משהו רע עם ה 85/1.2, 85/1.8, 100/2 או ה 135L שהיא רחמנא ליצלן רק f/2? וגם עם ה 70-200 2.8 אפשר היום לצלם ללא פלאש ברוב האירועים. תראו איזה נקיון ב ISO3200.....:נמר,
אם תצלם שבירת כוס עם עדשת 50 מ"מ על מצלמת FF אתה תהיה חייב להיות כ"כ קרוב שאתה תסתיר את לדודה רחל שיושבת בשורה הראשונה את כל הטקס. מההכירות שלי בתחום בד"כ מצלמים עם 70-200 וגם עם פלאש. יש אילוצים שאתה לא יכול להסתיר לכולם את הטקס בשביל לצלם...
אכן ה 5 החדשה תתן תשובה מעולה לחברה האלה.צילום אירועים הוא אחד מהשווקים החשובים ביותר עבור יצרני מצלמות מקצועיות. תחשוב על זה שכל צלם אירועים מחזיק לפחות שני גופים, 3 פלאשים ומלאי עדשות. יחד עם זאת, הם רבים יותר מצלמי ספורט או צלמי טבע. רק בישראל יש לך מעל ל-4000 צלמי אירועים שחלקם צלמי מגנטים או וידאו.
לא צריך להגזים לרוב העצום של האנשים מצלמות קרופ הם מעל ומעבר, וזה כולל גם צלמים מקצועיים. בינינו - יש משהו רע ב 7D? (שהיא גם יותר מהירה מה 5DIII אגב.....) פחות מחצי מחיר מה 5DIII.
לא צריך להגזים לרוב העצום של האנשים מצלמות קרופ הם מעל ומעבר, וזה כולל גם צלמים מקצועיים. בינינו - יש משהו רע ב 7D? (שהיא גם יותר מהירה מה 5DIII אגב.....) פחות מחצי מחיר מה 5DIII.
ן. אם תסתכל על אירועים (בעיקר בארץ), תראה שהרבה מאוד משתמשים בקרופ. אולי הרוב. אני רואה המון 7D וגם 5D באירועים שאני הולך אליהם. ה 7D עדיין משמעותית יותר מהירה מה 5DIII, ב 33%.צלמים מקצועיים עובדים עם FF
לא יודע אם זה נכון אבל זה גם לא כ"כ חשוב, מכיוון שאם יש יתרונות באיכות התמונה הם בעיקר בראש של ה pixel peepers.ה 7D מצלמה מעולה, אבל נופלת באיכות התמונה ממצלמת FF מודרנית
לא יודע אם זה נכון אבל זה גם לא כ"כ חשוב, מכיוון שאם יש יתרונות באיכות התמונה הם בעיקר בראש של ה pixel peepers.
ההבדלים הם באופי השימוש (אם אלך לצלם משחק כדורגל של הילד אעדיף את ה 7D עקב מהירות הצילום למשל). כיום, בינינו, כל המצלמות האלה מצלמות מדהים.
בטווח דינמי אאל"ט אז עדיין מצלמות קרופ של ניקון עדיפות על פול פריים של קנון..... לפחות זה היה המצב לפני כמה חודשים, לא יודע אם זה שונה היום..... זה לא אומר שלניקון מצלמות עדיפות.... אם סנסור גדול היה רק ברכה אז מדיום פורמט היה הרבה יותר פופולרי - הוא לא.טווח דינמי יותר טוב וטיפול טוב יותר ברעש (ויש עוד נקדות) זה דברים של מה בכך - השאלה האם זה שווה את הפרש המחיר?
בהמשך למה שכתבתי לליאור - ל 1DMark III יש סנסור קטן מה 5D. האם היא שווה את המחיר?טווח דינמי יותר טוב וטיפול טוב יותר ברעש (ויש עוד נקדות) זה דברים של מה בכך - השאלה האם זה שווה את הפרש המחיר?