matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
תודה מיכאל.
שמע, בתיאוריה כולנו צודקים. מעשית אני לא רוצה לגלות. לא רוצה לדעת כמה היצרן מוכן לחדירה בשוק, כמה מעניין אותו השוק הישראלי בהשוואה לשווקי המזרח הרחוק, ובכלל - לא רוצה להיות שפן נסיונות אלא אם כן זה באמת משהו סופר דופר שונה ומעניין.
רק שיהיה ברור - קאראן היו ונשארו הפייבוריטים שלי. בסופו של דבר, המחיר האטרקטיבי וחוסר הפשרה על ביצועים הכריעו לטובת הפאס.
תודה איציק.אני בכלל לא בטוח שאתה צודק - יצרן שמכבד את עצמו ועושה חדירה לשוק חדש, יעשה שמיניות באוויר כדי שלא יהיו תקלות. ואם יהיו הוא יצא מגדרו כדי לתקנן וזאת, בין היתר, בגלל שבעידן של היום אין יום אחד של חסד. פדיחה אחת - הפורומים מוצפים - המוצר נשרף באותו שוק.
לעומת זאת - יש מצבים שיצרנים מכובדים כל כך נפוחי אגו שעושים טובה שבכלל מתייחסים ללקוח.
למען הסר ספק, הדברים שנאמרו על ידי הם כלליים ולא מתייחסים לאף אחד מהיבואנים המוזכרים.
בכל מקרה - תתחדש ותהנה. רכשת מוצרים מהשורה הראשונה.
שמע, בתיאוריה כולנו צודקים. מעשית אני לא רוצה לגלות. לא רוצה לדעת כמה היצרן מוכן לחדירה בשוק, כמה מעניין אותו השוק הישראלי בהשוואה לשווקי המזרח הרחוק, ובכלל - לא רוצה להיות שפן נסיונות אלא אם כן זה באמת משהו סופר דופר שונה ומעניין.
רק שיהיה ברור - קאראן היו ונשארו הפייבוריטים שלי. בסופו של דבר, המחיר האטרקטיבי וחוסר הפשרה על ביצועים הכריעו לטובת הפאס.