- מעורבות
- 407
- נקודות
- 83
כבד עצמך.
איזה גועל.
תת רמה כמוך לא ראיתי, תגובה שלי לא מתאימה לך דלג וסע קדימה.
התכוונתי שהמערכת שלך תת רמה לעומת הגל. לא מבין על מה אתה הגבת או והבנת ?
כבד עצמך.
איזה גועל.
תת רמה כמוך לא ראיתי, תגובה שלי לא מתאימה לך דלג וסע קדימה.
עכשיו הבנתי כוונתך, אערוך תגובתי.התכוונתי שהמערכת שלך תת רמה לעומת הגל. לא מבין על מה אתה הגבת או והבנת ?
לא מחכה לשום פרס לא ממך ולא מאף אחד!כל הכבוד לך. את המשאית עם הצלשי"ם, לפרוק לך על הדשא ליד הבית או להכניס במנוף הביתה?
חבריקו, נהפכת למעיקאז מה היה לנו.
מעט מאוד המלצות ממי שבאמת שמע את המגבר הזה עם כמה רמקולים, והמון הצעות והמלצות בפרטי מסוחרים מוצהרים וכאלה שלא, עטו עלי כמו נשרים על חיה גוססת, לפעמים זה הגיע עד אבסורד מבלי להתחשב כלל בנתונים שמסרתי בפתיח.
ממיני מוניטורים ועד מפלצות מרובות וופרים, רמקול שהיצרן ממליץ למקם את הזוג במרחק מינימלי של ארבעה מטרים בעוד שרוחבו של החדר שלי הוא שלושה, רמקולים שדורשים הגברה מימילית של 100W בעוד שההגל הוא מקסימום 80 ועוד אנשים פרטיים שנשבעו שהרמקול שבמקרה הם מוכרים עכשיו יושב בול, בעוד שכל ההתרשמויות האובייקטיביות-לא מסחריות בעולם אומרות לא ולא.
מה חשבתי, פרובינציה, לא נתקלתי בשום אתר בחו"ל בו פרסמתי את נושאי בתגובות כאלה. ואני כבר מצפה לתגובות כאן מהסוג של "אז תהיה באתרים בחו"ל ותעזוב אותנו, נו שויין, יהודים.
הנהלת האתר. לדעתי זו אמירה גזענית שמקומה לא באתר זה ולא בכל אתר אחר !!מה חשבתי, פרובינציה, לא נתקלתי בשום אתר בחו"ל בו פרסמתי את נושאי בתגובות כאלה. ואני כבר מצפה לתגובות כאן מהסוג של "אז תהיה באתרים בחו"ל ותעזוב אותנו, נו שויין, יהודים
אז מה היה לנו.
מעט מאוד המלצות ממי שבאמת שמע את המגבר הזה עם כמה רמקולים, והמון הצעות והמלצות בפרטי מסוחרים מוצהרים וכאלה שלא, עטו עלי כמו נשרים על חיה גוססת, לפעמים זה הגיע עד אבסורד מבלי להתחשב כלל בנתונים שמסרתי בפתיח.
ממיני מוניטורים ועד מפלצות מרובות וופרים, רמקול שהיצרן ממליץ למקם את הזוג במרחק מינימלי של ארבעה מטרים בעוד שרוחבו של החדר שלי הוא שלושה, רמקולים שדורשים הגברה מימילית של 100W בעוד שההגל הוא מקסימום 80 ועוד אנשים פרטיים שנשבעו שהרמקול שבמקרה הם מוכרים עכשיו יושב בול, בעוד שכל ההתרשמויות האובייקטיביות-לא מסחריות בעולם אומרות לא ולא.
מה חשבתי, פרובינציה, לא נתקלתי בשום אתר בחו"ל בו פרסמתי את נושאי בתגובות כאלה. ואני כבר מצפה לתגובות כאן מהסוג של "אז תהיה באתרים בחו"ל ותעזוב אותנו, נו שויין, יהודים.
רק נכנסת לאתר.אז מה היה לנו.
אז מה היה לנו.
נכון. אני קצת אנטישמי בעצמי. אבל יהודי אנטישמי הוא הרבה יותר טוב מלא יהודי אנטישמי!מתן, לא חסרים גם יהודים אנטישמים.
אין סתירה בין האמירה הדוחה לזהותו (הלא מעניינת) של הכותב.
ההיפך.נכון. אני קצת אנטישמי בעצמי. אבל יהודי אנטישמי הוא הרבה יותר טוב מלא יהודי אנטישמי!
ובכלל, אני לא מבין את ההתרגשות מהמינוח. אם היה אומר 'נו שיין, ישראלים', אף אחד לא היה קופץ.
אני מאמין לך ובטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר!ההיפך.
יהודי אנטישמי גרוע הרבה יותר.
שנאה עצמית היא בעיה רצינית.
כמו שכבר נכתב כאן, אין באמת צורך לקפוץ בזעם ולצעוק אנטישמיות על מה שאינו יותר ממה שנראה כסוג של אירוניה עצמית, גם אם לא לגמרי מוצלחת.ההיפך.
יהודי אנטישמי גרוע הרבה יותר.
שנאה עצמית היא בעיה רצינית.
נכון. אני קצת אנטישמי בעצמי. אבל יהודי אנטישמי הוא הרבה יותר טוב מלא יהודי אנטישמי!
ובכלל, אני לא מבין את ההתרגשות מהמינוח. אם היה אומר 'נו שיין, ישראלים', אף אחד לא היה קופץ.