פטיפון בסביבות 33k פרנק שוויצרי.זרוע וראש סביב 13k$

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
רונן רונן....הבחור לא עוסק בתחום ולא כלום.הבחור אדיופיל בנשמה החליט לקחת את התחביב לרמה קצת יותר גבוה ולנסות כל מני נסויים על המערכת שלו.היות והוא איש טכני עשה לעצמו כמו שפלוני עושה לביתו למרות שהוא לא מנהל בנק.
לקח לו לפחות שנה להגיע לכפתור שעושה משהוא חיובי בתחביב שלנו דהיינו סאונד ברמת קצה.
מטבע הדברים ישנם חברה שזה מעניין אותם מאוד ורוצים גם הם עוד יותר להגיע לקצה.הכפתורים האילו עשויים מחומרים יקרים וזה עולה כסף(ייחסית זול מאוד לעומת עוסקים בתחום עם שם) ואם מוצא חן בעניך ואתה רוצה גם צעצוע כזה אז למה לא?רק אני חושב שתסכים איתי שצריך לפצות את הבחור על העלויות ועל ההצלחה .להפך אני חושב שצריך לפרגן שחבר פורום יכול רק לשפר,לעזור בעלות מנימלית להשגת תוצאה רצויה.
אין לי בעיה עם שומדבר שכתבת.
רק ביקשתי לדעת שאני קורא את דברי היצרן :)

arb

אוהב את התחום
מעורבות
131
נקודות
43
אין לי שום כוונה לפגוע בך ואין לי שום דבר אישי נגדך, לכן אנא אל תיעלב על מה שאכתוב בהמשך... רק עובדות... ההסבר שלך הוא אנטי מדעי, זה לא אומר אמנם שאין הסבר אחר (מדעי). על סמך מה שכתבת ברור שאתה לא יודע פיזיקה אפילו ברמת התיכון, לכן אין אפשרות להסביר לך כיצד המוצר יכל לעבוד (ויש לי השערה). הוא כן דומה לרזונטורים של AR ואף יתכן שהוא יותר אפקטיבי (אין לדעת בלי להשוות).

vitalyi

אני מקווה שאתה מודע לכך שלא ניתן להתייחס לדברים שאתה כותב ברצינות, ללא קשר לרקע האקדמי שלך. כל זאת, משום שעד לרגע זה לא נתת לי שום חלופה (מדעית) שסותרת את ההיפותזה שהעלתי שמדובר ככל הנראה בטוויק שמטפל בו זמנית בשתי תופעות!

תחזור שניה שוב לשרשור שפתחת על הכפתורים (קריסטלים) של חברת AR.

על סמך מה שאתה מתאר בפתיח השרשור לא נראה שההבנה שלך בפיזיקה מצביעה על כך שהידע שלך רחוק שנות אור ממה שהצגתי לעיל, ועל היותך פיזיקאי מדופלם.

אתה כותב את הדברים הבאים; ....עד כמה שאני מבין, הרזונטורים מדכאים מיקרו ויברציות של רכיבי המערכת ו"משתקים בליגה של שיכוך"....(( זה בסדר גם אני קראתי בברושור של החברה; QR8 changes the resonance mode and stops the resonance)) ..אפקט הרזונטורים הוא מצטבר: הוספה לרכיב נוסף של המערכת גורמת לשיפור נוסף בסאונד"....אז במידה שלדידך חידשת והצגת כאן הסבר מדעי מעמיק לעילא ולעילא אז הכל דבש!

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
נראה לי שהיה ראוי לציין שאתה מייצר/ מוכר את האביזרים האלה, כך שנדע לקרוא את התיאור שלך בפרספקטיבה הנכונה, כמו שאנחנו יודעים כשקוראים התרשמות של כל עוסק בתחום שמשווק את הסחורה שהוא מייצר/ מייבא/ מוכר.
גילוי נאות בסיסי.
לא יודע באם התכוונת אלי ?אני בכל מקרה לא מוכר שום דבר לאף אחד ,אולי נותן מתנה פה ושם ,
ואני לתומי חשבתי שיש לנו הסכם בלתי כתוב של ניתוק , האם לצורך "הצלת הציבור " מסוחר ממולח נעמדת על רגליך האחוריות להציל האודיופילים ?
תחסוך לי את האנטגוניזם שלך ושכל אחד יפנה לדרכו , שבת שלום :כל-הכבוד:

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
vitalyi

אני מקווה שאתה מודע לכך שלא ניתן להתייחס לדברים שאתה כותב ברצינות ללא קשר לרקע האקדמי ממנו אתה מגיע. כל זאת, משום שעד לרגע זה לא נתת לי שום חלופה (מדעית) שסותרת את ההיפותזה שהעלתי שמדובר ככל הנראה בטוויק שמטפל בו זמנית בשתי תופעות שונות!

על סמך מה שאתה מתאר בפתיח השרשור לא נראה שההבנה שלך בפיזיקה מצביעה על כך שהידע שלך רחוק שנות אור ממה שהצגתי לעיל, ועל היותך פיזיקאי מדופלם.

אתה כותב את הדברים הבאים; ....עד כמה שאני מבין, הרזונטורים מדכאים מיקרו ויברציות של רכיבי המערכת ו"משתקים בליגה של שיכוך"....(( זה בסדר גם אני קראתי בברושור של החברה; QR8 changes the resonance mode and stops the resonance)) ..אפקט הרזונטורים הוא מצטבר: הוספה לרכיב נוסף של המערכת גורמת לשיפור נוסף בסאונד"....אז במידה שלדידך חידשת והצגת כאן הסבר מדעי מעמיק לעילא ולעילא אז הכל דבש!
OK, ניסיתי להיות מנומס, לא הלך. הכוונות היו טובות: ניסית להסביר לפי מיטב הבנתך - ויצא לך גיבוב של שטויות (שני אנשים הצביעו לך על כך). אבל במקום להודות בעובדה שאי-אפשר לדעת הכל, אתה מתחיל להתפלסף (את זה אתה דווקא יודע לעשות מצוין - כל הודעותיך נראות כמו מגילת אסתר), לדרוש הסברים, לצטט אותי ואת האתר של AR. אז נתחיל לפי הסדר.
1. מעולם לא קראתי מה כתוב באתר AR, בפעם הראשונה נתקלתי ברזומטורים האלה במקרה והתחלתי "לשחק" איתם מתוך סקרנות. לא פלא שכתבתי בפורום זה בדיוק מה שכתוב באתר AR. לא צריך להיות מדען טילים כדי להבין את התהליכים - פיסיקה תיכונית של 5 י"ל מספיקה בהחלט.
2. לא אטרח להסביר לך את התהליכים האלה כי לא תבין מההסבר מילה. אתה יודע מה זה התאבכות? ידוע לך משהו על התפשטות גלים במישורים הלא אינסופיים? ברור שלא. אז למה שאבזבז את זמני לשווא?
ברור לי שתגיב עכשיו עוד בהודעה אחת אינסופית, אבל אני מסיים את הדו-שיח איתך כי הוא לא מענין אותי. אל תצפה לתגובה נוספת - ללא קשר מה תכתוב בהודעתך.

נ.ב. למשה אני מאחל בהצלחה, יתכן שבאמת יצר משהו מענין.

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
ופאקינג 3 כפתורים במחיר שאם תשלם 1000$ תקבל הרבה עודף,
עושים את ההבדל בין טוב לעוד יותר טוב....
אז נכון שדשנו בזה ולעסנו את זה ובכל זאת זה מכה בך שוב..
איך זה ששלושה כפתורים משולים ל הוספת מכשיר,החלפת מכשיר, טיפול ב rc רחמנה לצלן....מישהו יכול להסביר? (רק מי שחושב שאני הוזה שיכתוב לי בפרטי לא כאן,תודה מראש)
עזוב רגע הכפתורים. אותי מעניין מה זה מה שנראה כמו ארטיק רמזור בתוך כוס זכוכית עם תאורה מלמטה שמופיע בתמונה של המחרשה שלך שצרפת וגם באווטר שלך.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
vitalyi

אני מקווה שאתה מודע לכך שלא ניתן להתייחס לדברים שאתה כותב ברצינות, ללא קשר לרקע האקדמי שלך. כל זאת, משום שעד לרגע זה לא נתת לי שום חלופה (מדעית) שסותרת את ההיפותזה שהעלתי שמדובר ככל הנראה בטוויק שמטפל בו זמנית בשתי תופעות שונות!

אתה מבקש הסברים בצורה מפגינה עליונות מכל אחד שמגיב,
תגיד, יש לך הרגשה שמישהו תלוי בך כאן,
תשמע טוב, כוס הידע שלך מלאה אין לך מה ללמוד יותר! ואני חוזר בפעם השניה
לאנשים אין סבלנות לאחד כאוטי כמוך.

נערך לאחרונה ב:

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
לא יודע באם התכוונת אלי ?אני בכל מקרה לא מוכר שום דבר לאף אחד ,אולי נותן מתנה פה ושם ,
ואני לתומי חשבתי שיש לנו הסכם בלתי כתוב של ניתוק , האם לצורך "הצלת הציבור " מסוחר ממולח נעמדת על רגליך האחוריות להציל האודיופילים ?
תחסוך לי את האנטגוניזם שלך ושכל אחד יפנה לדרכו , שבת שלום :כל-הכבוד:
לא התכוונתי אליך וניתן היה להבין את זה מהשיח עם שלמה.
התכוונתי למשה שפרסם את האביזרים מבלי שציין שהוא היצרן שלהם.
דווקא הרגשתי שעלינו על מסלול אחר בשנה האחרונה :)

נערך לאחרונה ב:

arb

אוהב את התחום
מעורבות
131
נקודות
43
OK, ניסיתי להיות מנומס, לא הלך. הכוונות היו טובות: ניסית להסביר לפי מיטב הבנתך - ויצא לך גיבוב של שטויות (שני אנשים הצביעו לך על כך). אבל במקום להודות בעובדה שאי-אפשר לדעת הכל, אתה מתחיל להתפלסף (את זה אתה דווקא יודע לעשות מצוין - כל הודעותיך נראות כמו מגילת אסתר), לדרוש הסברים, לצטט אותי ואת האתר של AR. אז נתחיל לפי הסדר.
1. מעולם לא קראתי מה כתוב באתר AR, בפעם הראשונה נתקלתי ברזומטורים האלה במקרה והתחלתי "לשחק" איתם מתוך סקרנות. לא פלא שכתבתי בפורום זה בדיוק מה שכתוב באתר AR. לא צריך להיות מדען טילים כדי להבין את התהליכים - פיסיקה תיכונית של 5 י"ל מספיקה בהחלט.
2. לא אטרח להסביר לך את התהליכים האלה כי לא תבין מההסבר מילה. אתה יודע מה זה התאבכות? ידוע לך משהו על התפשטות גלים במישורים הלא אינסופיים? ברור שלא. אז למה שאבזבז את זמני לשווא?
ברור לי שתגיב עכשיו עוד בהודעה אחת אינסופית, אבל אני מסיים את הדו-שיח איתך כי הוא לא מענין אותי. אל תצפה לתגובה נוספת - ללא קשר מה תכתוב בהודעתך.

vitalyi

אני מקבל ביקורת בונה, אז החלטתי הפעם שלא לכתוב מגילה.

צר לי שהחלטת לסיים את הדו שיח בינינו בשלב כה מוקדם, ואני מקבל את החלטתך בהבנה.

נשגב מבינתי כיצד הגעת למסקנה שאני מביא את הדברים בשם אומרם מהאתר של AR שמעולם כדבריך לא קראת מה כתוב בו. אז שוב, הציטוט נלקח ישירות מהברושור שמגיע עם המוצר. אה, לרגע שכחתי שזה לא מקובל עלייך להביא ציטוטים מהסוג הזה.

אני גם בטוח שאחרי שפתחת קרוב ל- 8 חפישות עדיין לא ניתקלת באותו ברושור והתרשימים שמצורפים לו לצד ההסבר על השפעת הרזונטורים ( בצורת כפתורים).

לא שזה רלוונטי אבל ההסבר הנל שמופיע לפני המלצות החברה בעניין מיקום הטוויק במרחב השמע, מודפס בשחור על גבי לבן וקשה שלא להבחין בו.

מכאן אני מניח שלא בכדי ציינת שהלכת ושברת את הראש היכן למקם הכפתורים. בקיצור היית חוסך לעצמך לא מעט זמן וכאב ראש לולא התעלמת מדף ההוראות שמצורף לשמונת הכפתורים והמדבקות הרזרוויות, אבל זה לא עלה בדעתך.

לא ידעתי ששמורה לך הפרבלגיה היחודית שאינה מאפשרת לצטט מדברייך. אז אני מתנצל מראש, בעיקר לאור הדרישה המוגזמת לקבל הסברים באיזה אופן ההיפותזה (האנטי מדעית) שלי על הטוויקים שעליהם נפתח השירשור מופרכת מבחינתך.

מיותר לציין שמשום מה אתה זה שבחרת לרדת לפסים וטונים אישיים. לזרוק באוויר מילים זה אחלה. אז כן, במקרה נתקלתי בתופעה הפיזיקלית התאבכות, אבל מה זה כבר משנה!

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
לא התכוונתי אליך וניתן היה להבין את זה מהשיח עם שלמה.
התכוונתי למשה שפרסם את האביזרים מבלי שציין שהוא היצרן שלהם.
דווקא הרגשתי שעלינו על מסלול אחר בשנה האחרונה :)
מתנצל(ורד)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113

לא יודע למה ככה , לא לכבודך ויטלי , מחזיק ממך ממש , אולי כדאי לנתאפק עם כאלו תגובות !

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
עזוב רגע הכפתורים. אותי מעניין מה זה מה שנראה כמו ארטיק רמזור בתוך כוס זכוכית עם תאורה מלמטה שמופיע בתמונה של המחרשה שלך שצרפת וגם באווטר שלך.
זה הארטיק וכשמדליקים אותו הופך לרמזור..רק שאינו נמס.מקסימום יכול להמיס דברים אחרים...
https://images.app.goo.gl/U7HB8SA8mSxHYCWk7

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אח יקר.

הסטאפ שלך הוא אחד מהשקופים והמדויקים שיש. אין לי צל של ספק שהמוצר הזה עשה לך דרמה. אני מוכרח לבוא ולשמוע.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
האמת שהייתי מצפה מחברה שמשקיעים במערכת שלהם המון אהבה וכסף .לפחות ,לנסות מוצר שאינו בקונצנזוס המרובע והידוע..
ושאינו עולה הרבה כסף אבל אם תוצאה מפתיעה ומיוחדת למי שיוצא קצת מחוץ לקופסא...
אהה ואתה לא צריך הזמנה נכון?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אצלי המערכת ממוקמת במרטף בחלל שהוא גם אזור המשחקים של הילדים .
פעם הבלגן בצד ומאחור סיפק לי אקוסטיקה פצצה ( כוורות של איקאה וארגזים מלאים לגו פלימוביל וברביות )
לפני חודשיים החלטתי לסדר ובניתי מדפים מסודרים בנישה בצד החלל , העפתי הכוורות .......
בקיצור צצו לי 2 בעיות הבס התחתון יצר התהבכויות / מין בס עומד . בעיה שניפתרה בהרחקת הרמקולים מהקיר בעוד 10 סמ ( כרגע בסביבות 70 סמ מהקיר ).
אבל נוצרה לי בעיה יותר מעצבנת של איזה גלר במיד היי , במיוחד בנוטים הגבוהים בפסנתר .
היות ואני חולק את החדר עם בלגן של הילדים שמשתנה כל הזמן העם יש סיכוי שאביזרים מהסוג המדובר יעשו שינוי לטובה.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
אצלי המערכת ממוקמת במרטף בחלל שהוא גם אזור המשחקים של הילדים .
פעם הבלגן בצד ומאחור סיפק לי אקוסטיקה פצצה ( כוורות של איקאה וארגזים מלאים לגו פלימוביל וברביות )
לפני חודשיים החלטתי לסדר ובניתי מדפים מסודרים בנישה בצד החלל , העפתי הכוורות .......
בקיצור צצו לי 2 בעיות הבס התחתון יצר התהבכויות / מין בס עומד . בעיה שניפתרה בהרחקת הרמקולים מהקיר בעוד 10 סמ ( כרגע בסביבות 70 סמ מהקיר ).
אבל נוצרה לי בעיה יותר מעצבנת של איזה גלר במיד היי , במיוחד בנוטים הגבוהים בפסנתר .
היות ואני חולק את החדר עם בלגן של הילדים שמשתנה כל הזמן העם יש סיכוי שאביזרים מהסוג המדובר יעשו שינוי לטובה.
צחי בוא נגיד שאין לך מה להפסיד אם תרצה לשמוע מה האביזרים האלו יכולים לעשות למערכת שלך. לדעתי אתה תהיה מופתע לטובה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
צחי בוא נגיד שאין לך מה להפסיד אם תרצה לשמוע מה האביזרים האלו יכולים לעשות למערכת שלך. לדעתי אתה תהיה מופתע לטובה.
הדגמה בחינם ?

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
האמת שהייתי מצפה מחברה שמשקיעים במערכת שלהם המון אהבה וכסף .לפחות ,לנסות מוצר שאינו בקונצנזוס המרובע והידוע..
ושאינו עולה הרבה כסף אבל אם תוצאה מפתיעה ומיוחדת למי שיוצא קצת מחוץ לקופסא...
אהה ואתה לא צריך הזמנה נכון?
שלוימה, לא כולם חיים כמוך את התחום.
יכול לספר רק על עצמי, שברגע שמתעסק יותר מידי זה מוריד לי את הכיף, בכל תחביב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור