhd800 עם מגבר של טופינג/smsl)
אבל יש אוזניות טובות בהרבה, מכל הבחינות, (ויש לי hd800 ג"כ).
לא כל אחד -- וזה כולל אותי -- מרגיש צורך בחוויית האזנה שונה, במיוחד אם היא לא עדיפה באופן מובהק על מה שהוא אוהב.אגב, אני חושב שגם בעל מערכת מעולה יפיק תועלת מזוג אוזניות טובות,
בראש ובראשונה זאת חווית האזנה שונה, אב ליש עוד סיבות, כמו נוחות, סביבה ועוד,
ואם האוזניות אינן משמשות כמדיום האזנה עיקרי, אלא רק במצבים נדירים יחסית מבחינתם, שבהם אי אפשר להאזין במערכת בצורה המיטבית, גם מי שמבין משהו לא בהכרח ירצה להשקיע אלפי דולרים באוזניות (ובמגבר אוזניות ראוי).מצחיק לראות לעתים שבעלי מערכות מעולות, שככל הנראה מבינים משהו מסתפקים בזוג אוזניות בינוני מינוס...
*אפשר* להחזיק אוסף, אבל זה לא אומר שהרבה/הרוב עושים זאת.נכון עקרונית, אבל היותן של אוזניות קטנות, ויחסית לא יקרות, מאפשר להחזיק אוסף, זה גם נראה מרשים
אבל כמעט תמיד יהיה הזוג המועדף שאיתו תבלה את רוב הזמן בכל ז'אנר.
לגמרי מסכים עם הדימוי של הבובה המתנפחת. אני מעדיף לא לשמוע בכלל מאשר לשמוע באוזניות, ושמעתי אוזניות מעולות.רק רציתי אולי לסכם את הדיון המטופש פה שמעניין אותי כשלג דאשתקד , בראשית האלימות המילולית כלפי אודיופייל לא מוצאת חן בעיני , תמצאו מילים קצת פחות גסות ואלימות בכדי להביע את מורת רוחכם , מה זה ההשתלחות הזו ? לי הוא לא מפריע כלל , והשרשורים שלו בין היותר ארוכים כאן בפורום , כך שלפחות יש לנו כל הזמן רוח מזרחית מהים (הים במזרח , לא ?),
ועכשיו לגופו של עניין , אוזניות בשבילי זה בערך כמו לעשות סקס עם בובה מתנפחת , זה מתאים לאודיופיל שאישתו רודה בו ומשתיקה המוזיקה והחיים , מה טוב בלשמוע במרכז הראש למרות הפרטים הנוספים שמעניינים לי את בתחת ,
בקיצור מציע לכם לגמור עם האליהום על חבר פורום שבעיני לא כותב דברים לא רלונטים כמו רובכם .
למה הרוב כרן למשל לא פותח שרשור אלא רק מגיב תגובות שלעיתים רלונטיות ולרוב לא , לא שאני מנסה להיות פה האבא של הפורום או חלילה מלחנך אתכם , אבל באמת חלאס !!!! את מי מעניין אוזניות ? היו לי וזרקתי יחד עם הפטפון .
נראה שאתה רוצה טיפה להחזיר לי , לבריאות !מה שכתבת אינו "מסכם" שום דבר מהדיון.
התגובה הזו שמה במרכז את מה שמעניין את שניצל, מוצא חן בעיני שניצל, מפריע לשניצל, נראה לשניצל, וכיוצ"ב, אבל הפורום לא יכול ולא אמור להתנהל לפי העדפות של אף אדם בודד.
אבל אתה ממש דורש מאחרים שיתנהלו על פי זה:
ומעבר לזה:
אם שרשור לא מעניין אותך, למה אתה קורא אותו ומגיב בו, ועוד תגובה שפוסלת את כל האחרים על עצם ההתעסקות בנושא?
העובדה שהנושא לא מעניין אותך אינה מפריעה לאחרים להתעניין בו ולדון עליו.
זה אולי מה שמסכם את מה שבאמת תורם בפוסט שלך
ממש לא, רק להזכיר שהפורום לא יכול ולא אמור להתנהל לפי העדפות של אף אדם בודד, וזה בהחלט כולל את ההעדפות שלי.נראה שאתה רוצה טיפה להחזיר לי , לבריאות !
צודק, הולך להתקלח למרות שרציתי לספר על כל מיני דרמות שמתחוללות בתחום הפרטי שלי , פעם אחרת , ביי !!!!ממש לא, רק להזכיר שהפורום לא יכול ולא אמור להתנהל לפי העדפות של אף אדם בודד, וזה בהחלט כולל את ההעדפות שלי.
אני הייתי מעדיף שאנשים לא יתעקשו על שטויות לאחר שהובהר שהן שטויות, אבל זה לא עובד ככה
תהיה בטוח שלא אתה זה שתבהיר לי מה שטויות בחיים האלהממש לא, רק להזכיר שהפורום לא יכול ולא אמור להתנהל לפי העדפות של אף אדם בודד, וזה בהחלט כולל את ההעדפות שלי.
אני הייתי מעדיף שאנשים לא יתעקשו על שטויות לאחר שהובהר שהן שטויות, אבל זה לא עובד ככה