על הדברים הבאמת חשובים בחיים ...וגם בפורום

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
מה שבאמת חשוב בסוג של מבחנים כאילו זה ציבור החובבים הבוסריים !!
כאילו שחדשים בתחביב.
גם אני נפלתי בזמנו בויכוחי טכנוקרטיה מול האזנה . ויכוחיי שמן הנחשים הפילו אותי בתחילת דרכי.
הסיבות העיקריות שמתחילים נופלים לצד התכנוקרטי הם : חוסר ניסיון גם בהקשבה למוזיקה בדיוק כמו טעימת יין , חוסר נסיון עם ציודים , ולרוב למתחילים יש ציוד רמת כניסה ממוצע וברור שיותר קשה עם ציוד כזה להבחין בהבדלים.
עד שאתה לא מתנסה עם ציוד ברמה גבוהה שמסוגל לשקף הבדלים ולהנות מחשמל נקי ומניעת ויברציות אתה פשוט לא יודע מה חסר לך בסאונד.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מי רוצה להאמין, שכדי לשמוע טוב יותר - הוא צריך להשכיב אלפי שקלים בשביל אינטרקונקט,?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אם אתם חושבים שישנתי בלילה האחרון רגוע ושליו לאחר הפוסט שלי אתם טועים לגמרי , ישנתי אולי שעה.
אני מהנדס, ואופי של מהנדס לטוב או לרע (אצלי לפחות) זה "צרוב ב-DNA" , איך אני רוברט מוותר כל כך מהר על האג'נדה שלי ?

אז זהו , אני לא שיניתי את דעותיי בסנטימטר , התובנה בעקבות השיחה מאירת העיניים עם נמר היא האם אישית שווה לי כל הבלגאן הזה?

אחד המשפטים החכמים ששמעתי אי פעם בחיי (משפט של DigiSUN ....יסלח לי הנמר ) זה " האמת היא מעלה טובה בפני עצמה " ואכן לדעתי שווה להילחם עבור אמת זו, אבל כפי שכתבתי, חלק גדול מהשיחה עם נמר נסוב על מה באמת חשוב בחיים ......השאלה המרכזית עבורי במהלך השיחה היתה האם שווה להילחם בדם ואש עבור אמת זו ולהפסיד כל כך הרבה דברים בדרך?

אתם יודעים באיזה דרך בחרתי , יש לי באמת ובתמים ייסורים על כך , זה ידעך לאט לאט אני מקווה, אבל אני בטוח שכרגע היא הדרך הנכונה ולדעתי גם העתיד יוכיח זאת.

ושוב אני מודה, מודה, מודה לנמר על השיחה :לב: :)

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
נמר,
אתה מכיר אותי - אני לא שש אלי קרב , למרות שלפעמים אני משתמש בשפה עוקצנית...
אם הטענה הייתה שאין הבדלים שמיעים בין כבלים שנמדדים זהה - ניחא. יש הטוענים שגם מגברים שנמדדים זהה לא ניתנים לאבחנה בשמיעה אז מה לנו להלין על כבלים...
למיטב הבנתי הטענה הייתה שגם כבלים שנמדדים שונה (ואין הכוונה לכבלים בעלי פילטר מובנה שמטרתו אכן לשנות את אופי הסאונד במוצהר ) , השינויים הם כל כך קטנים מתחת לסף השמיעה האנושית ולכן בלתי ניתנים לשמיעה.
על זה הויכוח הגדול ואני מקווה שפעם אחת ולתמיד זה יטופל וייסגר ונאמר דיינו...
אני בעד הפיוס ויותר מזה, אני מאוד מקווה שאחרי סשן האזנה אצלך האסימון ייפול אצל רוברט וכל ההסתכלות והגישה שלו תשתנה אפילו בקצת.
ארז
חבל שאני לא אופטימי כמוך...
לרוברט יש אג'נדה אשר הפכה אותו למוביל דיעה בפורומים מסוימים, ולדמות מיוחדת בפורום
הזה.
האג'נדה אינה מאתמול, ובמקומות שהוא יכול היא מוצגת באופן קיצוני תוך ליגלוג על אילו הטוענים שהם מבחינים בין כבלים.
לא נראה לי שהוא יוותר על הסטאטוס הקיים שלו גם אם יישמע הבדלים.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
רוברט, קח את זה בקלות, כמו שכתבת בכותרת- ''הדברים הבאמת חשובים בחיים''. מבטיח לך שהבדל בין כבלים הוא לא אחד מהם. גם לא כל התחביב הזה.
חבל שזה הדיר שינה מעיניך.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
לנמר ול-Roberts היקרים!
אני חושב שהפעם נהגתם כשני אנשים בוגרים, וכל הכבוד לרוברט על המסקנה אליה הוא הגיע, ועל ההחלטה לכתוב את אשר כתב.
לעניות דעתי, כל ה-BT וכל ההתערבויות למינהם, מתאימים יותר לנערים בגיל ההתבגרות, שכל אחד רוצה להוכיח עד כמה הוא יודע ומבין גדול בתחום, כמה שהוא חזק ועד כמה "שלו גדול יותר", או במילה אחרת אגו נפוח כמו בלון מלא אוויר, שסופו ידוע לכולם.
מי כמונו האודיופילים יודעים, חווים על בשרנו, כותבים ומדברים על כך שציוד, כגון: מגברים, דאקים, סטרימרים, גרמופונים, כבלים ובכלל, הוא נושא אינדיבידואלי ותלוי מאוד מאוד במצבו הכלכלי של אותו אינדיבידואל, כך שבאמת אין כלל מקום לכול ההתנצחויות הללו.
במקום זאת, יש לפרגן ולפרגן! לחשוב על הפורום, כמקום שבו ניתן להכיר חברים משותפים לתחביב המדהים הזה (ראה פוסט האירוח של מתנוש, פוסט מלבב ומלא פרגון), ללמוד ולהחכים האחד מהשני, הן מהידע, מהניסיון ומההשכלה שנרכשה והקשורה לתחום (חשמל, אקוסטיקה, כבלים ועוד).
בקיצור, דרך ארץ קדמה לתורה וכמובן ואהבת לרעך כמוך וזה לא עולה כסף, נהפוך הוא, זה מרחיב את הלב וגורם להרגשה עילאית.
שיהיה שבוע טוב לכולם ושכל בקשותנו תתמלאנה.
יאללה סולחה!
:בעד::בעד:(ורד)(ורד):לב::לב: - חיים, זו פסגת הפרגון שלי לפוסט ....איזה כיף לי !!! .....התגובה שלך היתה שווה את כל המהלך.....אתה לא תאמין אני דומע עכשיו......

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
:בעד::בעד:(ורד)(ורד):לב::לב: - חיים, זו פסגת הפרגון שלי לפוסט ....איזה כיף לי !!! .....התגובה שלך היתה שווה את כל המהלך.

שמח מאוד שכיף לך! ראית? לא עלה לי כסף, וגם אני העליתי חיוך על פניי.
מאחל לך פסגות נוספות של פרגון.
:לב: :אצבע מורמת:שתוי:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
על משקל פורום אודיופיליה אפשר עכשיו לפתוח פורום חדש: פורום המדידות.

מצויין שאין את המבחן "הלוחמני" הזה אבל
(ורד)אם אתם חושבים שישנתי בלילה האחרון רגוע ושליו לאחר הפוסט שלי אתם טועים לגמרי , ישנתי אולי שעה.
אני מהנדס, ואופי של מהנדס לטוב או לרע (אצלי לפחות) זה "צרוב ב-DNA" , איך אני רוברט מוותר כל כך מהר על האג'נדה שלי ?

אז זהו , אני לא שיניתי את דעותיי בסנטימטר , התובנה בעקבות השיחה מאירת העיניים עם נמר היא האם אישית שווה לי כל הבלגאן הזה?

אחד המשפטים החכמים ששמעתי אי פעם בחיי (משפט של DigiSUN ....יסלח לי הנמר ) זה " האמת היא מעלה טובה בפני עצמה " ואכן לדעתי שווה להילחם עבור אמת זו, אבל כפי שכתבתי, חלק גדול מהשיחה עם נמר נסוב על מה באמת חשוב בחיים ......והשאלת המרכזית עבורי במהלך השיחה היתה האם שווה להילחם בדם ואש עבור אמת זו ולהפסיד כל כך הרבה דברים בדרך?

אתם יודעים באיזה דרך בחרתי , יש לי באמת ובתמים ייסורים על כך , זה ידעך לאט לאט אני מקווה, אבל אני בטוח שכרגע היא הדרך הנכונה ולדעתי גם העתיד יוכיח זאת.

ושוב אני מודה, מודה, מודה לנמר על השיחה :לב: :)

יש בערוץ נשיונל גיאוגרפיק סידרת תוכניות מרתקות על המוח. באחד הפרקים הם הראו איך אנשים מוותרים די בקלות על אג'נדה בשביל כסף. התוכנית הספציפית הזו אפילו צולמה בירושלים.

רוברט היקר - אתה בחברה טובה. כסף משנה הרבה דברים.

אריה

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
רוברט
אל תיפול רוחך.
החיים הם גלגל ענק,פעם אנו למעלה ופעם למטה.
ראה את החצי המלא של הכוס,שאף לאופטימיות והשתדל תמיד לחייך :)
מאמין לך שאינך שומע הבדלים בין הכבלים,ההנדסה התגברה על הרגש ;)
למזלי אני שומע גם שומע,אם כי בכבלי חשמל אני אתך(זה לא אומר שזה נכון).

אתה בטוח? בכבלי חשמל אתה לא שומע הבדלים? אתה בטוח? חבר טלפוני? 50/50? לשאול את הקהל?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
על משקל פורום אודיופיליה אפשר עכשיו לפתוח פורום חדש: פורום המדידות.

מצויין שאין את המבחן "הלוחמני" הזה אבל

יש בערוץ נשיונל גיאוגרפיק סידרת תוכניות מרתקות על המוח. באחד הפרקים הם הראו איך אנשים מוותרים די בקלות על אג'נדה בשביל כסף. התוכנית הספציפית הזו אפילו צולמה בירושלים.

רוברט היקר - אתה בחברה טובה. כסף משנה הרבה דברים.

אריה
לפני מס' ימים היית "חוטף" על כזו תגובה, עכשיו אני בסוג של נירוונה.....

ובכל זאת עלה לי הסעיף , אני ואתה בפרטי מתערבים על 20K ש"ח - מוכן ? אני מוכן לצלם ולפרסם בפורום צ'ק עם הסכום הנ"ל לפקודתך- מה איתך "גבר עם מקלדת" ?

נערך לאחרונה ב:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אתה בטוח? בכבלי חשמל אתה לא שומע הבדלים? אתה בטוח? חבר טלפוני? 50/50? לשאול את הקהל?
אני כבר מספר שנים לא מבוטל עם PS AUDIO PerfectWave AC3.
בכדי לחוש בשינוי שמיע אני חייב לשנות את כבל הכניסה למפצל(נטול הפילטרים) juice bar שטרם מצאתי טוב ממנו.
וזה אומר השקעה גדולה.
ואם כבר השקעה גדולה וטובה,שנאי מבדל קודם לכל כבל חשמל.

נערך לאחרונה ב:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
סבבה. זה כבר משהו אחר. תשמע את הכבל חשמל שלי בהזדמנות. אני דיי סבור שלא תפספס את שמיעת ההבדלים. ללא קשר לטוב או לרע. הבדלים תשמע.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לפני מס' ימים היית "חוטף" על כזו תגובה, עכשיו אני בסוג של נירוונה.....

ובכל זאת עלה לי הסעיף , אני ואתה בפרטי מתערבים על 20K ש"ח - מוכן ? אני מוכן לצלם ולפרסם בפורום צ'ק עם הסכום הנ"ל לפקודתך- מה איתך "גבר עם מקלדת" ?
אם אצטרך להוכיח את גבריותי, אפנה אליך או אל נמר שאוהב את תגובתך.

התחלת להתבכיין "כמו גבר" שאתה לא ישן בלילה בגלל שינוי האגנדה שלך, והסברתי לך שאתה בחברה טובה של אנשים שמשנים אגנדה בגלל כסף. לא יודע אם הם" גברים" על פי המושגים שלך אבל זה מה יש.

אריה

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
סבבה. זה כבר משהו אחר. תשמע את הכבל חשמל שלי בהזדמנות. אני דיי סבור שלא תפספס את שמיעת ההבדלים. ללא קשר לטוב או לרע. הבדלים תשמע.
גיא
מכיר את עבודתך מקרוב.
בטוח שכבלי החשמל האלה עושים עבודה מעולה.
בא נאמר שהולכים על הדיגטל בלבד.
מינימום 3 כבלים,ומה זה אומר מבחינה פיננסית ?
(אפילו אם תתרצה ותבנה אותם מכבלי חשמל שאני ארכוש)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אם אצטרך להוכיח את גבריותי, אפנה אליך או אל נמר שאוהב את תגובתך.

התחלת להתבכיין "כמו גבר" שאתה לא ישן בלילה בגלל שינוי האגנדה שלך, והסברתי לך שאתה בחברה טובה של אנשים שמשנים אגנדה בגלל כסף. לא יודע אם הם" גברים" על פי המושגים שלך אבל זה מה יש.

אריה
אתה באמת חושב ששיניתי את האג'נדה בגלל הפחד להפסיד 10K ? - אתה קראת את הפוסט שלי ? מה קורה עם הבנת הנקרא שלך ?

בכל רגע אני מוכן למבחן עם מי שרוצה....גם עם נמר - אתה רוצה גבר גבר ? אל תסתתר מאחורי מקלדת , בוא שנינו עושים את המבחן .....ו-20 K התערבות ....ובשבילך רק 17 פגיעות מתוך 20 (לא כמו נמר 19 מתוך 20 ) .....גבר איפה אתה מסתתר? איפה אתה בורח ? מאחורי המקלדת ??? היא מספיק גדולה כדי לכסות אותך...המקלדת ???

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אתה באמת חושב ששיניתי את האג'נדה בגלל הפחד להפסיד 10K ? - אתה קראת את הפוסט שלי ? מה קורה עם הבנת הנקרא שלך ?

בכל רגע אני מוכן למבחן עם מי שרוצה....גם עם נמר - אתה רוצה גבר גבר ? אל תסתתר מאחורי מקלדת , בוא שנינו עושים את המבחן .....ו-20 K התערבות ....ובשבילך רק 17 פגיעות מתוך 20 (לא כמו נמר 19 מתוך 20 ) .....גבר איפה אתה מסתתר? איפה אתה בורח ? מאחורי המקלדת ??? היא מספיק גדולה כדי לכסות אותך...המקלדת ???
נראה לי שחסרות לך שעות שינה.
תשלים אותן ואח"כ תחזור לפורום.

אריה

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63

מה, כבר התהפכת!?
אני מבין שאשתך אלג'ירית, ואתה מה?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
נראה לי שחסרות לך שעות שינה.
תשלים אותן ואח"כ תחזור לפורום.

אריה
אני בסדר, איפה אתה מסתתר ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור