בוקר טוב חבר. אני עדיין לא קיבלתי תשובה. אשמח לתגובתך יום טוב.
אז מה היה לנו.
מעט מאוד המלצות ממי שבאמת שמע את המגבר הזה עם כמה רמקולים, והמון הצעות והמלצות בפרטי מסוחרים מוצהרים וכאלה שלא, עטו עלי כמו נשרים על חיה גוססת, לפעמים זה הגיע עד אבסורד מבלי להתחשב כלל בנתונים שמסרתי בפתיח.
ממיני מוניטורים ועד מפלצות מרובות וופרים, רמקול שהיצרן ממליץ למקם את הזוג במרחק מינימלי של ארבעה מטרים בעוד שרוחבו של החדר שלי הוא שלושה, רמקולים שדורשים הגברה מימילית של 100W בעוד שההגל הוא מקסימום 80 ועוד אנשים פרטיים שנשבעו שהרמקול שבמקרה הם מוכרים עכשיו יושב בול, בעוד שכל ההתרשמויות האובייקטיביות-לא מסחריות בעולם אומרות לא ולא.
מה חשבתי, פרובינציה, לא נתקלתי בשום אתר בחו"ל בו פרסמתי את נושאי בתגובות כאלה. ואני כבר מצפה לתגובות כאן מהסוג של "אז תהיה באתרים בחו"ל ותעזוב אותנו, נו שויין, יהודים.
אתה עדיןשלום
אני אחד היבואנים שהציעו לך בפרטי , כי קראתי מה שכתבת ובדקתי שזה יכול להתאים לך למרות שבאופן אישי , לא שמעתי שילוב כזה , אבל החברה עצמה ממליצה , סוקרים גם ממליצים על חיבור כזה .
אז לבוא כרגע לזלזל בכל ההצעות , היבואנים, הפרטיים , זה לא המקום ידידי .
בהצלחה .
מישל .
תציע, מקסימום יגידו שאתה יהודי.
- אני לא הצעתי. האם להציע או לוותר?
סליחה חבר לא היה אצלי איש עקב המודעה.
ולמען הסר ספק . פירסמתי כל מיני דברים.
ושוב אני לא יודע למה אתה מתכוון.?
שלום
אני אחד היבואנים שהציעו לך בפרטי , כי קראתי מה שכתבת ובדקתי שזה יכול להתאים לך למרות שבאופן אישי , לא שמעתי שילוב כזה , אבל החברה עצמה ממליצה , סוקרים גם ממליצים על חיבור כזה .
אז לבוא כרגע לזלזל בכל ההצעות , היבואנים, הפרטיים , זה לא המקום ידידי .
בהצלחה .
מישל .