OK, ניסיתי להיות מנומס, לא הלך. הכוונות היו טובות: ניסית להסביר לפי מיטב הבנתך - ויצא לך גיבוב של שטויות (שני אנשים הצביעו לך על כך). אבל במקום להודות בעובדה שאי-אפשר לדעת הכל, אתה מתחיל להתפלסף (את זה אתה דווקא יודע לעשות מצוין - כל הודעותיך נראות כמו מגילת אסתר), לדרוש הסברים, לצטט אותי ואת האתר של AR. אז נתחיל לפי הסדר.
1. מעולם לא קראתי מה כתוב באתר AR, בפעם הראשונה נתקלתי ברזומטורים האלה במקרה והתחלתי "לשחק" איתם מתוך סקרנות. לא פלא שכתבתי בפורום זה בדיוק מה שכתוב באתר AR. לא צריך להיות מדען טילים כדי להבין את התהליכים - פיסיקה תיכונית של 5 י"ל מספיקה בהחלט.
2. לא אטרח להסביר לך את התהליכים האלה כי לא תבין מההסבר מילה. אתה יודע מה זה התאבכות? ידוע לך משהו על התפשטות גלים במישורים הלא אינסופיים? ברור שלא. אז למה שאבזבז את זמני לשווא?
ברור לי שתגיב עכשיו עוד בהודעה אחת אינסופית, אבל אני מסיים את הדו-שיח איתך כי הוא לא מענין אותי. אל תצפה לתגובה נוספת - ללא קשר מה תכתוב בהודעתך.
נ.ב. למשה אני מאחל בהצלחה, יתכן שבאמת יצר משהו מענין.
vitalyi
אני מקבל ביקורת בונה, אז החלטתי הפעם שלא לכתוב מגילה.
צר לי שהחלטת לסיים את הדו שיח בינינו בשלב כה מוקדם, ואני מקבל את החלטתך בהבנה.
נשגב מבינתי כיצד הגעת למסקנה שאני מביא את הדברים בשם אומרם מהאתר של AR שמעולם כדבריך לא קראת מה כתוב בו. אז שוב, הציטוט נלקח ישירות מהברושור שמגיע עם המוצר. אה, לרגע שכחתי שזה לא מקובל עלייך להביא ציטוטים מהסוג הזה.
אני גם בטוח שאחרי שפתחת קרוב ל- 8 חפישות עדיין לא ניתקלת באותו ברושור והתרשימים שמצורפים לו לצד ההסבר על השפעת הרזונטורים ( בצורת כפתורים).
לא שזה רלוונטי אבל ההסבר הנל שמופיע לפני המלצות החברה בעניין מיקום הטוויק במרחב השמע, מודפס בשחור על גבי לבן וקשה שלא להבחין בו.
מכאן אני מניח שלא בכדי ציינת שהלכת ושברת את הראש היכן למקם הכפתורים. בקיצור היית חוסך לעצמך לא מעט זמן וכאב ראש לולא התעלמת מדף ההוראות שמצורף לשמונת הכפתורים והמדבקות הרזרוויות, אבל זה לא עלה בדעתך.
לא ידעתי ששמורה לך הפרבלגיה היחודית שאינה מאפשרת לצטט מדברייך. אז אני מתנצל מראש, בעיקר לאור הדרישה המוגזמת לקבל הסברים באיזה אופן ההיפותזה (האנטי מדעית) שלי על הטוויקים שעליהם נפתח השירשור מופרכת מבחינתך.
מיותר לציין שמשום מה אתה זה שבחרת לרדת לפסים וטונים אישיים. לזרוק באוויר מילים זה אחלה. אז כן, במקרה נתקלתי בתופעה הפיזיקלית התאבכות, אבל מה זה כבר משנה!