100% אחשלו על טעם לא מתווכחים. ברוח זו שמת לב לכותרת השרשור "השיר הטוב בכל הזמנים"?.. נסתפק בלומר שיש מי שהשיר, האלבום והלהקה מעוררים אצלם פיהוק.
גם צודק.
100% אחשלו על טעם לא מתווכחים. ברוח זו שמת לב לכותרת השרשור "השיר הטוב בכל הזמנים"?.. נסתפק בלומר שיש מי שהשיר, האלבום והלהקה מעוררים אצלם פיהוק.
כמוך גם אני זכיתי להיות בהופעה ההיא.רוג'ר ווטרס שונא יהודים ושונא ישראל,
לפחות זכיתי לראות אותו בהופעה בארץ ..
ההופעה הכי גדולה בישראל לדעתי....
אני שונא את האיש הזה, אבל אני אוהב את המוסיקה שלו ושל חבריו...
לדעתי השיר היפה והטוב ביותר שלהם זה Comfortably Numb
לרוג'ר ווטרס יש תפיסת עולם משונה לפיה כיבוש של עם אחר ושלילת זכויותיו, הוא מעשה פסול, אסור שיקרה ויש להלחם נגדו, ודאי באופן שאינו אלים כפי שהוא עושה. אפשר כמובן להחזיק בדעה הפוכה ולפיה כל זה בסדר גמור במיוחד כשמדובר בהבטחה אלוקית ונחלת אבות, אבל מכאן ועד לשינאת יהודים או אנטישמיות יש קצת מרחק, ככל שאני מבין ווטרס טרם עבר אותו. העובדה שכל עמדה המתנגדת למדיניות הישראלית הנוהגת בענין, זוכה מיד לזעקות שבר בסגנון הנה עוד אנטישמי, מראה שהתעמולה המקומית דווקא מצליחה יפה מאוד.רוג'ר ווטרס שונא יהודים ושונא ישראל,
לפחות זכיתי לראות אותו בהופעה בארץ ..
ההופעה הכי גדולה בישראל לדעתי....
אני שונא את האיש הזה, אבל אני אוהב את המוסיקה שלו ושל חבריו...
לדעתי השיר היפה והטוב ביותר שלהם זה Comfortably Numb
לטיעון הזה התייחס ווטרס בתגובה לדברי הרב אברהם קופר שטען כלפיו את מה שאתה טוען, אם כי נסחף קצת פחות עם הקטע של הקשר בין היהודי לקומוניזם. מבין לחלוטין את הזעזוע מהמראה הזה שמעורר משקעים שהם כבר חלק מהדי.אנ.איי של כולנו, אבל מבחינת ווטרס מדובר בסמל של מדינת ישראל שמבחינתו היא מדינת אפרטהייד גזענית ולא הדהוד של "מיין קאמף", זכותך כמובן לא לקבל את ההסבר שלו. בכל מקרה אפשר לקרוא לו נאצי, אנטישמי, מה שתרצה, את התרומה שלו למוסיקה קשה להכחיש. בהזדמנות הזו ממליץ על שני אלבומי מופת שלו מהתקופה שאחרי פינק פלויד, amused to death ו pros and cons of hitch hiking. כדאי לשמוע, אח"כ תמיד אפשר לעשות "טפו"..לא, כי להציג בכל הופעה חזירים ענקיים עם מגן דוויד, סמל המגל-ופטיש ולוגואים של קורפורט ענק זה בככככככללללללללל לא אחד לאחד תעמולה נאצית: היהודים חזירים ששולטים בכסף והמציאו את הקונומיזים כדי להשתלט על הכלכלה העולמית. שזה גם המסר העקרי במיין קאמפ, בואך ל "היהודי הביו לאומי".
אני לא אהיה מופתע, אם התמונה של החזיר שצרפת היא מפוברקת. בכל מקרה, הסמל עם הפטישים הוא אחד מסימני ההיכר של THE WALL - תקליט שיוצא באופן ברור נגד פשיזם, מלחמה וכל משטר שמגביל חופש של בני אדם. כך שהקביעה שלך אינה נכונה בעליל.לא, כי להציג בכל הופעה חזירים ענקיים עם מגן דוויד, סמל המגל-ופטיש ולוגואים של קורפורט ענק זה בככככככללללללללל לא אחד לאחד תעמולה נאצית: היהודים חזירים ששולטים בכסף והמציאו את הקונומיזים כדי להשתלט על הכלכלה העולמית. שזה גם המסר העקרי במיין קאמפ, בואך ל "היהודי הביו לאומי".
אם מישהו "מסתדר" עם כריכת מגן דוויד וצלב קרס יחד, ואף מספק אפולוגטיות עליק אומנותית לחרא הזה, אז.. וואלה לבריאות.
מגן דויד מבחינת ווטרס הוא סמל לישראל לא ליהדות ככלל, זה עכ"פ ההסבר שלו, יותר מכך כינויו כאנטישמי העליב אותו ולכן נזעק להשיב למה אינו כזה, שוב לטענתו, וכאמור זכותו של כל אחד כן לקבל או לא לקבל את הסברו. ולכרוך את ה BDS עם אג'נדה מוצהרת של אלימות שוב לוקה בהגזמה וחבל, התנועה הזו מספיק שיטחית ופשטנית בתפיסתה, לא צריך להאדיר אותה בגוזמאות כאלו.לא מתייחס לאיכות המוסיקלית של פינק פלוייד, תרומה למוסיקה וכיוצ"ב.. כיוון שזה עניין אישי.
בנוסף אנשים נוטים נורא להתלהט כאשר מטנפים על המוסיקה "שלהם".
שני דברים:
התמונות עם מגן דוויד בפירוש אינן מפוברקות. הוא בחר בסמל של העם היהודי ולא משהו כמו נניח, דגל ישראל.
אם מישהו "מסתדר" עם כריכת מגן דוויד וצלב קרס יחד, ואף מספק אפולוגטיות עליק אומנותית לחרא הזה, אז.. וואלה לבריאות.
ה BDS, שווטרז ימ"ש הוא נער הפוסטר הגאה שלה, היא בהחלט תנועה אלימה, כנגד יהודים. היא מנהלת אג'נדה ברורה של לדפוק מכות רצח בקמפוסים ואף לגרש כל מי שמעז להתבטא חיובית או נייטרלית בעניין ישראל. איכשהו יוצא שהקורבנות שלהם הם כמעט 100% יהודים.
לא זכורה לי איזו שהיא התייחסות ליהודים ולמדינת ישראל בתקליטיהם
עד כאן אני מסכים איתך.דווקא המילים למעלה כאן מעלי עומדות לזכות ווטרס, שהרי כל כולו של השיר לרבות ההתייחסות ליהודים הוא ביקורת על דעות קדומות ותפיסות גזעניות