סאונדקווסט --- מומלץ בחום!

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
ועוד משהו, הבאת מגבר הביתה והוא לא נשמע טוב. אז מה זה אומר? שהמגבר לא טוב? או שאולי העלאת את רמת ההגברה ועכשיו הכבלים של הום סנטר פתאום לא מתאימים?
הבאת רמקול עם תחום תחתון בריא. לא נשמע טוב בבית, אז מה זה אומר? שהרמקול לא טוב או שאולי הגיע הזמן לטפל באיזה בעיה אקוסטית קלה לפתרון וסוף סוף לשמוע גם באסים?
המשוואה קצת יותר מסובכת מאשר לזרוק רכיב אחד לסטאפ ולקוות שהוא ישמע טוב.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ועוד משהו, הבאת מגבר הביתה והוא לא נשמע טוב. אז מה זה אומר? .

שהוא לא מתאים

תזכיר לנו, כמה רכיבים החלפת בשנתיים האחרונות לפי תאוריה שלך (וכמה כסף הפסדת על החלפות ושדרוגים)?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
בנוסף לכל הנאמר, היבואנים בארץ ובעולם משאילים ציוד למבקרים שמספרים בהרחבה על הייתרונות והחסרונות של הרכיבים שהם מבקרים. קריאת ביקורות היא דרך מצויינת לדעת אם יש סיכוי שהמגבר או רמקול יתאים לך ומשם מתקדמים להאזנה אצל היבואן לבדיקה.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
שהוא לא מתאים

תזכיר לנו, כמה רכיבים החלפת בשנתיים האחרונות לפי תאוריה שלך (וכמה כסף הפסדת על החלפות ושדרוגים)?
אם זה לא מעניין אותי אז בטח שזה לא מעניין אותך.
באהבה כן?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
בנוסף לכל הנאמר, היבואנים בארץ ובעולם משאילים ציוד למבקרים שמספרים בהרחבה על הייתרונות והחסרונות של הרכיבים שהם מבקרים. קריאת ביקורות היא דרך מצויינת לדעת אם יש סיכוי שהמגבר או רמקול יתאים לך ומשם מתקדמים להאזנה אצל היבואן לבדיקה.

קריאת ביקורות היא דרך טובה להעביר זמן בשרותים.
דרך יותר טובה זה לשמוע - בסטאפים שונים, בחדרים שונים, עם מוזיקה שונה. זה תהליך ארוך, אבל בטוח.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
קריאת ביקורות היא דרך טובה להעביר זמן בשרותים.
דרך יותר טובה זה לשמוע - בסטאפים שונים, בחדרים שונים, עם מוזיקה שונה. זה תהליך ארוך, אבל בטוח.
נוסע בנאדם כל הדרך מנס ציונה עד לצפון ת״א או איזה יישוב ליד כ״ס שאפילו וויז לא מכיר ולוקח מגבר לבדיקה כשעל הדרך הוא צריך לעבור פקקים וחפירות של יבואן כזה או אחר. אחרי שארזו את המגבר ונפרדו לשלום ואותו מבקר מגיע חזרה הביתה הוא מרים, מתכופף, זוחל ומתאמץ לחבר כבלים יקרים להחריד מבלי לגרום נזק, נותן למערכת לעבוד כך וכך שעות, לחפור לכל בני הבית עם מוזיקה אלקטרונית חופרת. רק אז, כמובן כשיש מצב רוח מתאים יתיישב המבקר עם רשימותיו ויצטרך לשמוע בפעם המי יודע כמה את אותה מוזיקה שהוא כבר חפר שוב ושוב, להאזין לכל פרט, לגלול חזרה כדי להיות בטוח. לנסח את החוויה בצורה הכי אמיתית, מוחשית וציורית שיימצא תוך כדי שמירת אמונים לקוראים שלו באמינותו. לתת להם מושג אם יש טעם לנסות את הרכיב הנבחן, לתת להם מושג אם יש סיבה טובה ללכת ליבואן ולהקשיב בעצמם. ואתה נכנס עם האייפד לשירותים מציף אותו בחיידקים ולוקח בערבון מוגבל את כל המאמץ הנ״ל?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
נוסע בנאדם כל הדרך מנס ציונה עד לצפון ת״א או איזה יישוב ליד כ״ס שאפילו וויז לא מכיר ולוקח מגבר לבדיקה כשעל הדרך הוא צריך לעבור פקקים וחפירות של יבואן כזה או אחר. אחרי שארזו את המגבר ונפרדו לשלום ואותו מבקר מגיע חזרה הביתה הוא מרים, מתכופף, זוחל ומתאמץ לחבר כבלים יקרים להחריד מבלי לגרום נזק, נותן למערכת לעבוד כך וכך שעות, לחפור לכל בני הבית עם מוזיקה אלקטרונית חופרת. רק אז, כמובן כשיש מצב רוח מתאים יתיישב המבקר עם רשימותיו ויצטרך לשמוע בפעם המי יודע כמה את אותה מוזיקה שהוא כבר חפר שוב ושוב, להאזין לכל פרט, לגלול חזרה כדי להיות בטוח. לנסח את החוויה בצורה הכי אמיתית, מוחשית וציורית שיימצא תוך כדי שמירת אמונים לקוראים שלו באמינותו. לתת להם מושג אם יש טעם לנסות את הרכיב הנבחן, לתת להם מושג אם יש סיבה טובה ללכת ליבואן ולהקשיב בעצמם. ואתה נכנס עם האייפד לשירותים מציף אותו בחיידקים ולוקח בערבון מוגבל את כל המאמץ הנ״ל?

ברור.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אם זה לא מעניין אותי אז בטח שזה לא מעניין אותך.
באהבה כן?

אז אתה לא מאזין לציוד בתנאים אופטימליים לפני הרכישה, קונה לפי ביקורות, מחליף ציוד בתדירות גבוהה,
וגם ממליץ עכשיו לאחרים איך לקנות? :D

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
אז אתה לא מאזין לציוד בתנאים אופטימליים לפני הרכישה, קונה לפי ביקורות, מחליף ציוד בתדירות גבוהה,
וגם ממליץ עכשיו לאחרים איך לקנות? :D
שום דבר ממה שכתבת לא נכון. כנראה שההבעה בכתב שלי לא מספיק טובה או אופציה אחרת.
כתבתי שעדיף לשמוע בבית אבל לא חובה מנדטורית שכתובה בלוחות הברית מהרבה סיבות שאחת מהן היא שכשאתה מנסה לשדרג רכיב אחד אז יכול להיות שתצוף לך החוליה החלשה הבאה בתור וזה לא אומר כלום על אותו רכיב שבדקת, אלא אם כן בכוונתך להשאר לעולם עם אותה רמת סטאפ.
ועכשיו תגיד לי אתה, כמה רכיבים שדרגת בחייך האודיופילים ולמה שדרגת אותם בכלל אם לקחת אותם קודם הביתה והם היו מעולים +++.
לשיטתך לוקחים משהו הביתה והוא עובד טוב ולא צריך להחליף יותר כלום כל החיים.
אז אני אגיד עוד פעם שלא תהיה בעיה בהבנת הנקרא, לקיחת ציוד הביתה היא בונוס ודבר בהחלט רצוי וחיובי אבל לא הכרחי ובודאי שאי לקיחת ציוד לבדיקה בבית איננה מתכון בטוח לכישלון ורבים מחבריי הפורום יכולים להעיד על כך ואולי אפילו אתה בתוכם.
עוד דבר שכנראה לא הובן, אני לא ממליץ לאף אחד כלום רק אומר את עניות דעתי, אם זה בסדר מבחינתך.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אני חושב ובדרך כלל גם מתנהג בהתאם, ששירות שווה כסף. אני מוכן לשלם יותר אם השירות איכותי יותר.
המשמעות הכלכלית להשקעה בציוד מבלי לבדוק אותו בבית יכולה להיות גדולה.

לא צריך לעשות מהפכה, צריך להיות יותר ביקורתיים כלפי יבואנים.

אריה

אריה,
מבלי לפגוע,
אחד בא לבקר בשלוותה בן משפחה,
חולה מאושפז פנה למבקר ואמר לו אתה יודע
אנחנו הנורמלים וזה אתם לא נורמלים,
כן ענה לו המבקר אבל אנחנו הרוב ;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור