אז לדעתך זיוף מוצלח זה דבר מוצדק ?
היית רוצה לקנות יהלומים מזויפים שנראים ממש כמו יהלומים רגילים במחיר של יהלומים רגילים ?
לשיטתך זה לגיטימי כי "לא תדע להבחין "....
מצטער לומר לך אבל אתה לא מבין מה ההבדל בין מוצר מקורי, זיוף או רפליקה מבחינה משפטית.
מוצר מקורי שנמכר במחיר מאוד יקר זה לא זיוף.
הדברים שאתה כותב פשוט שגויים וזה לא עניין של פרשנות או דיעה.
זיוף אינו מוצדק ברוב המקרים וחוקית זו עבירה.
במקרה של יצרני "כבלים אקזוטיים" הפעולה שלהם היא שימוש לרעה, רמאות וגניבה פר סה. חבל שרוב האודיופילים מגבים את התופעה ועוזרים לרמאים אלה.
הם משולים לרמאים כמו "הרב" ברלנד, מעלים באוב ומוכרי קמעות ולחשים שמנצלים חולשות אנושיות כדי למצוץ מהם מה שאפשר. לדידי כל האמצעים כשרים כנגד כאלה. החוק חלש מידי כדי שאפשר יהיה להלחם בהם בדרך חוקית, דרכם היא ניצול החוק לטובתם ואנחנו נשארים חסרי אונים מול מעלליהם.
זיוף אינו מוצדק ברוב המקרים וחוקית זו עבירה.
במקרה של יצרני "כבלים אקזוטיים" הפעולה שלהם היא שימוש לרעה, רמאות וגניבה פר סה. חבל שרוב האודיופילים מגבים את התופעה ועוזרים לרמאים אלה. במקרה הזה אני בעד לנקוט בכל האמצאעים האפשריים למעט אלימות ורצח גם אם הם לא חוקיים. כמובן שאני פחדן ולא אהיה בין אלה שיעשו משהו חוץ ממספר הקשות על המקלדת, אבל אשמח אם יהיו כאלה שיעזרו להקשות וימררו את עיסקיהם של הרמאים והגנבים האלה שהורסים את הענף הזה ומביאים לסחרור מחירים בלתי נתפס שהרבה מאד נופלים לתוכה. אתה ארז ביניהם להערכתי ולא חסרים אחרים.
הם משולים לרמאים כמו "הרב" ברלנד, מעלים באוב ומוכרי קמעות ולחשים שמנצלים חולשות אנושיות כדי למצוץ מהם מה שאפשר. לדידי כל האמצעים כשרים כנגד כאלה. החוק חלש מידי כדי שאפשר יהיה להלחם בהם בדרך חוקית, דרכם היא ניצול החוק לטובתם ואנחנו נשארים חסרי אונים מול מעלליהם.
הלינק הזה הוא לא דוגמה רלונטית מיכאל. יהלומי מעבדה, דהיינו יהלומים תעשייתיים, בין בכבישה ובין באידוי,
הלינק הזה הוא לא דוגמה רלונטית מיכאל. יהלומי מעבדה, דהיינו יהלומים תעשייתיים, בין בכבישה ובין באידוי,
הם יהלומים לכל דבר, הרכב כימי, מבנה שריג וכו'.
אבני זירקוניה הן דוגמא יותר רלוונטית.
דוגלים או לא דוגלים, מה שקובע זה הכסף לא האוזן.כן ולא.
נושא של הדיון לא חד משמעי
הרי אודיופילים דוגלים שהכל נקבע לפני אוזניים.
אז למה זה משנה פתאום איזה חברה, מחיר,.. (סתם, אני יודע למה. שאלה ריטורית)
היו לי כבלי Tara Labs בסיסיים בתחילת הקריירה. 30 שקל למטר משהו כזה לפני 23 שנה. בנויים טוב. אבל אין משהו מיוחד שסינים לא מסוגלים לעשות היום. קניתי לבני פעם כבלי כסף לאוזניות, לא רעים, זה לא חיקוי מן הסתם, מה שנקרא סיני אוריגינל.
לא, הדוגמה לא רלוונטית כי:כן ולא.
היו לי כבלי Tara Labs בסיסיים בתחילת הקריירה. 30 שקל למטר משהו כזה לפני 23 שנה. בנויים טוב. אבל אין משהו מיוחד שסינים לא מסוגלים לעשות היום. קניתי לבני פעם כבלי כסף לאוזניות, לא רעים, זה לא חיקוי מן הסתם, מה שנקרא סיני אוריגינל.
האם התלות הזו טובה לדעתך, ראה מה קרה לאיטליה בשל התלות בסינים... זוכר את הקמפיין חבק סיני, קבל קורונה חינם?סין בונה פה עכשיו חצי מדינה
יש אחלה זיופים של שעוני ריצ'ארד מיל.
רוצה לקנות כזה אבל בחצי או ברבע מחיר של המקור ?
זיוף מאוד מוצלח.....
נושא הדיון חד משמעי לחלוטין: כבל מזוייף. עם דעות בעד ונגד, לא פחות ולא יותר.
.
כן ולא.
האם התלות הזו טובה לדעתך, ראה מה קרה לאיטליה בשל התלות בסינים... זוכר את הקמפיין חבק סיני, קבל קורונה חינם?
אומר לך מה ההבדל, שמת לב ללוגו שנמצא על כבל החשמל שפותח השרשור רכש, האם זה מוצר של החברה שהלוגו שלה מתנוסס בגאון על הכבל, לא ולא.
אי לכך כל התפלפלות מיותרת, מדובר בזיוף בין אם נשמע מצוין או מעופש כפי שחברנו נוהג לומר.
אני מבטיח לך שבערך 70 אחוז מהבגדים ומכלי הבית שלך מיוצרים בסין.האם התלות הזו טובה לדעתך, ראה מה קרה לאיטליה בשל התלות בסינים... זוכר את הקמפיין חבק סיני, קבל קורונה חינם?