פיתרון לנפילות מתח

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
מחפש פיתרון לבעיה חוזרת של נפילות מתח מהירות - חשמל יורד וחוזר מהר מאוד (פחות משנייה ) ובדרך כלל שוב נופל...
איך אפשר למנוע את החזרה המהירה הזאת ?
לחבר מגן מנפילות מתח עם השהייה זה לחרב את הסאונד.
האם מישהו מכיר/מצא/יודע התקן כזה על הלוח החשמל הדירתי, משהו דומה למפסק ראשי , שברגע שיש נפילת מתח אז צריך פיזית להרים מתג ?
תודה
ארז

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
קודם כל הייתי פונה לחברת חשמל ודורש טיפול. זה לא תקין.

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
הי , אתה יכול לחבר ups פשוט למערכת .
למה פשוט ? כי יש שני סוגים של אל פסק:
פסיבי - החשמל רק עובר דרך המכשיר בזמן רגיל , ובהפסקת מתח עובר לסוללה .
אקטיבי - החשמל עובר דרך המכשיר , אבל העומס מקבל דרך הסוללה . פה צורת הסינוס לא הכי איכותית , כי לרוב המכשירים לא צריך סינוס נקי .

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
ממליץ לך לפנות לחברת חשמל

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
לפני חברת חשמל, יש לך מזגן או צרכן זרם אחר שמתחיל או מפסיק לפעול וגורם לזה...?

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
אולי רג׳נרטור יכול לעשות תפקיד כאן

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
לפני חברת חשמל, יש לך מזגן או צרכן זרם אחר שמתחיל או מפסיק לפעול וגורם לזה...?

לא.
מדובר בנפילות מתח שמקורן בחברת החשמל.
אני מחפש דרך שתהיה השהייה או מתג שצריך להרים על מנת להחזיר את הזרם כדי למנוע את החזרת המתח באופן מיידי לאחר הנפילה.
אני מחפש פיתרון בלוח חשמל.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
בדוק עם המעבדה לחשמל של מכון התקנים.
בדוק אצל יבואן רציני לקבלני חשמל (אור-שי, חשמל ישיר)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
@ארז_וחני -- ראיתי את זה, ואני מתייחס בעיקר לתגובה הראשונה (ברגע הכתיבה) שאומרת:

קיימים 3 סוגים של מגן ברקים. זה הנמצא בשימוש בבתים נקרא מגן ברקים אישי. מגן ברקים אישי הוא למעשה מפסק חשמלי מתקדם המתחבר למפסק הסטנדרטי הקיים במבנה ואליו מחובר המוצר החשמלי המיועד למיגון. מוצר זה מספק הגנה בפני נחשולי מתח וברקים, כאשר בכוחו לזהות נפילות מתח ובמקרה כזה המפסק מנתק את המוצר החשמלי מן המתח ויוצר השהייה בת דקות ספורות (בהתאם לסוג מגן הברקים ולהגדרותיו) לפני שייווצר חיבור מחדש.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
הפתרון שלי לצערי הוא מגן ברקים עליו מחובר מגבר משולב נחמד ואליו מקור עם רמקולי מדף נחמדים.
לצערי הרב חברת חשמל הורידה אותי מהתחום בכח. הנפתי דגל לבן לבינתיים. הסטאפ אינו מחובר לחשמל יותר עד שמשהו באספקת החשמל ישתנה.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
תודה לעונים.
אבדוק את ההמלצות לבדוק עם יבואנים לציוד חשמל בניין. לפי התגובה של עמיר, יש "חיה" כזאת.
לינקים למוצר כזה ו/או שיתוף של מישהו שכבר התקין כזה דבר בלוח החשמל הדירתי יתקבלו בברכה.

מגן ברקים עם השהייה שמתחבר לשקע בקיר זה לא פיתרון מבחינתי, בוודאי לא בזמן האזנה....
ארז

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
ומי טוען שהמוצר הזה לא פוגע בצליל??
בקישור מובאות המלצותיהם של חשמלאים. זה יעיל מאוד לשמור על המכשירים-מכאן ועד לאי פגיעה בצליל המרחק גדול

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
ומי טוען שהמוצר הזה לא פוגע בצליל??
בקישור מובאות המלצותיהם של חשמלאים. זה יעיל מאוד לשמור על המכשירים-מכאן ועד לאי פגיעה בצליל המרחק גדול

כמו שכתבתי, אשמח לשיתוף מצד חברים שיש להם ניסיון עם התקן כזה.
העניין הוא שנמאס לי שאירועים כאלה דופקים לי מכשירים.
אני מחפש פיתרון , גם אם לא יהיה מושלם, שאוכל לחיות איתו, הן מבחינת איכות הסאונד והן מבחינת שמירה על תקינות המכשירים.
הפיתרון שלך , לנתק את המערכת או להשתמש בסטאפ "נחמד" , הוא לא פיתרון עבורי.
תודה
ארז

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
תזמין חשמלאי ותבקש שיתקין לך "קונטקטור עם אחזקה עצמית" ולחצני הפעל/הפסק על המעגל שמגיע למערכת שלך.
(או שתבנה לך לבד אבל רק אם אתה יודע איך להתעסק עם חשמל. אני עשיתי לי, אבל אני די חשמלטור כזה)
ברגע של חוסר מתח אף לזמן קצרצר, הקונטקטור "נופל" ומנתק את המעגל. כדי להחזיר/לשפעל אותו צריך ללחוץ על לחצן הפעל.
הפתרון הכי זול והכי בטוח נגד חזרת מתח אחרי נפילה.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
איפה רוזי1 כשצריך אותו;)

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
מקווה שלא יצלבו אותי על השאלה, אבל מה לגבי מכשיר אל פסק כמו למחשב אישי? משהו שיבטיח לך 10 דקות אספקת זרם בצריכה של מחשב גיימינג?

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
בכל מערכות האל פסק שבחנתי הם פוגעים בסאונד מה גם שאתה לא יכול לחבר צרכן כבד כמו מגבר אלא רק מקור או קדם.
יש לי כמה חברים שהם מהנדסי חשמל איתם התייעצתי והבנתי שאין בעצם פיתרון שלא יפגע בסאונד.המוצר שעמיר הזכיר קודם אינו שונה במהותו מהמוצרים הנפרדים אותם ניתן לרכוש ואינם דורשים התקנה ע"י חשמלאי.
מה גם שבמקרה תקלה תשאר ללא חשמל עד להגעת חשמלאי שיחליף/יעקוף את המוצר הזה. ככל הנראה חח"י עובדים על התשתיות באיזור ולכן יש "חוויות" לא נעימות
לכן קיבלתי החלטה ל"שנמך" את חוויית ההאזנה שלי עד יעבור זעם.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
תזמין חשמלאי ותבקש שיתקין לך "קונטקטור עם אחזקה עצמית" ולחצני הפעל/הפסק על המעגל שמגיע למערכת שלך.
(או שתבנה לך לבד אבל רק אם אתה יודע איך להתעסק עם חשמל. אני עשיתי לי, אבל אני די חשמלטור כזה)
ברגע של חוסר מתח אף לזמן קצרצר, הקונטקטור "נופל" ומנתק את המעגל. כדי להחזיר/לשפעל אותו צריך ללחוץ על לחצן הפעל.
הפתרון הכי זול והכי בטוח נגד חזרת מתח אחרי נפילה.
תוכל בבקשה לצלם את הקונקטור הזה ו/או לצרף תרשים?

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
ראיתי כאלה אתמול, זה מתאים לציודים מסויימים וגם לא יקר..
תשפטו בעצמכם.

מגן אלקטרוני למכשירים ביתיים (belshop.co.il)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור