רמקולים עבור Hegel H80

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב חבר. אני עדיין לא קיבלתי תשובה. אשמח לתגובתך יום טוב.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בוקר טוב חבר. אני עדיין לא קיבלתי תשובה. אשמח לתגובתך יום טוב.

ידיד היה אצלך עקב מודעה שפרסמת, כיוון שאינני יכול לאמת במאה אחוז אם הוא מתכוון אליך רשמתי ט.ל.ח.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אז מה היה לנו.
מעט מאוד המלצות ממי שבאמת שמע את המגבר הזה עם כמה רמקולים, והמון הצעות והמלצות בפרטי מסוחרים מוצהרים וכאלה שלא, עטו עלי כמו נשרים על חיה גוססת, לפעמים זה הגיע עד אבסורד מבלי להתחשב כלל בנתונים שמסרתי בפתיח.
ממיני מוניטורים ועד מפלצות מרובות וופרים, רמקול שהיצרן ממליץ למקם את הזוג במרחק מינימלי של ארבעה מטרים בעוד שרוחבו של החדר שלי הוא שלושה, רמקולים שדורשים הגברה מימילית של 100W בעוד שההגל הוא מקסימום 80 ועוד אנשים פרטיים שנשבעו שהרמקול שבמקרה הם מוכרים עכשיו יושב בול, בעוד שכל ההתרשמויות האובייקטיביות-לא מסחריות בעולם אומרות לא ולא.
מה חשבתי, פרובינציה, לא נתקלתי בשום אתר בחו"ל בו פרסמתי את נושאי בתגובות כאלה. ואני כבר מצפה לתגובות כאן מהסוג של "אז תהיה באתרים בחו"ל ותעזוב אותנו, נו שויין, יהודים.

שלום
אני אחד היבואנים שהציעו לך בפרטי , כי קראתי מה שכתבת ובדקתי שזה יכול להתאים לך למרות שבאופן אישי , לא שמעתי שילוב כזה , אבל החברה עצמה ממליצה , סוקרים גם ממליצים על חיבור כזה .
אז לבוא כרגע לזלזל בכל ההצעות , היבואנים, הפרטיים , זה לא המקום ידידי .

בהצלחה :) .
מישל .

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
שלום
אני אחד היבואנים שהציעו לך בפרטי , כי קראתי מה שכתבת ובדקתי שזה יכול להתאים לך למרות שבאופן אישי , לא שמעתי שילוב כזה , אבל החברה עצמה ממליצה , סוקרים גם ממליצים על חיבור כזה .

מישל .
אתה עדין :אצבע מורמת

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
  • אני לא הצעתי. האם להציע או לוותר? :)

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
נו...זה באופנה להגיד הישראלי המכוער , טבע יהודי וכו' וכו'
וכתוצאה מכך לרדת על איזה מישהו מישראל או איזה עדה בעם ישראל עד עפר .

שנאה עצמית רעה וטהורה .

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
סליחה חבר לא היה אצלי איש עקב המודעה.
ולמען הסר ספק . פירסמתי כל מיני דברים.
ושוב אני לא יודע למה אתה מתכוון.?:מבולבל:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
סליחה חבר לא היה אצלי איש עקב המודעה.
ולמען הסר ספק . פירסמתי כל מיני דברים.
ושוב אני לא יודע למה אתה מתכוון.?:מבולבל:

אולי תעזוב אותו כבר?

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב. עזבתי. שיהיה לו בהצלחה.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
שלום

מישל .

בדיוק, לא שמעת. הרי ברור שגם אני חרשתי את הרשת לפני שכתבתי. תכלס, ניסית למכור וזה לגיטימי, פשוט ציפיתי להמלצות קונקרטיות ממשתמשים ולא לסתום את המייל שלי במודעות במסווה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור