הגברה מוגבלת. ביחס לאיזה מגבר?
יופי של שאלה ....אולי לך יש תשובה?
זה בדיוק מה שכתבתי קודם:
היה מעניין להקביל אותו בכל תחום למכשיר ייעודי ואז הייתה מתקבלת פרספקטיבה ליכולותיו.
ארז
הגברה מוגבלת. ביחס לאיזה מגבר?
"הכל כלול" לא אומר כלום -- מטוב ועד רע -- לגבי האיכות. זה רק אומר שהכל כלול, וזה לא המצב.
יופי של שאלה ....אולי לך יש תשובה?
זה בדיוק מה שכתבתי קודם:
היה מעניין להקביל אותו בכל תחום למכשיר ייעודי ואז הייתה מתקבלת פרספקטיבה ליכולותיו.
ארז
איציק סקירה יפה מאד
נהנתי לקרוא .
מכשיר היכול להתאים להרבה אנשים .
כמובן אין הוא מכוון לנישה שמרבית החברים כאן סוגדים לו " האודיופיליה ".
אך יפה הדבר שיש מכשיר כזה .
עם יכולות שמי חלם עליהם לפני 5 שנים אפילו .
הכל באחד .
אני די מסכים עם החבר @ AK1
שאם כבר היו חייבים להכניס SACD/DVDA ועוד דברים .
השיקולים נשארו בפיוניר .
היכול בקלות לשמש החדר משפחתי לטלויזיה +מוסיקה .
הוא מצטרף למרנץ הרסיבר 5010 שמיועד לחברים שיתאים להם גם בכיס וגם לצרכים הבסיסים
להנות ממוסיקה טובה ומשובחת .
פיוניר קחו את הערות החבר @ AK1 ברצינות .
כפי שציינתי בכתבה. המגבר הפתיע אותי יותר ויותר ככול שהתעמקתי בו. ברגע שהוא הצליח להניע את רמקולי הרצפה שברשותי בצורה מכובדת. מבחינתי אין שום אכזבה.
נכון... הוא לא דומה למגבר אינטגרייטד שברשותי.
מותר לשאול באיזה מגבר אינטרייטד מדובר?
ארז
אז בעצם פיוניר חזרה בה הן מן ההצהרה ובעיקר מן התוכנית להתמקד רק באודיו לרכבים?
לא יודע...זה נשמע לי כמו זיג זג חד מדי עבור שם כמו פיוניר - בכל זאת מותג מאוד מוכר ורציני, תאגיד גדל מימדים. מוזר קצת (לא שאני מתלונן).
עמיר, אתה יכול למחות, אבל המכשיר הזה עונה בהחלט להגדרת "הכל כלול". אתה בטח מאלו שניגשים למלצר במלון "הכל כלול" בטענה "למה אין חביתה עם סלק, אמרתם הכל כלול!".
כרגיל, אין אצלך תפיסת מציאות נורמלית, אין פרופורציות, אתה נתפס על משהו ולא עוזב אותו. ואתה עוד מדבר על "עיוות"... זה מה שמפריע לך, SACD שהוא פורמט בלתי פופולרי לחלוטין מבין לקוחות פוטנציאליים של מכשיר שכזה?
אז לתשומת ליבך, אני כעורך נתתי את הכותרת משום שלכל אדם ולקוח ממוצע ונורמלי, מה שהרסיבר הזה מציע עונה בהחלט על הגדרת "הכל כלול".
בכל זאת מפריעה לי חוסר היכולת לקבל ביקורת בלי לצאת נגדה באמצעים דימאגוגיים של הגחכה.אבל ההגחכה הזו היא בהחלט במקום.
הכל כלול הוא לכך שיש שם גם מגבר, גם נגן, גם קדמגבר וגם סטרימר.
הכל כלול הוא בליבה של המוצר. עכשיו אבוא ואגיד מה פתאום ״הכל כלול״. אין לו גם דיגיטל ומנורות בהגברה, אין לו אפשרות לשמוע תקליטים והוא לא מעביר אטמוס. ואיפה בכלל הרמקולים? יש לו? ומה עם סטנד וחדר? ואם הכל כלול אני רוצה גם דירה ומכונית במחיר הזה. הרי זה מבחינתי הכל כלול.
אם היית שואל את השאלות הללו מבלי להתייחס לכותרת שהיא נכונה בהחלט ומתארת את המוצר, היה נשמע יותר.
את האמת, נמר, לא מבין את הגישה שלך.אבל ההגחכה הזו היא בהחלט במקום.
הכל כלול הוא לכך שיש שם גם מגבר, גם נגן, גם קדמגבר וגם סטרימר.
.
את האמת, נמר, לא מבין את הגישה שלך.
גם מערכות משולבות של פעם (קדם, מגבר, טיונר, נגן דיסקים וטייפ ) היו "הכל כלול" ואני לא מאמין שהיית נותן לאף אחת מהן ביקורת אוהדת.
אתה שמטיף למצוינות בתחום מגן על מכשיר בינוני למדי ?
זה הכיוון החדש ?
יש כאלו במחסני חשמל...
ארז
שני חברים נפגשו.עמיר, בפעם הבאה כשאתה אצל הפסיכולוג, תאמר לו שהבעיה היא שהמוח שלך לא מסוגל לקבל מושג שהוא מופשט. כל הגדרה מופשטת - כזו שהאדם הסביר מבין משגעת אותך. אתה חייב שהעולם שלך יהיה מוגדר בצורה קיצונית עד לרמת הנקודה, אחרת אתה משתגע. ספר לנו מה הפסיכולוג השיב.
האם תמליץ על המכשיר הזה המקום מכשירים ייעודיים מיד 2 ?לא דיברתי מילה אחת על סאונד. דיברתי על העקרון של השימוש במונח ״הכל כלול״ וההתרכזות בכותרת (הנכונה) תוך חיפוש מה שהוא אינו עושה.
אני שואף למצוינות בהתאם לתקציב. וכך האתר הזה בכלל. ולכן, כשהמוצר הזה נבחן על ידי איציק, נאמרו עליו הרבה דברים אך ציון מצוין הוא לא קיבל.