עמיר, אתה טרחן ומשעמם בפוסט הזה. השיח בינך לבין YB7 מזמן איבד את העניין הציבורי. לא מענין אף אחד אם אתה צודק או לא, או מה אתה חושב על "הכל כלול". המסע הטרחני שלך מולו ומול מנהלי האתר להצדיק את שמך הטוב מענין רק אותך.
לא כתבתי שהפיוניר NC-50 מכשיר אודיופילי. ובטח שהסאונד שלו לא "דרדלה" כמו שאתה מדמיין.
שני המשפטים סותרים אחד את השני, או לכל הפחות מצביעים על מגמות נגדיות. אז הוא לא אודיופילי, אבל לא דרדה'לה? הוא לא כזה אבל לא כזה? אז מה הוא כן? אני פשוט לא מצליח להבין מכל המשפטים הגנריים והחצי מתחמקים שלך איזה סאונד יש לו.
אני יכול לספר לך ... שתפקוד סטרימר האודיו שלו בעל יכולות מעולות שלא בנמצא בסטרמירי אודיו יקרים ממנו משמעותית.
איך אתה יודע? לפי מה קבעת את זה? הישווית אותו למשהו אחר? אם כן, אנא, ספר לנו. מול מה? איך הישווית?
המכשיר הזה יכול להיות יופי של מתכון מנצח, בשביל לקוחות חדשים שאין באפשרותם לרכוש מוצרי יוקרה.
למה? במה הוא טוב יותר ממכשירים אחרים שיש בהם את אותן פונקציות? האם יש כאלה? האם אין? אם הוא היחיד בשוק עם כל התכונות האלה, אז ללא ספק, אתה צודק. אבל כרגיל, כל האימרות שלך הן הפרחות באויר - מי יודע אם הן נכונות או לא. מספיק תכתוב: "אין כרגע בנמצא מכשיר שהוא גם סטרימר, גם דאק, גם מגבר וגם נגן אופטי".
אם זה מרגיש כאילו הפוסט שלי הוא קטנוני, זה בגלל שהוא כזה. הסקירה הזאת - אין בה כלום. לא על מקומו של המכשיר בשוק ביחס למתחרים, לא על היכולות הסוניות שלו, ולא על התימחור שלו.