תודה רבה לך.תתחדש ותהנה !
הכי חשוב שאתה נהנה, איש יקר !!!התחלת גם להרחיב אופקים וליקנות מיבואנים אחרים, כמו ערן ועופר. אני קניתי משנייהם בזמנו ויכול להגיד רק דברים טובים על המקצועיות וסבלנות שלהם ללקוח.
תתחדש! נראה פצצה.
אני בטוח שתהנה ויותר ויותר תמהיל המקורות שלך ישתנה.
אין פה באמצע.
אתה חייב לבחור צד, איפה אתה
קודם כל כייף לראות אשכולות כאלו על צ
קודם כל כייף לראות אשכולות כאלו על ציוד חדש ואיכותי
אשמח לדעת וגם להסכיל מאיזה חברות הרקבת את הסט אפ
שלך
תודה רבה על המילים, הסט אפ מורכב מהחלקים הבאים:
פטיפון: מישל ג'ירו SE
זרוע: ג'לקו
מגבר פונו: Zesto PS1
ראש :Miyajim Lab Takumi
מגבר: Unison Research Unico 150
דיסק: Unison Research CD Due
סטרימר: Cary Audio DMS 500
רמקולים: Opera Grand Callas
למה אתה מרגיש צורך להצהיר את זה כל כך הרבה פעמים? למי אתה דופק חשבון?תודה רבה על הברכה, האנלוג מגיע כתוספת לקיים, מבחינתי הדיגיטל תמיד ישאר מקור ראשי, נחות, זמינות ולפחות אצלי איכות הדיגיטל מעולה.
תחווה קצת אנלוג ותעשה מה שב— שלך בלי הצהרות ובלי התחייבויות.
אפחד לא יכעס עליך אם תפרסם מחר פוסט ״זרקתי את הסידי לזבל״.
הכל טוב.
יופי של סט אפ, עכשיו הגיע הזמן לקנות תקליטים איכותיים.
למה אתה מרגיש צורך להצהיר את זה כל כך הרבה פעמים? למי אתה דופק חשבון?
תחווה קצת אנלוג ותעשה מה שב— שלך בלי הצהרות ובלי התחייבויות.
אפחד לא יכעס עליך אם תפרסם מחר פוסט ״זרקתי את הסידי לזבל״.
הכל טוב.
חבוב זה לא חד סיטרי....אתה צריך לספר לנו מה אתה עושה ואנחנו צריכים לשפוט...אני "מת" על אנשים שאומרים לי מה אני צריך לעשות ולהרגיש.
תתחדש
תתחדש גיא.
אם ZESTO עדיין מגיע עם רגליות גומי ISONODE - זרוק אותן, הן עושות עוול לפונו (כמו גם לרוב ציוד אודיו). בקש מעופר לנסות 3 קונוסים BDR מסוג MK4 ו-MK3 . לכאורה MK4 מיועדים לציוד מנורות, אבל מהניסיון שלי גם עם ציוד מסוג זה MK3 יכולים לתת סאונד טוב יותר. מיקום הקונוסים הוא קריטי לסאונד, לכן צריך לחפש אותו בסבלנות (כלל אצבע – הקונוסים צריכים להיות במרחקים שווים ממרכז המסה של מכשיר). כמו כן, תנסה גם להפוך אותם (קדקוד צמוד לפונו) – עבור חלק מהציוד זה נותן תוצאה טובה יותר.
לגבי הסוגיה "מה הוא המקור הראשי" – never say never . עם הפטפון הנוכחי המקור הדיגיטלי יהיה ראשי, זה ברור. אבל אם תתמכר לסאונד אנלוגי ותתחיל להתפתח בכיוון – מי יודע ...