תודה לך, "ברזלים" לא שווים הרבה בלי תוכן.
אני קורא את השרשור הזה ורק מחזק את מה שאני חושב, שחזרה לתקליט היא יותר כתוצאה של רגש והרומנטיקה שבהתעסקות. חוץ מזה אין שום סיבה רציונלית לקנות פטיפון ותקליטים. ורק שיהיה ברור, גם לי יש פטיפון.
התגובה הכי ענייניתברור, עניין של טעם
אני קורא את השרשור הזה ורק מחזק את מה שאני חושב, שחזרה לתקליט היא יותר כתוצאה של רגש והרומנטיקה שבהתעסקות. חוץ מזה אין שום סיבה רציונלית לקנות פטיפון ותקליטים. ורק שיהיה ברור, גם לי יש פטיפון.
אני מתנצל במידה והרגשת שההודעה שלי לא מתאימה. באמת לא היתה כוונה רעה מצידי ואני מאחל לך מיליוני שעות מהנות עם כל מקור שהוא.אני "מת" על אנשים שאומרים לי מה אני צריך לעשות ולהרגיש.
אני מתנצל במידה והרגשת שההודעה שלי לא מתאימה. באמת לא היתה כוונה רעה מצידי ואני מאחל לך מיליוני שעות מהנות עם כל מקור שהוא.
בסך הכל תמהתי (אם כי בקריאה שניה אני שם לב שבצורה מעט לא מעודנת) למה אתה קובע נחרצות בפוסטים רבים פה ובאתר השכן, מה יהיה המקור העיקרי ומה המשני וזאת עוד לפני שהתחלת בכלל עם המקור האנלוגי.
אבל כאמור, זה ממש לא חשוב וגם לא ענייני.
מה שחשוב שתהנה ותאהב את הדרך. אז תתחדש ובהצלחה עם האנלוג!
מתודה על ההבהרה דויד .
בנוגע לאנלוג, מראש האנלוג נרכש כמקור משני מסיבות שונות; צורת האזנה שלי לרוב אינה למול המערכת, חוסר רצון להפוך את הבית ל"מחסן" בשל גולם של תקליטים וכמובן נוחות השימוש. אנלוג אמור להוות עבורי הנאה לרגעים בהם אוכל להקדיש תשומת לב מירבית להאזנה מבלי לעסוק בדברים נוספים במקביל (לצערי זמן פנוי הנו מצרך נדיר).
המשך שבוע נפלא
[QU
OTE="DavidGil, post: 337169, member: 16308"]
Now you are talking!!
אתה מתכוון ל״חיים עצמם״....
אכן צודק. בעיה מוכרת...
חוסר כרוני בזמן פנוי.
נ.ב : לא שמתי לב בשרשור, עם איזה פונו שידכת?
הבעיה היא שבחיבור שני מקורות למגבר יש ירידה באיכות של סאונד, וככל ששקיפות המערכת גבוהה יותר כך הירידה הזו יותר מורגשת. לכן למי שאיכות הסאונד חשובה מאד, במוקדם או במאוחר אין מנוס מלהחליט באיזו חתונה הוא רוקד. אפשר גם לנתק ולחבר מקורות כל הזמן, אבל זה גם לא מטיב עם סאונד (וגם עם הקונקטורים). לכן - או שתי מערכות, או מקור אחד... הכל IMHO.תתחדש ותהנה. אני איתך בגישה אין צורך להכריע עיקרי או משני. תהנה גם וגם.
הבעיה היא שבחיבור שני מקורות למגבר יש ירידה באיכות של סאונד, וככל ששקיפות המערכת גבוהה יותר כך הירידה הזו יותר מורגשת. לכן למי שאיכות הסאונד חשובה מאד, במוקדם או במאוחר אין מנוס מלהחליט באיזו חתונה הוא רוקד. אפשר גם לנתק ולחבר מקורות כל הזמן, אבל זה גם לא מטיב עם סאונד (וגם עם הקונקטורים). לכן - או שתי מערכות, או מקור אחד... הכל IMHO.
גיא ...
'ברוך בואך'.
שמע, שיחקת אותה עם הפונו.
היידה... תהנה!
: -)