ב.אתה שולל בגסות את דעותיהם של אחרים מחד וחושב שדעותיך הן אמת צרופה, מניין לך הכישורים להיות הצודק האבסולוטי?
מי אמר לך שאני חושב שאני צודק אבסולוטי? זו מסקנה שלך. אני לא חושב כך.
וגם עניין ה"גסות" היא פרשנות, בין אם יהיו לה שותפים ובין אם לא.
עצם הדיון הזה, במיוחד לאחרונה נסוב על מה לגיטימי לחשוב, סתימת פיות ודרכי התבטאות נאותות, היות ואתה מתיימר להיות אובייקטיבי ופלורליסט הייתי מצפה ממך לנהוג באותה הדרך.
מותר לכל אחד לחשוב הכל, אבל מה שהעלית אינו קשור לאודיו אלא לאנשים, וניתוח **אנשים** אינו מטרת הפורום **הזה**, וניתוחים זולים ומוזילים של אודיופילים אינו תורם גדול לאווירה הטובה כאן.
למשל, אתה אומר שאין צורך לקבוע קו סיום לשדרוג המערכת ועצם החיפוש הוא המטרה וההנאה
תקרא שוב.
ראשית, לא אמרתי את זה על תקן דעתי ו/או על תקן איזו דיעה צריכה לשלוט כאן,
ושנית, לא אמרתי שעבור כולם הדרך היא מה שחשוב, רק שייש גם אנשים כאלה.
בעצם אמרתי שכל אחד יכול לבחור מה מתאים לו, לפי שיקוליו הוא, ואין מה להתערב בהם ו/או לשפוט אותם.
אם
לזה אתה בוחר להתייחס כאל צדקנות אבסולוטית, ואללה, לך על זה!
הבעתי את דעתי על כך שהרבה ממבקרי פורומי האודיו אינם יכולים לקחת חלק בכך ולכן נוטשים, וכדאי שגם להם תהיה סביבה נוחה שבה כן יוכלו להגיע לקו סיום.
אכן היבעת את דעתך, בצורה שמאוד מזלזלת באינטיליגנציה של האנשים כאן, שכ-ו-ל-ם, אבל כ-ו-ל-ם, עם
אפס יוצאים מהכלל, יודעים את זה גם בלי שתסביר להם את זה בדרכך המתנשאת והצינית, כך שתרומתך המעשית הייתה אפס, ונשאר רק הזילזול. רק שכשאתה חווה אותו על בשרך, אתה לא אוהב את זה. גם אחרים לא.
יש אנשים שמשדרגים מכוניות וינטאג', זהו תהליך סיזיפי ויקר אך יש לו קו סיום, דבר ששומר על השפיות (הנה עוד גרוש), להיות בתהליך שאין לו קו סיום מוגדר, כמו אספנות למשל, אינו דבר קל לרבים במיוחד שכל פריט עולה אלפים, ואם זה לא מובן או לגיטימי להשמיע כאן איני יודע מה.
לא רלוואנטי אם יש קו סיום לתהליך מסויים ומהם עלויותיו. מה שלך נראה הרבה לאחרים זה כלום. מה עניינך להיכנס להם לכיס ולהזהיר אותם? האם התופעה הנפוצה כאן היא שאנשים איבדו כאן את המכנסיים בגלל אודיו, או שאין להם כסף לפרנס את האישה והילדים, וצריך להתריע בפני זה?
לקחת על עצמך תפקיד שאינו נחוץ, וצעקת בקול גדול דברים שידועים לכ-ו-ל-ם לא פחות טוב מאשר לך, רק בזלזול.
עמיר