על הדברים הבאמת חשובים בחיים ...וגם בפורום

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
רומני (המרוקאים של האשכנזים) ..... האם אתה חושב שהפוסט של אריה ראוי?

אני מרוקאי שנולד במרוקו, ואני לא עצבני שנדלק מכל דבר.
כל אחד רשאי לכתוב את דעתו, (גם אריה, שעושה רושם של איש נחמד מאוד ונעים הליכות) כל עוד היא נאמרת בכבוד הדדי, אני לא חושב שאריה כתב משהו לא נקי, אתה כמובן רשאי להגיב באותה הנימה, ולא ישר לרשום צ'קים.
בעברית קוראים לזה "פסנסיה".

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
קראת את אשר הוא כתב? שהתקפלתי מהמבחן עקב הפחד להפסיד 10K - אני אמור לישוך את השפתיים ולהמשיך הלאה?

והעיתוי חיים , העיתוי של התגובה שלו ...... כשבשרשור הזה יש אוירה של פיוס ושלום עולמי.....סליחה, היתה אוירה כזו עד שמר גור פגש את המקלדת שלו.

ולמי בדיוק הוא נחמד ונעים הליכות ? נחמד לנכדים שלו ונעים הליכות וזמירות בבית הכנסת בשבת בבוקר?

נערך לאחרונה ב:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לא רוצה להאמין אבל זה מה יש....
לא חייבים אלפים אפשר לקבל תוצאה יותר טובה עם כבל חשמל של אקרולינק ב500 שח למטר ואינטר קונקט של מייפל שייד ב700 .
אבל השאלה היא כמה יותר רוצים !!! תמיד יש יותר !!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני חושב שרוברט עשה כאן צעד מדהים. הוא אומר שהוא מתחיל לאבד עניין ברצון שלו להוכיח דברים במבחן עיוור.
במקום להתחיל ולעודד את השהות שלו בפורום לתרומה בתחומים אחרים (ויש לו מה לתרום) חלק מכם סתם מציפים את העניין הזה שוב.

פניו לשלום. תהיו בני אדם.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
נמר, אנסח זאת ברשותך מעט אחרת, דעותי לא השתנו במילימטר אולם אני יורד מאובססית ה-BT כדי שהשהות שלי פה בפורום תהיה יותר נעימה לי וגם לשאר החברים .....וזהו (ורד)

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אני חושב שרוברט עשה כאן צעד מדהים. הוא אומר שהוא מתחיל לאבד עניין ברצון שלו להוכיח דברים במבחן עיוור.

כבדהו וחשדהו...;)
אולי הוא מתכוון שמעכשיו בדעתו לאכול לנו את הראש אך ורק בטיעון המדעי/הנדסי .

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
לא ולא, הראש שלך Safe and Sound מבחנתי , אתה יכול לתת לאשתך לאכול לך את הראש......ותוסיף לה תפוח אדמה אפוי וסלט קטן בצד.......בתאבון :)

נערך לאחרונה ב:

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
במקום להתחיל ולעודד את השהות שלו בפורום לתרומה בתחומים אחרים (ויש לו מה לתרום) חלק מכם סתם מציפים את העניין הזה שוב.

10000 ש"ח כנראה מרגיעים :)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
arix- קרא בבקשה את פוסט 28 של אריה גור - מה חידשת? לפחות הוא כתב אותה בסטייל......ראה גם את תגובתי אליו - אם אני מפחד מהבדיקה אתה בניגוד אליו כן מוכן לבדיקה ?

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
10000 ש"ח כנראה מרגיעים :)

זה לא הכסף. תאמין לי. הוא באמת הבין מדוע המטרה הזו לא שווה גם 100 ש״ח. אגב, הצעתי לו להוריד את המחיר ל-1000 ול-500. זה בכלל לא העניין הכספי. רוברט הגיע למסקנה שהמלחמות הללו, בין אם הוא צודק או לא, פשוט מורידות מהכיף הבסיסי של התחום הזה - סאונד טוב, האזנה למוסיקה, חברותה.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
גיא
מכיר את עבודתך מקרוב.
בטוח שכבלי החשמל האלה עושים עבודה מעולה.
בא נאמר שהולכים על הדיגטל בלבד.
מינימום 3 כבלים,ומה זה אומר מבחינה פיננסית ?
(אפילו אם תתרצה ותבנה אותם מכבלי חשמל שאני ארכוש)

וואלה נכון. ה-RCA של JENA!! זוכר את השבת הזאת. טוב הכבל ההוא משחק ילדים לעומת החשמל הזה.
3 כבלים זה חתיכת פרויקט. אבל אני אוהב אתאגרים. מוכן ללכת על זה. אבל אתה תאלץ להתעזר בלא מעט סבלנות כי זה טונה עבודה!! לגבי העלויות דבר איתי בפרטי. זה לא מאות שקלים. קח בחשבון. יש כמובן גם משמעות לאורכים, קונקטורים וסוג המוליכים המועדף עליך. הכל משפיע על התוצר הסופי ומן הסתם על העלויות.
דבר איתי.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
arix- קרא בבקשה את פוסט 28 של אריה גור - מה חידשת? לפחות הוא כתב אותה בסטייל......ראה גם את תגובתי אליו - אם אני מפחד מהבדיקה אתה בניגוד אליו כן מוכן לבדיקה ?
התגובה שלי קודם מלווה בחיוך, לא להקניט ולא לפגוע , סתם הלצה ...
ולעניין עצמו, בשביל מה בדיקה ?
סימולציה אנאלוגית (PSPICE ) שבצעתי מראה שיש הבדלים בין כבלים...
אישית לא הייתי קונה כבל יקר מאוד, אבל בהחלט קונה כבלים טובים במחיר שפוי,
למי שיש מערכות יקרות מאוד שיש להם גם ביצועים טובים יותר אז חשיבות הכבל עולה בעשרות מונים,
אין טעם למערכת יקרה שמשחזרת את המקור בקרוב ל 100% ואז כבל יחזיר את המצב כאילו זאת מערכת רגילה.
ואם יש כאלו שטוענים שהם מבחינים בהבדל אז הם מבחינים בהבדל, לא מבין בשביל מה הויכוח בכלל..

נערך לאחרונה ב:

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
זה לא הכסף. תאמין לי. הוא באמת הבין מדוע המטרה הזו לא שווה גם 100 ש״ח. אגב, הצעתי לו להוריד את המחיר ל-1000 ול-500. זה בכלל לא העניין הכספי. רוברט הגיע למסקנה שהמלחמות הללו, בין אם הוא צודק או לא, פשוט מורידות מהכיף הבסיסי של התחום הזה - סאונד טוב, האזנה למוסיקה, חברותה.
באמת דנים כאן יותר באיכות המוסיקה ופחות במוסיקה עצמה..
נכון שיש פה ושם הודעות כגון מה אני שומע עכשיו שבת שלום וכאלו... אבל מעט מידי

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
יאללה, אנא פתח כמה דיונים שאתה רוצה על מוזיקה. Welcome!

עמיר

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113

arix תראה את תגובתו / הזמנתו של עמיר - AK1.
הבחור מוזיקפדיה מהלכת על שתיים. תהנה ;)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
arix תראה את תגובתו / הזמנתו של עמיר - AK1.
הבחור מוזיקפדיה מהלכת על שתיים. תהנה ;)

אני לימדתי את עמיר הכל. כשהכרנו הוא לא ידע מזה מוצארט...:p

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
התגובה שלי קודם מלווה בחיוך, לא להקניט ולא לפגוע , סתם הלצה ...
ולעניין עצמו, בשביל מה בדיקה ?
סימולציה אנאלוגית (PSPICE ) שבצעתי מראה שיש הבדלים בין כבלים...
אישית לא הייתי קונה כבל יקר מאוד, אבל בהחלט קונה כבלים טובים במחיר שפוי,
למי שיש מערכות יקרות מאוד שיש להם גם ביצועים טובים יותר אז חשיבות הכבל עולה בעשרות מונים,
אין טעם למערכת יקרה שמשחזרת את המקור בקרוב ל 100% ואז כבל יחזיר את המצב כאילו זאת מערכת רגילה.
ואם יש כאלו שטוענים שהם מבחינים בהבדל אז הם מבחינים בהבדל, לא מבין בשביל מה הויכוח בכלל..

לגבי הסימולציה לדעתי, דגש דעתי אתה טועה ואסביר :

נניח התנגדות היציאה של הפרה 300 אוהם, הכניסה של הפאור 10 K , קיבול מקבילי באינטרקונקט 120 פיקו פארד

לדעתי הקוטב יהיה באיזור ה- 1/2 מגה הרץ....אין לי תוכנת סימולציה .....סתם בשביל העניין תכניס את הנתונים ודווח מה התוצאה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

אתה דיברת איתו בטלפון. לא אף אחד אחר. אבל על דפי הפורום מצטייר לי אדם צדקן, יהיר ועם זאת נמושה לא קטנה. עם המידע שמצוי בפורום (לא זה שעבר ביניכם בשיחת הטלפון), זאת הפרשנות הכי מתבקשת. אני לא רואה שום פייסנות או השלמה. רק נסיגה בתוענה של הקרבה עצמית, כאילו שם עצמו ואת עקרונותיו על קרנות המזבח למען שלום בית. יש לזה עוד שם:

צביעות אחושרמוטה!

רוברט, על מי אתה בא לעבוד? הרי השרשור הפך מהבדלים בין כבלים לשרשור עליך. מלטפים לך את האגו, או נכנסים בו, או שניהם. עשה טובה, לך לאיזה מועדון bdsm וקבל את הצומי שאתה מחפש שם. ההתנהגות שלך עושה לי בחילה, וככל שאני כותב יותר אני מתעצבן יותר. אז "למען שלום בית", אני אפסיק.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור