צומי - התחדשתי. שוב מגבר. זה לא נגמר? עכשיו אני מקווה שכן.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
נראה כמו חלום של Stealth Audio.
אכן. Stealth Audio Dream

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני יודע כי שמעתי. כולל ניים, אחד מהסטים הגדולים שלהם שהיה אצלי יותר משבוע ועשה בעיקר חור בראש.
שמעתי אצלי ארבעה סטים של הגברות. קאראן, ניים, לקסמן, AVM ובסוף הפאוורים של פס לבס.
לגבי ההוא שיודע את העבודה שלו - טוב שכך, ושימשיך. תתפלא כמה קשה למצוא מבחר אמיתי בטווח מחירים הזה להאזנה בארץ.

מה עם קרל? מה עם ML? מה עם CJ? מה עם LINN? זה לא נראה שבדקת ממש הרבה אופציות.
זה לא שיש לי ביקורת נגדך אני רק רוצה להבין למה אני "שפוט" ולמה אתה לא. ואתה גם לא חייב (כמובן) להסביר.

אריה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
זה לא שיש לי ביקורת נגדך אני רק רוצה להבין למה אני "שפוט" ולמה אתה לא. ואתה גם לא חייב (כמובן) להסביר.

אריה

1. אף אחד לא אמר שאתה שפוט. אומרים שאתה (1) לא מעודכן, (2) חי בשנות ה- 80. וגם בשני אלה אין שום בעיה.

2. קרל, כתבתי - לא נגיש. זה של אלון ליפשיץ וקשה מאד להשיג מוצרים להדגמה, קל וחומר אצלי בבית. בקיצור, אין יבואן עם שירות.
3. ML שייך לניופאן. עם מי לדבר שם בדיוק, ולמה לי להתאמץ יתר על המידה אם יש אפשרויות שיותר קל להביא לשמוע בבית?
4. CJ - לא רוצה מנורות. וגם לא רוצה להתעסק עם שמי יותר מדי.
5. LINN - נכון. גם את לין הייתי יכול לבדוק.

אריה, בדקתי 4 אופציות. כולן היו אצלי בבית. כולם ניגנו אצלי מספר שעות וקיבלתי חוו"ד מושכלת מאד לגבי היכולות של כל חברה, וזאת אחרי שהייתי נעול כבר על חברה אחרת.
אם בעיניך לא להיות שפוט אומר לבדוק כל חברה שמיובאת לארץ, אז אני שפוט.

אני ילד גדול (=החלפתי כמה פעמים ציוד בחיי) ויודע שיש הרבה דרכים להגיע למטרה. המטרה היא להנות מהמוסיקה בבית.
אחרי שהגדרתי בערך מה אני רוצה (יותר דינמיות, במה גדולה יותר, צליל שמגיע יותר קרוב ולא נשאר מאחורה), נשאר לחפש מוצר שיתן לי את זה. והנה, 3 מתוך 4 החברות נתנו לי את זה. אני לא צריך לשמוע עוד 10 שיתנו לי את זה.

מעבר לזה, כשאני שם בסביבות 100,000 ש"ח על הגברה, אני רוצה לקבל שירות של מלך. שהמוכר יבוא עד אליי, יסחוב את המגברים כמו ניגר, יחבר, יתן לי את הזמן שלי להאזנה ויחכה בסבלנות עד שתתקבל החלטה.
את זה קיבלתי מכל יבואן/מוכר שהיה אצלי עם החברות שציינתי לעיל. אבל לא הייתי מקבל את זה עם ML, בטח לא עם קרל, וגם לא עם מקינטוש. לכן הם היו מבחינתי עדיפות אחרונה.

הייתי נהנה גם עם פס לבס, גם עם קאראן, גם עם AVM ולקסמן ככל הנראה, למרות שכל חברה מושכת לכיוון אחר לגמרי. לכן, לא היה לי צורך לשמוע עוד 10 חברות.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תתחדש מתן.
מאידך נראה לי שאתה רודף אחרי חלום שלעולם לא תשיג ובגלל זה אתה לא מאושר בשום חלק שלך.
לא במכונת קפה, לא במערכת, וכו...
אני חושב שהגיע הזמן שתשים את הכרטיס אשראי בצד לכמה חודשים וגם תנסה להנות ממה שיש לך.

סתם עצה לחיים טובים יותר.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אריה, כמה חברות אתה בדקת לפני שרכשת את הסט האחרון שלך, או את הרמקולים האחרונים?
בניגוד אליך, ולרבים מבעלי ניים הכותבים כאן, מתן לא החזיק קודם לכן סט של אותה חברה. נהפוך הוא - המגבר האחרון היה מחברה שונה, וגם זה שלפניו. והנה, עכשיו הוא בכלל שילב פרה מחברה אחת עם מונובלוקים מחברה אחרת.
אני מניח שההבדל ברור.
מה שלא ברור לי זה מדוע אתה כל כך שש אלי קרב?

עוד מעט יבוא קסנר ותתחיל כאן מהומת אלוהים. על כלום.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תתחדש מתן.
מאידך נראה לי שאתה רודף אחרי חלום שלעולם לא תשיג ובגלל זה אתה לא מאושר בשום חלק שלך.
אני חושב שהגיע הזמן שתשים את הכרטיס אשראי בצד לכמה חודשים וגם תנסה להנות ממה שיש לך.

:נגד::נגד:

מה קורה לכם אנשים......?
אורי, הבנאדם משדרג אחרי התלבטויות ולאחר שטרח ובדק. עכשו גם החליט לשתף. כמה כבר קשה לפרגן ולמה להכניס כאן פסיכולוגיות בגרוש וניתוח התנהגות שלא מחזיק מים?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כפרה עליך אלדד,
רק עוד 10 שנים והיית יכול להיות האבא שמעולם לא היה לי! :)
(יש לי אבא חמוד, שלא תבין לא נכון. אבל הוא מעולם לא חרף את נפשו והגן עלי מפני ילדים רעים בגן!)

אורי, אני דווקא מבין מה שאתה אומר, אבל אל דאגה, אין כאן חוסר סיפוק כרוני. כלל וכלל לא. בהכל מישל אשם. אם הוא לא היה מביא לי את הפרה-פאוור קאראן הגדולים, לא הייתי מקבל תיאבון. המערכת עם המשולב של קאראן נשמעה נהדר. עד שבאו אחיו הגדולים.

אין ספק שמחול הקניות צריך להיגמר. אבל שידרוג ההגברה היה מתבקש לאחר ששמעתי לאן עוד אפשר להגיע עם המערכת.

לגבי מכונת הקפה מדובר על משהו אחר לגמרי. בהקבלה לאופניים, זה כמו שיגידו לך לקנות אופניים ב- 500 ש"ח כדי לראות אם אתה נהנה לרכב, ורק אז תשקיע 3000. טעות גמורה. כי מאופניים ב- 500 אי אפשר להנות.
המכונה הזאת מאכילה אותי מרורים, אבל יש שיפור בקפה (או כך מדווחת האשה לפחות). כך או כך, אני שלם עם הרכישות, ומודע לזה שהאושר הפנימי (בהאזנה למוסיקה לפחות) לא עובר דרך הרכישה הבאה. הסר דאגה מליבך. ותודה על הדאגה! (באמת)

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
וואו.
איזה יופי.
תענוג לקרוא.
מקווה שהגעת לרוגע המיוחל....
ותשב בניחותא.

אבל רגע. תן להקשות עליך.
למעט המחיר, מה ההבדלים בין הפאוור של קארן לפאס?

תתחדש!

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
גם אני לא חושב צריך לבדוק את כל מה שיש בשוק בשביל לקבל החלטה
אפשר לצמצם אפשריות (בעבר נהגתי/חשבתי אחרת) אני אפילו מסוגל לרכוש רכיבים על פי תחושה
ללא בדיקה,ונהגתי כך כבר כמה פעמים לאחרונה. (רכישת נגן יקר ללא בדיקה+פרה ללא בדיקה)

מעבר לזה לא תמיד השקעה גדולה מניבה תוצאות עדיפות.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
תתחדש!
נראה פצצה. אני רק שאלה.
בסוף מעשה, האם הפרה והפאוור של קראן הנתנו התוצאה הטובה ביותר מבין כל הנבדקים, ונפלו רק בשל העלות?
או שהתוצאה הנוכחית של הפאס ולקסמן לאחר השדרוג היא הטובה ביותר בעיניך?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113

אריה

ההבדל בינכם, שמתנוש כדוגמא, שמע 4 מגברים ואז בחר.
אתה היית בוחר ואחר כך שומע את 4 המגברים.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
תתחדש מתן.

יכול להיות, קרוב לודאי שהוא רודף אחרי חלום לא ממשי.
א. אני בטוח שבקנייה הזו, הוא ילפחות יתקרב כמה צעדים למימוש החלום.
ב. עדיף בעל חלומות מעשי, מאחד שמוותר מראש על חלומות ואתגרים, ומסתפק בבינוניות.
ג. לחלק מהאנשים, כרטיס אשראי מלא - אינו תורם לסאונד טוב יותר.

ד"א, זה לא שאני בהכרח חושב שמתן הולך בדרך הנכונה, או לא.
רק אני מתנגד שאנשים יתנו חוו"ד פסיכולוגית ללא רישיון חוקי על אנשים שחוקים נחשבים שפויים.
יותר מכך, זה לא נכון להיכנס לכיסו של האחר, כשכל הנמצא שם הוא כספו שלו.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא נכנסתי לכיסו.
הכוונה היא שלפעמים אנשים נכנסים לטירוף שדרגת ולא שמים לב שבעצם יש להם מתחת לידיים מה שהם רצו כל הזמן.
וזה נכון לגבי הכל.

ולכן הכוונה.
באותה מידה הייתי יכול להגיד לו , שים תתחת על הספה.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
תתחדש!!
אך מציק לי שרכשת בכמעט מאה אלף ש"ח רכיבים שהם קצת 'פשרה' בעיניך.
מקווה שתהנה מהציוד בלי להסתכל לצדדים..

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
הלו קיירוז. ערב טוב.
למה פשרה?
בדיוק להיפך. הוא קנה את הכי טוב - בתקציב שהגדיר לעצמו.

אלא אם כן, אתה קורא לתקציב שאתה מגדיר לעצמך 'פשרה' ....
אזי אתה, אני וכל אחד אחר 'חוטאים' בפשרה זו.

יש לו שם מע' חלומית, בכל קנה מידה.
לזה לא הייתי ממהר לקרוא פשרה.
: -)

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
הלו קיירוז. ערב טוב.
למה פשרה?
בדיוק להיפך. הוא קנה את הכי טוב - בתקציב שהגדיר לעצמו.

אלא אם כן, אתה קורא לתקציב שאתה מגדיר לעצמך 'פשרה' ....
אזי אתה, אני וכל אחד אחר 'חוטאים' בפשרה זו.

יש לו שם מע' חלומית, בכל קנה מידה.
לזה לא הייתי ממהר לקרוא פשרה.
: -)

בדיוק מה שעמדתי לכתוב.

מתנוש,
תתחדש, נראה מדהים!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
הרמקולים הבאים מוחלפים אך ורק לגרסת היהלום. וזה ייקח עוד שנתיים שלוש לפחות.
לגבי הרצפה, אני מסכים איתך לחלוטין. פשוט אין לי כרגע פיתרון. שוקל HRS או BOX. יש לך עוד רעיון?

הייתי אצלך, וואלה באמת אין לך יותר מקום על הסטנדים.
אז כן, יש לי כמה רעיונות:
1. זוג SRA. אבל זה מלאן ג'ובות.
2. סטנד חדש. אחד גדול ועצבני כמו שצריך. זה ממש מלאאאאאן ג'ובות.
3. לך על מה שאני עשיתי. במבוק תלת כפול + רזונטורים. גם לא הכי זול אבל לפחות זה כמה אלפיות בודדות ובשקלים.
זה DIY וזה לא פשוט כמו שזה נשמע. וכולנו יודעים שאתה וDIY לא מתחברים.
אבל, ויש אבל גדול.
זה נותן בראש ועושה עבודה. בתנאי שעושים את זה נכון ומדויק.
אתה יודע כבר, תרצה אני יעזור בשמחה.
נביא קצת צעצועים נשחק עם כמה דברים שונים ונשמע מה מו מי.

תבריק את הויטוס, אני קופץ לשמוע.

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תתחדש!!
אך מציק לי שרכשת בכמעט מאה אלף ש"ח רכיבים שהם קצת 'פשרה' בעיניך.
מקווה שתהנה מהציוד בלי להסתכל לצדדים..

ישנה לי הרגשה שאתה לא מכיר המגברים המדוברים.
מאחל לך שניים כאילו.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
1. אף אחד לא אמר שאתה שפוט. אומרים שאתה (1) לא מעודכן, (2) חי בשנות ה- 80. וגם בשני אלה אין שום בעיה.

2. קרל, כתבתי - לא נגיש. זה של אלון ליפשיץ וקשה מאד להשיג מוצרים להדגמה, קל וחומר אצלי בבית. בקיצור, אין יבואן עם שירות.
3. ML שייך לניופאן. עם מי לדבר שם בדיוק, ולמה לי להתאמץ יתר על המידה אם יש אפשרויות שיותר קל להביא לשמוע בבית?
4. CJ - לא רוצה מנורות. וגם לא רוצה להתעסק עם שמי יותר מדי.
5. LINN - נכון. גם את לין הייתי יכול לבדוק.

אריה, בדקתי 4 אופציות. כולן היו אצלי בבית. כולם ניגנו אצלי מספר שעות וקיבלתי חוו"ד מושכלת מאד לגבי היכולות של כל חברה, וזאת אחרי שהייתי נעול כבר על חברה אחרת.
אם בעיניך לא להיות שפוט אומר לבדוק כל חברה שמיובאת לארץ, אז אני שפוט.

אני ילד גדול (=החלפתי כמה פעמים ציוד בחיי) ויודע שיש הרבה דרכים להגיע למטרה. המטרה היא להנות מהמוסיקה בבית.
אחרי שהגדרתי בערך מה אני רוצה (יותר דינמיות, במה גדולה יותר, צליל שמגיע יותר קרוב ולא נשאר מאחורה), נשאר לחפש מוצר שיתן לי את זה. והנה, 3 מתוך 4 החברות נתנו לי את זה. אני לא צריך לשמוע עוד 10 שיתנו לי את זה.

מעבר לזה, כשאני שם בסביבות 100,000 ש"ח על הגברה, אני רוצה לקבל שירות של מלך. שהמוכר יבוא עד אליי, יסחוב את המגברים כמו ניגר, יחבר, יתן לי את הזמן שלי להאזנה ויחכה בסבלנות עד שתתקבל החלטה.
את זה קיבלתי מכל יבואן/מוכר שהיה אצלי עם החברות שציינתי לעיל. אבל לא הייתי מקבל את זה עם ML, בטח לא עם קרל, וגם לא עם מקינטוש. לכן הם היו מבחינתי עדיפות אחרונה.

הייתי נהנה גם עם פס לבס, גם עם קאראן, גם עם AVM ולקסמן ככל הנראה, למרות שכל חברה מושכת לכיוון אחר לגמרי. לכן, לא היה לי צורך לשמוע עוד 10 חברות.

לסיכום: תתחדש ותהנה.

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור