Dan-Cinemart
עוסק בתחום
- מעורבות
- 1,151
- נקודות
- 113
רוצה לומר שדן מביא כאן שינוי מרענן בידע ובכתיבה הנינוחה שלו , אני מאוד אוהב לקרוא את הפוסטים שלו למרות שבכללי סומך רק על האוזניים שלי ובעיקר על הלב שלי , מערכת טובה משדרת לך ישירות ללב , מכניסה אותך למוסיקה ולא משנה כמה ואיך נמדד (ואני מודד ) , בקיצור עניין בעיר של רגשות ולאו דווקא מדע , יש לי רמקול רוצח , לא אוהב אותו נייטיב , אחרי עבודה קשה הפכתי אותו לרך ומרגש עם שריד של הרזולוציות שלשמם נולד , אני לא צריך סאב כי היכולות של רמקול כזה לא מצריכות עזרה משום דבר חוץ מלמתן טיפה היכולות באמצעים שמתבייש לספר , מחכה בכליון עיניים שיפתח את חדר התצוגה בכדי להבין מהייכן השתין הדג , אולי אני טועה במשהו , יש לי חבר יאיר תמם ועוד כמה מוזיקאים כמו שם טוב לוי ודייויד ברוזה ששומעים אצלי מאשרים שהכוון נכון , חברה הכל מהלב בלי אגו או פירוטכניקה מיותרת שבעצם לא מוסיפה כלום
תודה רבה אלדר על המילים החמות.התחושה היא בהחלט הדדית.
קח בחשבון שאני לא יודע מאיפה משתין הדג - ואני חושב שהוא משתין מכמה מקומות באנאלוגיה לתחביב שלנו.
אני לא מאמין ב"רמקול הכי טוב בעולם","מגבר הכי טוב בעולם" והבטחות מפוצצות כאלה.
כל מה שאני יכול לעשות הוא להיות נאמן לאזניים שלי כמוך,ללמוד כמה שיותר כל הזמן (זה לא משהו שיסתיים אי-פעם),לנסות כמה שיותר חדרים וכמה שיותר מערכות ולנסות להבין מה קורה שם,לשתף עם מכרים בארץ ובחו"ל ..
הנסיון (שיש לך ) בשטח ולא בשטח הם שעושים את ההבדל.גם כשאני בונה מערכת ,אני נעזר בעוד אזניים תמיד ולפעמים יש ויכוחים חחחח.אתה יודע איך זה .
וכן בסוף,אודיו שמדבר אליך ,מצית לך את הנשמה ומרגש אותך - אני לא יכול להבטיח שזה יקרה אצלי (קטונתי ).אני למעשה בטוח שגם יהיו כאלה שלא יאהבו (וזה בסדר גמור וטבעי)- לך תדע -אולי אפילו הרבה לא יאהבו
יש מדדים לאיך אתה מביא מערכת למקסימום בחדר וזה לרוב עובד,יש גם מדדים על מה זה רמקול מוצלח עם סיכוי גבוה שרוב האנשים יאהבו - אין מדדים להצתת הניצוץ .זה הצד האומנתי והאישי