כל המוסיקות מלפני 20-80 שנה שאתם מתמוגגים מימנה ומשווים עליה כבלים.....אם מה איזנו את הרמקול בחדר ה-CONTROL עם RC ? - לא .....עם אקוולייזר אנלוגי אומלל.
לני, מי עבד לפני 40 שנה באולפן הקלטות אתה או אני ? מי בנה ביימי חייו כ 10 אולפני הקלטות אתה או אני ?.....וכן בכל האולפנים "הכבדים" היה לפני 20-80 שנה אקוויליזר לאיזון החדר
נכון .....היום יש RC !!!
יכול להיות שבנית 10 אולפני הקלטות.
יכול להיות שהם היו טובים.
כבל קומקום חשמלי היה סוגר את הפינה כי לא היתה הרגישות במערכות.
מה שכן היום הטכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת.
רעשים ירדו, תחום דינמי השתפר, עברו לדיגיטלי, עיבוד עריכה נעשים במחשב.
אבל אתה עדיין תקוע בימי זוהר שחלפו מהעולם.
מבחינתך השיא זה אקולייזר בזמן שהיום יש rc שמתקן את פאזה , תגובה להלם ועוד מיליון דברים שמשפיעים על החוויה הכוללת.
אתה נאחז ברדיו טרנזיסטור ונילחם עם כולם שזה הדבר הכי טוב, כולם חרשים ואף אחד לא מבין כלום.
.
הנושא שצחי פתח היה מעניין וחשוב. הרבה אודיופילים כמוני שמחפשים מוצרים טובים וזולים מעריכים את האינפורמציה שצחי שיתף איתנו.
אתה מסית את הנושא העקרי למלחמת כבלים. אתה מושך את כולם באף למלחמות הקטנות האלו. 14 דפים שהעיקר שלהם הושחט בגלל הבחור החדש שיצאת להגנתו בחירוף נפש.
תפתח הודעה חדשה ותנהל שם את המלחמות שלך. אין לי ספק שנמר יאשר נושא כזה. העיקר ששאר הפטסטים יהיו נקיים מקשקושים.
האנשים בפורום מנסים ובודקים.
אתה מדבר על כבל מהונדס כבר שנים בכול הפורומים. היית יכול להכין כבל כזה ולהציג לעולם לבדיקה.
לא משנה איך בודקים, מספיק שהיית מראה fr של הכבל הראשון ואחר כל fr של הכבל השני ולבסוף fr אחרי התיקון.
יכול להיות שהוא יהיה טוב יכול להיות שלא.
זה לא משנה.
היית מקבל מעמד יותר מכובד מסתם פלצפן .