כצופה מהצד, אני מרגיש ש אני חייב לכתוב את מה שאני חושב: שניצל, אני באמת מתפלא עליך, אתה לא יודע שעם כוח גדול באה גם אחריות גדולה, הנחת הבסיס של כל התחום הזה היא של השקיע את רוב הכסף ברמקול - זה פשוט לא נכון, הנחת ייסוד מוטעת שגורמת לך לבנות הכל לא נכון ולבסוף להיכנס לסחרורים של החלפות ציודים ואביזרים נילווים כשהבעיה בכלל לא שם אלה ברמקולים עצמם.
מאידך, רוצה להעמיד רמקול ב 100 אלף, אין בעיה תשים ציוד בהתאם, יש לך מליון בצד על ציוד שייבחר בפינצטה, לא , אחרת, רמקול בעשירית מחיר יישמע טוב יותר אין אפס פה, יותר קל לחיות איתו\להעמיד איתו, ו לקבל ממנו תוצאה, וזה לא עניין של כבל פחם, או כל סוג של אביזר נילווה אחר, אני מתפלא שאף אחד לא כתב את זה לך, גם לא אף אחד מהיבואנים החביבים פה (אינטרס מובהק), מה אף אחד לא יודע את זה, רק אני ?!
הרמקול שלך לא מתאים לחלל ולא מקבל תנאים ראויים בשביל להישמע במיטבו, כל הציוד שלך שווה כ מחצית הרמקולים האלה וזה יחס לא בריא בשביל לקבל תוצאה ראויה ברמת ההשקעה הכוללת, יוצא מזה שאתה לא מנצל אותו כמו שצריך ובגלל זה הפרליסטון שעולה עשירית ממנו יישמע טוב ממנו, גם מגיקו יישמעו טוב ממנו אצלך על הציוד שלך ויש גם עוד יותר זולים יותר שאתה בכלל לא תרצה לשמוע או להכניס הביתה.
זה סוג של הסוף ידוע מראש, מההודעה הראשונה על קרב הענקים הזה ידעתי כבר מה הולך לקראת.
תעלה את שלך ללוחות אין להם באמת זכות קיום במצב הנתון, סורי אבל זו האמת ולא סוג של פינפון בשביל להיות נחמד.
רמקול בעשירית נשמע יותר טוב אז מה נשאר, אוזניים נטו השאר לא מעניין.
בהצלחה.