סיני חדש בא לעבוד אצלי, התחדשתי

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אם הכבל נראה מאוד דומה למקורי אז כנראה שהתשובה חיובית, אחרת בשביל מה להשקיע מאמץ בניסיון לייצר אותו שיהיה דומה למקור ?

היה עדיף שלא יהיה דומה למקור.
תקשיב, מי שקונה את הכבל הזה הוא לא עובר אורח , אלה אנשים שמכירים את המחירים האמיתיים של המותג וקונים בהנחה שאולי זה חיקוי טוב (גם אני מאלה) שיראה דומה בדיוק למקור זה לא משנה רק שיהיה רשום כבלי משה , זה יותר חכם בעיניי , אם זה היה מזיז לייצרן או הוא מרגיש מאויים מהשוק הזה הוא היה נלחם בזה (בכל מיני דרכים) אבל לא נראה לי מדגדג לו.
הכבלים האלה הם לשימוש שלך בלבד , לא תוכל למכור אותו גם לא בעלות שקנית מבטיח לך , ציבור אוהבי המוסיקה הם בעלי אינטליגנציה מסוימת ולא יקנו כבל באלפים בלי הוכחות שהוא מקורי

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
יש המון חברות אמריקאיות שמייצרות בסין. הסינים לא בהכרח מזייפים, הם מייצרים מזה גם לעצמם ומוכרים מהצד.
הם גם נתפסו לאחרונה מרגלים אינטנסיבית בארה"ב, אז זה לא משהוא חדש אצלם. בעיניהם החירות היא "לחטוף ולקחת" כל עוד אפשר.
אבל כולם מתעוררים אחרי המתקפה הביולוגית העולמית.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
יש המון חברות אמריקאיות שמייצרות בסין. הסינים לא בהכרח מזייפים, הם מייצרים מזה גם לעצמם ומוכרים מהצד.
במקרה של הכבל הזה היצרן לא מייצר בסין , התשובה של החנות בסין על הכבל היא made in China בגלל זה השם שהם שמו על הכבל הוא חסר משמעות (כמובן חוקית אסור להם)

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
במקרה של הכבל הזה היצרן לא מייצר בסין , התשובה של החנות בסין על הכבל היא made in China בגלל זה השם שהם שמו על הכבל הוא חסר משמעות (כמובן חוקית אסור להם)

החוקיות בסין היא רק מה שהמפלגה קובעת, וזה כנראה לא נאכף אצלם. אחרת האנשים האלו היו מועברים לחינוך מחדש, ואם הם היו עונים על קריטריונים בריאותיים מסויימים, היו גם עלולים למצוא את עצמם מחוסרי איברים פנימיים....
קורטוב של חיבור למציאות..

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
תמיד עדיף להיות תלוי במדינה דמוקרטית ליברלית עם זכויות אדם מאשר במדינה אוטוריטרית ששמה פס על זכויות אדם במילים עדינות.
אתה צודק, אין על זה ויכוח. אך הדברים לא כה פשוטים.
בדיוק בגין העובדה ....
שאתה, אני וג'ורג' מקולורדו, כשרוכשים מסין - נותנים פרנסה למיליוני מסכנים שאתה מדבר עליהם.

אז, מה הדבר הנכון לעשות?
אין לי מושג.

שבוע טוב.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
תמיד עדיף להיות תלוי במדינה דמוקרטית ליברלית עם זכויות אדם מאשר במדינה אוטוריטרית ששמה פס על זכויות אדם במילים עדינות.
אתה צודק, אין על זה ויכוח. אך הדברים לא כה פשוטים.
בדיוק בגין העובדה ....
שאתה, אני וג'ורג' מקולורדו, כשרוכשים מסין - נותנים פרנסה למיליוני מסכנים שאתה מדבר עליהם.

אז, מה הדבר הנכון לעשות?
אין לי מושג.

שבוע טוב.

חגי, על "עניי עירך קודמים" ו "המרחם על רשעים סופו להתאכזר לרחמנים" אני ששמעת.

הנה הדברים שרשמת בשינוי קל: השנה היא 1935, אני וג'ורג' מקולורדו, כשרוכשים מגרמניה הנאצית - נותנים פרנסה למיליוני מסכנים שאתה מדבר עליהם.

עדיין רוצה לרכוש מסין ולפרנס מסכנים?

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תקשיב, מי שקונה את הכבל הזה הוא לא עובר אורח , אלה אנשים שמכירים את המחירים האמיתיים של המותג וקונים בהנחה שאולי זה חיקוי טוב (גם אני מאלה) שיראה דומה בדיוק למקור זה לא משנה רק שיהיה רשום כבלי משה , זה יותר חכם בעיניי , אם זה היה מזיז לייצרן או הוא מרגיש מאויים מהשוק הזה הוא היה נלחם בזה (בכל מיני דרכים) אבל לא נראה לי מדגדג לו.
הכבלים האלה הם לשימוש שלך בלבד , לא תוכל למכור אותו גם לא בעלות שקנית מבטיח לך , ציבור אוהבי המוסיקה הם בעלי אינטליגנציה מסוימת ולא יקנו כבל באלפים בלי הוכחות שהוא מקורי
מאחל לך ליהנות מהמוסיקה והצליל, כי בתכל'ס, זה מה שחשוב. אם אתה נהנה, לבריאות.

אין ספק שהסינים אלופי עולם בהעתקות והינדוס לאחור, וכל תוצרת מערבית מועתקת ומהונדסת לאחור, ברמות הכי מטורפות שאתה יכול לתאר. אני גם בטוח שמי שהעתיק, יודע טוב מאוד מה ואיך להעתיק, עד לרמת מקור 1:1.

אמנם אתה גר בחו"ל ואין לך השפעה על היבואן בארץ, אך הבעיה במוצרים האלו שזה פוגע כלכלית בכל השרשרת, ובעיקר ביבואן המקומי, שבימים עקומים כאלה, צריך גם להתפרנס.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
סינים אגב בעצמם הם שוק מספר אחד בצריכה של מותגי פרמיום ובפרט אודיו מטורף (לא חיקויים). חנויות לואי וויטון, הרמס מוכרות סחורה מידית ותורים אף מחוץ לחנויות. חנויות אודיו כשכל פינה ממש במרחב תלת ממדי מאחסנת משהו.

לא כולם מסכנים

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
הבעיה במוצרים האלו שזה פוגע כלכלית בכל השרשרת, ובעיקר ביבואן המקומי, שבימים עקומים כאלה, צריך גם להתפרנס.
בוקר טוב ותודה

אני חושב שמי שהחליט שהוא משקיע בכבל יש יצרן ידוע ומוכן להשקיע את הכסף לא עובר לו בראש בכלל להיכנס לאלי אקספרס.
חיקויים של כל מוצר היו תמיד ויהיו תמיד, לא ראינו שחברות של שעונים או כל מוצר יוקרה אחר סגרו את העסק בגלל זה
באמת סערה בכוס תה לדעתי.
יש חיקוי בסין , יופי אז מה? זה חיוכי ולא מקורי ולא פוגע כלכלית באף אחד. זאת דעתי
אותו צרכן של חיקוי הוא לא אותו הצרכן שרוכש את המקור וזה הטעות פה

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
בוקר טוב ותודה

אני חושב שמי שהחליט שהוא משקיע בכבל יש יצרן ידוע ומוכן להשקיע את הכסף לא עובר לו בראש בכלל להיכנס לאלי אקספרס.
חיקויים של כל מוצר היו תמיד ויהיו תמיד, לא ראינו שחברות של שעונים או כל מוצר יוקרה אחר סגרו את העסק בגלל זה
באמת סערה בכוס תה לדעתי.
יש חיקוי בסין , יופי אז מה? זה חיוכי ולא מקורי ולא פוגע כלכלית באף אחד. זאת דעתי
בוקר בוקר :)

נעזוב בצד את הסיכון שיכול להיגרם מכבלים כאלו. תסכים איתי שכל מוצר שאתה או מישהו אחר קונה, פוגע ביצרן?
אז אתה מכפיל את זה באלפים כי בעלי אקספרס מוכרים בערימות.

ליצרן יש הוצאות אדירות על פרסום, שיווק, מלאי ומו"פ. כל סיני שבא ומעתיק 1:1, כולל את השם ומשתין מהמקפצה, פוגע בשרשרת.
תמיד אפשר לקנות כבל מחברה אחרת, זולה יותר, ולא זיוף.

שוב, זו דעתי.

לגבי שעונים, אין דבר יותר מגוחך מלהסתובב עם זיוף של רולקס או אומגה ב-500 ש"ח.

עדיף סייקו או אוריינט סטאר. אלה שעונים מבטון שמחזיקים מעמד עשרות שנים בלי לפתוח את הקייס.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נעזוב בצד את הסיכון שיכול להיגרם מכבלים כאל
עזוב נעזוב :) היה מפחיד לחבר אותם לרמקולים מה אתה חושב
הייתי חייב לוודא שהם עובדים קודם (עשיתי טוסט)

ליצרן יש הוצאות אדירות על פרסום, שיווק, מלאי ומו"פ. כל סיני שבא ומעתיק 1:1, כולל את השם ומשתין מהמקפצה, פוגע בשרשרת.
תמיד אפשר לקנות כבל מחברה אחרת, זולה יותר, ולא זיוף
לגבי ספציפית כבל מתח, אם לי או לצרכן אחר לא היה חיוכי זמין לא הייתי במקום זה קונה מקורי, לזה הכוונה שזה לא אותו צרכן ובגלל זה לא חושב שנגרם נזק ליצרן

עדיף סייקו או אוריינט סטאר. אלה שעונים מבטון שמחזיקים מעמד עשרות שנים בלי לפתוח את הקייס.

לגבי שעונים לא הקנה חיוקי גם לא באגורה וגם עם זה 1:1
אבל פאקינג כבל מתח לא מוכן לשלם הרבה , למישהוא אחר הכבל כן חשוב ולכן הוא זה שקונה את המקור
באמת עניין של סידרי עדיפויות ומה יגרום לי לסיפוק יותר
שעונים אני אוהב ולכן אני הצרכן שיקנה את המקורי

פעם הבאה אם תהיה אצלם ללא שם חברה כי באמת זה לא חשוב בעיני במקרה של חיקוי

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
בוקר בוקר :)

נעזוב בצד את הסיכון שיכול להיגרם מכבלים כאלו. תסכים איתי שכל מוצר שאתה או מישהו אחר קונה, פוגע ביצרן?
אז אתה מכפיל את זה באלפים כי בעלי אקספרס מוכרים בערימות.

תמיד אפשר לקנות כבל מחברה אחרת, זולה יותר, ולא זיוף.

שוב, זו דעתי.

עוד פעם זה מגיע לשעונים ומשם לרכבים, לפרארי, לצמיגים ,ושאר דברים דמיוניים שהופכים את הכבל לייצור/סוג של יישות דמיונית, והסיפור חוזר על עצמו....
זה כבל, לא מכונית לא מטוס ולא צוללת גרענית, פאקינג חוט 3 גידים, חום/כחול גראונד.
למה צריך לשלם 20 אלף שקל על מוצר שעולה בבום 400 שקל(עלות ייצור), משם ליבואן ב 2000 שקל ומשם ללקוח הפרטי ב 20 אלף שקל, למה לממן את כל השרשרת הזאת כשאפשר לקנות את אותו המוצר (זהה/העתק מדוייק למקור) ב 200 שקל ישירות, ו תקבל תוצאה זהה.

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
עוד פעם זה מגיע לשעונים ומשם לרכבים, לפרארי, לצמיגים ,והסיפור חוזר על עצמו....
למה צריך לשלם 20 אלף שקל על מוצר שעולה בבום 400 שקל(עלות ייצור), משם ליבואן ב 2000 שקל ומשם ללקוח הפרטי ב 20 אלף שקל, למה לממן את כל השרשרת הזאת כשאפשר לקנות את אותו המוצר (זהה/העתק מדוייק למקור) ב 200 שקל ישירות, ו תקבל תוצאה זהה.

מאוד פשוט, לדוגמא שעון
רוצה את המקורי בלבד , המנגנון המקורי המוניטין של החברה
ההשקעה בפרטים הקטנים. ברור לי מאוד שלייצר אומגה לא עולה או מתקרב למחיר המבוקש
לעומת כבל מתח שמעניין לי את ....
סידרי עדיפויות ואיפה אני כן מוכן לשלם
200 ₪ ישירות זה זה לא אותה תוצאה וגם אם החיקויים היום של שעונים הם ברמות הכי גבוהות שהיו עד עכשיו

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
עזוב נעזוב :) היה מפחיד לחבר אותם לרמקולים מה אתה חושב
הייתי חייב לוודא שהם עובדים קודם (עשיתי טוסט)

לגבי ספציפית כבל מתח, אם לי או לצרכן אחר לא היה חיוכי זמין לא הייתי במקום זה קונה מקורי, לזה הכוונה שזה לא אותו צרכן ובגלל זה לא חושב שנגרם נזק ליצרן

לגבי שעונים לא הקנה חיוקי גם לא באגורה וגם עם זה 1:1
אבל פאקינג כבל מתח לא מוכן לשלם הרבה , למישהוא אחר הכבל כן חשוב ולכן הוא זה שקונה את המקור
באמת עניין של סידרי עדיפויות ומה יגרום לי לסיפוק יותר
שעונים אני אוהב ולכן אני הצרכן שיקנה את המקורי

פעם הבאה אם תהיה אצלם ללא שם חברה כי באמת זה לא חשוב בעיני במקרה של חיקוי
לטוסט יצא טעם שונה?
:)

אם זה פאקינג כבל מתח, כדבריך, למה לא להסתפק במשהו פשוט, אבל עם אבא ואמא?

שמע, קניתי כמה דברים מעלי אקספרס וכן, גם דאקים - סתם כי בא לי לנסות דברים חדשים. רובם ככולם מצאו את עצמם בזבל, כי הפסיקו לעבוד.

עוד פעם זה מגיע לשעונים ומשם לרכבים, לפרארי, לצמיגים ,ושאר דברים דמיוניים שהופכים את הכבל לייצור/סוג של יישות דמיונית, והסיפור חוזר על עצמו....
זה כבל, לא מכונית לא מטוס ולא צוללת גרענית, פאקינג חוט 3 גידים, חום/כחול גראונד.
איפה הכסף על המחקר והפיתוח? אתה מעסיק אנשים בחינם? מיסים? שיווק?

אז תקנה כבל ב20 ש"ח וגמור עניין. למה להשקיע בזיוף שאמור להיות 1:1.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

אתה חושב שכל הצרכנים נבונים כמוך ויודעים את מה שאתה יודע ?
יש גם תמימים בתחילת הדרך שחושבים שמדובר ב"מציאה" או "הזדמנות" ונופלים בפח ויש את הנוכלים שקונים את זה מתוך כוונה לרמות...

ברור שאתה לא אחד מאלה...
הכוונה (לפחות שלי) הייתה לא נגד קנייה של תוצרת סינית אלא לא לעודד את תעשיית הזיוף.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לטוסט יצא טעם שונה?

יצא טוב לא נשרף :)
למה לא להסתפק במשהו פשוט, אבל עם אבא ואמא?

כי חבל על הכסף, כבל באותו מחיר לא ישפיע על כלום (אולי אני טועה אבל כך נראה לי)
חוץ מהכבלים האלה הכל אצלי היום יש אבא ואמא (לא מלוחסנים)

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אתה חושב שכל הצרכנים נבונים כמוך ויודעים את מה שאתה יודע ?
יש גם תמימים בתחילת הדרך שחושבים שמדובר ב"מציאה" או "הזדמנות" ונופלים בפח ויש את הנוכלים שקונים את זה מתוך כוונה לרמות...

ברור שאתה לא אחד מאלה...
הכוונה (לפחות שלי) הייתה לא נגד קנייה של תוצרת סינית אלא לא לעודד את תעשיית הזיוף.

צודק , אם כי צריך באמת להיות האבל ליפול בזה , הצמד האלה עולים 4000$ מקוריים , מה יהיה כתוב במודעה , במבצע חצי מחיר ? :) בלי קבלות בלי certificate של היצרן
מקווה שאין (בארץ לפחות) קונים כאלה וגם לא מוכרים

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113

מת לדעת איך אתה יודע שמדובר באותו המוצר, אותה הנחושת/רודיום/חומר מוליך, מבנה פנימי, חומרי בידוד וכו... כמו כן האם אתה ערב שהחיקוי נשמע בדיוק, אבל בדיוק כמו המקור?
גם בעיני אין הצדקה לכבל חשמל ב 20000, אז מה האם זה נותן לי לגיטימציה להפר חוק ולהתחיל לייצר זיופים? כמובן שלא, בדיוק כפי שלא ניתן להחליט איזה חוק "בא לנו" לאמץ ואיזה לא.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
התמונה עודכנה :) , נגמר הויכוח על מקורי או חיקוי
טעות שלא שמתי מההתחלה כבל ללא שם היה חוסך את הוויכוח

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
התמונה עודכנה :) , נגמר הויכוח על מקורי או חיקוי
טעות שלא שמתי מההתחלה כבל ללא שם היה חוסך את הוויכוח
התמונה מקורית או חיקוי?
:)

תפרט קצת על הסטאפ שלך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור