זה לא מה שהוא "אומר לך", זה פשוט חברה, שבין שאר הדברים שנכנסים לרמקולים הזה, חלק מהטכנולוגיה, זו ההבנה שהחדר כאן הוא צוואר הבקבוק והיא משקיעה מאמץ טכנולוגי אדיר להתמודד איתו.אחרי שירשור כל כך טעון על כמה אנחנו צריכים לטפל בחדר כדי להוציא את המייטב ,מגיע רמקול ואומר לנו: "חברה זהו חסל טיפול בחדר" .
תקנו אותי ותשכחו מטיפול בחדר.
אני יכול להבין תכנון של רמקול שיודע להיות צמוד לקיר, אני לא יכול להבין תכנון/טריק של רמקול שיודע להתעלם מהבעיות של החדר, זה לא בידיים שלו.מכיוון שיש לי נסיון רב עם הרמקול הזה (היה אצלי יותר מחודש) יש לי כמה תובנות שחשוב לי מאוד להבהיר.
ראשית מדובר ברמקול על. נקודה! אחד הרמקולים הטובים והמרשימים ביותר שיצא לי לשמוע ואת זה כתבתי בביקורת שלי. נראה שיש עוד כמה ששמעו וחושבים כמוני.
אבל יש פה ״טריק״ שהופך את הרמקול הזה לכזה שבחלל לא מטופל (אקטיבית/פסיבית) הוא יהיה עם ידו על העליונה בזכות במבנה הבסיסי שלו. הרמקול הזה תוכנן להסתדר בחללים מאותגרים אקוסטית. זה בזכות היחידות, המיקום שלהן ברמקולים והקרוס המאוד מיוחד שלו. ולכן, הוא ישים הרבה רמקולים בפינה כשמדובר על חללים בלתי מטופלים או פשוט יהיה טוב בקנה מידה מרמקולים אחרים בחללים בלתי מטופלים בעליל.
אחת הבעיות שלנו, האודיופילים (גם הכבדים) היא שהחללים שלנו הם בדיוק מה שהמהנדס של החברה המצוינת הזו מיחל להם. השוואה של הרמקול שלו מול רמקול אחר שעשוי להיות אפילו טוב יותר, אך בהינתן החלל הוא יכשל. זו אחת הגדולות הבולטות של הפרליסן לעומת רמקולים יקרים ממנו. אם החלל מטופל היטב, מאוזן ומוקפד, הפרליסן יכול למצוא תחרות אמיתית מולו גם בטווח המחיר שלו עצמו. במידה ולא, לרוב הרמקולים כמעט ולא יהיה סיכוי להתמודד מולו. הפרליסן בעצם פותר באופן הנדסי חלק (חלק!!! - לא את הכל) מהבעיות האקוסטיות הבסיסיות של החלל הממוצע. ומעבר ליכולות הסוניות שלו, שהן בהחלט ברמה שהופכת אותו למשהו אחר בנוף של הרמקולים במחיר הזה, ה״טריק״ הזה הוא אחד היתרונות הברורים והבולטים שלו.
לעניות דעתי ואני מהמר הימור בלתי אחראי, הרמקול של אלדר, בחלל מטופל, יהיה טוב מהפרליסן. בחלל לא מטופל, הפרליסן, בזכות ה״טריק״ שלו, יהיה מפורט יותר, יהיה לו יתרון במיקרו דינמיקה וברזולוציה. ובתחום הנמוך יהיה מגובש ומפוקס יותר.
אך מכיוון שהנבואה ניתנה לשוטים, אני חוזר ואומר שמדובר בהימור ממה שיצא לי להכיר מהפרליסן ומהתרשמויות של אחרים.
אחרי שירשור כל כך טעון על כמה אנחנו צריכים לטפל בחדר כדי להוציא את המייטב ,מגיע רמקול ואומר לנו: "חברה זהו חסל טיפול בחדר" .
תקנו אותי ותשכחו מטיפול בחדר.
תלוי מה לא בידיים שלו. עצם העובדה שזווית הפיזור שלו לגובה ולרצפה היא צרה, כבר צמצמת את הבעיות שנובעות משם. הרמקול לא קשור לזה, הזווית, התקרה והרצפה כן קשורים לזה. כשהחליטו בפרליסן לתקוף את הבעיה בכך שלא יתגרו בשני המוקדים הללו (רצפה ותקרה) כי הם נוטים לנשוך בחזרה, יחסי השלום בניהם לבין הצליל שהרמקול מפיק משפרים את הביצועים.אני יכול להבין תכנון של רמקול שיודע להיות צמוד לקיר, אני לא יכול להבין תכנון/טריק של רמקול שיודע להתעלם מהבעיות של החדר, זה לא בידיים שלו.
המון רמקולים עושים את ברמה מסוימת .אם זה באמת מעניין אותך אוכל להרחיבאני יכול להבין תכנון של רמקול שיודע להיות צמוד לקיר, אני לא יכול להבין תכנון/טריק של רמקול שיודע להתעלם מהבעיות של החדר, זה לא בידיים שלו.
ברור שמעניין!המון רמקולים עושים את ברמה מסוימת .אם זה באמת מעניין אותך אוכל להרחיב
ברור שמעניין!
אפשר בבקשה קישור לסקירה מקומית על הרמקול דנן, זו שזכתה לשבחים כאן, לא מוצא משום מה הפניה לסקירות/בחינות בפורמט החדש. גם השם המקורי באנגלית יעזור מאוד. תודה.
תגובה קצרה שלי ! הרמקול אצלי רק יום אחד , 90% מהזמן כיוונים" בנוסף אני לא הסכמתי שיזיזו את הרמקול שלי ששוקל 200 קילו וקשה מאוד להזיז אותו ודווקא הוא נמצא כנראה בנקודה האופטימלית , השמעתי לשלושת החברה כמה דקות את המערכת שלי , נראה חי שהבענו שהגיעו למקום אחר , ולאחחר מכן ניתקנו ועברנו לפרליסון , מה אומר לכם , פשוט מדהים , על גבול הלא יתכן , במה עד התקרה , באס מטורף ,רזולוציות מפה לירושליים ,האמת שמבחינת הגודל נדהמנו כולנו כולל דן , כנראה משהו בחדר ,עשינו קצת נסיונות עם כבלים שונים , הבדלים שלא יאומנו בין אחד לשני , בסוף בחרנו אחד מרפרטואר הכבלים שהייהיה בבית ,
בנקודת מבט אישית זה הרמקול הכי טוב שהיה אצלי בבית , אנחנו כמובן נזמין את כולכם בכמה סיבובים בגלל המקום , לדעתי תשנו את דעתכם לגבי הגודל והיכולת , כלומר הרמקול שלי גבוה בחצי מטר ,יותר יקר פי 10 , ולמרות הכל יש שם פייט קשה מאוד , אנחנו נודיע מתי נערוך הדגמה ,יש למה לצפות !
היה מרתק ורק התחלנו.הגובה מאוד הפתיע אותי - לא צפיתי את זה . ההבדל בין הכבלים היה לא נתפס - לא עוזב לי את הראשתגובה קצרה שלי ! הרמקול אצלי רק יום אחד , 90% מהזמן כיוונים" בנוסף אני לא הסכמתי שיזיזו את הרמקול שלי ששוקל 200 קילו וקשה מאוד להזיז אותו ודווקא הוא נמצא כנראה בנקודה האופטימלית , השמעתי לשלושת החברה כמה דקות את המערכת שלי , נראה חי שהבענו שהגיעו למקום אחר , ולאחחר מכן ניתקנו ועברנו לפרליסון , מה אומר לכם , פשוט מדהים , על גבול הלא יתכן , במה עד התקרה , באס מטורף ,רזולוציות מפה לירושליים ,האמת שמבחינת הגודל נדהמנו כולנו כולל דן , כנראה משהו בחדר ,עשינו קצת נסיונות עם כבלים שונים , הבדלים שלא יאומנו בין אחד לשני , בסוף בחרנו אחד מרפרטואר הכבלים שהייהיה בבית ,
בנקודת מבט אישית זה הרמקול הכי טוב שהיה אצלי בבית , אנחנו כמובן נזמין את כולכם בכמה סיבובים בגלל המקום , לדעתי תשנו את דעתכם לגבי הגודל והיכולת , כלומר הרמקול שלי גבוה בחצי מטר ,יותר יקר פי 10 , ולמרות הכל יש שם פייט קשה מאוד , אנחנו נודיע מתי נערוך הדגמה ,יש למה לצפות !