סידי ועוד סידי ואז פטיפון!

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
אני מוצא עצמי במשך שעות יושב ומאזין לדיסק ועוד דיסק ועוד קטע מכאן ומכאן ואפילו משם , מנסה למצוא הגאולה באחד מהם , כמעט כל הדיסקים לא נשמעים לי פשוט משהו , לא עושים לי את זה אפילו שאני מוצא איזה קטע שאני כן חושב שהוא נשמע טוב אני עדיין חלוק בדעותיי ומתאמץ להיות שלם

ואז... , אז עברתי לפטיפון שאני מזניח אותו כבר תקופה והוא פשוט נעלם באופק הרחוק אל מול הזמן שאני מעניק לסידי , העולם שגילתי היה מתוק כל-כך אולי מתוק מאי פעם ... הבלאגן תוהו ובוהו בין הכלים התחלף בסדר ונשמע שהנגנים באמת הגיעו לנגן בהרמוניה , הסאונד הפך אוורירי ומרחף , הנכונות או מצד שני חוסר הדיגיטליות היו שם בענק , המערכת כולה נשמעת רגועה לפתע , אבן ירדה לי מהלב והמערכת נשמעת לי תמימה מרגיעה ושלווה כל-כך וגם אני רגוע יחד איתה

ofir-harlev

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
תמיד כיף לקרוא הודעות כאלה.
גם לי היה קטע כזה של "לגלות מחדש" את המערכת....שמח לשמוע שזה קורה לעוד אנשים.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מוצא עצמי במשך שעות יושב ומאזין לדיסק ועוד דיסק ועוד קטע מכאן ומכאן ואפילו משם , מנסה למצוא הגאולה באחד מהם , כמעט כל הדיסקים לא נשמעים לי פשוט משהו , לא עושים לי את זה אפילו שאני מוצא איזה קטע שאני כן חושב שהוא נשמע טוב אני עדיין חלוק בדעותיי ומתאמץ להיות שלם

ואז... , אז עברתי לפטיפון שאני מזניח אותו כבר תקופה והוא פשוט נעלם באופק הרחוק אל מול הזמן שאני מעניק לסידי , העולם שגילתי היה מתוק כל-כך אולי מתוק מאי פעם ... הבלאגן תוהו ובוהו בין הכלים התחלף בסדר ונשמע שהנגנים באמת הגיעו לנגן בהרמוניה , הסאונד הפך אוורירי ומרחף , הנכונות או מצד שני חוסר הדיגיטליות היו שם בענק , המערכת כולה נשמעת רגועה לפתע , אבן ירדה לי מהלב והמערכת נשמעת לי תמימה מרגיעה ושלווה כל-כך וגם אני רגוע יחד איתה

היי,

הדבר תלוי באיזון של המערכת. מניסיון אישי, כאשר הצליל הבסיסי שלה הוא טבעי עם נטיה לצליל חם (ההפך מצליל אנליטי), קומפקט דיסק טוב יכול לענג לא פחות מפטיפון.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תומר , למה בדיוק אתה קורא קומפאקט טוב ? כי יכול להיות שאתה מכיר אבל לפי הודעה של דופו בתרד' אחר היה לו שינדאק , והוא לא היה מספיק טוב

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תומר , למה בדיוק אתה קורא קומפאקט טוב ? כי יכול להיות שאתה מכיר אבל לפי הודעה של דופו בתרד' אחר היה לו שינדאק , והוא לא היה מספיק טוב

REGA, קווד 99.
לא מכיר את השינדאק.

תומר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
השינדק הוא מכשיר מצויין אך לא נשכח כי הוא מצויין רק למחירו.

הפטיפון שלו לעומת זאת הוא פשוט מאוד וזול למדי.

לפטיפון יש קסם שעדיין לא מצאתי קומפקט שיביא איתו את אותו הקסם.

אדם.
אני שמח שאתה מגלה עולמות חדשים במערכת שלך. תחשוב מה פטיפון טוב יותר יודע לעשות.

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
dupo
באיזה פטיפון מדובר?
בכל מקרה...,הנאה רבה !

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
פטיפון - project debut , והמקור הוא - Xindak muse 2.0 , הבעיה נמר שסידי הוא נוח בשבילי במקרה ואני רוצה "לדפדף" קצת ואני אוהב לשמוע בצורה כזאת , שיר מיפה שיר מישם... עוד עניין שאי אפשר להשיג את החומר האלקטרוני שלי על תקליטים בארץ ובכלל עניין של הוחות למרות שלפעמים אני מעדיף את הטקסיות של הפטיפון...וכרגע אני לא רואה את עצמי באמת נהנה מהסידי.

תומר? , בכמה מסתכמים המוצרים שהצעת? , האם יש לך הצעות נוספות? אם יש חיה כזאת שתראה לי תגאולה אשמח.

תודה לכולם על התגובות והברכות :)

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
DUPO, אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש, אני גם אוהב את הDEBUT, שגרם לי להאזין לתקליטים כל הזמן - מה שכן, נכון שנוח יותר לעבור שירים בCD, אבל המטרה באלבומים זה לשמוע את האלבום כמו שהאמן רצה שישמע - מההתחלה עד הסוף, אבל זאת רק דעתי ;)

תהנה!

a_yaron

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
פטיפון - project debut , והמקור הוא - Xindak muse 2.0 , הבעיה נמר שסידי הוא נוח בשבילי במקרה ואני רוצה "לדפדף" קצת ואני אוהב לשמוע בצורה כזאת , שיר מיפה שיר מישם... עוד עניין שאי אפשר להשיג את החומר האלקטרוני שלי על תקליטים בארץ ובכלל עניין של הוחות למרות שלפעמים אני מעדיף את הטקסיות של הפטיפון...וכרגע אני לא רואה את עצמי באמת נהנה מהסידי.

תומר? , בכמה מסתכמים המוצרים שהצעת? , האם יש לך הצעות נוספות? אם יש חיה כזאת שתראה לי תגאולה אשמח.

תודה לכולם על התגובות והברכות :)

לפני שאתה הולך לחפש CD יקר ויוקרתי יותר תבדוק CD באותו מחיר אבל אחר
אני עם הXindak muse 2.0 בכלל לא היסתדרתי במערכת שלי הוא פשוט נשמע לא טוב (במערכת אחרת שיש לי הוא נשמע הרבה יותר טוב)
לבסוף רכשתי את הXindak muse 1.0 שאומנם טיפה זול יותר אבל נשמע לי הרבה יותר טוב
(כן שמעתי את הXindak muse 2.0 הספציפי שאצלך)
ירון

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
תודה ירון , אבדוק את העניין לגופו וכנגד מחירים "הגיונים" , למה הוא שודך אצלך?

a_yaron

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18

Triangle Altea
ימהה 2500 (ק"ב)
כאשר חיברתי במקום הימהה את הrotal הישן שיש לי הmuse 2.0 אבל לא מספיק טוב
ירון

a_yaron

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18

Triangle Altea
ימהה 2500 (ק"ב)
כאשר חיברתי במקום הימהה את הrotal הישן שיש לי הmuse 2.0 נשמע טוב יותר אבל לא מספיק טוב
אם אני זוכר נכון נמר החליף את המנורות בCDP הזה אז הוא לא לגמרי סטנדרתי
ירון

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אכן עולם קסום.

ברוך הבא לעולם האנלוגי.

אני יכול לומר שמאז שנחת אצלי הפטפון...אני לא מפסיק להאזין לו. ורק הסי די נשאר
לעת עתה נטוש.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
הפטיפון אצלי כבר זמן מה אך כרגע אני יכול להגיד שאני בפנים בכל הכוח :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אדם - אין דרך חזרה מהאנלוגי , היה זהיר!!

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
יש כרגע מישהו שמוכר כרטיס קול EMU 1212 במחיר זול יחסית , אולי במקום ללכת לרכוש מקור , תהפוך את המחשב שלך למקור ? אני לא ממש זוכר את הספיפקציוןת של הכרטיס הזה , אבל אם יש בכרטיס תמיכה באסיו , ואתה תשתמש בFOOBAR עם זכרון RAM מספיק , אתה עלול לראות שהמחשב יכול להיות מקור יותר טוב גם מהשינדאק שלך וגם מהמקורות שהומלצו לך . במחיר הזה בוודאי שכדאי לנסות

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ג'וקר ידידי היקר.

מה שעשית עכשיו זה ניכנסת עם חזיר לבית כנסת בערב סליחות ביום כיפור.:)

נכון - אפשר להגיע לתוצאה טובה {אפילו מאוד} עם מחשב. כאשר משווים CD מול מחשב שמיועד למוסיקה ההשוואה טובה, כאשר מכניסים למשוואה פטיפון הכל משתנה.

לטעמי ולנסיוני לא שמעתי מקור דיגיטלי שמצליח להישמע טיבעי כמו פטיפון, תמיד היה את המשהו הדיגיטלי הזה שמתערב , תמיד הכינור היה נישמע אחר, הפסנתר היה חסר תיבה לעומת הפטיפון, הזמר היה נטול בית חזה לעומת הפטיפון , הנשמה ב-CD בורחת בעוד שבפטיפון היא פורחת.

אני מבין לליבו של אדם {שעזב את ביתי לפני בדיוק שעה} ואני מכיר את התחושה ואת הצורך למקור אנלוגי טוב.

אגב ג'וקר אני חלילה לא מזלזל בהצעה שלך:). להיפך היא מעניינת מאוד ומומלצת למחפשי המקורות הדיגיטלים .רק שהיא אינה יכולה להשביע את רצונו של DUPO שניכנס לעולם האנלוג.;)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,096
נקודות
113
אדם - אין דרך חזרה מהאנלוגי , היה זהיר!!

חכה כשיצטרך להרים ערימה של תקליטים, מהמשקל הוא ירוץ בחזרה למקורות דיגיטליים ;)

היה משהו מעניין בכול החבילה?

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
יש דברים שהרמקולים שלי לא מרשים לי לעשות להם , לפעמים אני מצחצח אותם יותר מידי עד שהם אומרים לי שזה כבר כואב ... תחשוב מה יקרה אם אנסה להחדיר להם חתיכת שבב בעטיפה מתכתית כבדה לאמצע האזור הסטרילי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור