michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
אמרתי - כשלא בשימוש. יש לי 3 מגברים.
דומני שייש מצב שאתה מכליל מעצמך לאחרים, כאילו זה מובן מאליו שלכ-ו-ל-ם יש חשיבות לעיצוב במידה כלשהי.נראה לי מוזר שאנשים שנוסעים לקצה השני של המדינה (לא שזה כל כך רחוק), והופכים עולמות בשביל לשמוע ולקנות ציוד שקצת ישפר את המערכת שלהם, יזלזלו אח"כ בצורה שיוצג. לדעתי, להעמדת החלקים יש חלק חשוב מההנאה שלנו. האסטטיקה מוסיפה המון.
2 נקודות להמחשה- אותו מכשיר בדיוק, אותו מצב, מחיר וכ'ו, מוצא למכירה ע"י שני אנשים שונים, אצל אחד נמצא בתוך מחסן מבולגן, ואצל השני בסלון הבית, על סטנד יעודי לצד חלקי המערכת שלו. לי ברור למה אמשך יותר, והרבה פעמים אהיה מוכן לשלם יותר עבור מוצר שנראה לי שהמוכר יותר קפדן ושומר.
נקודה שניה- הבאתם הביתה שני מכשירים שונים, ושניהם נתנו לכם בדיוק מה שרציתם ( לא מדובר על המאהבת), בטוח שתבחרו את זה שלדעתכם יותר יפה/ מיוחד/ מעניין וכ'ו .
לשאלה הראשונה: את זה בלי השריטה -- מתוך ההנחה שהוא טופל יותר בזהירות, ללא קשר לאסתטיקה.עמיר.
במידה ושני מוצרים מוצעים למכירה. אחד נראה חדש ויפה והשני שרוט מאחור (איזור שלא רואים מלבד הידיעה הזו שלך). המחיר זהה. מה תיקח?
שאלה נוספת.
שני מוצרים זהים באיכותם, במחירם ובגודלם הפיסי. אחד יפה, שני מכוער. מה תיקח?
המצב ששני מכשירים שונים נותנים בדיוק את אותו הדבר הוא נדיר למדי. אם יש משהו שאפילו בטיפה-טיפה עדיף בסאונד, אקח אותו, אפילו אם הוא מכוער לחלוטין בעיני, אם בכל זאת ממש אין שום העדפה בסאונד, אקח את הזול יותר, או את זה שנוח יותר לשהשמש בו, או שייש לו יותר אופציות, או שמתחמם פחות, וכו', והעיצוב רק במקום אחד או שניים אחרי האחרון מבין אחרוני השיקולים האחרים.
נכון, אבל:השפעה של אורך הכבל על סאונד זה נושא לדיון בפני עצמו
אני אשאל אותו אם הוא מסכים שאצלם.יש לך תמונה, מתן?
שוני (אריק?)
בחייאת ראבק. גולשים כאן חובשי כיפות. אנא המנע מלהעלות תמונות מהסוג הזה לפורום.
אנא קבל זאת בהבנה.
נמר,
בלי שום קשר לכיפות... אני מבקש ממך להסיר את התמונה.
זה לא מכובד לפורום !
זה גם לא "עושה טוב" לאתר ולבעליו/מנהליו.
במקרה ישבתי בסלון והצצתי בפורום ופתאום אני צריך לתת תשובות לילדים...
איתי
אלא מה,ככה אצלי עיצבתי אצלי את הסלון המערכת משתלבת מושלם במזנון צפה בקובץ המצורף 15766צפה בקובץ המצורף 15766צפה בקובץ המצורף 15767צפה בקובץ המצורף 15768צפה בקובץ המצורף 15769צפה בקובץ המצורף 15770צפה בקובץ המצורף 15771
אלא מה,
זה לא מעמד סטריאו ייעודי ואכן בכדי לשמוע טוב יותר צריך להקריב ע"ח האסטטיקה. (שגם ככה לא נמצאת-בתחום הזה -בראש מעייני)
אם ככה שמעת עד עכשיו,לא מיצית את הפוטנציאל של הרמקולים שלך בחמישים אחוז!
אלא מה,
זה לא מעמד סטריאו ייעודי ואכן בכדי לשמוע טוב יותר צריך להקריב ע"ח האסטטיקה. (שגם ככה לא נמצאת-בתחום הזה -בראש מעייני)