נגיף הקורונה והשפעתו בעולם...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
הדיילת קיבלה חיסון נגד חצבת, החיסון יעיל ב 97 אחוזים בלבד, לצערינו היא נפלה על ה 3 האחוזים..
YNET: "מבדיקה אפידמיולוגית שנערכה עלה כי הדיילת חוסנה בעברה במנת חיסון אחת בלבד נגד חצבת. על פי המקובל, כדי להגיע להגנה מפני חצבת, יש לקבל שתי מנות חיסון".

כלומר היא לא השלימה את תהליך החיסון כנדרש. הזנחה שעלתה לה בחייה.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
מי הדביק אותה? אתה לא טסת אל על?
אתה דיברת על חומה.
אני נתתי לך דוגמה לחומה מחוררת
חיסונים צריכים להיות 100% לכולם, כמו גיוס צה"ל.. (בדיחה לא מוצלחת)
שלא תבין לא נכון , אני לא נגד חיסונים , אני אישית הייתי מתחסן במה שאפשר,
אבל מצד שני יש אנשים שלא יכולים להתחסן מכל מיני סיבות...
זה שדיילת נדבקה ומתה זה מצער מאד ובשביל משפחתה זה אסון של 100 אחוז, אבל זה לא הביא למגפה כי היה חיסון העדר והמחלה נעלמה מהר מאוד...
אין כזה דבר בעולם 100 אחוז מחוסנים...
אגב, מסכים איתך לגבי גיוס 100 אחוז לצה"ל !!

נערך לאחרונה ב:

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
לא כתוב שם 80%, וכן כתוב ש"לכל מחלה יש אחוז שונה שנדרש שיהיה מחוסן כדי לייצר חסינות עדר, בהתאם לקלות ההדבקה, איכות החיסון ועוד מספר גורמים".

כמו שכתבתי:

וזה מוזכר בערך על חסינות עדר בוויקיפדיה האנגלית כ"free riding" :(
כן כתוב שם 80 אחוז אמנם למחלה אחרת, בבקשה תלחץ על הלינק בכתבה:
חסינות העדר תלויה בכך שאחוזים מאוד גבוהים באוכלוסייה יהיו מחוסנים.
אחרי שתלחץ תקבל:
"המחלה הראשונה שהאנושות הצליחה להכחיד באמצעות כיסוי חיסוני היא אבעבועות שחורות, המחלה הקטלנית ביותר בהיסטוריה. באמצע המאה ה-20 פתח ארגון הבריאות העולמי במבצע חיסון אגרסיבי לכל בני האדם בעולם כדי לנסות להכרית את המחלה מעל פני האדמה, כך שלא ישאר אף נשא במחלה, ותימנע אפשרות ההתחלות וההדבקה. הושג כיסוי חיסוני עולמי של 80%, וב-1980 הוכרזה המחלה כממוגרת."

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
כן כתוב שם 80 אחוז אמנם למחלה אחרת, בבקשה תלחץ על הלינק בכתבה:
חסינות העדר תלויה בכך שאחוזים מאוד גבוהים באוכלוסייה יהיו מחוסנים.
זה לא כתוב בכתבה עצמה (הטקסט "80" לא נמצא בה), אלא כאמור בלינק, שגם בו לא כתוב ש-80% זה מה שצריך או רצוי או מספיק, אלא שזה מה שהושג עבור אבעבועות שחורות.

ואם כבר אתה מביא הפנייה למאמר, כדאי שתקרא בו. בהמשך מדובר על מחלות שעבורן הצורך בכיסוי חיסוני הוא 50-75 אחוז, וכאלה שהוא 92-94 אחוז.

אז 80 הוא לא המספר הכללי, כפי שהצגת אותו, אלא לכל מחלה מתאים אחוז אחר.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
זה לא כתוב בכתבה עצמה (הטקסט "80" לא נמצא בה), אלא כאמור בלינק, שגם בו לא כתוב ש-80% זה מה שצריך או רצוי או מספיק, אלא שזה מה שהושג עבור אבעבועות שחורות.

ואם כבר אתה מביא הפנייה למאמר, כדאי שתקרא בו. בהמשך מדובר על מחלות שעבורן הצורך בכיסוי חיסוני הוא 50-75 אחוז, וכאלה שהוא 92-94 אחוז.

אז 80 הוא לא המספר הכללי, כפי שהצגת אותו, אלא לכל מחלה מתאים אחוז אחר.
מסכים שלכל מחלה יש את האחוז שלה, ועדיין אין שום מחלה שמצריכה 100 אחוז חיסון.
ה 80 שהבאתי היה כדוגמה בלבד לרעיון של חיסון העדר שבכלל לא עלה כאן, וכתשובה לנמר שצריך 100 אחוז חיסון ומי שלא יחוסן נמר יחסל אותו :)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
מסכים שלכל מחלה יש את האחוז שלה, ועדיין אין שום מחלה שמצריכה 100 אחוז חיסון.
ה 80 שהבאתי היה כדוגמה בלבד לרעיון של חיסון העדר שבכלל לא עלה כאן, וכתשובה לנמר שצריך 100 אחוז חיסון ומי שלא יחוסן נמר יחסל אותו :)
אפשר הייה להביא את רעיון חיסון העדר עם המספרים הנכונים :)

חיסון של 100% בלתי אפשרי כי יש אנשים שהם אלרגיים לחומרים המוכלים בחיסון, וייש כאלה שהמערכת החיסונית שלהם חלשה מדי, כך שאפילו הנגיף המוחלש שבחיסון יגרום להם לחלות במקום לפתח נוגדנים.

עם כל הכבוד למודל ההסתברותי של חיסון העדר, רצוי שהכיסוי החיסוני יהייה קרוב ככל האפשר ל-100%, ושלא יחוסנו רק אלה שרפואית בלתי אפשרי עבורם להתחסן.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
-במיוחד לאור העובדה שעושים כל מאמץ להשתיק ולטייח את הקשר בין החיסון המשולש לאוטיזם.
"הקשר בין החיסון המשולש לאוטיזם" הוא מאמר מפוברק.

כך גם שאר הטיעונים. אפשר לעבור עליהם אחד לאחד, אבל אין טעם.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
אפשר הייה להביא את רעיון חיסון העדר עם המספרים הנכונים :)

חיסון של 100% בלתי אפשרי כי יש אנשים שהם אלרגיים לחומרים המוכלים בחיסון, וייש כאלה שהמערכת החיסונית שלהם חלשה מדי, כך שאפילו הנגיף המוחלש שבחיסון יגרום להם לחלות במקום לפתח נוגדנים.

עם כל הכבוד למודל ההסתברותי של חיסון העדר, רצוי שהכיסוי החיסוני יהייה קרוב ככל האפשר ל-100%, ושלא יחוסנו רק אלה שרפואית בלתי אפשרי עבורם להתחסן.
אתה מסיט את הנושא של רעיון חיסון העדר בוויכוח על מספרים ! :)
למה מי אתה שיכול לקבוע "רצוי שהכיסוי החיסוני יהייה קרוב ככל האפשר ל-100%, ושלא יחוסנו רק אלה שרפואית בלתי אפשרי עבורם להתחסן "?,
אולי אתה מבין במוסיקה אבל אתה לא רופא (תקן אותי אם אני טועה)...
אין כזה דבר בעולם של חיסון 100 אחוז או קרוב ל 100 אחוז !!
אני חושב שלא היית מודע של חיסון העדר או לא חשבת על הנושא ואתה מתחיל להתנצח סתם כמו שאתה רגיל...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
למה מי אתה שיכול לקבוע...

אין כזה דבר בעולם של חיסון 100 אחוז או קרוב ל 100 אחוז !!
זו לא "קביעה", זה הרצוי, לא המצוי. רצוי שיהייה קרוב ככל האפשר ל-100%. למה, אתה רוצה משהו אחר? :eek:

בוויקיפדיה כתוב לגבי חיסוני השיגרה "נכון ל-2004, שיעור המחוסנים באוכלוסיית הילדים בישראל עומד על 92%-97%". אם באמת מדובר על 97%, זה נשמע לא רע. עדיף 99.9% אבל כנראה לא כל כך ישים.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
זו לא "קביעה", זה הרצוי, לא המצוי. רצוי שיהייה קרוב ככל האפשר ל-100%. למה, אתה רוצה משהו אחר? :eek:

בוויקיפדיה כתוב לגבי חיסוני השיגרה "נכון ל-2004, שיעור המחוסנים באוכלוסיית הילדים בישראל עומד על 92%-97%". אם באמת מדובר על 97%, זה נשמע לא רע. עדיף 99.9% אבל כנראה לא כל כך ישים.
ושוב, כאחד שלא מבין שום דבר אתה קובע משהו שאתה לא מתמצא בו וחי בעולם אוטופי ומסיט מהנושא של חיסון העדר שידוע ומקובל בעולם למחלות ונכנס שוב למספרים..., את תופעת חיסון העדר הסביר לי רופא מומחה (קרוב משפחה קרוב מאוד), ואני לא מתכוון רק לחיסוני ילדים (שלפי דעתי חובה שכל הורה לדאוג לחיסון ילדיו) , אלא חיסון למשל למחלות חדשות ומדבקות (כגון הקורונה כאשר יהיה חיסון)

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
ושוב, כאחד שלא מבין שום דבר אתה קובע משהו שאתה לא מתמצא בו וחי בעולם אוטופי ומסיט מהנושא של חיסון העדר שידוע ומקובל בעולם למחלות , את תופעת חיסון העדר הסביר לי רופא מומחה, ואני לא מתכוון רק לחיסוני ילדים (שלפי דעתי חובה שכל הורה לדאוג לחיסון ילדיו) , אלא חיסון למשל למחלות חדשות ומדבקות (כגון הקורונה)
עזוב, אני לא "קובע" כלום.

חיסון העדר הוא מודל סטטיסטי שטוען, כנראה שבצדק, שאפשר להסתפק בפחות מ-100% ולקבל מעט מאוד הדבקות חדשות, במידה שמאפשרת להכריז שהמחלה מוגרה.

זה לא אומר שלא עדיף שאחוז המתחסנים יהייה גבוה יותר מאשר תוצאת החישוב, מה שעשוי לחסוך מקרי מחלה ומוות, גם אם מעטים. זה גם לא אומר שניתן להשיג במציאות אחוזים קרובים מאוד ל-100, במיוחד כשייש כאלה שמושפעים מהטענות המפוברקות כנגד החיסונים.

לא צריך להיות רופא ו/או סטטיסטיקאי מומחה בשביל לטעון את זה. זה טריוויאלי לחלוטין.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
חברת באייר מכרה ביודעין עירויי דם נגועים במחולל האיידס. אבל אתה כנציג המחשבה המדעית והנאורה בטח תמצא דרך להכשיר את השרץ:
https://duckduckgo.com/?q=bayer+aids&t=ffab&ia=web

תגובה בנוסח "טוב מאוד שייש הגנה על חברות התרופות מפני כשלים" יכולה להיות תקפה רק במציאות אידיאלית , בה ניתן לבטוח בממסד הרפואי במאה אחוז שכל פשלה שיעשה מקורו בכוונה תמימה ורצון טוב ולא בזדון אבל בהינתן המציאות בפועל , בה לאינטרסים כספיים, פוליטיים ועוד כאלה שאני בכוונה לא נכנס אליהם כרגע כי גם ככה אין לי פה קרדיט מי יודע מה יש משקל כבד בעיצוב מדיניות, אג'נדה והתנהלות של הממסד הזה , אני מצטער - אין לי אפשרות אחרת לראות אותה כניסיון לקנטר או הצהרה תמימה . מאוד. הלאה, לציטוט התלוש הבא:

"מתי-מעט רעשניים, שאפשר לומר עליהם את אותו הדבר שנוהגים לומר על חברות התרופות: שלא טובת הציבור מנחה אותם אלא בצע כסף ופירסום"

מותר גם לי לבקש הוכחה לטענה כזו . לא יודע, אולי אתה היחיד שמכיר אחד שהרוויח כסף מניסיון להצביע על כשלים רפואיים - ושהוכח שהוא משקר . אני מכיר רק הורים מסכנים לתינוקות מסכנים שפותו לחסן וגרמו לתחלואה . אולי הם הרויחו משהו? ובכלל , למי יש אינטרס כספי כאן - לממסד הרפואי שפרנסתו תלויה בדבר , או לכאלה שבאים מתוך רצון להזהיר? אתה באמת חושב שלהיות חושף סודות זה ריווחי? לך שאל את גוליאן אסאנג או אדוארד סנואודן , הם חיים כמו מלכים היום . אחד מבוקש וחי באיזה חור בדרום אמריקה כנמלט , השני בכלא בפעם האחרונה ששמעתי עליו.

חיסונים מכילים , בין היתר , תרכובות של מתכות כבדות יותר ופחות , ביניהן אלומיניום:

https://sciencebasedmedicine.org/toxic-myths-about-vaccines/

אני בכוונה מביא אתר "מרגיע" . אני אניח לכל בר דעת לחשוב לבד אם זה רעיון טוב לדחוף לתינוק מתכות לגוף בגיל 0 . זה המקום להזכיר שבקרב אוטיסטים מחד , וחולי דמנציות מאידך , מצויים ריכוזים גבוהים מאוד של אלומיניום במוח , ושישנם מחקרים הקושרים חשיפה לחלקיקי אלומיניום ננומטריים לאלצהיימר. גם לא מנחמת העובדה שאגודת האלצהיימר מקבלת מימון מ...תעשיית האלומיניום...:

https://books.google.co.il/books?id=7GJEveEcurMC&pg=PA98&lpg=PA98&dq=alzheimer's+association+funded+by+aluminu,+industry&source=bl&ots=_6fiYcssqT&sig=ACfU3U1q1laXJCW9Dzpr9e6OoB3rajkGew&hl=iw&sa=X&ved=2ahUKEwjvu9OL7pfoAhVOjqQKHfhKBO0Q6AEwAHoECAUQAQ#v=onepage&q=alzheimer's association funded by aluminu, industry&f=false

אבל אתה עדיין תתעקש שאין קשר בין האלומיניום בחיסון לתחלואה. כנראה שגם תתעלם באלגנטיות מהעובדה ששיעורי האוטיזם ושאר הפרעות נוירולוגיות בקרב תינוקות בעשורים האחרונים זינקו בשיעורים מפחידים . אה, הנה מצאתי לך את התשובה: "הם לא אובחנו כהלכה/בכלל בעבר" . וואלה , כולנו היינו פעם אוטיסטיים או מוקפים בכאלה ולא ידענו , כולנו נזקקנו לריטלין ולא ידענו .
אגב, זה כנראה אותו ההגיון שעומד מאחורי "פלואוריד במים זה טבעי ובריא"? כן, כנראה.

וירוס הקורונה, בדיוק כמו הסארס והאיידס, הם פתוגנים שמקורם בהנדסה גנטית במעבדות ביולוגיות שמפתחות נשקים ביולוגיים . כן , נשק ביולוגי/מחוללי מחלות מעשה ידי אדם , עם חותמת הנדוס ברורה. אולי תרצה לקרוא מה שכתב פרופסור למשפט בינ"ל שבין היתר גם ניסח את ה***חוק נגד טרור מבוסס נשקים ביולוגיים***. אבל אתה כנראה מבין יותר ממנו, ויודע שהוא מברבר שטויות ממעמקי מוחו הקודח-עטוף-נייר אלומיניום:

https://www.naturalhealth365.com/coronavirus-death-toll-3285.html

אגב עובדה ידועה היא שארגון הבריאות העולמי מתחזק מעבדה ביולוגית בווהאן שבסין , מקור התפרצות הנגיף. אבל אתה תפטור את זה כפריט טריווייה חסר משמעות או כראייה נסיבתית. שם הארגון הזה קשור בעוד כמה סקנדלים , אבל למה לתת לעובדות לבלבל את האידיאה?
עוד משהו קטן לכל מי שחושב שמקור הוירוס הוא מקופים, שוק איכרים סיני או הפשרת קרחונים:
קן קלדרה ,ממובילי המחקר בתחום הנדסת אקלים כיום כמדען באוניברסיטת סטנפורד, עבד בעבר עבור ממשלת ארה"ב.
מה הוא עשה שם בין היתר? תכנן שיטות לרסס פתוגנים על אוכלוסייה ממטוסים, במסגרת המאמצים של חולי הנפש האלה להשתמש באקלים כבנשק. אבל אתה בטח תכנה אותו מדען עם מוח מבריק שיודע איך לטפל באויבי מדינתו:

אז אחרי כל קופת השרצים הזו אין לך שום זכות, לא לך ולא לאף אחד , לקבוע לי או לכל אחד אחר מה לעשות עם גופו או משפחתו . לא אתה צריך להתגונן מפני . זה אני שצריך להתגונן ממך ומהקלגסים שתיכף ישסו בי בכדי "להגן" עליך . אם אתה מודאג , חסן את עצמך . ולא, אני ממש לא סומך על זה שתתחסן , זה לא מזיז לי בכלל מי מחוסן ומי לא . מעולם לא הגבלתי את עצמי ואין לי כוונה להתחיל עכשיו להסתובב עם מסיכה וחיטוי . השפלות כאן היא מצד כל אלה שכופים התנהלות על אחרים . אין לך גם שום זכות לדרוש ממני לגרש את עצמי על חשבוני. אם אתה דואג לעצמך , לך תברח אתה למקום אחר .
לי יש סיבות טובות מאוד להטיל ספק בוירוס הזה , ועוד יותר מכך - באופן הטיפול בו .

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113

וירוס הזה לא לגמרי מוכר, סינים מדווחים כי הוא בדומה ל-SARS יכול להשפיע על פוריות אצל גברים, שרירי לב, כליות, כבד.
זה שאתה מחלים, אתה לא יודע מה הנזק נגרם לך

אני חושב שמה שמתכוונים לעשות - הסגר מלא - זאת הדרך להלחם בוירוס, אחרת נמשיך לסבול עוד שנה.

אני כבר מעדיף טיל של חיזבאללה

P.S. נכון שיש שחיטות בחיסונים, אני זוכר לאחרונה היה סקאנדל עם אשתו של אחד המקורבים ב-WHO..

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אשמח לקישור לסקנדל המדובר.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
חברת באייר מכרה ביודעין עירויי דם נגועים במחולל האיידס. אבל אתה כנציג המחשבה המדעית והנאורה בטח תמצא דרך להכשיר את השרץ:

תגובה בנוסח "טוב מאוד שייש הגנה על חברות התרופות מפני כשלים" יכולה להיות תקפה רק במציאות אידיאלית , בה ניתן לבטוח בממסד הרפואי במאה אחוז שכל פשלה שיעשה מקורו בכוונה תמימה ורצון טוב ולא בזדון אבל בהינתן המציאות בפועל , בה לאינטרסים כספיים, פוליטיים ועוד כאלה שאני בכוונה לא נכנס אליהם כרגע כי גם ככה אין לי פה קרדיט מי יודע מה יש משקל כבד בעיצוב מדיניות, אג'נדה והתנהלות של הממסד הזה , אני מצטער - אין לי אפשרות אחרת לראות אותה כניסיון לקנטר או הצהרה תמימה . מאוד. הלאה, לציטוט התלוש הבא:

"מתי-מעט רעשניים, שאפשר לומר עליהם את אותו הדבר שנוהגים לומר על חברות התרופות: שלא טובת הציבור מנחה אותם אלא בצע כסף ופירסום"

מותר גם לי לבקש הוכחה לטענה כזו . לא יודע, אולי אתה היחיד שמכיר אחד שהרוויח כסף מניסיון להצביע על כשלים רפואיים - ושהוכח שהוא משקר . אני מכיר רק הורים מסכנים לתינוקות מסכנים שפותו לחסן וגרמו לתחלואה . אולי הם הרויחו משהו? ובכלל , למי יש אינטרס כספי כאן - לממסד הרפואי שפרנסתו תלויה בדבר , או לכאלה שבאים מתוך רצון להזהיר? אתה באמת חושב שלהיות חושף סודות זה ריווחי? לך שאל את גוליאן אסאנג או אדוארד סנואודן , הם חיים כמו מלכים היום . אחד מבוקש וחי באיזה חור בדרום אמריקה כנמלט , השני בכלא בפעם האחרונה ששמעתי עליו.

חיסונים מכילים , בין היתר , תרכובות של מתכות כבדות יותר ופחות , ביניהן אלומיניום:

אני בכוונה מביא אתר "מרגיע" . אני אניח לכל בר דעת לחשוב לבד אם זה רעיון טוב לדחוף לתינוק מתכות לגוף בגיל 0 . זה המקום להזכיר שבקרב אוטיסטים מחד , וחולי דמנציות מאידך , מצויים ריכוזים גבוהים מאוד של אלומיניום במוח , ושישנם מחקרים הקושרים חשיפה לחלקיקי אלומיניום ננומטריים לאלצהיימר. גם לא מנחמת העובדה שאגודת האלצהיימר מקבלת מימון מ...תעשיית האלומיניום...:

https://books.google.co.il/books?id=7GJEveEcurMC&pg=PA98&lpg=PA98&dq=alzheimer's+association+funded+by+aluminu,+industry&source=bl&ots=_6fiYcssqT&sig=ACfU3U1q1laXJCW9Dzpr9e6OoB3rajkGew&hl=iw&sa=X&ved=2ahUKEwjvu9OL7pfoAhVOjqQKHfhKBO0Q6AEwAHoECAUQAQ#v=onepage&q=alzheimer's association funded by aluminu, industry&f=false

אבל אתה עדיין תתעקש שאין קשר בין האלומיניום בחיסון לתחלואה. כנראה שגם תתעלם באלגנטיות מהעובדה ששיעורי האוטיזם ושאר הפרעות נוירולוגיות בקרב תינוקות בעשורים האחרונים זינקו בשיעורים מפחידים . אה, הנה מצאתי לך את התשובה: "הם לא אובחנו כהלכה/בכלל בעבר" . וואלה , כולנו היינו פעם אוטיסטיים או מוקפים בכאלה ולא ידענו , כולנו נזקקנו לריטלין ולא ידענו .
אגב, זה כנראה אותו ההגיון שעומד מאחורי "פלואוריד במים זה טבעי ובריא"? כן, כנראה.

וירוס הקורונה, בדיוק כמו הסארס והאיידס, הם פתוגנים שמקורם בהנדסה גנטית במעבדות ביולוגיות שמפתחות נשקים ביולוגיים . כן , נשק ביולוגי/מחוללי מחלות מעשה ידי אדם , עם חותמת הנדוס ברורה. אולי תרצה לקרוא מה שכתב פרופסור למשפט בינ"ל שבין היתר גם ניסח את ה***חוק נגד טרור מבוסס נשקים ביולוגיים***. אבל אתה כנראה מבין יותר ממנו, ויודע שהוא מברבר שטויות ממעמקי מוחו הקודח-עטוף-נייר אלומיניום:

אגב עובדה ידועה היא שארגון הבריאות העולמי מתחזק מעבדה ביולוגית בווהאן שבסין , מקור התפרצות הנגיף. אבל אתה תפטור את זה כפריט טריווייה חסר משמעות או כראייה נסיבתית. שם הארגון הזה קשור בעוד כמה סקנדלים , אבל למה לתת לעובדות לבלבל את האידיאה?
עוד משהו קטן לכל מי שחושב שמקור הוירוס הוא מקופים, שוק איכרים סיני או הפשרת קרחונים:
קן קלדרה ,ממובילי המחקר בתחום הנדסת אקלים כיום כמדען באוניברסיטת סטנפורד, עבד בעבר עבור ממשלת ארה"ב.
מה הוא עשה שם בין היתר? תכנן שיטות לרסס פתוגנים על אוכלוסייה ממטוסים, במסגרת המאמצים של חולי הנפש האלה להשתמש באקלים כבנשק. אבל אתה בטח תכנה אותו מדען עם מוח מבריק שיודע איך לטפל באויבי מדינתו:

אז אחרי כל קופת השרצים הזו אין לך שום זכות, לא לך ולא לאף אחד , לקבוע לי או לכל אחד אחר מה לעשות עם גופו או משפחתו . לא אתה צריך להתגונן מפני . זה אני שצריך להתגונן ממך ומהקלגסים שתיכף ישסו בי בכדי "להגן" עליך . אם אתה מודאג , חסן את עצמך . ולא, אני ממש לא סומך על זה שתתחסן , זה לא מזיז לי בכלל מי מחוסן ומי לא . מעולם לא הגבלתי את עצמי ואין לי כוונה להתחיל עכשיו להסתובב עם מסיכה וחיטוי . השפלות כאן היא מצד כל אלה שכופים התנהלות על אחרים . אין לך גם שום זכות לדרוש ממני לגרש את עצמי על חשבוני. אם אתה דואג לעצמך , לך תברח אתה למקום אחר .
Clipp99, תעזוב את כל הוויכוחים ובוא נלך בלוגיקה חיובית, תגיד לי מה היה צריך לעשות בעבר במקום מה שנעשה כדי להדביר (לפחות חלקית) את האבעבועות השחורות והחצבת.....ויותר חשוב, מה נדרש לעשות היום כדי למגר את הקורונה ?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113

אהה. ונאסא לא באמת נחתו על הירח. והממשל בארהב מתקשר עם חוצנים.

איבדתי אותך ברגע שטענת נחרצות שהוירוס הוא הינדוס גנטי מכוון. תיאוריות קונספירציה בשקל.

אתה שם לב שיש כאן דפוס, כן? זה לא רק שאתה יודע יותר מכולם על החיסונים אלא גם על כל דבר אחר. מעניין. וכאן כל האמינות של דבריך ירדו בעיניי לטימיון.

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63

מותר לשאול מי אתה חושב שרצח את קנדי?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אשמח לקישור לסקנדל המדובר.

היה משהו לפני כמה שנים שהם שילמו על - נדמה לי - נסיעה / או כנס של אשתו של אחד הבכירים
אבל את האמת, זאת פרקטיקה רגילה אצל הרופאים שחברות תרופות משלמות להם על כל מיני ימי עיון וכו'

אבל.. זה לא אומר מילא נגד החיסונים. זה פשוט גם ביזנס לכל דבר, יש הרבה חברות מתחרות

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
הוירוס הוא הינדוס גנטי מכוון. תיאוריות קונספירציה בשקל.
כל האמינות של דבריך ירדו בעיניי לטימיון.

אוי , באמת היתה לי אמינות אצלך קודם? טוב לדעת... במחשבה שניה , אני גאה שאדם כמוך לא נותן בי אמון.

עבור כל מי שחושב שאיידס, סראס וקורונה הם נגיפים טבעיים , מתת האל לאנושות:
https://www.opednews.com/Quicklink/...Coronavirus_Wuhan-Coronavirus-200202-475.html

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu30.htm

http://whale.to/v/cantwell3.html

על פרוייקט MKULTRA שמעת? תבדוק טוב טוב את הסימוכין שלך לפני שאתה עונה. אחר כך תשאל את עצמך איזו סיבה יש לי (לא לך, זה בטוח) לתת אמון בממסד .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
אוי , באמת היתה לי אמינות אצלך קודם? טוב לדעת... במחשבה שניה , אני גאה שאדם כמוך לא נותן בי אמון.

עבור כל מי שחושב שאיידס, סראס וקורונה הם נגיפים טבעיים , מתת האל לאנושות:
https://www.opednews.com/Quicklink/...Coronavirus_Wuhan-Coronavirus-200202-475.html

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu30.htm

http://whale.to/v/cantwell3.html

על פרוייקט MKULTRA שמעת? תבדוק טוב טוב את הסימוכין שלך לפני שאתה עונה. אחר כך תשאל את עצמך איזו סיבה יש לי (לא לך, זה בטוח) לתת אמון בממסד .
וואו איזה גבר אתה. הכנסת לי, אה? אתה לא צריך את האמון שלי? אל תדאג, אני לא היחיד שחושב שאתה חי בסרט. הרי אם לא היה לך ככ חשוב להרגיש חשוב, לא היית נלחם ככ על דעותיך.

לא שמעתי על mkultra כי אני לא מחפש כי אני לא עסוק כל היום בלחפש קונספירציות או להיות חכם יותר מכל העולם, בניגוד אליך.

האתר הראשון שנתת הוא אגרטור תוכן. המקור של התוכן הוא zerohedge.com. לא טרחתי לבדוק את מהימנות האתר בכלים כמו similarweb או ahrefs אבל כמות הפרסומות שיש שם לסמ"ר של מסך היא כזאת שגורמת לי להטיל ספק רב במהימנותו.

אבל עזוב את כל זה: איזה אינטרס ואיך בכלל אפשר להסתיר עובדה כזאת, שנראית כמו ראיה חותכת ליציאה למלחמה מול סין? ובנוסף, על איזה ממסד אתה מדבר פה? יש לך מושג מה מבנה האינטרסים והכוחות שפועלים כאן? הרי ברור שלא. גם לי לא. לאף אחד לא. אז למה אתה מאמין לאתרים מפוקפקים עם עיצוב של שנת 1997?

אני לא אומר שזה שקר. אני אומר שזאת תיאוריית קונספירציה תלושה. ביום שאשמע את זה ממקור עיתונאי מהימן שאין בו 4 פרסומות פופאפ על כל מסך , אתחיל לקרוא יותר בעיון. זה שאתה שם פה לינק לא אומר שזה נכון. אני יכול לשים לך לינק שמדבר על ההזרקת הבוטוקס בתחת של קרדאשיאן. זה לא אומר שזה נכון, או חשוב.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור