AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,950
- נקודות
- 113
לא NAIM לראות כמו נמוך אתה מגיע עם האמונה העיוורת שלך ב-NAIM.clip99 - גם אתה מתחיל לדבר על אלוהים???..... אין אדם על פני כדוה"א שמילתו היא "דברי אלוהים חיים" ואני לא מייחס תכונה שכזו לאף אדם.
לגבי שאלת ההוכחה, אתם מנסים להיתפס לניסוחים משונים (לטעמי) שאינם קשורים לארציות פשוטה:
יש יצרנים אמינים שמילה שלהם היא מילה ויש יצרנים שנחשבים לבלתי אמינים ולא כדאי לגעת במוצרים שלהם גם עם מקל. ובימי האינטרנט אפשר לוודא די בקלות מי הוא מי.
אין נתון שאתם תעלו פה במקלדת שלכם ושיצרן אודיו לא מכיר. אין שיטה למעקב ולמתן שירות שאתם תעלו פה במקלדת שלכם שאינה ידועה ליצרן אודיו.
בתכנון עלות המוצרים - השירות, בייחוד בתקופת האחריות, מהווה מרכיב מאוד חשוב. יצרן יכול להיכנס לקשיים אם הוא למשל לא מתכנן נכון רכישת מלאים.
אם לא היה לי אמון ביצרן מסוים - לא הייתי קונה את המוצרים שלו. אם אתם רוכשים ציוד שאין לכם אמון בו - אז כמו שאומרים החברה: זבשכ"ם. ותמיד אתם יכולים לעבור ל NAIM .
אריה
איך קוראים לדברים האלה ששמים על העיניים של סוסים שלא יסתכלו הצידה? אתה לא זקוק לציוד כזה, יש לך built-in.
אני לא בטוח שאוכל להבהיר לך את גודל האבסורד שבקישקושים שלך כאן.
למשל אתה מכיר את כל המילים החשובות שאפשר לתאר בהן מספרים וסכומים.
כמוכן אתה מכיר את רוב/כל סוגי המטבעות.
כך שאין סכום שאצליח להעלות כאן במקלדת שלי ושאתה לא מכיר. גם מיליארד ביליונים של פאונדים אנגליים, למשל.
אז אתה מכיר את המילים. יופי. האם מזה נובע שייש לך סכום כזה בבנק או בכיס או מתחת למרצפות?
"אין נתון שאתם תעלו פה במקלדת שלכם ושיצרן אודיו לא מכיר".
אז היצרן מכיר את כל סוגי הנתונים. יופי. האם מזה נובע שייש לו אותם ו/או הוא יכול לאסוף אותם ו/או אכן אסף אותם בפועל?
ושוב תקעת פרסומת לא מוסווית לאותה חברה
ואני מבין שנראה לך שאנשים פה מטומטמים לחלוטין -- אתה כותב "אם אתם רוכשים ציוד שאין לכם אמון בו" כאילו יש מצב שזה באמת נוגע למישהו כאן