ג'וקר.
אני מכיר טוב את הפטיפון של אייל.
יש לו שם ספייסדק 14K ראש שלטר 900 עוד נניח {הוא כבר לא מיוצר} 7.5K פונו סטייג' של EAR עוד 6.5K כבל XLO מהדורה מוגבלת זה עוד 5K חשמל לפונו זה נניח עוד 3K רינגמט זה עוד 500 שקל.
אוקצור ג'וקר. הפטיפון ששמעת שווה 36K פחות או יותר מחיר צרכן. כמובן שאם תרד לראש זול יותר , זרוע פשוטה יותר , פונו פשוט יותר וכבלים קנה ובנה תגיע ל-22K מחיר צרכן אז הייתי לארג' איתך. האמן לי שהפטיפון הזה ששמעת {ויש לי דגם איכותי יותר }נישמע טוב יותר מכל מחשב שתמצא ולא משנה עם איזה כרטיס קול.
אתה יודע מה? לא יותר טוב {כי זה עיניין של טעם} אך ישמע מוסיקלי וטיבעי הרבה יותר.
לגבי ההשוואה של מחשב מול מקור של מרידאן. אני למדתי משהו חשוב מאוד בתחום והוא, לא שמעתי - לא יודע. אני יכול מקסימום להיות סבור. הסברה שלי היא שהמרידאן ישמע טוב יותר במיוחד כאשר אתה מדבר על כרטיסים של RME ובמיוחד כאשר אתה נישען {ויכול להיות שאתה צודק} על נסיונו של אדם אחר שכתב את נסיונו ברשת.
האמן לי ידידי, יכול בהחלט להיות שאתה צודק ב-100% ובהחלט אני יכול להאמין שאפשרי להגיע לתוצאה מדהימה עם מחשב שמיועד אך ורק לנושא הזה. אך הבן חבר יקר כי העסק אינו זול כלל. RME 400 עולה לפחות 4.5K ביד שניה. תוכנת נגן טובה {לא מהרשת} בגרסה מלאה זה עוד 600 שקל, השתקת המאווררים זה עוד כמה אלפים על מארז איכותי + קירור נטול מאווררים. וזו השקעה בתנאי שהמחשב שלך חזק, אם לא - תוסיף עוד כמה מאות שקלים לשדרוג. הגענו למחיר מרידאן ביד שניה שבטוח נישמע מצויין ונטול סיכונים. בלי תוכנות, השתקות מארז , זיכרון מטמון מוגדל, תוכנת ניגון, כרטיס קול , DAC ועוד.
אז מה אתה חושב עכשיו ידידי? האם הסיפור הוא כל כך חסכוני? אני מבטיח לך שלא.
לגבי איכות התוצאה?? אני ממש לא יכול להשוות או לצאת בהצהרה על דבר שלא שמעתי , חשתי , בחנתי לעומק.