אני מציין את מה שהרבה חושביםלא יפה דוד... מה קורה איתך
לייתר דיוק, אתה מציין את מה שאתה חושב שהרבה חושבים.אני מציין את מה שהרבה חושבים
אין שם קשר לחו"ל, ויש כאן פורום "מטבחון", אבל הדיון כאן הוא על לב מה שקורה באתר, ולכן לא מפתיע שהוא הושאר בלב ההתרחשות, ב"דו ערוצי".אם בפורומים בחו"ל עסקינן
אז שירשור בנושא כזה, שאכן קשור בעקיפין לאודיו, אמור להתקיים או מועבר לפורום שנקרא LOUNGE.. תקרא לזה "מטבחון" "פינת הבירבורים" או "הטרקלין" , שם מדברים על כל נושא שרוצים...
עקרונית, טרולים יכולים לכתוב בכל פורום לפחות פעם אחת, בדרך כלל הרבה יותר עד שהם מועפים.
** נראה לי מוזר שנפתח פוסט עם שם מסויים
ולאחר שניתנות תגובות המתייחסות לנושא הפוסט, לאחר מספר ימים משנים את כותרת הפוסט..
ואז התגובות שניתנו לפני שינוי הכותרת נראות דביליות.
האם השינוי הזה על דעת מתנוש,פותח הפוסט?
האם הכותרת המתוקנת באמת משקפת את המציאות ?
בסופרפארם קוראים לזה קוסמטיקה זולה..
צריך פשוט להגדיל את המודעות שאפשר לשמוע מוסיקה באיכות יותר טובה מהסמרטפון
אני חולק על כך שהמטרה חייבת להיות להגיע ל"נחלה אודיופילית".יש הרבה צדק בתגובה שלך AK 1 הנכבד אבל תאמין לי שאני מקיר אישית לא מאט אנשים שחושבים שרצים קדימה אבל רצים במעגל. כל שבוע או חודש או שנה (תבחר את המתאים) מקבלים "קוצים בתחת" ומחליפים חלק. אחרי אייפוריה קצרה מבינים שמשהו חסר ומחליפים עוד חלק...וככה יכול להימשך עד לנצח. אני לא מדבר על אלה שבאמת הולכים step by step ובסופו של דבר מגיעים לנחלה אודיאופילית.
הבעייה היא שלא תמיד כולם חושבים שהנושא מוצה באותה נקודה.לגבי טענת דוד לקירקורים ,
באיזה פורום שהייתי חבר בו המנהלים היו נוהגים לנעול שירשורים שהתארכו יותר מדי כדי לפנות משתמשים להתדיין בדיונים אחרים .
זה לא היה לפי שיקול מספר העמודים אלא לפי מיצויו של הנושא
נכון. גם סטלין ופרנקו נהגו באותה שיטהלגבי טענת דוד לקירקורים ,
באיזה פורום שהייתי חבר בו המנהלים היו נוהגים לנעול שירשורים שהתארכו יותר מדי כדי לפנות משתמשים להתדיין בדיונים אחרים .
זה לא היה לפי שיקול מספר העמודים אלא לפי מיצויו של הנושא .
סטלין ופרנקו נהגו לפנות את המשתמשים לא לדיונים אחרים אלא ממש פיזית, ולנעול אותם, לא את השירשורים, במקרה הטובנכון. גם סטלין ופרנקו נהגו באותה שיטה
אכלתי שעועית.עמיר..
לא התחלת להתנפח קצת???
אני רגוע..מה הקטע שלך עכשיו?
תירגע.
אני חולק על כך שהמטרה חייבת להיות להגיע ל"נחלה אודיופילית".
נכון..למה חייבים לשפוט אותו ולחשוב שהוא הייה צריך להתנהל אחרת ממה שהוא עושה?
כנראה שמה שכתבתי הייה יכול לתרום גם לך, אם היית קורא אותו כתרומה ולא כהרס.בשביל מה זה טוב????
הרי ברור שכל אחד הולך בדרך כדי להגיע לאן-שהוא.. מה זה בדיוק משנה לך להגדיר עבורו מהי מטרתו, אולי הנחלה עבורו היא להתנסות עד אין סוף??
מה זה הבלבול מוח הזה??