יאללה, אנא פתח כמה דיונים שאתה רוצה על מוזיקה. Welcome!
עמיר
אני איש של מוסיקת רוק פחות של מוצרט , ואם מתחבר לקלאסי אז רק בביצוע של להקת רוקarix תראה את תגובתו / הזמנתו של עמיר - AK1.
הבחור מוזיקפדיה מהלכת על שתיים. תהנה
יאללה, אנא פתח כמה דיונים שאתה רוצה על מוזיקה. Welcome!
עמיר
אני איש של מוסיקת רוק פחות של מוצרט , ואם מתחבר לקלאסי אז רק בביצוע של להקת רוקarix תראה את תגובתו / הזמנתו של עמיר - AK1.
הבחור מוזיקפדיה מהלכת על שתיים. תהנה
אכן לא מצאתי נתונים לגבי התנגדות היציאה, ניסיתי כל מיני התנגדויות יציאה, בצורה חד משמעית אין שום השפעה או השפעה זניחה להתנגדות היציאה ,לגבי הסימולציה לדעתי, דגש דעתי אתה טועה ואסביר :
נניח התנגדות היציאה של הפרה 300 אוהם, הכניסה של הפאור 10 K , קיבול מקבילי באינטרקונקט 120 פיקו פארד
לדעתי הקוטב יהיה באיזור ה- 1/2 מגה הרץ....אין לי תוכנת סימולציה .....סתם בשביל העניין תכניס את הנתונים ודווח מה התוצאה
אתה דיברת איתו בטלפון. לא אף אחד אחר. אבל על דפי הפורום מצטייר לי אדם צדקן, יהיר ועם זאת נמושה לא קטנה. עם המידע שמצוי בפורום (לא זה שעבר ביניכם בשיחת הטלפון), זאת הפרשנות הכי מתבקשת. אני לא רואה שום פייסנות או השלמה. רק נסיגה בתוענה של הקרבה עצמית, כאילו שם עצמו ואת עקרונותיו על קרנות המזבח למען שלום בית. יש לזה עוד שם:
צביעות אחושרמוטה!
רוברט, על מי אתה בא לעבוד? הרי השרשור הפך מהבדלים בין כבלים לשרשור עליך. מלטפים לך את האגו, או נכנסים בו, או שניהם. עשה טובה, לך לאיזה מועדון bdsm וקבל את הצומי שאתה מחפש שם. ההתנהגות שלך עושה לי בחילה, וככל שאני כותב יותר אני מתעצבן יותר. אז "למען שלום בית", אני אפסיק.
יש בו חן והומור מסוים שקשה למצוא אצל טכנוקרטים מצויים.
הקוטב נמצא "בנקודת נפילת ה- 3 dB " - מהו תדר זה ? אין מצב שאם הנתונים שקבלת ממני יש נפילה של 1/2 דיבי ב- 20 קה"ץ ....מה אתה רוצה שאחזור למחברות שלי ואחשב זאת בעצמי ? לא רוצה !!!!אכן לא מצאתי נתונים לגבי התנגדות היציאה, ניסיתי כל מיני התנגדויות יציאה, בצורה חד משמעית אין שום השפעה או השפעה זניחה להתנגדות היציאה ,
ולא מחפש את הקוטב, מחפש את הירידה בגבוהים (באזור 20K) , הירידה נמוכה 0.01 db כאשר 20pf לפיט , מקבלים מינוס 0.03 db למטר , כאשר הקיבול פי 3 (60pf ) מקבלים ירידה של 0.1db לפיט שזה יוצא מינוס 0.3 db למטר. אם אורך הכבל הוא מטר וחצי אז הירידה בחצי DB.
הכנסתי גם את נתוני הסליל 0.07uF כאשר הקיבול 20pf, אני לא בטוח בתוצאה כי בעצם מקבלים פיצוי חזרה (כי תדר התהודה 200 קילו, ואז יש כאילו התחלת השיפוע כלפי מעלה , כאילו פיצוי למה שהקיבול מוריד (כבל מהונדס ? )
הזיכרון של השרתים של dtown הוא מהמשובחים שבשוק .....הם לא "מהונדסים" כלל , הכל שם טבעי לגמרי - Botoks Free ...... ופונקציית החיפוש באתר ? היא מתחרה ביכולות של Google - צפה פגיעהאתה דיברת איתו בטלפון. לא אף אחד אחר. אבל על דפי הפורום מצטייר לי אדם צדקן, יהיר ועם זאת נמושה לא קטנה. עם המידע שמצוי בפורום (לא זה שעבר ביניכם בשיחת הטלפון), זאת הפרשנות הכי מתבקשת. אני לא רואה שום פייסנות או השלמה. רק נסיגה בתוענה של הקרבה עצמית, כאילו שם עצמו ואת עקרונותיו על קרנות המזבח למען שלום בית. יש לזה עוד שם:
צביעות אחושרמוטה!
רוברט, על מי אתה בא לעבוד? הרי השרשור הפך מהבדלים בין כבלים לשרשור עליך. מלטפים לך את האגו, או נכנסים בו, או שניהם. עשה טובה, לך לאיזה מועדון bdsm וקבל את הצומי שאתה מחפש שם. ההתנהגות שלך עושה לי בחילה, וככל שאני כותב יותר אני מתעצבן יותר. אז "למען שלום בית", אני אפסיק.
חבל שלא שמעת את השיחה. זה היה גורם לך למחוק את ההודעה. אני חושב שאתה מפספס משהו. לעיתים אנשים שומעים משהו שעושה להם סוויץ' בראש - באמת. זה כמו שסיפרת לי על הלילה ההוא שהסתכלת על עצמך בראי ואמרת לעצמך שאתה רוצה להיות שמח כמו גבי, יפה כמו אפי ואדיש כמו שלמה. ומה יצא בסוף? נישארת מתנוש אבל השתפרת קצת.
ועכשיו ברצינות
אין כאן משחק אחי. אני מאמין בכל ליבי שזה היה אמיתי. ואתה יודע מה? גם אם לא, רוברט זה לא דיגימון. יש בו חן והומור מסוים שקשה למצוא אצל טכנוקרטים מצויים. מה עדיף לך, שרובוטים יתווכו איתך?
אין לי מושג מה זה אומר, ואם זה נאמר בניסיון לבדר את הקוראים, לאיים עלי, או שניהם. אבל אני מבטיח לך שזאת היתה הפעם האחרונה שאני מתייחס למשהו שאתה כותב בפורום הזה.הזיכרון של השרתים של dtown הוא מהמשובחים שבשוק .....הם לא "מהונדסים" כלל , הכל שם טבעי לגמרי ...... ופונקציית החיפוש באתר ? היא בכלל מתחרה ביכולות של Google - צפה פגיעה
איזה חוצפה של פוסט שלחת.......
אין לי מושג מה זה אומר, ואם זה נאמר בניסיון לבדר את הקוראים, לאיים עלי, או שניהם. .
לא נראה לי .....אחרי שתראה את תוצאות החיפוש.אני מבטיח לך שזאת היתה הפעם האחרונה שאני מתייחס למשהו שאתה כותב בפורום הזה.
מצ"ב סימולציה 1 - התנגדות טורית 300 אוהם , עומס 20K (כל החישובים שלי לפי BALANCE וזה ההתנגדות של באלאנס)הקוטב נמצא "בנקודת נפילת ה- 3 dB " - מהו תדר זה ? אין מצב שאם הנתונים שקבלת ממני יש נפילה של 1/2 דיבי ב- 20 קה"ץ ....מה אתה רוצה שאחזור למחברות שלי ואחשב זאת בעצמי ? לא רוצה !!!!
תפעיל פעם נוספת בבקשה את הסימולציה...... ואני שולח את הטלפון שלי אליך בפרטי - תתקשר אלי
מפה זה נראה, עם כל הכבוד לך נמר, שעורבבת קשות...חבל שלא שמעת את השיחה. זה היה גורם לך למחוק את ההודעה. אני חושב שאתה מפספס משהו. לעיתים אנשים שומעים משהו שעושה להם סוויץ' בראש - באמת. זה כמו שסיפרת לי על הלילה ההוא שהסתכלת על עצמך בראי ואמרת לעצמך שאתה רוצה להיות שמח כמו גבי, יפה כמו אפי ואדיש כמו שלמה. ומה יצא בסוף? נישארת מתנוש אבל השתפרת קצת.
ועכשיו ברצינות
אין כאן משחק אחי. אני מאמין בכל ליבי שזה היה אמיתי. ואתה יודע מה? גם אם לא, רוברט זה לא דיגימון. יש בו חן והומור מסוים שקשה למצוא אצל טכנוקרטים מצויים. מה עדיף לך, שרובוטים יתווכו איתך?
אין לי דבר עם האיש. לא מכיר אותו, לא מעוניין להכיר אותו, ולא אכפת לי אם הוא אחלה גבר. אכפת לי שאונסים פורום. אם היתה לכם שיחה לבבית שבסופה נהייתם אחוקים, אשריכם. זה לא שינה כהוא זה את הפוטנציאל ההרסני של הדמות הפורומית שלו.
2. אני מת להיות אדיש כמו שלמה, מת.
אני ישר רץ להתמודד על מקום ברשימת הליכודניקים החדשים.
מזה עורבב ? .....הכנסתי את נמר למיקסר והפעלתי ......שנים אני כבר מערבב כאן את כולם......מפה זה נראה, עם כל הכבוד לך נמר, שעורבבת קשות...
מצ"ב סימולציה 1 - התנגדות טורית 300 אוהם , עומס 20K (כל החישובים שלי לפי BALANCE וזה ההתנגדות של באלאנס)
אנחנו עוד נהיה חברים....אתה תראה....ואני לא ציני או סרקסטי .......ותיקח נשימה ארוכה לפני שאתה עונה לי.....הכל יחסי.
נכון , 300 אוהם ביקש רוברט, אין הבדל כמעט אם זה 10 100 או 300 .300 אוהם לא משקף ריאליסטית את התנגדות המקור בקדם מגברים טרנזיסטוריים איכותיים.. יותר מדויק היה להתיחס בין 100~20 אוהם..
האם אתה לוקח בחשבון שקיימת קבוליות בין פוזיטיב ואינוורט והארקה , וגם בין כל אחד מהם לסיכוך...??
נכון , 300 אוהם ביקש רוברט, אין הבדל כמעט אם זה 10 100 או 300 .
למשל , 70 ohm זה יציאה אמיתית של רכיב איכותי OPA2107
בדפי הנתונים של היצרן רק כתוב הקיבול שזה 19pf לפיט , לא כתוב בין מה למה , אני מניח שזה בין המוליך לסיכוך.
הבדלים קטנים בלבד, בדקתי שוב
הבדלים קטנים בלבד, בדקתי שוב