ראיון עם MATTHIAS LÜCK בעלים משותף בחברת Brinkmann

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
ראיון עם MATTHIAS LÜCK בעלים משותף בחברת Brinkmann מתוך Mono & Stereo הדן בהצלחה מאחורי החברה ומוצריה, מה תפקידו של מוצר אודיו טוב, מקור אנלוגי מול דיגיטלי, האם אודיו היי אנד מסוגל לשחזר הופעה חיה, שוק האודיו העולמי ועתידו ועוד...

https://www.monoandstereo.com/2021/02/exclusive-interview-with-brinkmann.html#more

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
Most of the music today is recorded digitally and hence should be played back digitally. The challenge is to design and build source components which bring out the best in each format.

עם החלק הראשון אני לא מסכים, החלק השני הוא הלתי אפשרי.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
תודה על השיתוף :בעד:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
Most of the music today is recorded digitally and hence should be played back digitally. The challenge is to design and build source components which bring out the best in each format.

זכותך, אך מה הסיבה?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
נראה לי שרוב המוזיקה שמוקלטת היום היא אכן בפורמט דיגיטלי, איכותי ביותר (לא כמו פעם)! אין הרבה דאקים ברמות על שיודעים להמיר באמת טוב ולכן אנשי האנלוג בטוחים שאין כמו אנלוג...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זכותך, אך מה הסיבה?

כי זה ממש לא נכון להגיד שהקלטה דיגיטלית עדיף לנגן בדיגיטל והקלטה אנלוגית באנלוג. ומדוע? משום שאופן הניגון הוא שונה. פטיפון ונגן תקליטורים לא עובדים אותו הדבר, אינם מעבירים את המידע באותה שיטה. הדבר הנכון הוא להגיד שישנן הקלטות מסוימות שהדיגיטל נשמע טוב יותר מאנלוג ולהיפך.

ובלי קשר. איכות ההטבעות היום מדויק וטוב יותר מבעבר.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
נראה לי שרוב המוזיקה שמוקלטת היום היא אכן בפורמט דיגיטלי, איכותי ביותר (לא כמו פעם)! אין הרבה דאקים ברמות על שיודעים להמיר באמת טוב ולכן אנשי האנלוג בטוחים שאין כמו אנלוג...

מסכים שיש היום יש מקורות דיגיטליים מצוינים אך טרם שמעתי מקור דיגיטלי (גם במחיר 6 ספרות) שיתקרב למה שאני וחברים אחרים מצליחים לקבל מאנלוג.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
נכתב ע"י הדבר הנכון הוא להגיד שישנן הקלטות מסוימות שהדיגיטל נשמע טוב יותר מאנלוג ולהיפך.[/QUOTE:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מסכים שיש היום יש מקורות דיגיטליים מצוינים אך טרם שמעתי מקור דיגיטלי (גם במחיר 6 ספרות) שיתקרב למה שאני וחברים אחרים מצליחים לקבל מאנלוג.

אז זהו. יש כאלה טובים במידה כזו שאפשר ממש להתבלבל. אבל הם מעטים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113

אכן יש מקורות דיגיטליים מצוינים לרגע לא טענתי אחרת, אך כפי שרשמתי מניסיוני, שמעתי מקורות דיגיטליים חלקם בעלות של 6 ספרות ומיצרנים שונים. היכן שניתן היה להשוות במקום למקור אנלוגי ראוי עם הקלטה ראויה הפרופורציה חזרה למקומה, לא ניתן היה להתבלבל.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113

מדוייק נמר, מחזיק באחד כזה.
ויחד עם זאת חשקה נפשי להכניס אנאלוג לחיי.
פרויקט שאכנס אליו, לאחר הסטנד המיויעד והכנת תשתית מתאימה.

תתכונן לטלפונים וייעוץ, חבר.
כשיגיע העת.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
גיא תודה על השיתוף.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מדוייק נמר, מחזיק באחד כזה.
ויחד עם זאת חשקה נפשי להכניס אנאלוג לחיי.
פרויקט שאכנס אליו, לאחר הסטנד המיויעד והכנת תשתית מתאימה.

תתכונן לטלפונים וייעוץ, חבר.
כשיגיע העת.

איזה דיגיטל יש לך היום?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113

איך אפשר להגיד על החלק השני,שהוא בלתי אפשרי:
which bring out the best in each format
מותר להם לנסות לעשות את הכי טוב שאפשר (לדעתם ויכולותיהם)

נושא הפטיפון לדעתי חרג מפרופוציות והפך ברובו למיתוס, שרבים נופלים בו כי קל להוציא סאונד סביר מפטיפון לא יקר.

בדיגיטל אי אפשר להגיע לתוצאה סבירה עם ציוד בינוני.
הכל תלוי בהקלטה, הקובץ או התקליט.לא בפלטפורמה.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני כן...
מעבר לכך שממש קשה למצוא הדפסות אנלוגיות טובות לרוב המוזיקה ובפועל המבחר האנלוגי האיכותי מאוד מוגבל.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אכן יש מקורות דיגיטליים מצוינים לרגע לא טענתי אחרת, אך כפי שרשמתי מניסיוני, שמעתי מקורות דיגיטליים חלקם בעלות של 6 ספרות ומיצרנים שונים. היכן שניתן היה להשוות במקום למקור אנלוגי ראוי עם הקלטה ראויה הפרופורציה חזרה למקומה, לא ניתן היה להתבלבל.
ואני לא שמעתי שום מערכת עם פטיפון, שהיא ברמת האייכות, כמו מערכת מסויימת ששמעתי שהיא עם קבצים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
אני כן...
מעבר לכך שממש קשה למצוא הדפסות אנלוגיות טובות לרוב המוזיקה ובפועל המבחר האנלוגי האיכותי מאוד מוגבל.

נכון, מבחר ההקלטות האיכותיות בדיגיטל גדול בהרבה, מצד שני תמיד יש את הזוועות שהוקלטו בסוף שנות השמונים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
ואני לא שמעתי שום מערכת עם פטיפון, שהיא ברמת האייכות, כמו מערכת מסויימת ששמעתי שהיא עם קבצים.

Lucky you

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
אני חושב שבשני המקרים
מקור:
Digital
Analog
רמה באמת גבוהה אשר יכולה באמת להתמודד אחד מול השני.
מתחיל מאזור ה 20,000$ וצפונה.
(אצל מי שהשאיפות שלו באמת גבוהות וללא פשרות),

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור