exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,078
- נקודות
- 113
פעם גם אני לא הייתי מוכן.... אבל אני אובססיבי לאיכות הצליל והרבה עוסק ב-fine tuning (קרי - שמן נחשים ). וזה עובד...
עם זה עובד לך אני בעד.
פעם גם אני לא הייתי מוכן.... אבל אני אובססיבי לאיכות הצליל והרבה עוסק ב-fine tuning (קרי - שמן נחשים ). וזה עובד...
יש גבולות שאני לא מוכן לחצות בשם איכות הסאונד. אני מחבר שני מקורות, וגם קולנוע ביתי. יכול להיות ששומעים טוב יותר בלעדיהם, אבל אין לי שום כוונה לבדוק את זה. כמו שאני לא מוכן לבדוק אם להוציא את השולחן מהסלון או את אישתי מבית
יש גבולות שאני לא מוכן לחצות בשם איכות הסאונד. אני מחבר שני מקורות, וגם קולנוע ביתי. יכול להיות ששומעים טוב יותר בלעדיהם, אבל אין לי שום כוונה לבדוק את זה. כמו שאני לא מוכן לבדוק אם להוציא את השולחן מהסלון או את אישתי מבית
התגובה שלך מובנת לי נמר, משתי סיבות. האחת כי אתה מתייחס לכל הנושא על גבול השיגעון, משקיע אנרגיה וכסף רב מאוד בכדי לשפר אפילו עוד קצת. אז ברור שמבחינתך זה גבול קליל. מאידך יש לך מערכת חלל שכנראה משקפת את זה, ורגישה לתוספת כזו. אצל מרבית האנשים ואצלי בפרט, זה לא המצב. זה תחביב מושקע אצלי , מאוד יקר ביחס לאדם מן השורה, אבל בכלל לא מתקרב לליגה שלך. לכן נראה לי שזה לא משהו שאני הולך לעשות בקרוב. בלי קשר, אני משפר את המערכת שלי כל הזמן, אבל מזמן מזמן הפסקתי לעשות השוואות ומבחנים. זה יכול להשמע כמו סתירה אבל זה לא..
אתה לא חייב. "מערכת" ק"ב שלי מורכבת מרסיבר בן 15 (או יותר?) ושני סטליטים העומדים משני צדי הספה (מן אוזניות גדולות) - אותי זה מספק מעל ומעבר. לעומת זאת, אני כן הוצאתי שולחן מהסלון כדי לשפר סאונד של מערכת סטריאו (ועדיין נשארתי בבית ). אגב, אפשר לקבל סאונד מרשים (מאד) גם במערכות שזולות בהרבה ממערכת של נמר - אבל זה לא הולך יד ביד עם רסיברים המחוברים למגבר סטריוא. כל אחד והעדפותיו.יש גבולות שאני לא מוכן לחצות בשם איכות הסאונד. אני מחבר שני מקורות, וגם קולנוע ביתי. יכול להיות ששומעים טוב יותר בלעדיהם, אבל אין לי שום כוונה לבדוק את זה. כמו שאני לא מוכן לבדוק אם להוציא את השולחן מהסלון או את אישתי מבית
בזה אנחנו שונים ויטלי. אני מקבל סאונד מאוד מרשים ממערכת זולה בהרבה, והיא כן מחוברת גם לרסיבר (לא עבור סטריאו כמובן). יכול להיות שלאוזנך זה לא היה מספיק טוב. אותי היא בהחלט מספקת ומרשימה מאוד.
כנראה שאתה צודק, אבל אז איך אני אראה סרטים וסדרות?
האם קדם או משולב לא אמורים להיות מסוגלים לתמוך ביותר מכניסה אחת? האם אצלך מחובר פטיפון והמקור הדיגיטלי מנותק?
יכול להיות שבמקרה שלך אני טועה ולא יהיה הבדל.
לגבי מקורות - יש לי רק פטיפון וכשאני רוצה לשמוע דיגיטל אני מחבר את המחשב פיזית. מסיים, הוא מתנתק מהמערכת.
אני מחבר את המחשב רק כשאני בוחן מוצרים שצריך לבדוק את הממיר שלהם. אחרת, אין לו זכות קיום.
בוקר טוב חברים,
אני באמת לא אבשלום קור, אולם יש כמה דברים שמפריעים בקריאה,
יש חברים שמבלבלים בין ה-עם וה-אם, אז ככה!
עם = ביחד, לדוגמה: אני הולך עם חברים לשתות בירה (ולא, אני הולך אם חברים לשתות...).
אם = במידה, לדוגמה: אם יהיה לי כסף אוכל לרכוש מגבר חדש (ולא עם יהיה לי...).
שיהיה יום מקסים לכולם
היחשבתי שאני הלכתי רחוק עם כבילה נפרדת בין סטריאו לק"ב לרמקולים הקידמיים.
הי
אני מנתק (לא רק מפריד כבילה) את המכשירים שאינם בשימוש (בחדר האזנה) מהחשמל (ק"ב, סאב, מקרן, נורת אוירה, מטענים ועוד.
אז אל תנתקחשוב להקפיד לא לנתק את מכשיר השמיעה
אז אל תנתק
אתה כנראה צריך אותו
גם אני. ההבדל מאד שמיע, למרות שיש לי קו נפרד למערכת ופילטר מעולה.הי
אני מנתק (לא רק מפריד כבילה) את המכשירים שאינם בשימוש (בחדר האזנה) מהחשמל (ק"ב, סאב, מקרן, נורת אוירה, מטענים ועוד.