צומי - התחדשתי. שוב מגבר. זה לא נגמר? עכשיו אני מקווה שכן.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
מתנוש ................ דיי כבר לא יכול להיות שכל פעם שאני בא יש סאונד אחר .............זה מבלבל ...........לש-ון
תתחדש ילדון אני בא אחר כך לעשות טסט נוסף למכונת קפה ............(ורד)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
וואו. איזה יופי. תענוג לקרוא.
אבל רגע. תן להקשות עליך.
למעט המחיר, מה ההבדלים בין הפאוור של קארן לפאס?
תתחדש!
תודה!
הפאס רכים יותר עם פרזנטציה רחבה יותר (כיאה למונובלוקים, אני מניח). הצליל נפתח יותר לצדדים ונותן תחושה יותר של גדול. הקאראן, לעומתם, סמכותי יותר, מחזיק את הכל קצר יותר ועם כח "מתפרץ" מרשים יותר.
הפס מעט מוסיקליים יותר על חשבון הסמכותיות הזאת. הייתי בשמחה חי עם הקאראן או עם הפס. בסופו של דבר, כאן, המחיר קבע.

תתחדש! נראה פצצה. אני רק שאלה.
בסוף מעשה, האם הפרה והפאוור של קראן הנתנו התוצאה הטובה ביותר מבין כל הנבדקים, ונפלו רק בשל העלות?
או שהתוצאה הנוכחית של הפאס ולקסמן לאחר השדרוג היא הטובה ביותר בעיניך?
תודה!
לא. קפיצת המדרגה האדירה הראשונה בין המשולב לקדם+כוח של קאראן. זה ברור. הקפיצה הבאה אחריה היתה החלפת הפרה של קאראן בפרה של לקסמן. הוא עבד ביחד עם הפאוור של קאראן בצורה פנומנלית.
אך בהמלצת ערן שאמר ששמע את השילוב של הלקסמן עם הפאס, פעלתי לשמוע אותם מנגנים ביחד והתוצאה היתה גם פנטסטית. לא יכול להגיד לך שזה יותר טוב מהקאראן אבסולוטית. אני מבסס את דבריי על זיכרון שמיעתי בלבד, וזה יכול להיות מטעה, אך אומר לך ששני הפאוורים היו ברמה דומה והיו שונים מאד בדברים מסויימים (התקפיות, גודל במה) ודומים באחרים (טונאליות, רוגע, מוזיקליות). לכן, אף בחירה לא היתה בגדר טעות.

תתחדש!!
אך מציק לי שרכשת בכמעט מאה אלף ש"ח רכיבים שהם קצת 'פשרה' בעיניך.
מקווה שתהנה מהציוד בלי להסתכל לצדדים..
תודה!
אין פה פשרה, קירוז. הפס לבס הוא לא "פשרה" לעומת הקאראן. כלל לא. הוא פשוט משהו קצת שונה. אחד בלונדינית, השניה ברונטית. אי אפשר להגיד שאחד מהם פשרה. בסופו של דבר בחרתי את מה שנתן תמורה הכי גבוהה לכסף.

לסיכום: תתחדש ותהנה. אריה
תודה, אריה

מתנוש ................ דיי כבר לא יכול להיות שכל פעם שאני בא יש סאונד אחר .............זה מבלבל ...........
בוא. קפה עלי אבל אני מזהיר אותך. מכונה קקה. יותר נכון, המפעיל שלה קקה.

אגב, בהיעדר קדם כרגע אני שומע רק דיגיטלי - ישירות מהממיר WEISS DAC202 אל הפאוורים. מה אגיד לכם - קקי ופיפי. פשוט נוגד את השכל הישר. מדהים איך קופסה נוספת באמצע, עם כבל חשמל וכבל סיגנל, משפרת את הצליל.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
תתחדש, נראית מערכת סופנית :בעד: גם אני רוצה לבוא לקפה :)
ניסית לשמוע עם הפרה של ה da 200 (אם אני זוכר נכון יש לך אותו)? אצלי עובד דווקא סביר.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
ישנה לי הרגשה שאתה לא מכיר המגברים המדוברים.
מאחל לך שניים כאילו.

ממש לא זלזלתי לרגע במגבר ובפאוור, אכן מאחל לי ולך כאלו,
פשוט כשאתה קורא התלהבות של בן אדם ממוצר X ובסוף רוכש Y, צובט לי...
אבל עכשיו הבנתי שמדובר בעוד 50% מחיר, זה משהו אחר... מאחל למתנוש רק הנאה, התגובה שלי ממש לא באה ממקום שלילי.

בכלל אופן זו הסיבה שאני לא שומע אצלי מה שאיני יכול לרכוש...

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
תתחדש.
ותהנה מכל הלב!
איתן

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תודה!
הפאס רכים יותר עם פרזנטציה רחבה יותר (כיאה למונובלוקים, אני מניח). הצליל נפתח יותר לצדדים ונותן תחושה יותר של גדול. הקאראן, לעומתם, סמכותי יותר, מחזיק את הכל קצר יותר ועם כח "מתפרץ" מרשים יותר.
הפס מעט מוסיקליים יותר על חשבון הסמכותיות הזאת. הייתי בשמחה חי עם הקאראן או עם הפס. בסופו של דבר, כאן, המחיר קבע.

תודה!
לא. קפיצת המדרגה האדירה הראשונה בין המשולב לקדם+כוח של קאראן. זה ברור. הקפיצה הבאה אחריה היתה החלפת הפרה של קאראן בפרה של לקסמן. הוא עבד ביחד עם הפאוור של קאראן בצורה פנומנלית.
אך בהמלצת ערן שאמר ששמע את השילוב של הלקסמן עם הפאס, פעלתי לשמוע אותם מנגנים ביחד והתוצאה היתה גם פנטסטית. לא יכול להגיד לך שזה יותר טוב מהקאראן אבסולוטית. אני מבסס את דבריי על זיכרון שמיעתי בלבד, וזה יכול להיות מטעה, אך אומר לך ששני הפאוורים היו ברמה דומה והיו שונים מאד בדברים מסויימים (התקפיות, גודל במה) ודומים באחרים (טונאליות, רוגע, מוזיקליות). לכן, אף בחירה לא היתה בגדר טעות.

תודה!
אין פה פשרה, קירוז. הפס לבס הוא לא "פשרה" לעומת הקאראן. כלל לא. הוא פשוט משהו קצת שונה. אחד בלונדינית, השניה ברונטית. אי אפשר להגיד שאחד מהם פשרה. בסופו של דבר בחרתי את מה שנתן תמורה הכי גבוהה לכסף.

תודה, אריה

בוא. קפה עלי אבל אני מזהיר אותך. מכונה קקה. יותר נכון, המפעיל שלה קקה.

אגב, בהיעדר קדם כרגע אני שומע רק דיגיטלי - ישירות מהממיר WEISS DAC202 אל הפאוורים. מה אגיד לכם - קקי ופיפי. פשוט נוגד את השכל הישר. מדהים איך קופסה נוספת באמצע, עם כבל חשמל וכבל סיגנל, משפרת את הצליל.

או הורסת אותו בעצם אבל אתה לא רגיל לזה אלא לסאונד שעובר משהו, פילטרציה וכו...

אני מאוד אוהב את הקביעות של אודיופילים.

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
לגבי מכונת הקפה מדובר על משהו אחר לגמרי. בהקבלה לאופניים, זה כמו שיגידו לך לקנות אופניים ב- 500 ש"ח כדי לראות אם אתה נהנה לרכב, ורק אז תשקיע 3000. טעות גמורה. כי מאופניים ב- 500 אי אפשר להנות.
המכונה הזאת מאכילה אותי מרורים, אבל יש שיפור בקפה (או כך מדווחת האשה לפחות). כך או כך, אני שלם עם הרכישות, ומודע לזה שהאושר הפנימי (בהאזנה למוסיקה לפחות) לא עובר דרך הרכישה הבאה. הסר דאגה מליבך. ותודה על הדאגה! (באמת)

מתן תתחדש תהנה , לא מבין על מה ולמה ישנם שמלינים פה ( מקנאים אולי ). הרי ברור שזה נשמע פנומנלי, אי אפשר אחרת.
לגבי האופניים פיקששת , בדיוק כמו באודיו השמיים הם כבר לא הגבול , 3000 ₪ זה מחיר של גלגל אחד ברמה בינונית .

אופניים 006.jpg אופניים 008.jpg

תמונות מצורפות

• אופניים 006.jpg
    אופניים 006.jpg
    KB 131.5 · צפיות: 442
  • אופניים 008.jpg
    אופניים 008.jpg
    KB 67.1 · צפיות: 427

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מתנוש!
מזל טוב על הרכישה ,אני ממש מקנא בך על יכולת ההחלטה שלך,ברור שכל המגברים בליגה הזו טובים מאוד ,וגם עשית בחירה של קדם מעניינת ,אולי יותר מתאים אצלך במערכת ?
אצלי שהמצב די דומה למצב שהיית בו לפני הרכישה ,אבל אני בשום אופן לא מוכן לקנות קדם חדש מחברה אחת ומגבר חדש מחברה אחרת ,מקסימום מעדיף להשאר עם הקדם הישן והטוב ,בקשר למגברים ,משום מה אצלי בתחושות שהקאראן יותר קיצוני ,ושיש לי כזו תחושה ,שום מגבר לא יגרום לי לשמחת רכישה ,אפילו לא סולושיין ,דרטזיל ודומיהם ,
בקיצור אני "לא איטונג,לא קונה" למעט MBL שגם הם מציתים לי את הדימיון ,במצב היום ,אולי ארכוש את ה600 סטריאו עם הקדם הגדול ,רק בעיה שערערת לי את הביטחון בנוגע לקדמים של החברה ,אולי אצליח לשמוע אותו קודם ?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מתנוש!
מזל טוב על הרכישה ,אני ממש מקנא בך על יכולת ההחלטה שלך,ברור שכל המגברים בליגה הזו טובים מאוד ,וגם עשית בחירה של קדם מעניינת ,אולי יותר מתאים אצלך במערכת ?
אצלי שהמצב די דומה למצב שהיית בו לפני הרכישה ,אבל אני בשום אופן לא מוכן לקנות קדם חדש מחברה אחת ומגבר חדש מחברה אחרת ,מקסימום מעדיף להשאר עם הקדם הישן והטוב ,בקשר למגברים ,משום מה אצלי בתחושות שהקאראן יותר קיצוני ,ושיש לי כזו תחושה ,שום מגבר לא יגרום לי לשמחת רכישה ,אפילו לא סולושיין ,דרטזיל ודומיהם ,
בקיצור אני "לא איטונג,לא קונה" למעט MBL שגם הם מציתים לי את הדימיון ,במצב היום ,אולי ארכוש את ה600 סטריאו עם הקדם הגדול ,רק בעיה שערערת לי את הביטחון בנוגע לקדמים של החברה ,אולי אצליח לשמוע אותו קודם ?

אלדר שמענו את הסט אצלך ולא היה חסר כלום , עם שינוי כבילה והתוצאה היתה מעלפת ואני אפילו הופתעתי , לכן הכבל שלך עדיין אצלי :) , אנשים שאתה אפילו מכיר טוב פה שמעו אצלי את הסט ומאוד התרשמו גם בשידוך עם הרמקול הקרמי .
מוזמנים לשמוע את הסט הנפלא הזה אצלי וגם אצלכם .

בקיצור צור קשר עם key kim מ stereo times ויסביר לך בדיוק מזה קאראן , צור קשר עם היצרן asi ויסביר לך בדיוק עם הקדמים של קאראן , ועוד כמה אנשים , סוקרים בעלי נסיון רב בתעשייה הזו .

ולמתן , תתחדש ידידי :))) .

תודה מישל .

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תתחדש, נראית מערכת סופנית גם אני רוצה לבוא לקפה
ניסית לשמוע עם הפרה של ה da 200 (אם אני זוכר נכון יש לך אותו)? אצלי עובד דווקא סביר.
תודה! לגבי הלקסמן - בדיוק.. סביר, זאת הבעיה. רוצה יותר מסביר.

או הורסת אותו בעצם אבל אתה לא רגיל לזה אלא לסאונד שעובר משהו, פילטרציה וכו...
אני מאוד אוהב את הקביעות של אודיופילים.
פילטר לא מוסיף פרטים ומעלה דינמיות ועושה יותר מוזיקה.

מתן תתחדש תהנה , לא מבין על מה ולמה ישנם שמלינים פה ( מקנאים אולי ). הרי ברור שזה נשמע פנומנלי, אי אפשר אחרת.
לגבי האופניים פיקששת , בדיוק כמו באודיו השמיים הם כבר לא הגבול , 3000 ₪ זה מחיר של גלגל אחד ברמה בינונית .
ידוע, ניצן. גם לי יש אופניים בסדר בבית - Marine Eastpeak. אני מדבר על 3000 ש"ח כנקודת פתיחה לאופניים שאפשר להנות מהן, לא לאופניים היי אנד.

מתנוש!
תודה אלדר.
שמע, שנינו יודעים מי בארץ שמע את הסט הזה, ושנינו יודעים מה דעתם של אלה ששמעו את הפאוור של קאראן עם קדמים אחרים.
אצלי בבית הלקסמן נתן דברים מדהים עם הפאוור הזה.
בכל מקרה, לגבי השילוב של חברות שונות - גם אני שונא את זה, אבל מהסיבה היחידה שקשה מאד להתאים. רצה הגורל והלקסמן מתיישב פצצה על ה- 400. ולדעתי הוא טוב יותר מהקדם שלהם, ועולה הרבה פחות. אולי הפרה הגדול שלהם זה חיה אחרת. לא יודע.

לגבי ההתפרעות שלך עם ה- 600, אני מבין שמדגדג לך ללכת עוד צעד, אבל אתה גם ילד גדול - אתה בטוח שזה הכרחי? אצלי, למשל, ה- 400 היה די והותר ונתן תוצאה מאד מרשימה עם הרמקולים. לא מרגיש שום סיבה ללכת על משהו גדול יותר ולהסתכן בלאבד משהו מהטונאליות ומהגוון המוסיקלי הזה, בשביל להגיד שיש לי עוד 200W.

באשר לקבלת ההחלטות - לא יודע, אני לא אוהב להתמהמה. לקחתי מספיק את הזמן. שמעתי מספיק חברות. כך או כך הייתי נהנה מהסאונד. הגיע הזמן להכניס שיקולים חשובים אחרים כמו מחיר, סחירות, אמינות, שירות וכו'.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
שוב תתחדש ....

לגבי השיקולים שלך :

מחיר , זה מה שיש אני לא המצאתי את המחירים אלו , ולשמחתי אנשים קונים מוצרים אלה בעולם ויש ביקוש למוצרים האלה למי שמחפש מוצרים ממדרגה ראשונה .

סחירות , זה מוצר אקטוזי ולא מה שנקרא MASS PRODUCTION לכן הוא פחות סחיר בעולם כמו כל רכיב מאוד יקר אבל יש ביקוש גם ליד שניה לקאראן וגם לVALVET AUDIO .

אמינות , יש אחריות שלי ושל היצרנים לגבי המוצרים שאני מייצג בארץ ואני לוקח אחרויות עם כל מוצר שאני מוכר ללקוח במסגרת האחריות ומעבר לכך . אם יש צורך לתיקון בארץ או לשלוח מוצר לחו"ל ויש לי תמיכה מלאה מהיצרנים שאני עובד איתם .

שירות , אם אתה חושב שהיה חסר לך משהו בשירות שלי למוצרים שרכשת ממני אז תכתוב בבקשה , קיבלת תשובות על כל שאלה , קבלת ציוד לזמן ממשוך כדי לבדוק וכו ....

בקיצור אני אוהב לייבא ציוד שונה , יותר אקזוטי , זה מה שמעניין אותי , אין שום סיבה לא לקנות כמו אנשים שקונים בחו"ל מוצרים אקזוטים , החברות שאני מייצג קיימות הרבה זמן בשוק העולמי ולא ייעלמו בקרוב , כי הן מעוניינות להכניס את מוצריהן גם פה בארצנו הקטנה .

אז אני מודה לך באמת .

לגבי ה 600 , לא מדובר על עוד 200 ווט , לסבן לך את האוזן המגבר הזה שוקל כמו שתי הקופסאות שקנית ביחד , ה200 WATT מוסיפים למגבר עוד 25 קילו בערך ולא סתם , המגבר מקבל שתי הזנות חשמל נפרדות לכל ערוץ לכל שנאי של 1500 WATT ,כל הכרטיסים מצופים בזהב , המגבר הזה הוא שני מונובלוקים בתוך קופסא אחת , מגבר יותר מהיר , יותר דינמי , טונאלית קשה להתחרות בו , המגבר המוצלח ביותר של קאראן וגם הנמכר ביותר ( בגרסתו הישנה 450 ) . לא סתם מוסיפים עוד 50K למחיר לעומת ה 400.

לגבי הפרה , אהבת לקס יותר בסדר גמור , אבל זה לא אומר שהוא יותר טוב . יש הרבה מרכיבים מסביב שמשפיעים על שרשרת הזו ולכן זה מבחינתי לא רלוונטי , אני שומע אצלי מצויין עם הרבה מהכל .

יום יפה לכולם .
מישל .

[h=1]KA S 600[/h]This stereo amplifier derived from our wish to improve our, we could say, legendary KA S450, even more. Uncompromised solutions, new design of key structures and higher quality parts that we applied, added to significant raise of sound quality. Strong power supply with two completely armored torodial transformers, 1.500 VA each and group of capacitors with enormous reserve of 132.000 µF, quarantee extremely powerful, fast and incredibly controled sound, with incredible dosage of musicality and naturalness. Huge 600 watts per channel of uncolored high-current output power into 8 ohms (1.000 wpc into 4 ohms), the KA S 600 will drive any loudspeaker you can find on world market to its maximum capabilities with incredible ease.
Strong and deep bass, silky mid and high tones with enormous scene are advantages which will lead you to re-listen your music library, and it will sound completely new and lively.
Extraordinary musicality, neutral sound and control is something that’s always been main advantages of its predecessor, but in this latest version all of this is being given a higher level, which can be exceeded only if you decide for its mono version KA M 2000.

Technical data:
* Extremely short signal path, 24k gold plated circuit boards;
* 20 ultra fast Sanken RET output power devices per channel, with a total current capability of 400 Amperes;
* 8 stages of voltage regulation;
* Current feedback topology, with no overall feedback and with only 0.02% Intermodulation distortion (IMD) at rated power output into 8 Ohms;
* Each channel uses a custom moulded 1,500 VA extremely low noise toroidal transformer and 132.000 µF of total capacitance;
* Frequency response DC-300kHz +0, -3 dB;
* S/N ratio better than -112 dB at rated output into 8 Ohms;
* Damping factor better than 10.000:1 into 8 Ohms, 20Hz…20kHz;
* 2 custom power cords each for channel;
* Pink noise power output of 600W/1.000/1.800 into 8/4/2 Ohms;
* Input sensitivity: 2V
* Dimensions 500x240x600 mm (19.7″ x 9.45″ x 24,8″) WxHxD
* Dimensions in box 670x360x640 mm WxHxD
* Net weight 76 kg
* Btto weight 86 kg

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הגיע הזמן להכניס שיקולים חשובים אחרים כמו מחיר, סחירות, אמינות, שירות וכו'.
לא יפה מתן ,לדעתי מישל מצטיין בשרות! נכון,גם יגאל! אבל בכל זאת ,הבן אדם יצא מגדרו בשבילך ,לגבי המחיר ,מה לעשות? קאראן יותר יקר ,

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
להבנתי הוא לא כיוון למישל אלא לניופאן, אודיונוט וכדומה.
היות וקאראן יצא מהמשוואה בגלל המחיר, האמירה כוננה לשאר האופציות שלא נבחנו, כך אני מבין זאת.

תתחדש מתן

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מתן ! האם שניהם שוקלים ביחד 45 קילו,או כל מנובלוק שוקל כך ,כלומר ביחד 90 קילו ,אני יודע שהמישקל לא קובע ,(לאחרים)

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
...

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שוב תתחדש ....
תודה.

.....ולשמחתי אנשים קונים מוצרים אלה בעולם ויש ביקוש למוצרים האלה למי שמחפש מוצרים ממדרגה ראשונה.
אני לא מבין מה המשפט הזה אומר. משתמע מדברייך שכאילו בגלל שקאראן הם מוצרים יקרים ו"ממדרגה ראשונה", אז אין להם שום מתחרה באותה רמת מחיר שלהם. צר לי, אבל זה לא נכון.

סחירות , זה מוצר אקטוזי ולא מה שנקרא MASS PRODUCTION לכן הוא פחות סחיר בעולם כמו כל רכיב מאוד יקר אבל יש ביקוש גם ליד שניה לקאראן וגם לVALVET AUDIO .
בסדר. בוא נראה כמה קל בארץ למכור קאראן יד שניה או VALVET, לעומת פאס. אני מקווה שיעבור הרבה זמן עד שאצטרך לקבל תשובה לשאלה הזאת.

אמינות , יש אחריות שלי ושל היצרנים לגבי המוצרים שאני מייצג בארץ ואני לוקח אחרויות עם כל מוצר שאני מוכר ללקוח במסגרת האחריות ומעבר לכך . אם יש צורך לתיקון בארץ או לשלוח מוצר לחו"ל ויש לי תמיכה מלאה מהיצרנים שאני עובד איתם .
שירות , אם אתה חושב שהיה חסר לך משהו בשירות שלי למוצרים שרכשת ממני אז תכתוב בבקשה , קיבלת תשובות על כל שאלה , קבלת ציוד לזמן ממשוך כדי לבדוק וכו ....
שירות מעל ומעבר, ללא ספק. השארת לי את המגבר לתקופת זמן ארוכה; דאגת שהמשולב יגיע אליי מהר ועם פיצוי חביב על איחור קל, בדמות חריטה נאה על גב המגבר. תודה! אכן ראוי לציון.
אמינות - לא נתקלתי בבעיה, ואני מקווה לא להיתקל. בנוסף, המוצרים בנויים לעילא ולעילא.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתן ! האם שניהם שוקלים ביחד 45 קילו,או כל מנובלוק שוקל כך ,כלומר ביחד 90 קילו ,אני יודע שהמישקל לא קובע ,(לאחרים)
כל מונובלוק שוקל 45 קילו.

(את התגובה שלי למישל כתבתי לפני שראיתי מה אתה כתבת.)

די, אלדר, צא מהסרט הזה עם משקל :). לכל המגברים שהבאתי לפה (קאראן, פאס, AVM, לקסמן) היה משקל פחות או יותר דומה, ועם זאת נשמעו אחרת לחלוטין.

לגבי שירות, אמינות וכו', התייחסתי ליבואנים אחרים.
עם זאת, כשיבואן חדש בוחר להביא ציוד מאד יקר וכבד, ואין לו גב כלכלי (אני לא מתייחס למישל, הרקע הכלכלי שלו לא ענייני) הוא יהיה בעמדת נחיתות מול יבואן ותיק יותר שכבר מכר כמה קופסאות, בגלל שהתנאים שהוא יקבל מהיצרן יהיו פחות טובים. למשל:
תארו לעצמכם שקונים קופסה של יוסי אקוסטיקס ששוקלת 100 ק"ג בהספק של 3000W. הקופסה עולה $50,000 והתגלתה בה תקלה במנוע של הפוטנציומטר של הווליום. יבואן חדש יעשה שמיניות באויר, סלטות ופליק-פלאק לאחור כדי לתקן את הבעיה, אבל לא יקבל גיבוי מהיצרן בהכרח כשישלח את זה לחו"ל לתיקון; לכן יעדיף לעשות את זה בארץ.
זאת לעומת יבואן ותיק שמכר כבר 4 קופסאות של יוסי אקוסטיקס והיצרן הולך לקראתו ומממן גם את המשלוח וגם את התיקון.

בשביל להיות סנונית ראשונה של קאראן גדול, אני צריך לקבל בראש מהקאראן ושיתן נוק אאוט לכל מה שיש אחר במחיר הזה.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מתן
התייחסתי ממדרגה ראשונה לא רק למוצר שלי , אלא לעוד מוצרים מחברות שונות שמייצרות רכיבים איכותיים . גם שלך הם איכותיים . יש חברות שמוכרות יותר מחברות אחרות לכן מוצרי יד שניה יותר סחיר .

לגבי הנוק אאוט , אין פה דבר כזה , יש התאמה וטעם , ויש הרבה בעולם שקבלו נוק אאוט מקאראן ו valvet לעומת מוצרים שיש לך . הכל יחסי .
לגבי משקל שתי xa100 שוקלים 78קילו . שמעתי פעם את הקטנים יותר אצל יגאל , אחלה מגברים .
אין לי עניין להמשיך פה .
יום יפה .
מישל .

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
לגבי שירות, אמינות וכו', התייחסתי ליבואנים אחרים.
עם זאת, כשיבואן חדש בוחר להביא ציוד מאד יקר וכבד, ואין לו גב כלכלי (אני לא מתייחס למישל, הרקע הכלכלי שלו לא ענייני) הוא יהיה בעמדת נחיתות מול יבואן ותיק יותר שכבר מכר כמה קופסאות, בגלל שהתנאים שהוא יקבל מהיצרן יהיו פחות טובים. למשל:
תארו לעצמכם שקונים קופסה של יוסי אקוסטיקס ששוקלת 100 ק"ג בהספק של 3000W. הקופסה עולה $50,000 והתגלתה בה תקלה במנוע של הפוטנציומטר של הווליום. יבואן חדש יעשה שמיניות באויר, סלטות ופליק-פלאק לאחור כדי לתקן את הבעיה, אבל לא יקבל גיבוי מהיצרן בהכרח כשישלח את זה לחו"ל לתיקון; לכן יעדיף לעשות את זה בארץ.
זאת לעומת יבואן ותיק שמכר כבר 4 קופסאות של יוסי אקוסטיקס והיצרן הולך לקראתו ומממן גם את המשלוח וגם את התיקון.
.

אני בכלל לא בטוח שאתה צודק - יצרן שמכבד את עצמו ועושה חדירה לשוק חדש, יעשה שמיניות באוויר כדי שלא יהיו תקלות. ואם יהיו הוא יצא מגדרו כדי לתקנן וזאת, בין היתר, בגלל שבעידן של היום אין יום אחד של חסד. פדיחה אחת - הפורומים מוצפים - המוצר נשרף באותו שוק.
לעומת זאת - יש מצבים שיצרנים מכובדים כל כך נפוחי אגו שעושים טובה שבכלל מתייחסים ללקוח.
למען הסר ספק, הדברים שנאמרו על ידי הם כלליים ולא מתייחסים לאף אחד מהיבואנים המוזכרים.

בכל מקרה - תתחדש ותהנה. רכשת מוצרים מהשורה הראשונה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור