gayle
אוהב את התחום
- מעורבות
- 12
- נקודות
- 18
נראה כמו חלום של Stealth Audio.איזה כבלי רמקול מצולמים ?
נראה כמו חלום של Stealth Audio.איזה כבלי רמקול מצולמים ?
אכן. Stealth Audio Dreamנראה כמו חלום של Stealth Audio.
אני יודע כי שמעתי. כולל ניים, אחד מהסטים הגדולים שלהם שהיה אצלי יותר משבוע ועשה בעיקר חור בראש.
שמעתי אצלי ארבעה סטים של הגברות. קאראן, ניים, לקסמן, AVM ובסוף הפאוורים של פס לבס.
לגבי ההוא שיודע את העבודה שלו - טוב שכך, ושימשיך. תתפלא כמה קשה למצוא מבחר אמיתי בטווח מחירים הזה להאזנה בארץ.
מה עם קרל? מה עם ML? מה עם CJ? מה עם LINN? זה לא נראה שבדקת ממש הרבה אופציות.
זה לא שיש לי ביקורת נגדך אני רק רוצה להבין למה אני "שפוט" ולמה אתה לא. ואתה גם לא חייב (כמובן) להסביר.
אריה
תתחדש מתן.
מאידך נראה לי שאתה רודף אחרי חלום שלעולם לא תשיג ובגלל זה אתה לא מאושר בשום חלק שלך.
לא במכונת קפה, לא במערכת, וכו...
אני חושב שהגיע הזמן שתשים את הכרטיס אשראי בצד לכמה חודשים וגם תנסה להנות ממה שיש לך.
סתם עצה לחיים טובים יותר.
מה עם קרל? מה עם ML? מה עם CJ? מה עם LINN? זה לא נראה שבדקת ממש הרבה אופציות.
זה לא שיש לי ביקורת נגדך אני רק רוצה להבין למה אני "שפוט" ולמה אתה לא. ואתה גם לא חייב (כמובן) להסביר.
אריה
יכול להיות, קרוב לודאי שהוא רודף אחרי חלום לא ממשי.תתחדש מתן.
מאידך נראה לי שאתה רודף אחרי חלום שלעולם לא תשיג ובגלל זה אתה לא מאושר בשום חלק שלך.
לא במכונת קפה, לא במערכת, וכו...
אני חושב שהגיע הזמן שתשים את הכרטיס אשראי בצד לכמה חודשים וגם תנסה להנות ממה שיש לך.
סתם עצה לחיים טובים יותר.
הלו קיירוז. ערב טוב.
למה פשרה?
בדיוק להיפך. הוא קנה את הכי טוב - בתקציב שהגדיר לעצמו.
אלא אם כן, אתה קורא לתקציב שאתה מגדיר לעצמך 'פשרה' ....
אזי אתה, אני וכל אחד אחר 'חוטאים' בפשרה זו.
יש לו שם מע' חלומית, בכל קנה מידה.
לזה לא הייתי ממהר לקרוא פשרה.
: -)
הרמקולים הבאים מוחלפים אך ורק לגרסת היהלום. וזה ייקח עוד שנתיים שלוש לפחות.
לגבי הרצפה, אני מסכים איתך לחלוטין. פשוט אין לי כרגע פיתרון. שוקל HRS או BOX. יש לך עוד רעיון?
תתחדש!!
אך מציק לי שרכשת בכמעט מאה אלף ש"ח רכיבים שהם קצת 'פשרה' בעיניך.
מקווה שתהנה מהציוד בלי להסתכל לצדדים..
1. אף אחד לא אמר שאתה שפוט. אומרים שאתה (1) לא מעודכן, (2) חי בשנות ה- 80. וגם בשני אלה אין שום בעיה.
2. קרל, כתבתי - לא נגיש. זה של אלון ליפשיץ וקשה מאד להשיג מוצרים להדגמה, קל וחומר אצלי בבית. בקיצור, אין יבואן עם שירות.
3. ML שייך לניופאן. עם מי לדבר שם בדיוק, ולמה לי להתאמץ יתר על המידה אם יש אפשרויות שיותר קל להביא לשמוע בבית?
4. CJ - לא רוצה מנורות. וגם לא רוצה להתעסק עם שמי יותר מדי.
5. LINN - נכון. גם את לין הייתי יכול לבדוק.
אריה, בדקתי 4 אופציות. כולן היו אצלי בבית. כולם ניגנו אצלי מספר שעות וקיבלתי חוו"ד מושכלת מאד לגבי היכולות של כל חברה, וזאת אחרי שהייתי נעול כבר על חברה אחרת.
אם בעיניך לא להיות שפוט אומר לבדוק כל חברה שמיובאת לארץ, אז אני שפוט.
אני ילד גדול (=החלפתי כמה פעמים ציוד בחיי) ויודע שיש הרבה דרכים להגיע למטרה. המטרה היא להנות מהמוסיקה בבית.
אחרי שהגדרתי בערך מה אני רוצה (יותר דינמיות, במה גדולה יותר, צליל שמגיע יותר קרוב ולא נשאר מאחורה), נשאר לחפש מוצר שיתן לי את זה. והנה, 3 מתוך 4 החברות נתנו לי את זה. אני לא צריך לשמוע עוד 10 שיתנו לי את זה.
מעבר לזה, כשאני שם בסביבות 100,000 ש"ח על הגברה, אני רוצה לקבל שירות של מלך. שהמוכר יבוא עד אליי, יסחוב את המגברים כמו ניגר, יחבר, יתן לי את הזמן שלי להאזנה ויחכה בסבלנות עד שתתקבל החלטה.
את זה קיבלתי מכל יבואן/מוכר שהיה אצלי עם החברות שציינתי לעיל. אבל לא הייתי מקבל את זה עם ML, בטח לא עם קרל, וגם לא עם מקינטוש. לכן הם היו מבחינתי עדיפות אחרונה.
הייתי נהנה גם עם פס לבס, גם עם קאראן, גם עם AVM ולקסמן ככל הנראה, למרות שכל חברה מושכת לכיוון אחר לגמרי. לכן, לא היה לי צורך לשמוע עוד 10 חברות.